امتیازات FIFA 16

..ROC..

کاربر سایت
dxojrs39c4obyi37uqj4.jpg

Guardian = 100
IGN Spain = 90
GameSpot =
90
Multiplayer.it = 90
GamesVillage.it = 90
EGM =
90
Polygon =
90
Attack of the Fanboy = 90
We Got This Covered = 90
Canadian Online Gamers = 89
Hobby Consolas = 89

Game Informer = 88
Meristation = 88
New Game Network = 86
3DJuegos = 85

Gamerscore = 82
NDTV = 80
Eurogamer Italy = 80
Gameblog.fr = 80
Digital Spy = 80
IGN = 78

ThisGenGaming = 70
USgamer = 70

70= Videogamer
66jzc5i2npnf5udc8wvw.jpg

با تشکر از دوستانی که نقدها و نمرات بازی را قرار دادند

آخرین ویرایش:
GamesVillage.it : 9

This new installment of the FIFA series is excellent, and not just because it marks the debut of the female players. The gameplay feels even greater than last year's chapter, thanks to notable improvements to the AI. And the Draft Mode for FUT is simply top notch

نمره پولیگان دو بار ثبت شده و متا 87 شده ... فکر کنم متا درست 86 باشه
نه من حساب کردم اون دوبار رو تو میانگین نیاورده و متا الان 87.05 هست!

دوستان دیگه به هیچ صورتی اسم PES تو این تاپیک نیاد، تا الان هر چی بحث شده کافیه. دوست داشتید بحث رو ادامه بدید تو بخش مقایسه بازی ها تاپیک بزنید. بعد از این کامنت هر بحث مقایسه ای باشه علاوه بر پاک شدن، اخطار هم می گیره.

اونی که بیشترین نقد رو داره حسابه که فعلا روی وان بیشتر نقد اومده

خدایی ایرادا مسخرس! بازی دفاعی خسته کنندس یعنی چی؟ خب فوتبال همینه دیگه! فوتبال فقط دفاع نیست!
به نظرم فیفا داره به سطحی میرسه که سایتای گیم نمیتونن نقدش کنن چون درکش نمیکنن! باید مربیای فوتبالی نقدش کنن

pte2ok2krxdbdcx3b9rv.gif

همین نقد IGN و مزخرفاتش در مورد دفاع و سیستم پاس کاری خیلی چیزا رو ثابت میکنه.

من نمیدونم چند نفر فعلا فیفا 16 رو بازی کردن.اما این صحبتای IGN مزخرف به تمام معناست.پاسکاری و حفظ توپ خیلی خیلی سخت تر از قبل شده.کافیه شما با پرسینگ زیاد بازی کنید و در قسمت اینستراکشن از حالت اگرسیو استفاده کنید.اون موقع هست که شدیدا حریف رو تحت فشار میزارید و با توجه به سخت تر شدن پاسکاری حریف با یه اشتباه کوچیک توپ رو لو میده.

نکته خیلی مهم بعدی, پاس دادن تو حالتهای عجیب و غریب هست که تو این شماره درست شده.مثل موقعی که مثلا یه بازیکن پشت شما هست و شما میخوای بهش پاس بدی.تو شماره های قبل خب وقتی اینکارو میکردی بازیکنت خیلی شیک و مجلسی 180 درجه میچرخید و پاس میداد.ولی تو این شماره اگر اینکارو بکنی نتجیش یه پاس افتضاح و از دست دادن توپ هست.

فیفا 16 دیگه اون فوتبالی نیست که دائم رو به جلو حرکت کنی و تند تند پاس بدی و برسی به دروازه حریف و گل.مجبوری رو به عقب کار کنی.پاس عرضی بدی.منطقه بازی رو عوض کنی.از تاکتیکها و فورمیشین های مختلف استفاده کنی.و قطعا این موضوع به مذاق خیلیا خوش نمیاد.

همین نقد IGN و مزخرفاتش در مورد دفاع و سیستم پاس کاری خیلی چیزا رو ثابت میکنه.

من نمیدونم چند نفر فعلا فیفا 16 رو بازی کردن.اما این صحبتای IGN مزخرف به تمام معناست.پاسکاری و حفظ توپ خیلی خیلی سخت تر از قبل شده.کافیه شما با پرسینگ زیاد بازی کنید و در قسمت اینستراکشن از حالت اگرسیو استفاده کنید.اون موقع هست که شدیدا حریف رو تحت فشار میزارید و با توجه به سخت تر شدن پاسکاری حریف با یه اشتباه کوچیک توپ رو لو میده.

