امتیازات FIFA 14

FLAWL3SS

کاربر سایت

07836587026610723980.jpg

Digital Spy - 10/10
GamingTrend - 9.6/10
IGN italy - 9.5/10
Jeuxactu - 9.5/10
Multiplayer.it - 9.2/10
Vandal Online - 9.2/10
Gaming Nexus - 9/10
everyeye.it - 9/10
SpazioGames - 9/10
eurogamer.es - 9/10
eurogamer.it - 9/10
eurogamer.de - 9/10
CVG – 9/10
OXM - 9/10
OPM - 9/10
IGN - 9/10
GodISaGeek - 9/10
VideoGamer - 9/10
Meristation - 8.8/10
Gameinformer - 8.75/10
Canadian Online Game - 8.7/10
Digital Chumps - 8.6/10
PlayStation Universe - 8.5/10
InsideGamer - 8.5/10
NowGamer - 8.5/10
XGN - 8.5/10
NowGamer - 8.5/10
3DJuegos - 8.5/10
CheatCode - 8.2/10
Gametrailers - 8/10
Polygon - 8/10
Gamespot - 8/10
Gamer.nl - 8/10
Metro - 8/10
Telegraph - 8/10
Eurogamer - 8/10
Gameblog.fr - 8/10
GamesTM - 8/10
Joystiq - 8/10
Gamereactor.dk - 8/10
Gamesradar - 7/10
Gamereactor Sweden - 7/10

44625369589998776766.jpg

70494579761737421483.jpg

آخرین ویرایش:
فیفا 14 یک بازی کامل و پایانی بر تقابل فوتیالی دو رقیب دیرینه در این نسل بود . فیفا 14 واقعا در بخش هوش مصنوعی ،مود ها ،استادیوم ها ،کریر مود ،گزارشگری ، و خیلی چیز های دیگه واقعا عالی بود حتی در این نسل در بخش گرافیک هم بسیار خوب عمل کرد ولی به هر حال در این دو نسخه پایانی زیاد در بخش گرافیک تغییراتی به وجود نیاورد و اگه دوستان متعصب فیفا برن نقدهای فیفا 14 رو در سایت های مختلف بخونن تنها ایرادی که بیشتر میگرفتن در بخش گرافیک بازی بود ......البته شاید یک دلیل رو بشه این گفت که دیگه تیم بخش گرافیک دارن بر روی نسخه نسل بعد کار میکنن و همچنین انقدر از رقیب خودشون فاصله زیادی در این نسل گرفته بودن زیاد دیگه روی بخش گرافیک کار نکردن .

ولی به هر حال با ورود pes 2014 و تغییر موتور گرافیک و فیزیک بازی شاهد یک گرافیک بی نظیر از این بازی در آخر این نسل بودیم و کلا pes 2014 در بخش گرافیک واقعا عالی عمل کرده و واقعا در این بخش از رقیب خودش جلوتر هستش و همچنین انیمیشن های بازی هم واقعا دگرگون شده و کیفیت عالی دارن و لی در کل در بیشتر بخش ها خصوصا بخش گیم پلی و هوش مصنوعی و مود های دیگه از رقیب خودش عقب تر بود و هیچ حرفی نیست در این نسل فیفا یک برنده بی چون و چرا بود و با قدرت به کار خودش پایان داد و pes هم یک بازنده بزرگ بود در کل pes 2014 با تمامی تغییرات مثبتی که داشته یک بازی نصفه نیمه و ناقص در خیلی از بخش ها بوده خصوصا بخش گیم پلی و هوش مصنوعی بازی و بقیه بخش ها که بماند مثل تعداد ساخت تنها 273 چهره در بازی (البته قرار هست 1000 چهره در مدت 2 ماه به بازی اضافه بشه ) و بودن 20 استادیوم در بازی و نبود برف و باران و بخش مستر لیگ که خیلی تحولی در اون به وجود نیومده و ........ در کل pes 2014 برای سازندگان بازی یک آزمون خطا هستش برای فیدبک ها برای نسل بعد و و گرنه این بازی واقعا ناقص هستش حتی سازندگان برای کم تر کردن هزیته لایسنس کشور خودشون رو هم قرار ندادن و حتی با ستاره ای برای کاور استار قراراد نبستن و با توجه به گفته ها ماسودا کارگردان بازی که گفت ما امسال اصلا به فکر فروش بازی نیستیم و هدف ما فقط برای عرضه این بازی نشون دادن توانایی ها و ریشه این بازی برای نسل بعد و همچنین فیدبک ها و نظرات هستش ......

