امتیازات FIFA 14

FLAWL3SS

کاربر سایت

07836587026610723980.jpg

Digital Spy - 10/10
GamingTrend - 9.6/10
IGN italy - 9.5/10
Jeuxactu - 9.5/10
Multiplayer.it - 9.2/10
Vandal Online - 9.2/10
Gaming Nexus - 9/10
everyeye.it - 9/10
SpazioGames - 9/10
eurogamer.es - 9/10
eurogamer.it - 9/10
eurogamer.de - 9/10
CVG – 9/10
OXM - 9/10
OPM - 9/10
IGN - 9/10
GodISaGeek - 9/10
VideoGamer - 9/10
Meristation - 8.8/10
Gameinformer - 8.75/10
Canadian Online Game - 8.7/10
Digital Chumps - 8.6/10
PlayStation Universe - 8.5/10
InsideGamer - 8.5/10
NowGamer - 8.5/10
XGN - 8.5/10
NowGamer - 8.5/10
3DJuegos - 8.5/10
CheatCode - 8.2/10
Gametrailers - 8/10
Polygon - 8/10
Gamespot - 8/10
Gamer.nl - 8/10
Metro - 8/10
Telegraph - 8/10
Eurogamer - 8/10
Gameblog.fr - 8/10
GamesTM - 8/10
Joystiq - 8/10
Gamereactor.dk - 8/10
Gamesradar - 7/10
Gamereactor Sweden - 7/10

44625369589998776766.jpg

70494579761737421483.jpg

آخرین ویرایش:
من که نسخه نسل بعد رو توی TGS دیدم و از نظر گیم پلی دقیقاً یکی بود با نسخه این نسلی!
گرافیک هم به جز تماشاگرا و اطراف زمین که پیشرفت قابل توجهی نکرده بود، در باقی موارد واقعاً ناامید کننده بود، یعنی اگه به من نمی‎گفتن نسخه نسل بعده من اصلاً و ابداً فکر نمی‎کردم نسخه نسل بعد باشه! فقط یه مقدار لباسا بیشتر تکون می‌خوردن! حتی انیمیشن بازیکنا هم تغییر بنیادین نکرده بود و دقیقاً مثل همین نسل بود.
البته چمن بهتر شده بود ولی توی نسخه PC هم چمن با استفاده از مادها همین جوری شده. خلاصه این که یا باید نسخه‎های بعد تغییر خیلی خیلی زیادی داشته باشه، یا این که به جز 1080p شدن و 4 تا افکت گرافیکی، تغییر خاصی ایجاد نشده بین دو نسل!
کلاً با خیال راحت می‌تونم نسخه این نسل رو روی PC بازی کنم و منتظر نسخه 15 روی کنسول‌‎های نسل بعد بمونم.

چند تا عکس از نسخه‎‌های دو نسل گرفتم، یکیشون رو همین الان از PC گرفتم (نسخه فیفا 13!) و دو تای دیگه هم مربوط به TGS هستن که روی XBox 1 در حال بازی بود(فیفا 14). به نظر شما تفاوت در حد یک نسل هست؟ به نظر من که نه!

همیشه اول نسل همین طور بوده ... شاید 2015 یه تغییر چشم گیر دیدیم ...

درسته که همیشه دو نسخه می‎گذره تا فیفای واقعی نسل بعد رو ببینیم، ولی همون نسل قبل هم تفاوت با نسخه PS2/Xbox خیلی بیشتر از اینا بود. متاسفانه جهش گرافیکی اونقدر که فکر می‎کردیم نبوده. اینو باید پذیرفت.

درسته که همیشه دو نسخه می‎گذره تا فیفای واقعی نسل بعد رو ببینیم، ولی همون نسل قبل هم تفاوت با نسخه PS2/Xbox خیلی بیشتر از اینا بود. متاسفانه جهش گرافیکی اونقدر که فکر می‎کردیم نبوده. اینو باید پذیرفت.
درسته ... من فکر نکنم این نسل چیز خیلی فک برندازی ببینم ... شاید اگر گرافیک ها 64 فریم 4K بودن شاید یکم قلقلکمون میداد :دی