نکته خیلی مهم بعدی, پاس دادن تو حالتهای عجیب و غریب هست که تو این شماره درست شده.مثل موقعی که مثلا یه بازیکن پشت شما هست و شما میخوای بهش پاس بدی.تو شماره های قبل خب وقتی اینکارو میکردی بازیکنت خیلی شیک و مجلسی 180 درجه میچرخید و پاس میداد.ولی تو این شماره اگر اینکارو بکنی نتجیش یه پاس افتضاح و از دست دادن توپ هست.

فیفا 16 دیگه اون فوتبالی نیست که دائم رو به جلو حرکت کنی و تند تند پاس بدی و برسی به دروازه حریف و گل.مجبوری رو به عقب کار کنی.پاس عرضی بدی.منطقه بازی رو عوض کنی.از تاکتیکها و فورمیشین های مختلف استفاده کنی.و قطعا این موضوع به مذاق خیلیا خوش نمیاد.

بالاخره یکی حرف دل مارو زد ... فوتبال یعنی همین .. کسایی که خوششون نمیاد خواهشا نظر ندن در مورد فیفا ..
میانگین امتیاز کاربرها تو متا برا این بازی 5 بوده تا الان!

الان منتقدا نمره خوب دادن نظر user score ها مهم شد ! منم میتونم برم به هر بازی خوشم نمیاد صفر بدم بکشم پایین :|

آخرین ویرایش:
ب نطر من گیم پلی فیفا دیگه جای پیشرفتای انقلابی خاصی نداره

فقط باید بهبودای نسبی داده بشه

تنها پیشرفت انقلابی خاصی که به ذهنم میرسه میشه انجام داد،بالا بردن اهمیت هافبکای طراحه تو بازی

مثلا من خیلی دوس دارم توی بازی حس تونی کروس بودن بهم دست بده،از عقب زمین پاس قطری بدم که دقیقا همون حس فوتبال واقعی ایجاد شه یا اینکه زمانیکه تیم حریف 2 لایه تو دفاعه،یه پاس هوایی بندازم و مهاجمم با فرار توی عمق توی موقعیت گلزنی قرار بگیره

به نظرم توی شبیه سازی هافبکای طراح وسط زمین فیفا هنوز نتونسته به کمال برسه و اگه این موردو حل کنن،رسما میشه حس کامل یه فوتبال واقعیو چشید

ب نطر من گیم پلی فیفا دیگه جای پیشرفتای انقلابی خاصی نداره

فقط باید بهبودای نسبی داده بشه

تنها پیشرفت انقلابی خاصی که به ذهنم میرسه میشه انجام داد،بالا بردن اهمیت هافبکای طراحه تو بازی

مثلا من خیلی دوس دارم توی بازی حس تونی کروس بودن بهم دست بده،از عقب زمین پاس قطری بدم که دقیقا همون حس فوتبال واقعی ایجاد شه یا اینکه زمانیکه تیم حریف 2 لایه تو دفاعه،یه پاس هوایی بندازم و مهاجمم با فرار توی عمق توی موقعیت گلزنی قرار بگیره

به نظرم توی شبیه سازی هافبکای طراح وسط زمین فیفا هنوز نتونسته به کمال برسه و اگه این موردو حل کنن،رسما میشه حس کامل یه فوتبال واقعیو چشید
آره این مورد خیلی مهم هست که اهمیت هافبکا تو بازی بیشتر بشه.و به نظرم تو این زمینه پیشرفت خوبی حاصل شده.مثلا در مقایسه با فیفا 11 یا 12 الان نقش هافبکای طراح خیلی بیشتر شده.همون پاس هوایی که میگی, خب بازیکنایی که Long pass بالایی دارن این پاسا رو خیلی خوب میدن.

کلا فیفا مسیر خوبی رو داره طی میکنه (به جز فیفا 15 که معلوم نیست چجوری اونو ساخته بودن:|). فیفا کافیه همین گیم پلی رو حفظ کنه و بزنه تو کار بهبود و روون کردن انیمیشن ها.یا مثلا وارد کردن مربیای واقعی تو بخش کریر.که مثلا مربیا هم مثل بازیکنا به تیمهای دیگه برن که اینجوری جذابیت بازی به صورت وحشتناکی بالا میره.

و دست آخر, مهم ترین مسئله ایی که فیفا باید دنبالش بره, چمپیونز لیگ هست که واقعا کمبودش تو بازی احساس میشه.

