امتیازات DriveClub

Fenris Wolf

کاربر سایت
71141344804833172786.jpg

Developer : Evolution Studios
Publisher : Sony Computer Entertainment
Platform Playstation 4
Release date : 7 October US - 8 October EU - 10 October UK

نمرات :

PSU 9.5
Gaming Age : 91
PlayStation Nation 9/10
GamerGen 9/10
gamingtrend.com 90 / 100
Gaming-Age: -A
GameTrailers 8.6
Vandal.net: 8.5/10
XGN 8.5/10
The Gamer Access 8.5/10
onpsx 8.5/10
3Djuegos: 8/10
The Sixth Axis - 8/10
thesixthaxis 8/10
InsideGamer 8/10
GamesRadar 8/10
VentureBeat 8/10
Meristation: 8/10
ZTGD : 8 / 10
CVG - 8/10
Videogamer – 8 / 10
Gamer.nl 8/10
Examiner - 8/10
IGN Italy: 8/10
Gamereactor Norway: 8/10
GamesBeat – 80 / 100
Play3-Live: 15/20
Digital Spy 4/5
DigitalSpy – 4 / 5
GamesRadar – 4 / 5
PSXextreme - 7.6/10
PlayStation LifeStyle 7.5/10
nowgamer.com 7.5 /10
Gameinformer 7.75/10
Polygon - 7.5/10
Destructoid: 3/5
The independent - 3/5
LaPS3 75%
God is a Geek : 75

آخرین ویرایش:
کلیه نمرات

PSU 9.5/10
Gaming Age 9.1/10
Ps Nation 9/10
Gaming Trend 9/10
GamerGen 9/10
Gamingtrend.com 9/10
GameTrailers 8.6/10
Vandal.net 8.5/10
PlauStation Now 8.5/10
Onpsx 8.5/10
XGN 8.5/10
The Gamer Access 8.5/10
ZTGD 8/10
InsideGamer 8/10
Thesixthaxis 8/10
VentureBeat 8/10
Gamer.nl 8/10
The Sixth Axis 8/10
Gamesradar 8/10
Videogamer 8/10
CVG 8/10
GamesBeat 8/10
Digital Spy 8/10
Examiner 8/10
Meristation 8/10
IGN 7.9/10
Gameinformer 7.75/10
Polygon 7.5/10
PlayStation LifeStyle 7.5/10
Nowgamer 7.5 /10
Gameblog 7/10
GameReactor UK 7/10
GameZone 7/10
Attack of the Fanboy 7/10
Millenium 6.5/10
Playstationtrophies 6.5/10
GameRevolution 6/10
Eurogamer 6/10
Destructoid 6/10
Joystiq 6/10
Crave Online 5.5/10
Usgamer 5/10
Gamekult 5/10
HardCore Gamer 5/10
Gamespot 5/10
Metro GameCentral 5/10
Paulsemel 3/10

بعضی ها اینجا رو با سیرک اشتباه گرفتن. از این پست من به بعد پست های بی محتوا و برهم زننده جو بفرستید تا برید مرخصی. همه چی حدی داره بخدا.

محمد امین از کی تا حالا 8 نمره زرد حساب میشه ؟ :)):d

8 نمره سبز رنگیه برادر من :d لازم نیست این کارا دیگه ! همه نمرات رو دیدن قرار نیست رنگشون کنی

یه چیز میگم دیگه اینجا پست نمیذارم.
بازی نه با امتیاز ۳ خراب میشه و نه با امتیاز ۹۵ خوب میشه.
ما منتظریم ببینیم که اگه نمره بازی بالای ۸۰ بشه ازش خوشمون بیاد و اگر زیر ۸۰ بشه بدمون بیاد! این یعنی با انتخاب علاقه و ذهن خودمون بازی رو انتخاب نکردیم بلکه منتقدان برامون بازی رو انتخاب کردند.
اصلاً سلیقه یه چیز کاملاً نسبیه به هیچ وجه نمیشه گفت چون گیم اسپات به بازی کم نمره داده من هم از بازی خوشم نمیاد یا چون آی جی ان خوب نمره داده من از بازی خوشم خواهد آمد.
مثلاً این بازی Minecraft بهترین امتیازات رو گرفته ولی من شخصاً از این بازی متنفرم و نمره ۲ هم بهش نمیدم
من خودم اگر از بازی ای خوشم بیاد امتیازش ۱۵ باشه یا ۱۰۰ برام فرقی نمیکنه. چون از بازی خوشم اومده من خودم به اون بازی نمره قبولی میدم میخوام گیم اسپات ۰ بده یا آی جی ان ۱۰۰ بده.
اینقدر وقتمون رو بابت امتیاز نلف نکنیم و بابت امتیاز به جون هم نیفتیم.