کلا دوستان متعصب در هر دو جبهه هستن و بازی مورد علاقشون رو در تمامی بخش ها از اون یک بازی رقیب برتر میدونن!!! مثل بخش گرافیک بازی pes 2014 که واقعا از رقیب خودش جلوتر هستش که فیفا فن های متعصب همین موضوع رو هم انکار میکنن!!!........و بقیه موضوعات رو در بالا گفتم من خودم به شخصه امسال بیشتر وقتم رو برای بازی فیفا 14 میزارم و به طور یقین فیفا 14 در کل یک چیز دیگست ولی بازی pes 2014 هم تحول عظیمی رو به وجود آورد و از اون بازی فاجعه چند سال گذشته بیرون اومده و یک دگرگونی اساسی که مدت ها بود که نیاز داشت به وجود آورد و ریشه و هسته بازی برای تغییرات بعدی در نسل بعد عالی هستش یعنی پی بازی عالی طراحی شده برای پیشرفت و همچنین فیفا هم در نسل بعد بی کار نمیشینه و با توجه به تیم قدرتمندش سال به سال تغییرات شگرفی رو به وجود میاره در کل به نظرم در نسل بعد ما با دو فوتبالی طرف هستیم که میتونن با هم رقابت نزدیک تری نسبت به این نسل داشته باشن و این به نفع ما گیمر ها هستش که رقابت نزدیک تر یعنی تغییرات و پیشرفت بیشتر و چشمگیر تر این دو بازی در هر نسخه نسبت به نسخه قبل .............

پاینده باشید ...........

آخرین ویرایش:
آقا شما به صورت کاملا منطقی میای و نقاط قوت گرافیک PES رو برای من شرح میدی ؟! :d:-/

---

عکس گویاست :
compare1.jpg
تازه با F13ســت :d!
من با بحث هایی که شده کار ندارم ولی جدا قیافها داغون هستش مخصوصا صورت Ronaldo و Ozil...
حالا رو چه حسابی میگن PES خوب شده من موندم!!

از نظر تماشاگر بهتره؟تا حالا دقت نکردم
از نظر باشگاه بهتره؟منظورت رو نفهمیدم
از نظر چهره بهتره؟بهتر بودددد
از نظر انمیشین بهتره؟بود
از چه نظر بهتره؟خوب معلومه گیم پلی دیگه.ولی این سری ... کردن توش.در ضمن گرافیکشون اصلا قابل مقایسه با هم نیست چون از دو جنس متفاوت هستش.مال فیفا آبرنگی و کارتونی هستش(fun)ولی مال PES واقع گرایانه بود که تو 2014 اونم خودش رو به کارتون تبدیل کرد.down with konami

"مال فیفا آبرنگی و کارتونی هست." عجب؟!!!

من اون پست و در جواب کس دیگه ای دادم و توش گفتم که امسال انیمیشن های پرو بهتر از فیفاست . قطعا سالهای قبل انیمیشنهای فیفا چند سرو گردن بالاتر از پرو بوده ولی امسال قضیه فرق داره .
امسال انیمیشنهای دویدن پرو خیلی بهتر از فیفاست .
انیمیشنهای پاسدادن پرو به واقعیت شبیه تره . توی فیفا انیمیشنهای پاس دادن خیلی جاها مسخره ست . بازیکن کمرش کلی تا میشه و بعد یه پاس چرخشی میده پشت سرش .
انیمیشنهای شوت زدن و فیزیک توپ هم توی این نسخه از فیفا بهتره .

چرخش 360 درجه که توی پرو هست توی فیفا نیست و آدم کنترل کاملی روی توپ نداره
من برعکس شما اتفاقا هر دو نسخه رو بازی کردم و دارم نظر میدم . متاسفانه شما یه چیزی شنیدید و بدون تجربه تکرار می کنید .
بازهم بگم یا کافیه !

