امتیازات F.3.A.R

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
f3ar-annoucement.jpg

Gamer Limit : 8/10

GamePro : 8/10

IGN : 8/10

Cheat Code Central : 78/100

واقعا اینا F.E.A.R بازی کردن که دارن این نمره ها رو میدن؟! این بازی به نظرم 5 هم زیادیشه
Monolith به جای اینکه بیاد روی عنوان های شاخ خودش مثل این بازی کار کنه داره روی Gotham City Impostors :-&:-&:-& وقتش رو حروم میکنه که احتمالا باعث بشه در استدیو رو گل بگیرن

موافقم.

من واقعا تو كار اين Monolith موندم.يعني واقعا F.E.A.R و Condemned 1,2 كجا و اين بازيهاي اخير كجا.

البته اينو هنوز بازي نكردم ولي من هم از دموها زياد خوشم نيومد.

همون روند اوليه رو اگه ادامه ميداد واقعا الان يكي از بهترين استديو ها بود.

آقا نوید کلا سره این بازی بد ناامیدانه پست میدی ( تاپیک 360خوده بازی ) -

قبول 1شاخ بود - 2مثل یک نبود و این هم از ترس شماره 1بویی نبرده ولی بازم هرچی باشه فیر هستش!...
عجیبه ها ملت همه ناامید هستن من چه کاره بیدم ؟ :d
در ضمن من خودم این بازی رو حتما به عنوان یه شوتر خوب حتما تهیه خواهم کرد ( شدیدا هم دلم یه FPS میخواست ) اما نه به عنوان FEAR :d

به خدا 7.5 خیلی امتیاز خوبیه (حتی واسه fear ) - اونم از سایتی مثل GS که دیگه هیچی عالیه! . . .
من نمی گم 7.5 امتیاز بدی هست. 7.5 معادل نمره 15 هست که امتیاز خیلی خوبیه.
ولی قبول کن این امتیاز اصلا در حد نام F.E.A.R نیست که یه زمانی شماره ی اول این بازی چنان اسم و رسم دار شد که همه به نوعی این بازی رو ارتقا دهنده ی سبک FPS می دونستن.

• Like
Reactions: Empty Box
خُب اینم از امتیازات جدید :

Game Spot 7.5 / 10 - البته نسخه Pcبازی 7.8 از 10 گرفته .

Game Informer 7.8 / 10

Game Radar 7 / 10

GS هنوز نسخه ی PC رو نقد نکرده ، چندسالی هم هست امتیاز خورده ای غیر از 0.5 نمیده ، با منبع حرف بزنید لطفا .

• Like
Reactions: Whitebeard
بازی شاید از project origin بهتر باشه و تا حدودی ضعف های اونو پوشش بده ولی به قول یکی از دوستان اصلا در حد نام fear نیست. به هر حال امتیازاتش بد نیست من همینشم دیگه از این بازی انتظار نداشتم. امیدوارم یه روزی این IP برگرده به جایگاه اصلیش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or