امتیازات FIFA 14

FLAWL3SS

کاربر سایت

07836587026610723980.jpg

Digital Spy - 10/10
GamingTrend - 9.6/10
IGN italy - 9.5/10
Jeuxactu - 9.5/10
Multiplayer.it - 9.2/10
Vandal Online - 9.2/10
Gaming Nexus - 9/10
everyeye.it - 9/10
SpazioGames - 9/10
eurogamer.es - 9/10
eurogamer.it - 9/10
eurogamer.de - 9/10
CVG – 9/10
OXM - 9/10
OPM - 9/10
IGN - 9/10
GodISaGeek - 9/10
VideoGamer - 9/10
Meristation - 8.8/10
Gameinformer - 8.75/10
Canadian Online Game - 8.7/10
Digital Chumps - 8.6/10
PlayStation Universe - 8.5/10
InsideGamer - 8.5/10
NowGamer - 8.5/10
XGN - 8.5/10
NowGamer - 8.5/10
3DJuegos - 8.5/10
CheatCode - 8.2/10
Gametrailers - 8/10
Polygon - 8/10
Gamespot - 8/10
Gamer.nl - 8/10
Metro - 8/10
Telegraph - 8/10
Eurogamer - 8/10
Gameblog.fr - 8/10
GamesTM - 8/10
Joystiq - 8/10
Gamereactor.dk - 8/10
Gamesradar - 7/10
Gamereactor Sweden - 7/10

44625369589998776766.jpg

70494579761737421483.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان میگن موتور pes تغییر کرده واسه همین تو گرافیک و بقیه جاها ایراد داره که سال بعد قطعا درست میشه.حالا من موندم این رنگ موی رونالدوی شتر مرغ هم به موتور ربط داره نتونستن سیاهش کنن یا اینکه اون یارو بازیسازه کور رنگی داشته:-b(بیچاره رونی کلی خرج کرده رفته واسه خودش مو کاشته اونوقت اینا زدن باز کچلش کردن:d)

دوستان خود من فیفاباز هستم و بهتر بودن گرافیک فقط به طراحی چهره یا این جزئیاتی که دوستان میگن نیست ... اتفاقا طراحی چهره برای من حداقل در اولویت قرار نداره و برام به اون صورت مهم نیست

هر کسی نظری داره اما برای من که یه فیفاباز متعصب هستم اکثر فیفابازهای حرفه ای PSN منو میشناسن گرافیک PES14 از FIFA14 بهتر بود ... در یک سری از جزئیات فیفا بهتر عمل کرده اما ازدید کلی وقتی برای اولین بار داخل PES14 رفتم واقعا از گرافیکش لذت بردم ... حالا در این مورد هر کسی نظری داره اما حداقل من که هر دو نسخه دیدم به نظرم گرافیک PES خیلی بهتر بود

دوستان میگن موتور pes تغییر کرده واسه همین تو گرافیک و بقیه جاها ایراد داره که سال بعد قطعا درست میشه.حالا من موندم این رنگ موی رونالدوی شتر مرغ هم به موتور ربط داره نتونستن سیاهش کنن یا اینکه اون یارو بازیسازه کور رنگی داشته:-b(بیچاره رونی کلی خرج کرده رفته واسه خودش مو کاشته اونوقت اینا زدن باز کچلش کردن:d)

هر چی باشه رونالدوی کبیر سرور اون هورمونی هست ... واقعیت تلخه و قبول نکردنش تلخ تر!

......................................................

فیفا از هر نظر پیشرفت داشته نسبت به نسخه ی قبل ....فقط امیدوارم هوش مصنوعی رو بهبود داده باشن ....

بیا دوباره تعصب بی جا!
کجای دنیا انیمیشن های فیفا رو دست داره؟ شوترهاشم بهش نمیرسند چه برسه به Pes
جمله شما که مصداق تعصب بی جاست . انیمیشنهای فیفا رو مطلقا از همه چیز بهتر می دونید . اول معنی تعصب بیجا و کلماتی که می دونید و متوجه شید بعد ازشون توی جمله تون استفاه کنید .

جمله شما که مصداق تعصب بی جاست . انیمیشنهای فیفا رو مطلقا از همه چیز بهتر می دونید . اول معنی تعصب بیجا و کلماتی که می دونید و متوجه شید بعد ازشون توی جمله تون استفاه کنید .