خوشم میاد داری گیم پلی فیفا رو هم زیر سوال میبری :d:((

من با بحث هایی که شده کار ندارم ولی جدا قیافها داغون هستش مخصوصا صورت Ronaldo و Ozil...
حالا رو چه حسابی میگن PES خوب شده من موندم!!
این عکس ها در حالت بدی گرفته شده( چهره ها در pes چون همش تغییر میکنه و احساسات درشون هستش در هنگام عکس گرفتن بعضی اوقات بد نشون داده میشه ) و گرنه چهر هایی که ساخته شدن در pes در کل عالین .مشکل در کم بودن چهره ها در pes 2014 هستش (فقط 273 چهره !!!) چون چهره ها از حالت دو بعدی به حالت سه بعدی سوق داده شدن و از نو ساخته شدن ........

شما این چهره ها رو نگاه کن و در حالت های مختلف هستن ...............

[
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IM

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]

من اون پست و در جواب کس دیگه ای دادم و توش گفتم که امسال انیمیشن های پرو بهتر از فیفاست . قطعا سالهای قبل انیمیشنهای فیفا چند سرو گردن بالاتر از پرو بوده ولی امسال قضیه فرق داره .
امسال انیمیشنهای دویدن پرو خیلی بهتر از فیفاست .
انیمیشنهای پاسدادن پرو به واقعیت شبیه تره . توی فیفا انیمیشنهای پاس دادن خیلی جاها مسخره ست . بازیکن کمرش کلی تا میشه و بعد یه پاس چرخشی میده پشت سرش .
انیمیشنهای شوت زدن و فیزیک توپ هم توی این نسخه از فیفا بهتره .

چرخش 360 درجه که توی پرو هست توی فیفا نیست و آدم کنترل کاملی روی توپ نداره
من برعکس شما اتفاقا هر دو نسخه رو بازی کردم و دارم نظر میدم . متاسفانه شما یه چیزی شنیدید و بدون تجربه تکرار می کنید .
بازهم بگم یا کافیه !

آقا مطمئنی داری فیفا را میگی!؟؟ چرخش 360 فیفا از PES ضعیفتره؟؟؟!!!! پاس دادن فیفا مسخره هست!؟؟؟ :-&

PES شبیه سازی واسه کسایی هست که می خوان روبات بسازن. بخصوص گزارش گزارشگر هم همینطوریه!! دقیقه ای یک کلمه بیان میکنه! بازیکنها هم قشنگ عین ربات حرکت میکنن! دست ها تا یه زاویه ای خاص باز و بسته میشه و کاملا شبیه فیلم پلیس آهنی راه میرن!!!
حالا ایشاالله FIFA 14 که اومد یه مقایسه کامل بین این دو بازی انجام میدم و با سند و مدرک نشون میدم کدوم بهترن!
در ضمن نمرات FIFA 14 اون هم نسخه نسل فعلی! گویای همه مطالب است!

این عکس ها در حالت بدی گرفته شده( چهره ها در pes چون همش تغییر میکنه و احساسات درشون هستش در هنگام عکس گرفتن بعضی اوقات بد نشون داده میشه ) و گرنه چهر هایی که ساخته شدن در pes در کل عالین .مشکل در کم بودن چهره ها در pes 2014 هستش چون چهره ها از حالت دو بعدی به حالت سه بعدی سوق داده شدن و از نو ساخته شدن ........

[
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IM

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]

الان یعنی اینا خوبن دیگه!!؟؟:))
gamespot fifa 14= 8
gamespot pes 2014= 6
فاصله فیفا و pes رو سایت معتبر گیم اسپات مشخص کرد

آخرین ویرایش:
آقا مطمئنی داری فیفا را میگی!؟؟ چرخش 360 فیفا از PES ضعیفتره؟؟؟!!!! پاس دادن فیفا مسخره هست!؟؟؟ :-&