تنها چیزی که دل کندن از فیفا رو برای من سخت میکنه ، آپدیت های اسکواد ها که طبق روز جلو میره و لیسانس تیم ها هست و کمی هم گزارشگر(چون خیلی چیز مهمی نیست) ، وگرنه گرافیک PES 2014 رو خیلی خوشم اومد ، گیمپلیش هم برای تنوع خوب هست و خوب شده
حالا فکر کنید PES توی کنسول های نسل بعد دیگه چقدر میتونه گرافیکش خوب باشه
من از گرافیک فیفا دیگه خسته شدم و فکر نمیکنم توی نسل بعد هم جهش گرافیکی آنچنانی داشته باشه ، ولی امیدوارم که اگه قراره فوتبال برتر باز هم فیفا باشه یک دستی به گرافیکش بکشه و از لحاظ گرافیک هم برتر باشه تا از همه لحاظ بتونیم فوتبال کاملی رو تجربه کنیم

متا اومد روی 84
داره به PES نزدیک میشه
مرجع متا همیشه برای اون نسخه ای به کار میره که بیشترین نقد رو داره و نسخه PS3 فیفا رو 86 وایساده
متای PES هم نسخه PS3ش بیشتر نقد داره و رو 79 وایساده فعلا که یعنی هنوز این دو بازی خیلی با هم فاصله دارن...

اقا منم یه نیم ساعتی امروز بازی کردم و بطور خلاصه اگر بخوام بازی رو توصیف کنم باید بگم همه جوره پیشرفت داشته از نرم تر شدن گرافیک بازی و بهتر شدن چهره ها بگیر تا تغییر بی نظیر منو ها و گزارشگری فوق العاده و خیلی چیزای ریز و درشت دیگه. اما خوب همونطور که بقیه دوستان هم گفتند سرعت بازی کم شده و به نظرم بیش از اندازه سخت شده(روی درجه World Class) البته من چند وقتی بود که فیفا بازی نکردم شاید به خاطر اون باشه...
راستی هرچی هم که گل زدم/خوردم روی سانتر از جناحین بود که یه نکته منفی حساب میشه
به هر حال من که از بازی راضیم و مطمئنن با اپدیت هایی که براش میاد بهترم میشه...

(پلتفرمی که بازی کردم:PS3)

متا اومد روی 84
داره به PES نزدیک میشه
اولا اینکه واسه ی متا نسخه ای که بیشترین نقد رو داره حساب میکنیم، پس متا روی 86 هست ! Troll Failed :p

دوما نمیدونم چندسال دیگه باید صبر کنی تا این چیزی که نوشتی اتفاق بیفته:lol:

مرجع متا همیشه برای اون نسخه ای به کار میره که بیشترین نقد رو داره و نسخه PS3 فیفا رو 86 وایساده
متای PES هم نسخه PS3ش بیشتر نقد داره و رو 79 وایساده فعلا که یعنی هنوز این دو بازی خیلی با هم فاصله دارن...

نخیر همیشه نسخه 360 مد نظر قرار میگیره چون 90 درصد بازی های مولتی تو این نسل روی PS3 ضعف های داشتن که باعث می شه منتقدین نمره کمتری بدن

الان هم متا فیفا 84 هست با این همه تبلیغ و هایپ و متی پرو هم 81 هست

نخیر همیشه نسخه 360 مد نظر قرار میگیره چون 90 درصد بازی های مولتی تو این نسل روی PS3 ضعف های داشتن که باعث می شه منتقدین نمره کمتری بدن

متای 360 به این دلیل تو 90 درصد بازیا مدنظر قرار میگیره که تعداد نقدای نسخه ی 360 بیشتره اما یه بازیم مثل بایوشاک اینفینیت با اینکه مولتی پلتفرمه اما متای نسخه ی PC مدنظره الانم متای فیفا تا الان 86 به حساب میاد از 24 نقد چون برای نسخه ی PS3 تعداد نقدای بیشتری ثبت شده و اون نمره ی واقعی بازیرو نشون میده

واقعا تاحالا نمیدونستی اون که نقداش بیشتره معتبر تره!؟:|
360 برای این تو ذهنت مونده چون اکثرا تو نقدها نقدای نسخه 360 بیشتره و همه اون رو مثال میزنن ولاغیر...
اون جمله *90 درصد بازی های مولتی تو این نسل روی PS3 ضعف های داشتن که باعث می شه منتقدین نمره کمتری بدن* رو هم جای دیگه نگو که خیلی ضایس!

چی میگی واسه خودت؟ نسخه ps3 فیفا و pes ترتیب 8 و 11 نقد نسبت به نسخه 360 بیشتر دارن. اون قسمتی رو هم که قرمز کرم رو جای دیگه ای نگو که شدید مسخرت میکنن.

27555141647754720579.png

61350405714110828004.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or