امتیازات FIFA 14

FLAWL3SS

کاربر سایت

07836587026610723980.jpg

Digital Spy - 10/10
GamingTrend - 9.6/10
IGN italy - 9.5/10
Jeuxactu - 9.5/10
Multiplayer.it - 9.2/10
Vandal Online - 9.2/10
Gaming Nexus - 9/10
everyeye.it - 9/10
SpazioGames - 9/10
eurogamer.es - 9/10
eurogamer.it - 9/10
eurogamer.de - 9/10
CVG – 9/10
OXM - 9/10
OPM - 9/10
IGN - 9/10
GodISaGeek - 9/10
VideoGamer - 9/10
Meristation - 8.8/10
Gameinformer - 8.75/10
Canadian Online Game - 8.7/10
Digital Chumps - 8.6/10
PlayStation Universe - 8.5/10
InsideGamer - 8.5/10
NowGamer - 8.5/10
XGN - 8.5/10
NowGamer - 8.5/10
3DJuegos - 8.5/10
CheatCode - 8.2/10
Gametrailers - 8/10
Polygon - 8/10
Gamespot - 8/10
Gamer.nl - 8/10
Metro - 8/10
Telegraph - 8/10
Eurogamer - 8/10
Gameblog.fr - 8/10
GamesTM - 8/10
Joystiq - 8/10
Gamereactor.dk - 8/10
Gamesradar - 7/10
Gamereactor Sweden - 7/10

44625369589998776766.jpg

70494579761737421483.jpg

آخرین ویرایش:
قشنگ مشخص بود امسال مثل سالای قبل رشد نمیکنه بازی ولی بازم بهترین انتخابه.
نسل بعد باید دید کدوم بازی فوتبالی بازارو میگیره دستش.

شیخ ! حتی شک کردنش هم گناه کبیره هستش:d
در مورد گرافیک هم من یه روایتی دارم که بازگو میکنم :
فوتبال تو بازی هایی ویدئویی با گرافیک 8 bit هم بدن بیرون گیم پلیش خوب باشه از اونی که 1080p اجرا میشه و گیم پلی نداره خیلی بهتره!

گرافیک بازی از آخرین نسخه ی pes ضعیفتر چون سازنده های pes به جای کار کردن رو نسخه ی نسل بعدی فقط رو این نسل کار کردن و موتور گرافیکی اون بازی عوض شده اما فیفا هنوزم با همون موتور قبلی ساخته شده و واسه دیدن تغییرات گرافیکی بازی باید رفت تریلرای نسخه ی نسل بعدو دید که کیفیتشون فوق العاده بود و خیلی خیلی بهتر از pes14 بود گیم پلی نسل بعد فیفا گرافیک این نسخه هم یکم پیشرفت کرده که همونم راضی کنندست درسته جهش زیادی نداشته اما ضعیفم نیست فقط یکم قدیمی شده گرافیک بازی عوضش طراحی چهره ها حتی تو نسخه های این نسلیم رقیب نداره و بین تمام بازیای ورزشی تکه

باز این بحث قدیمی گرافیک FIFA و PES شد. از کسانی که ادعا دارن PES از FIFA بهتره تقاضا دارم ثابت کنن این مورد رو. از نظر تماشاگر بهتره؟ از نظر باشگاه بهتره؟ از نظر چهره بهتره؟ از نظر انمیشین بهتره؟ از چه نظر بهتره به ما هم بگید ما بفهمیم. حتما چشمای ما ایراد داره و این چند روزه کور بودیم و ندیدیم فزق این 2 تارو.

باز این بحث قدیمی گرافیک FIFA و PES شد. از کسانی که ادعا دارن PES از FIFA بهتره تقاضا دارم ثابت کنن این مورد رو. از نظر تماشاگر بهتره؟ از نظر باشگاه بهتره؟ از نظر چهره بهتره؟ از نظر انمیشین بهتره؟ از چه نظر بهتره به ما هم بگید ما بفهمیم. حتما چشمای ما ایراد داره و این چند روزه کور بودیم و ندیدیم فزق این 2 تارو.
امسال قطعا انیمیشنهای PES از FIFA بهتره . گرافیک هم هر کی نظری داره ولی به نظر من و خیلیهای دیگه امسال PES توی خیلی از بخشای گرافیکی از FIFAبهتره . البته PES امسال هم با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنه که باعث میشه یه بازی کامل نباشه . یه سری باگها توی هوش مصنوعیش هست که عملا یه جاهایی اعصاب آدم و خورد می کنه ولی در کل PES امسال برای فنای قدیمیش بهترین نسخه این نسله .