PES شبیه سازی واسه کسایی هست که می خوان روبات بسازن. بخصوص گزارش گزارشگر هم همینطوریه!! دقیقه ای یک کلمه بیان میکنه! بازیکنها هم قشنگ عین ربات حرکت میکنن! دست ها تا یه زاویه ای خاص باز و بسته میشه و کاملا شبیه فیلم پلیس آهنی راه میرن!!!
حالا ایشاالله FIFA 14 که اومد یه مقایسه کامل بین این دو بازی انجام میدم و با سند و مدرک نشون میدم کدوم بهترن!
در ضمن نمرات FIFA 14 اون هم نسخه نسل فعلی! گویای همه مطالب است!
من فکر کنم شما با پیش زمینه هایی که قبلا از PES داشتین الان دارید قضاوت می کنید ولی من پیشنهاد می کنم دوتا رو بازی کنی و اون موقع پیشرفتای انیمیشنی PES رو می بینی . فیفا قطعا بازی کامل تریه . من فقط حرفم اینه که تو یه سری زمینه ها هم امسال PES بهتر ظاهر شده .
یکی از برتری های دیگه PES هم وجود بازیکنیه که توی امضای شمام هست :d ( نظر شخصی)

الان یعنی اینا خوبن دیگه!!؟؟
gamespot=8
شما مثل این که متوجه نشدی ....... دوست عزیز خوندی چی نوشتم گفتم این عکس ها در حالت های مختلف در خود بازی مثلا یه جا بالوتلی کنار شواینی هستش کیفیت چهرشون عالیه اگه شما اونجا هم فکر میکنی پایینه دیگه :| .............و این که در یک جایی بالو تلی داره فریاد میزنه خوب چهرش به طبع کیفیتش پایین تر میاد اون هم در حالت عکس چون در حالت تصویر چهر داره تغییر میکنه و طبیعی جلوه میده و بقیه عکس ها هم حالت های مختلف گذاشتم و این که نکنه کیفیت چهره نیمار و ریبری و بقیه پایینه؟؟!!! و اگه از دید شما کیفیت چهره ها پایین هستش حرفی نیست !!! ............

من فکر کنم شما با پیش زمینه هایی که قبلا از PES داشتین الان دارید قضاوت می کنید ولی من پیشنهاد می کنم دوتا رو بازی کنی و اون موقع پیشرفتای انیمیشنی PES رو می بینی . فیفا قطعا بازی کامل تریه . من فقط حرفم اینه که تو یه سری زمینه ها هم امسال PES بهتر ظاهر شده .
یکی از برتری های دیگه PES هم وجود بازیکنیه که توی امضای شمام هست :d ( نظر شخصی)

به جان اعلیحضرت PES 2014 را بازی کردم. FIFA 14 هم که هنوز نیومده. اون عکس هایی که توی پست امتیازات PES 2014 گذاشتم را مگه ندیدی!؟. صد درصد PES پیشرفت داشته. ولی نه در مقایسه با FIFA بلکه با نسخه های قبلی خودش! من اصلا به خاطر همون تیمی که این بازیکن درش بازی می کنه امسال PES را گرفتم با اینکه میدونستم شاید پشیمون بشم ولی میخواستم حتما بخرمش ببینم چه جوریه! کلا باید منتظر پچ های PES بود ببینم چی میشه؟ وگرنه اینجوری که اکثر تیم ها وضعیت نابودی دارن!!!!

الان یعنی اینا خوبن دیگه!!؟؟
تعصب که باشه واقعیت ها دیده نمیشه.
الان این چهره که امین زحمتشو کشید:
41416245188705573331.jpg
شما ریبری فیفا رو بزار مقایسه کن.
گرافیکم توو همین تصویر کاملا واضحه و نورپردازی فوق العاده.

الان یعنی اینا خوبن دیگه!!؟؟:))
gamespot fifa 14= 8
gamespot pes 2014= 6
فاصله فیفا و pes رو سایت معتبر گیم اسپات مشخص کرد
از این پست شما کاملا مشخص هستش که یک متعصب فیفا هستی البته آواتارت هم دیگه :| ................ از دوستانی هستی که کلا نباید با شما درباره فیفا صحبت کرد ........و شما اصلا اون نقد کوتاه من رو در بالا نخوندی کلا تعصب به هر چیزی ذهن آدم رو کور میکنه ذهنی هم که کور باشه دیگر چشم به کار نیاید .................