شما چطور؟ اومدی میگی انیمیشن های Pes بهتره! که نشون میده تا حالا فیفا بازی نکردی و تعصب داری
:arrowd:
امسال قطعا انیمیشنهای PES از FIFA بهتره

واقعا بی تعصب بود ببخشید.:|

من منتقد نیستم بیام براتون حرفه ای توضیح بدم ولی من خودم فیفا بازم ولی وقتی تعصب بیجاتونو روو فیفا میبینم بم برمیخوره از PES ـه بدبخت دفاع میکنم :d
یه کمی واقع بین باشین. PES گرافیکش بهتر از فیفائه به صورت خیلی ساده بخوایم بش نگاه کنیم من از رفیقای فیفا بازم میپرسم همشون قبول دارن گرافیک PES بهتره . بعد میام اینجا همه میگن فیفا بهتره :|
از نظر طراحی چهره اون عکسو اصلا قبول ندارم چون بستگی به شرایط عکس گرفتن داره و اینکه خودشون گفتن وقت برای طراحی چهره نداشتن و حدودا فقط 200 تا چهره طراحی کردن.
اگه بخوایم PES13 رو مقایسه کنیم با فیفا 14 طراحی چهره ها بهتره فقط PES یه کم مصنوعیه توو بازی.

از نظر تماشاگر بهتره؟تا حالا دقت نکردم
از نظر باشگاه بهتره؟منظورت رو نفهمیدم
از نظر چهره بهتره؟بهتر بودددد
از نظر انمیشین بهتره؟بود
از چه نظر بهتره؟خوب معلومه گیم پلی دیگه.ولی این سری ... کردن توش.در ضمن گرافیکشون اصلا قابل مقایسه با هم نیست چون از دو جنس متفاوت هستش.مال فیفا آبرنگی و کارتونی هستش(fun)ولی مال PES واقع گرایانه بود که تو 2014 اونم خودش رو به کارتون تبدیل کرد.down with konami
1- دقت نخواهید کرد و نمیخواهید بکنید
2- اینم مثل بالایی.
4- 3- بودم بودم حساب نیست هستم هستم حساب هست

خوب طبق تحقیقات گسترده اعضای BC گرافیک FIFA هم رده بازی هایی مثل Uncharted قرار میگیره چون مال قبلا گفته شده بود که گرافیک آنچارتد هم آبرنگی هست :دی و من شخصا از این مورد بسیار خوشحال شدم چون همیشه گرافیک های آبرنگی برنده بهترین گرافیک ها بودن. :x

کلا منطق توی این تاپیک زیر سوال رفت. هر چی PES فن بوی ها بگن همون درسته و الکی بحث نکنیم بهتره. از قدیم یه نصیحتی داشتم من به بچه ها میگفتم همیشه :دی با 3 گروه از آدم ها نباید بحث کنید.

1- PES فن بوی های
2- کنسول فن بوی های متعصب
3- CoD فن بوی ها :دی

یه کمی واقع بین باشین. PES گرافیکش بهتر از فیفائه به صورت خیلی ساده بخوایم بش نگاه کنیم من از رفیقای فیفا بازم میپرسم همشون قبول دارن گرافیک PES بهتره . بعد میام اینجا همه میگن فیفا بهتره :|
معنی واقع بین بودن رو هم متوجه شدیم !

شما چطور؟ اومدی میگی انیمیشن های Pes بهتره! که نشون میده تا حالا فیفا بازی نکردی و تعصب داری
:arrowd:

واقعا بی تعصب بود ببخشید.:|
من اون پست و در جواب کس دیگه ای دادم و توش گفتم که امسال انیمیشن های پرو بهتر از فیفاست . قطعا سالهای قبل انیمیشنهای فیفا چند سرو گردن بالاتر از پرو بوده ولی امسال قضیه فرق داره .
امسال انیمیشنهای دویدن پرو خیلی بهتر از فیفاست .
انیمیشنهای پاسدادن پرو به واقعیت شبیه تره . توی فیفا انیمیشنهای پاس دادن خیلی جاها مسخره ست . بازیکن کمرش کلی تا میشه و بعد یه پاس چرخشی میده پشت سرش .
انیمیشنهای شوت زدن و فیزیک توپ هم توی این نسخه از فیفا بهتره .

چرخش 360 درجه که توی پرو هست توی فیفا نیست و آدم کنترل کاملی روی توپ نداره
من برعکس شما اتفاقا هر دو نسخه رو بازی کردم و دارم نظر میدم . متاسفانه شما یه چیزی شنیدید و بدون تجربه تکرار می کنید .
بازهم بگم یا کافیه !

من اون پست و در جواب کس دیگه ای دادم و توش گفتم که امسال انیمیشن های پرو بهتر از فیفاست . قطعا سالهای قبل انیمیشنهای فیفا چند سرو گردن بالاتر از پرو بوده ولی امسال قضیه فرق داره .
امسال انیمیشنهای دویدن پرو خیلی بهتر از فیفاست .
انیمیشنهای پاسدادن پرو به واقعیت شبیه تره . توی فیفا انیمیشنهای پاس دادن خیلی جاها مسخره ست . بازیکن کمرش کلی تا میشه و بعد یه پاس چرخشی میده پشت سرش .
انیمیشنهای شوت زدن و فیزیک توپ هم توی این نسخه از فیفا بهتره .