از لحاظ گرافیک واقعا pes نمی دونم چی داره که طرفداراش اینجوری ازش دفاع می کنن:| چمن بازی که قشنگ موکته.... صورت بازیکنا هم دیگه بدتر از چمن... وقتی دهنشون تکون می خوره 8 ضلعی میشه این صورت لامصب... گیم پلی هم که هر چقدر پیشرفت کنه بازم همون آشه و همون کاسه... کلا کونامی تو یه لوپ گیر کرده فقط هی دور خودش می چرخه... بهتره کپکام برای نسخه های بعد رزیدنت اویل یه کمکی از کونامی بگیره چون تو طراحی زامبی بی نظیره... اسکن 3 بعدی با 18 تا دوربین 18 مگاپیکسل کجا و صورت ها و ... pes کجا؟؟

این ویدیو رو هم ببینید بد نیست
مقایسه چهره ها

آخرین ویرایش:
امسال قطعا انیمیشنهای PES از FIFA بهتره . گرافیک هم هر کی نظری داره ولی به نظر من و خیلیهای دیگه امسال PES توی خیلی از بخشای گرافیکی از FIFAبهتره . البته PES امسال هم با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنه که باعث میشه یه بازی کامل نباشه . یه سری باگها توی هوش مصنوعیش هست که عملا یه جاهایی اعصاب آدم و خورد می کنه ولی در کل PES امسال برای فنای قدیمیش بهترین نسخه این نسله .

شما لطفا دقیقا ذکر کنید کدوم قسمت PES از FIFA در بخش گرافیک بهتره؟:|

بیا دوباره تعصب بی جا!
کجای دنیا انیمیشن های فیفا رو دست داره؟ شوترهاشم بهش نمیرسند چه برسه به Pes

PES گیم پلی کاملاً مرده ای داره ، خواب ـه ، یه نسل همینجوری بوده و تو همین زمان فیفا انقدر خوب عمل کرده و به جاهایی رسیده که PES حالا حالاها باید بدو ـه و تلاش کنه که تازه برسه به الان ـه فیفا . جفت نسخه هارو بازی کردم ، گرافیک PES اصلاً در حد یه بازیه واقع گرایانه نیست فقط بخاطر همون فیزیک لباس و چمن و 2-3 تا چیز دیگه الکی از نمای نزدیک سنگین شده. گرافیک فیفا حس یه فوتبال واقعی به آدم میده ( نه اینکه جلوه های بصریش نزدیک به واقعیت باشه ، کلی میگم ). البته نسخه ی امسال فیفا از لحاظ گرافیکی تکون نخورده ، یکمی هم طبیعیه چون بیشتر تمرکز روی نسخه ی نسل بعد بوده اما تو زمینه ی گیم پلی کمی بهتر شده ، حداقل تو دفاع من اینجوری حس کردم.

به نظر من از بین این نمره ها نمره ی گیم اسپات باز هم طبق معمول بی انصافانه است. نمی دونم انتظار چه تغییر بزرگی نسبت به نسخه ی قبل دارن که بهش 8 میدن. سری فیفا تغییر اصلیش و پایه ی این گیم پلیش نسخه ی 12 ش بود ( نسخه ی 11 هم بود ولی نه به اندازه ی 12 ) و تو این 2 سال این گیم پلی کامل تر و کامل تر شده. نمیشه دوباره انتظار یه جهش بزرگ مثل اونو داشت. یه ریسکه... ea هم نمی خواد فروشش تو این نسلو با یه ریسک از دست بده. تمام ریسکایی که باید بکنه رو گذاشته برای نسل بعد... فیفا 14 بهترین این سری تو چند سال اخیر بوده و واقعا حقش زیر 9 نیست. مهم زیاد تغییر کردن نیست مهم اینه که اون تغییر چقدر مثبت باشه

امسال قطعا انیمیشنهای PES از FIFA بهتره

من کاری به قسمتهای دیگه گرافیک ندارم ... اما تو زمینه انیمیشن فیفا سر آمد بازیهای ورزشی هستش
و به راحتی چند پله بالاتر از PES ...

از نظر تماشاگر بهتره؟تا حالا دقت نکردم
از نظر باشگاه بهتره؟منظورت رو نفهمیدم
از نظر چهره بهتره؟بهتر بودددد
از نظر انمیشین بهتره؟بود
از چه نظر بهتره؟خوب معلومه گیم پلی دیگه.ولی این سری ... کردن توش.در ضمن گرافیکشون اصلا قابل مقایسه با هم نیست چون از دو جنس متفاوت هستش.مال فیفا آبرنگی و کارتونی هستش(fun)ولی مال PES واقع گرایانه بود که تو 2014 اونم خودش رو به کارتون تبدیل کرد.down with konami

گفتم شاید کامپیوتر من ایراد داره که کلا FIFA را بهتر از PES نمایش میده، نگو مشکل از چشمهای ماست که FIFA را بهتر می بینه!!! :-b

امسال قطعا انیمیشنهای PES از FIFA بهتره

دیگه این از اون حرف های خنده داره! آخه انیمیشن روان و فوق العاده fifa را اینجوری راجع بهش حرف میزنید!؟؟؟؟ :-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or