این عکس ها در حالت بدی گرفته شده( چهره ها در pes چون همش تغییر میکنه و احساسات درشون هستش در هنگام عکس گرفتن بعضی اوقات بد نشون داده میشه ) و گرنه چهر هایی که ساخته شدن در pes در کل عالین .مشکل در کم بودن چهره ها در pes 2014 هستش (فقط 273 چهره !!!) چون چهره ها از حالت دو بعدی به حالت سه بعدی سوق داده شدن و از نو ساخته شدن ........

[
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IM

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]

کلا توی این نسخه عکس بعضی بازیکن ها خیلی خوب شده. مثلا من از چهره رونالدو یا شواین اشنایگر و یا حتی ریبری خوشم اومد (البته شما هم راست می گی کلا در خود بازی چهره ها نسبت به حالتی که روی مد ادیت هستی زیباتر هستن) اما خیلی از بازیکن ها (نه اونهایی که اصلا شبیه نیستن و قراره واسه اونها پچ بیاد، منظورم بازیکنهایی هست که روشون پرداخت شده مثل وین رونی یا فرانک لمپارد یا خیلی از بازیکن های منچستر سیتی، آرسنال و ... واقعا افتضاح ساخته شدن. شاید بدترین شون هم سمیر نصری یاشه. حالا باید منتظر فیفا 14 بود تا اونوقت یه مقایسه کامل انجام بدیم تا ببینیم چی پیش میاد.

ولی خطاب به اون دوستی که گفت چهره ها در بازی ورزشی مهم نیست باید بگم اتفاقا فقط در بازی های ورزشی چهرها مهم هستند!!!!!

کلا توی این نسخه عکس بعضی بازیکن ها خیلی خوب شده. مثلا من از چهره رونالدو یا شواین اشنایگر و یا حتی ریبری خوشم اومد (البته شما هم راست می گی کلا در خود بازی چهره ها نسبت به حالتی که روی مد ادیت هستی زیباتر هستن) اما خیلی از بازیکن ها (نه اونهایی که اصلا شبیه نیستن و قراره واسه اونها پچ بیاد، منظورم بازیکنهایی هست که روشون پرداخت شده مثل وین رونی یا فرانک لمپارد یا خیلی از بازیکن های منچستر سیتی، آرسنال و ... واقعا افتضاح ساخته شدن. شاید بدترین شون هم سمیر نصری یاشه. حالا باید منتظر فیفا 14 بود تا اونوقت یه مقایسه کامل انجام بدیم تا ببینیم چی پیش میاد.

ولی خطاب به اون دوستی که گفت چهره ها در بازی ورزشی مهم نیست باید بگم اتفاقا فقط در بازی های ورزشی چهرها مهم هستند!!!!!
چهره های ساخته شده در فیفا 14 عالی هستش و مثل همیشه به هر حال از این همه چهره ساخته شده در فیفا 14 به هر حال چهره هایی هم پیدا میشه که خیلی خوب نباشن ولی در کل عالین ............pes 2014 هم در مجموع چهره های ساخته شدش خیلی خوبن ولی یک ماجرای خنده دارش اینه که یک سری چهر های حتی ساخته شدش دو بعدی هستن و فقط از شمار 13 به 14 انتقال داده شدن که شنیدم یه 50 الی 60 چهره این داستان رو داره که قراره این چهره ها هم در اون 1000 چهره جدید عوض بشه و در پست های بالا گفتم که کونامی قصد داره 1000 چهره ساخته شده در طول دوماه به بازی اضافه کنه .........

کاملا مخالفم
تا وقتی فیزیک و رفتارهای بازیکنا درست عین واقعیت شبیه سازی نشن قیافشون به چه درد ما می خوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم همیشه دوربین TELE بازی می کنم تا جایی که بشه هم زوم اوت می کنم وت و این فاصله این که قیافه این بازیکن شبیه اش است یا نیست چه فرقی داره...
من هر وقت انلاین بازی می کنم یا 2 نفره با رفیقام فیفا می زنم کسی مجال نمی ده این میان پرده هایی که چهره ها رو نشون می دن پخش بشه......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or