امتیازات FIFA 16

..ROC..

کاربر سایت
dxojrs39c4obyi37uqj4.jpg

Guardian = 100
IGN Spain = 90
GameSpot =
90
Multiplayer.it = 90
GamesVillage.it = 90
EGM =
90
Polygon =
90
Attack of the Fanboy = 90
We Got This Covered = 90
Canadian Online Gamers = 89
Hobby Consolas = 89

Game Informer = 88
Meristation = 88
New Game Network = 86
3DJuegos = 85

Gamerscore = 82
NDTV = 80
Eurogamer Italy = 80
Gameblog.fr = 80
Digital Spy = 80
IGN = 78

ThisGenGaming = 70
USgamer = 70

70= Videogamer
66jzc5i2npnf5udc8wvw.jpg

با تشکر از دوستانی که نقدها و نمرات بازی را قرار دادند

آخرین ویرایش:
امتیازات فیفا 16 یاده سال 2003 میاندازه که FIFA 2004 با این همه هایپ و قرار دادن موتور گرافیکی جدید، قرار داد با Henry,Del Peiero و Ronaldiniho فقید در کاور خود، باز هم نتونست PES 2003 که کاور خودش هم یه داور بود (فکر کنم کولینو بودش) بتونه شکستش بده، فکر کنم دوباره ورق برگشت!

موضوع اینجاست چون فیفا دو ساله پیشرفت خاصی تو بازیش نمیده منتقدا بایدم چنین نمره ای به بازی بدن! وگرنه هر کی Fifa 16 بازی کرده کاملا میفهمه این بازی نسبت به 15 خیلی بهتر شده و حداقل نمره هاش باید از 15 بیشتر بشه! پس منتقدا با توجه به اینکه انتظاراتشون از این بازی بیشتر بوده الان با دلسردی از پیشرفت نه چندان زیاد چنین نمره ای میدن.در حالی که PES 2016 چون پیشرفت چشم گیری داشته خب طبیعیه نمره خیلی خوبی از منتقدا میگیره.من که از پیشرفت PES خوشحالم چون این باعث میشه Fifa 17 سال بعد بترکونه

خدایی ایرادا مسخرس! بازی دفاعی خسته کنندس یعنی چی؟ خب فوتبال همینه دیگه! فوتبال فقط دفاع نیست!
به نظرم فیفا داره به سطحی میرسه که سایتای گیم نمیتونن نقدش کنن چون درکش نمیکنن! باید مربیای فوتبالی نقدش کنن

شما چرا اینقدر رو این بازی تعصب داری؟
مطمئن باشید اگه بازی پیشرفت داشته باشه امتیازات خوبی می گیره اینقدر هم حرص نخوره ساکت میکنی ها.

دوستان کارشناسان وقتی میخوان به pes نمره بدن به نسخه های فاجعه بار قبلی نگاه میکنن پس نمه بالایی به این نسخه میدن. وگرنه در اینگه فیفا خیلی خیلی بهتره هیچ شکی نیست اگه به فروش جهانی دو بازی نگاه کنید همیچیز مشخص میشه

احتمالا متای نهایی دوروبر 80 میشه.
باید خود بازی رو هم امتحان کرد.
زود نظر دادن درست نیست ولی واقعیت اینه که تا وقتی گیم پلی فیفا تغییر درست حسابی نکنه از متای بالا (به نسبت سال های قبل)خبری نیست.

گیمپلی بازی ایراد چندانی نداره که بخواد تغییر کنه! بهبودش کافیه امسال هم که خیلی از بازی تعریف کردن بنابراین با نمره این سایت ها که معلوم نیست معیارشون برای نمره دادن چیه آدم در مورد بازی قضاوت نمیکنه....فروش جهانی فیفا نشون میده کسی برای خرید بهترین شبیه ساز فوتبال دنیا به سایت های گیم استناد نمیکنه.

گیمپلی بازی ایراد چندانی نداره که بخواد تغییر کنه! بهبودش کافیه امسال هم که خیلی از بازی تعریف کردن بنابراین با نمره این سایت ها که معلوم نیست معیارشون برای نمره دادن چیه آدم در مورد بازی قضاوت نمیکنه....فروش جهانی فیفا نشون میده کسی برای خرید بهترین شبیه ساز فوتبال دنیا به سایت های گیم استناد نمیکنه.
پس حتما دلیل این درجا زدن ها پدر کشتگی سایت های بازی با ea هست!
بازم میگم در مورد خود بازی نمیشه تا وقتی بازیش نکردی قضاوت کرد ولی در مورد متای بازی میشه قضاوت کرد.
در ضمن مطمین باشید اونایی که بازیو نقد میکنن یک چیزی بیشتر از من و شما میدونن ولی همیشه متای بازی ملاک بر خوب یا بد بودن بازی نیست.
مثلا با این که متای fifa 15 افت داشت نسبت به سال های قبل ولی به نظر من بازی واقعا خوبی بود و تنها چیزی که تو ذوق میزد قضیه میگ میگ بود.
ولی متای 87 pes به نظرم حقشه چون واقعا پیشرفت فوق العاده ای در گیم پلی کرده بود.
سر آخر بگم من طرفدار هیچکدوم از این دو عنوان نیستم(در واقع تا سال 2011 طرفدار pes بودم.)و فقط اون بازی که بهتر باشه رو ازش طرفداری میکنم.(هیچ بازی بی عیب نیست.)
و این که اصلا دوست ندارم وارد بحث با کسی بشم چون معتقدم هر آدمی نظری داره و نظرش محترمه.