Last edited by a moderator:
به نظرم کلا Fifa رو سایتای گیم امریکایی نقد نکنن بهتره . بابا اینا فوتبال ( soccer ) حالیشون نیست که. یارو از دفاع کردن ایراد گرفته :))
همون اروپاییا فیفا رو نقد کنن بهتره :-"

آخرین ویرایش:
آره این مورد خیلی مهم هست که اهمیت هافبکا تو بازی بیشتر بشه.و به نظرم تو این زمینه پیشرفت خوبی حاصل شده.مثلا در مقایسه با فیفا 11 یا 12 الان نقش هافبکای طراح خیلی بیشتر شده.همون پاس هوایی که میگی, خب بازیکنایی که Long pass بالایی دارن این پاسا رو خیلی خوب میدن.

کلا فیفا مسیر خوبی رو داره طی میکنه (به جز فیفا 15 که معلوم نیست چجوری اونو ساخته بودن:|). فیفا کافیه همین گیم پلی رو حفظ کنه و بزنه تو کار بهبود و روون کردن انیمیشن ها.یا مثلا وارد کردن مربیای واقعی تو بخش کریر.که مثلا مربیا هم مثل بازیکنا به تیمهای دیگه برن که اینجوری جذابیت بازی به صورت وحشتناکی بالا میره.

و دست آخر, مهم ترین مسئله ایی که فیفا باید دنبالش بره, چمپیونز لیگ هست که واقعا کمبودش تو بازی احساس میشه.

پیشرفت که کرده بازی نسبت به چندسال قبل،ولی هنوز اون حس واقعی رو به من یکی حداقل نمیده!!!
مثلا من هنوز نتونستم توی زمین خودم با تونی کروس یه پاس قطری بدم طرفای نقطه کرنر مخالف که دنی کارواخال یا گرت بیل اونجا باشن و سریع موقعیت گل ایجاد کنین!

وقتی پاس قطری میدم توپ معمولا به جای اینکه جلوتر از بازیکن مورد نظر باشه و اون بازیکن سعی کنه خودشو برسونه به توپ تا سرعت حمله بره بالا،دقیقا همونجایی که بازیکن هست فرود میاد!ضمنا سرعت توپ توی پاسای قطری خیلی کمه در حالیکه توی فوتبال واقعی سریع ترین نوع پاس این پاسا هستن که توپو توی یک یا دو ثانیه از زمین خودی به خط حمله حریف میفرستن

کلا هافبکای طراح نقش پررنگ تری نسبت به قبل پیدا کردن،ولی هنوزم اون اهمیت واقعی و اون شبیه یازی لازم رو توی بازیشون نمیبینه آدم

من هیچ زمان از خیلی قدیم نقدهای ign برام اعتباری نداشتن اکثرا هم با متای بازی اختلاف زیادی داره به نظرم نسبت به اعتباری هم که کسب کرده اصلا نگارش حرفه ای نداره هر چند گیم اسپات افت هایی داشته اما بازم در اکثر جاها نقدها عالی هستن به نظرم نقد گیم اسپات با متای بازی برای تصمیم گیری برای خرید 1 بازی کافی هست.

من هیچ زمان از خیلی قدیم نقدهای ign برام اعتباری نداشتن اکثرا هم با متای بازی اختلاف زیادی داره به نظرم نسبت به اعتباری هم که کسب کرده اصلا نگارش حرفه ای نداره هر چند گیم اسپات افت هایی داشته اما بازم در اکثر جاها نقدها عالی هستن به نظرم نقد گیم اسپات با متای بازی برای تصمیم گیری برای خرید 1 بازی کافی هست.

اتفاقا دوست عزیز همین IGN از معدود سایت‌هایی هستش که نمراتش معمولا با متای بازی‌ها در یک سطح هستش و بیش از 67 درصد نقدهاش معمولا یا از متا بالاتر یا همتراز با متای بازی‌های بوده

و این در حالیه که همین سایت گیم اسپات فقط 49 درصد نقدهاش بالاتر یا همتراز با متا بوده و 51 درصد امتیازهاش از متای بازی‌ها پایین‌تره

پس حالا با این که چنین نمره‌ای به فیفا داده و منم اصلا موافقش نیستم، ولی دیگه نباید با تحریف واقعیت‌ها از اعتبار چنین سایت معتبری کم کرد

اینم یه امتیاز دیگه:

GamesRadar: 8/10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or