چرخش 360 درجه که توی پرو هست توی فیفا نیست و آدم کنترل کاملی روی توپ نداره
من برعکس شما اتفاقا هر دو نسخه رو بازی کردم و دارم نظر میدم . متاسفانه شما یه چیزی شنیدید و بدون تجربه تکرار می کنید .
بازهم بگم یا کافیه !

من PES رو روی پی سی بازی کردم و دموی فیفا 14 رو هم بازی کردم! این شمایی که یه چی شنیدی......
دیگه نمیخواد بگید تعصب کافیه.
1- PES فن بوی های

الان دقیقا به این نکته پی بردم:d

احتمالا باید در کنار کتب الهی که وحی منزل هست . حرفهای فنهای فیفا رم بنویسن به عنوان قوانین بدون تغییر ابدی و ازلی . که به هیچ عنوان هم اشتباه نیست !
بحث بی فایده ای . مباحثه وقتی جایزه که طرفین هدفشون تبادل اطلاعات باشه . وقتی شما و فیفا فنها حرفتون وحی منزل هست دیگه بحثی نمی مونه .

باشه باشه نیازی به پیچوندن نیست! ترجیح میدم دیگه جواب ندم خوشبختانه همه اینجا با فن های PES اشنا هستند.

آخرین ویرایش:
for FaRd!N
1-دقت نخواهید کرد و نمیخواهید بکنید.........................................
نه که تو بازی واقعی زل میزنیم به تماشاگرا که چه شکلین.البته والیبال یه چیز دیگس:d
2- اینم مثل بالایی.......................................................................اینم مثل بالایی
4- 3- بودم بودم حساب نیست هستم هستم حساب هست.........​این جملت واسم خیلی آشناست ولی فکر کنم یه چیزی تو مایه های این بودش "ملاک حال فعلی گیمهاست":d

"خوب طبق تحقیقات گسترده اعضای BC گرافیک FIFA هم رده بازی هایی مثل Uncharted قرار میگیره چون مال قبلا گفته شده بود که گرافیک آنچارتد هم آبرنگی هست :دی و من شخصا از این مورد بسیار خوشحال شدم چون همیشه گرافیک های آبرنگی برنده بهترین گرافیک ها بودن. :x
کلا منطق توی این تاپیک زیر سوال رفت. هر چی PES فن بوی ها بگن همون درسته و الکی بحث نکنیم بهتره. از قدیم یه نصیحتی داشتم من به بچه ها میگفتم همیشه :دی با 3 گروه از آدم ها نباید بحث کنید.
1- PES فن بوی های
2- کنسول فن بوی های متعصب
3- CoD فن بوی ها :دی
"
واقعا جالبه ها هزار بار به بچه ها هم گفتم PES و FIFA دو بازی متفاوت هستند واسه سلیقه های متفاوت.ولی از این سری که PES خودشو مقلد فیفا کرده بچه ها آزادن اینا رو با هم مقایسه کنن:d

من PES رو روی پی سی بازی کردم و دموی فیفا 14 رو هم بازی کردم! این شمایی که یه چی شنیدی......
دیگه نمیخواد بگید تعصب کافیه.
الان دقیقا به این نکته پی بردم:d
احتمالا باید در کنار کتب الهی که وحی منزل هست . حرفهای فنهای فیفا رم بنویسن به عنوان قوانین بدون تغییر ابدی و ازلی . که به هیچ عنوان هم اشتباه نیست !
بحث بی فایده ای . مباحثه وقتی جایزه که طرفین هدفشون تبادل اطلاعات باشه . وقتی شما و فیفا فنها حرفتون وحی منزل هست دیگه بحثی نمی مونه . #:-s

اصلا من نمیدونم این PES چی داره که بخواد با Fifa مقایسه بشه؟!

از گیم پلی بگم که نابود نابوده و در خط زیر فقر به سر میبره و مقایسش با Fifa بزرگترین ظلم به سازنده های Fifa هستش!!
از گرافیک بگم که به جز طراحی Face که خوب کار کرده دیگه چیز دیگه ای نداره که بازم در طراحی Face فیفا هم عالی عمل کرده و ضعفی نسبه به PES نداره
از موزیک و گزارشگر بازی بگم که اونم PES چیزی در حد افتضاح هستش
از لایسنش ، طراحی منو و ...هم دیگه نگم بهتره !!

بر عکس اکثر نظرهام در مورد کنسولهای نسل بعد که کاملا نظر شخصی هستن و فکت نیستن این نظرم در مورد Fifa و PES کاملا فکت هستش و اصلا نظر شخصی نیست:d PES اصلا یک شبیه ساز فوتبال نیست و کونامی یک فوتبال تفریحی و بیشتر آرکید تنها جهت Fun ساخته برعکس فیفا که یک شبیه ساز عالی و بی نظیر فوتباله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or