آخه دوستان میگن گیم پلی داره درجا میزنه انتظار دارن گیم پلی به این کاملی چه تغییری کنه؟ مثلا کاور گیری اضافه بشه؟ خب فوتبال همینه دیگه! فیفا به جایی رسیده که گیم پلیش شبیه به واقعیت شده و اگه از دور بازی فیفا رو نگاه کنید بعیده متوجه شی گیمه!

در ضمن مطمین باشید اونایی که بازیو نقد میکنن یک چیزی بیشتر از من و شما میدونن ولی همیشه متای بازی ملاک بر خوب یا بد بودن بازی نیست.

من کاری به متا فیفا و پس ندارم ولی شدیدا با این حرف مخالفم
منتقد ها هیچ فرقی با ما گیمرها ندارن ... یک منتقد فرصت داره مثلا یک هفته یک بازی رو کامل بازی کنه و نقدش رو بنویسه و نمره اش رو بده ... ولی ما راحت میتونیم بازی رو سر فرصت بازی کنیم و به نکاتی برسیم که اون منتقد حتی بهش اشاره هم نکرده تو نقدش
منتقد ها شاید از بابت نگارش و نوشتن نقد ها نسبت به اکثر گیمر ها قوی تر باشن ولی قطعا از لحاظ سطح بازی نسبت به خیلی از گیمرها سطح پایین تری دارن

اقا من این بازیو نیم ساعت پیش بالاخره موفق شدم بخرم و بازی کنم و میتونم در یک کلام بگم که خیلی عالی تر شده و تمام ضعف های نسخه قبل از بین رفته ! حالا این سایت ها معلوم نیست امسال دوباره چه مرگشون شده جای فکر داره !!!!

Polygon : 9/10
Sports video gaming is at its best when you're fighting your *** off and the miracle comes through. And when it does, no game rolls out the TNT like FIFA 16.
--
Video gamer : 7/10
FIFA 16 is an incremental improvement, but with legacy issues still plaguing the on-field action the changes feel hollow in light of PES 2016's overwhelming turnaround.
---
Game Informer : 8.8/10
FIFA 16 isn't going to blow you away with any single feature. Instead, it falls back on its strong gameplay to provide a fresh experience.
--
Gameblog.fr : 8/10
Better than FIFA 15, FIFA 16 delivers some big changes in terms of defense, freedom, pace and A.I. It needs some practice to fulfill its potential and appear truly pleasant, tense and realistic. There are still some issues, like the referee, that can irritate. It's not the perfect game but the whole package is so appealing that it's impossible to resist if you are a true football fan.

آخرین ویرایش:
EGM : 9

FIFA 16 is a beautiful game about the beautiful game. Driven by a need for authenticity, EA has created an unparalleled soccer simulation that improves upon FIFA 15 in every aspect. While the game’s elaborate controls and elite presentation still make it challenging for the uninitiated, steps have been taken to help welcome new players

Attack of the Fanboy : 9

There are no absolute game changers in the gameplay, but there is just enough to make the gameplay more authentic than ever

Polygon : 9

Sports video gaming is at its best when you're fighting your *** off and the miracle comes through. And when it does, no game rolls out the TNT like FIFA 16

- - -ویرایش - - -

Meristation : 8.8

FIFA 16 is better than its predecessor and it's one of the best football simulators in recent years. Improved defense system, truly Next Gen goalkeepers, balanced passes and shots, and brilliant in terms of modes and licenses

Gameblog.fr : 8

Better than FIFA 15, FIFA 16 delivers some big changes in terms of defense, freedom, pace and A.I. It needs some practice to fulfill its potential and appear truly pleasant, tense and realistic. There are still some issues, like the referee, that can irritate. It's not the perfect game but the whole package is so appealing that it's impossible to resist if you are a true football fan

[LTR]And yet when you don’t have the ball, it feels more than ever like a non-contact sport. If sliding tackles are a little overpowered in PES, they’re barely usable here; instead, you’re best kiting attackers towards other defenders or the touchline, and hoping they either misplace a pass or take a heavy touch so you can step in with a standing tackle[/LTR]

از نقد IGN

بعد وقتی دوستان می گن سایتای بازی صلاحیت نقد فوتبال ندارن دوستان مسخره می کنن.

نو فوتبال امروز که بر مبنای پاس خیلی کم پیش میاد که بازیکن تو دوئل مستقیم توپشو از دست بده. به همین دلیل اگه بازیکن صاحب توپ حس کنه بازیکن حریف در شرف گرفتن توپه و اینکه بازیکن های هم تیمی خودش روی جایگیری واس Support خیلی از نظر تاکتیکی هماهنگن با یه پاس ساده حفظ توپ می کنه.
پس تیم حریف با False pressing باعث می شه بازیکن های حریف پاس اشتباه بدند یا موقعیت Intercept برای تیم در حال دفاع پیش بیاد.
اتفاقا فیفا 16 اولین بازی که دقیقا این مسئله را شبیه سازی کرده. و من متاسفم که سایت به این معتبری میاد همچین نمره ای میده. ایشون بازی خونی و Interception بلد نبودن. به بازی نمره کمی دادن. :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or