امتیازات F.3.A.R

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
f3ar-annoucement.jpg

Gamer Limit : 8/10

GamePro : 8/10

IGN : 8/10

Cheat Code Central : 78/100

خیلی خب! می دونم سوالی که در ذهن اکثر شما ایجاد شده اینه که 1- F.E.A.R 3 به همون ترسناکی و آتمسفریک قبل هست؟ و 2- این مد co-op جدید خوب از آب دراومده و میشه به صورت Split-Screen هم زدش یا نه؟

حالا جوابش با استفاده از گیم اسپات :d

F.E.A.R. 3's campaign doesn't quite excel. There are few surprises or standout moments, and those who remember the relentlessly creepy atmosphere and edge-of-your-seat scares of the original F.E.A.R. may lament the fact that this game feels like a military shooter with light horror elements. But although F.E.A.R. 3 won't terrify you or leave you gasping for more, it's a solid shooter that satisfies from start to finish.

کمپین فیر 3 خیلی هم عالی نیست! تعداد کمی لحظات سورپریزکننده و برجسته در آن پیدا می شود و گیمرهایی که اون آتمسفر مخوف F.E.A.R. اورجینال و ترس های هیجان انگیزی که شما را پای صندلیتان نگه می داشت را بیاد می آورند، ممکنه به این حقیقت برسند که این بازی فقط شبیه یک شوتر نظامی با مایه های ضعیفی از ترس تبدیل شده است! هرچند دیگر F.E.A.R. 3 شما را وحشت زده نمی کند اما یک شوتر قوی است که از اول تا پایان راضی کننده است!

Paxton's abilities are enjoyable to use in single-player, but it's when you tackle the campaign cooperatively that they really shine. The player controlling Paxton can suspend enemies in the air while suspend pumps bullets into them. The constant opportunity to make a coordinated use of the brothers' complementary powers makes working with a partner a joy and distinguishes this game's cooperative play from that of many shooters in which all players have the same abilities.

استفاده از قابلیت های Paxton ( کاراکتر قرمز رنگ ) در سینگل پلیر جذاب است، ولی هنگامی که بازی را با همراه خود بازی می کنید است که واقعا می درخشد. بازیبازی که Paxton را کنترل می کند می تواند دشمنان را در هوا معلق و آویزان نگه دارد تا Point Man آنها را به تیر ببندد! ( کلا Paxton از قدرت های جادویی استفاده می کنه و پوینت من از اسلحه ) این فرصت که می توانید قدرت های مکمل این دو برادر را با شریک همبازی خود به طور هماهنگ با یکدیگر بکار ببرید لذت بخش است و co-op این بازی را از بقیه شوترهایی که همه بازیبازها قدرت ها و توانایی های مشابه با هم دارند متمایز می کند!

- آیا می توان در سینگل پلیر هم با Paxton Fetter بازی کرد؟

Point Man and Paxton Fettel are both playable, but when tackling the campaign alone, you must first play each stage as Point Man to unlock the option to play it as Fettel.

بله، ولی باید اول یک دور با Point Man هر مرحله رو برید تا آنلاک بشه.

مولتی پلیر:

F.E.A.R. 3 also has four multiplayer modes for up to four players. Soul King is a competitive mode in which players start in specter form. You take possession of soldiers and collect souls from fallen enemies, and the player with the most souls is declared the victor when time runs out. Players lose half their collected souls when killed, so scores can change suddenly even in the final seconds, which means that even those with a decent lead over their competitors shouldn't get too comfortable.

در مورد مولتی پلیر هم یک مد رقابتی وجود داره به نام Soul King که در اون بصورت روح هستید و کنترل سربازها رو می گیرید و روح های سربازان کشته شده رو جمع می کنید. بازیبازی که بیشترین روح رو جمع کنه در پایان برنده است ولی هر بار که بمیرید نصف روحاتون رو از دست می دید! و این باعث میشه بازی تا لحظات آخر هم قابل پیش بینی نباشه و برنده یکباره در ثانیه های آخر عوض بشه.... .
همینطور مدی وجود داره که باید با همکاری همدیگه دربرابر موج های پی در پی دشمنان قوی مقاومت کنید... .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: reach usa
من یه یک ساعت روی 360 بازی کردم ، ولی منتظر میمونم تا PC بیاد ، بازی به طرز وحشتناکی از چیزی که فکر میکردم بهتره ! به خصوص یه Co-OP بی نهایت لذت بخش داره که منو ترغغیب میکنه Steam خورش کنم :دی گرافیک هم کاملا راضی کننده بود ، ولی هنوز اونقدر هسته ی گیم پلی بازی مهیج و جالب هست که به شدت جذبتون میکنه و دیگه فرصت دقت کردن به کیفیت بافت ها رو ندارین ، Bullet Time هم بعد از 6 سال هنوز عالیه !

Let's have a bloody good time

به خدا 7.5 خیلی امتیاز خوبیه (حتی واسه fear ) - اونم از سایتی مثل GS که دیگه هیچی عالیه! . . .
عزیز دلم همین GS به نسخه اول F.E.A.R در اون زمان هایی که کیلویی نمره نمیداد ، امتیاز 9.1 داده بود .
IGN به بازی 9.2 داده بود ! شما حالا باز بیا بگو این بازی ( Fear 3 ) با این متای 65 -70 که میگیره بازی خوبیه ! شاید باشه ولی FEAR خوبی نیست .

عزیز دلم همین GS به نسخه اول F.E.A.R در اون زمان هایی که کیلویی نمره نمیداد ، امتیاز 9.1 داده بود .
IGN به بازی 9.2 داده بود ! شما حالا باز بیا بگو این بازی ( Fear 3 ) با این متای 65 -70 که میگیره بازی خوبیه ! شاید باشه ولی FEAR خوبی نیست .
موافقم. دقیقا.

دیگه بنا نشد توش بخوریا :دی متای بازی حدود 78-79 میگرده :دی

بازی اصلا در حد دنباله ای که باید برای F.E.A.R در سال 2011 عرضه می شد نیست ، اما واقعا شوتر با کیفیت و خوبیه .

بشدت منتظر این بازیم. ولی میدونم که مثل Project Origin هرگز نتونم تنوانست بازیش کنم. چون بشدت مذخرف بود و نام F.E.R.R. بر روش سنگینی میکرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or