به نظر من اگه بی خیال اسم Fear میشدن بهتر بود.همون project origin یا هر اسم دیگه ای روش میزاشتن.
دلیل نمیشه چون تو خوشت اومده بازی خوب ،فوق العاده و عالی بشه.
وا... ادم میمونه کدوم حرفت رو باور کنه،یکجا میگی فلان بازی با کنسولیزه شدن فاجعه شد،چون اینجا خوشت اومده پس فاجعه نشده؟نخیر شده. بشین یکدور نسخه اول بازی رو بازی کن،واقعا نسخه اصلی کجا،این کجا،فقط شده شوتر و ادامه دادن داستان Fear. نمیخوایم قصه ببینیم که. میخوایم FEAR بازی کنیم
من میگم بازی ای با میانگین امتیازات 80 هیچوقت یه افتضاح نیست که بخوان بقیشو کنسل کنن بره !
قبلا هم گفتم شما نبودی ظاهرا ، بازی به عنوان دنباله ای که باید سال 2011 برای F.E.A.R ،گه شرایط عادی پیشرفت میکرد ، منتشر بشه مطلوب نیست و متوسط به حساب میاد (و نه افتضاح ) ولی الان یه شوتر خوب محسوب میشه فارغ از شاهکار 2005 !
من نمی گم 7.5 امتیاز بدی هست. 7.5 معادل نمره 15 هست که امتیاز خیلی خوبیه.
ولی قبول کن این امتیاز اصلا در حد نام F.E.A.R نیست که یه زمانی شماره ی اول این بازی چنان اسم و رسم دار شد که همه به نوعی این بازی رو ارتقا دهنده ی سبک FPS می دونستن.
من به شخصه از FEAR 2 هم خیلی خوشم اومد ، با این که همه بالا آوردن روش ... اما تو رو قرآن نیگا امتیاز این بزمجه ها به این بازی بنداز ... حالمو داره بهم میزنه EDGE Troller .
واقعا این Edge شورشو در آورده!! نویسندش حرومزاده ای بیش نیست:d !!!
به این بازی اومده 7 داده ولی به بازی Witcher 2 داده 6 !!!
یکی به من بگه این انصافه آخه !!! جان من ؟ تو همه ی بازی هم این داستان رو پیاده میکنه!!!
سایت های بیشعور دیگه هم اومدن این سایت مضخرف رو آدم حساب کردن امتیازاتشو تو Critic حساب می کنن، گند میزنه به میانگین نمرات یه بازی !!!!
تُف تو روش، حرومزاده