آخرین ویرایش:
فکر نمیکنم کسی انتظار دیگه ای هم داشت هممون میدونستیم که قراره همچین اتفاقی بیفته. بشخصه فکر میکنم اگر نقدها بعد از Update های بازی انجام میشد یعنی بعد از اضافه شدن چرخه روز و شب و ..... نمرات میتونست بهتر باشه. بعلاوه اینکه کانتنت بازی هم کمه که خوب از قبل هم مشخص بود.

متای بازی اوتقدرا هم بد نشده بازیهای بزرگ دیگه ای هم هستن که همچین نمراتی گرفتن و اتفاقا لذت بخش هم بودن.

به نظر من باید همیشه به میانگین امتیازها احترام بگزاریم و بهترین قاضی میتونه میانگین امتیاز ها باشه همیشه تو نقد بازی ها یک سری سایتها هستن که خلاف جریان آب شنا میکنن یا امتیاز های بیش از حق به اون بازی میدن یا امتیاز های کمتر از حقش ولی این دو نوع منتقد هم رو خنثی میکنن و این نظرات اکثر سایتها هست که میانگین رو تعیین میکنه..
باید برای میانگین هم یک بازه ای برای خودمون قرار بدیم و اینطوری نباشه فقط یک عدد ملاکون باشه مثلا شاید یک بازی با میانگین 80 رو خوب بدونیم ولی همین که بیاد روی 70 و مثلا بشه 78 میگیم اون بازی خوب نیست باید یک بازه برای هر نمره ای قرار بدیم
مثلا
93 تا 100 خیلی عالی
88 تا 92 عالی
83 تا 87 خیلی خوب
82 تا 78 خوب
77 تا 73 متوسط
73 به پایین هم ضعیف

متا يه ميانگينو نشون ميده و حد و حدود بازي رو بيان مي كنه و براي من تقريبا هميشه مفيد بوده
حالا به فرض اينكه مثلا gamespot و eg هر دو به بازي مثلا 7 ميدادن نهايت نهايت متا ميومد رو 80 يعني در خوش بينانه ترين حالت مثلا حدود بازي در حد 75 الي80 هستش
متاي بازي اگه مثلا 92 بود يكي دو نمره بالا پايين دادن چند تا سايت مهم بود ولي حالا تو اين حدود كه فرق چنداني نداره و حدود بازي همين

+

اميدوارم اگه قرار شماره بعدي هم در كار باشه سازنده ها با دقت اين اشكالاي تو نقدا رو رفع كنن و با قدرت شماره بعدي رو بسازن:x

.

چرا خب جو میدید ؟! :| بازی های F2P همیشه همینطورین , نمرات اولیه اش ملاک نیستن که , حداقل 1 سال طول میکشه محتوای اضافه واسش بیاد تا اون چیزی که هدف سازنده بود بشه , بعد هم در مسیر فرضن 5 ساله ای که داره کامل و کاملتر میشه
مثلا PES... هیچوقت نسخه های اولش که میاد , لباس و نقل و انتقالاتش درست نیست , ولی بعدن که پچ میاد درست میشه (حالا این به کنار که پچ ها بعضن رسمی منتشر نمیشن و توسط گیمرها ساخته میشن) در صورتی که اگه از اول با این اوضاع منتشر میشد نمرات خیلی بالاتری میگرفت...
حکایت درایو کلاب هم همینه...صبر داشته باشید

آخرین ویرایش:
چرا خب جو میدید ؟! :| بازی های F2P همیشه همینطورین , نمرات اولیه اش ملاک نیستن که , حداقل 1 سال طول میکشه محتوای اضافه واسش بیاد تا اون چیزی که هدف سازنده بود بشه , بعد هم در مسیر فرضن 5 ساله ای که داره کامل و کاملتر میشه
مثلا PES... هیچوقت نسخه های اولش که میاد , لباس و نقل و انتقالاتش درست نیست , ولی بعدن که پچ میاد درست میشه (حالا این به کنار که پچ ها بعضن رسمی منتشر نمیشن و توسط گیمرها ساخته میشن) در صورتی که اگه از اول با این اوضاع منتشر میشد نمرات خیلی بالاتری میگرفت...
Driveclub يك بازي F2P نيست و قيمت يك بازي كامل داره

با توجه به تریلر های گیم پلی که تا به امروز از PC اومده به نظر من 100% گرافیک DC بهتره :d
......
جدا از بحث نمرات، امیدوارم دیگه سایت هایی مثل vg247 که فقط وظیفه منتشر کردن خبر هارو دارن، از القابی مثل Forza Killer و ... برای ip های جدید استفاده نکنند، تا بعد از منتشر شدن نمرات این جوری epic fail نشن :d
با نظرت خیلی موافقم. خیلی از کاربر ها هم بعد از انتشار تریلر DC، به اون جمله VG247 انتقاد کرده بودند. یا مثلا من موندم که CVG چطور اومده گفته : In Driveclub we trust !

مثلا
93 تا 100 خیلی عالی
88 تا 92 عالی
83 تا 87 خیلی خوب
82 تا 78 خوب
77 تا 73 متوسط
73 به پایین هم ضعیف

اشتباه همیناست. اگه همچین چیزی بود از 0 تا 7 رو حذف میکردن از اعداد واسه نقد و نمره دادن. وقتی یه بازی 5 میگیره از 10 یعنی متوسطه ، 5 حد وسطه یه عدد ریاضی ساده بعد چجوری متوسط رو بین 83 و 87 حساب میکنی ؟

این وظیفه سازنده بازیه که بازیشو کامل منتشر کنه نه منتقد که ذره ذره نقد کنه نمره بده. اینو فقط در مورد این بازی نمیگم بلکه خیلی بازی های دیگه

اشتباه همیناست. اگه همچین چیزی بود از 0 تا 7 رو حذف میکردن از اعداد واسه نقد و نمره دادن. وقتی یه بازی 5 میگیره از 10 یعنی متوسطه ، 5 حد وسطه یه عدد ریاضی ساده بعد چجوری متوسط رو بین 83 و 87 حساب میکنی ؟

حقیقت نمیدونم چقدر شما با گیم آشنا هستین ولی من تو این 16- 17 سالی که هر روز دارم با پلتفروم های مختلف بازی میکنم یک تجربه ای بهم دست داده که واقعا بازی های که زیر 60 امتیاز میگیرن غیر قابل بازی کردن هستن و کیفیت بسیار پایینی دارن حالا چه جوری شما اون رو متوسط می دونی من نمی دونم

ولی این روالی که من گفتم بر حسب تجربه هست که اکثر دوستان فکر کنم تجربشون با من یکسان باشه و ربطی به اعداد ریاضی نداره بالاخره تشخیص یک گیمر از نمراتی که دیده و بازی های که انجام داده از یک نفر که فقط اعداد ریاضی رو ملاک قرار میده بیشتر هست

میدونستم که تعداد ماشین و پیست خیلی کمه ... ولی همین چند روز پیش که تو تاپیک بازی فهمیدم ...اب و هوا هم تو روز اول در دسترس نیست ... دقیقا همین متای بین 70-75 اومد جلوی ذهنم ... به خصوص که کار اول این استودیو هست و تا راه بیفتن و بتونن ریسینگ خوب و بی اشکال بسازن جای کار دارن ... به نظر من که با توجه به محتوا متای خوبیه ... کلا 7 = good

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or