امتیازات DriveClub

Fenris Wolf

کاربر سایت
71141344804833172786.jpg

Developer : Evolution Studios
Publisher : Sony Computer Entertainment
Platform Playstation 4
Release date : 7 October US - 8 October EU - 10 October UK

نمرات :

PSU 9.5
Gaming Age : 91
PlayStation Nation 9/10
GamerGen 9/10
gamingtrend.com 90 / 100
Gaming-Age: -A
GameTrailers 8.6
Vandal.net: 8.5/10
XGN 8.5/10
The Gamer Access 8.5/10
onpsx 8.5/10
3Djuegos: 8/10
The Sixth Axis - 8/10
thesixthaxis 8/10
InsideGamer 8/10
GamesRadar 8/10
VentureBeat 8/10
Meristation: 8/10
ZTGD : 8 / 10
CVG - 8/10
Videogamer – 8 / 10
Gamer.nl 8/10
Examiner - 8/10
IGN Italy: 8/10
Gamereactor Norway: 8/10
GamesBeat – 80 / 100
Play3-Live: 15/20
Digital Spy 4/5
DigitalSpy – 4 / 5
GamesRadar – 4 / 5
PSXextreme - 7.6/10
PlayStation LifeStyle 7.5/10
nowgamer.com 7.5 /10
Gameinformer 7.75/10
Polygon - 7.5/10
Destructoid: 3/5
The independent - 3/5
LaPS3 75%
God is a Geek : 75

آخرین ویرایش:
میدونستم که تعداد ماشین و پیست خیلی کمه ... ولی همین چند روز پیش که تو تاپیک بازی فهمیدم ...اب و هوا هم تو روز اول در دسترس نیست ... دقیقا همین متای بین 70-75 اومد جلوی ذهنم ... به خصوص که کار اول این استودیو هست و تا راه بیفتن و بتونن ریسینگ خوب و بی اشکال بسازن جای کار دارن ... به نظر من که با توجه به محتوا متای خوبیه ... کلا 7 = good
not sure if serious or ...

میدونستم که تعداد ماشین و پیست خیلی کمه ... ولی همین چند روز پیش که تو تاپیک بازی فهمیدم ...اب و هوا هم تو روز اول در دسترس نیست ... دقیقا همین متای بین 70-75 اومد جلوی ذهنم ... به خصوص که کار اول این استودیو هست و تا راه بیفتن و بتونن ریسینگ خوب و بی اشکال بسازن جای کار دارن ... به نظر من که با توجه به محتوا متای خوبیه ... کلا 7 = good
اين استوديو سري motorstorm و بازي هايي كه تو ليست داخل اسپويلر هستن، قبلا ساخته
[TABLE="class: wikitable sortable, width: 100%"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Game title[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Year released[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Platform[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]GameRankings[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Metacritic[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Notes[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]World Rally Championship[/TD]
[TD]2001[/TD]
[TD]PlayStation 2[/TD]
[TD]81.33%[SUP][3][/SUP][/TD]
[TD]80/100[SUP][4][/SUP][/TD]
[TD]First game developed as Evolution Studios[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]WRC II Extreme[/TD]
[TD]2002[/TD]
[TD]82.33%[SUP][5][/SUP][/TD]
[TD]N/A[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]WRC 3[/TD]
[TD]2003[/TD]
[TD]79.38%[SUP][6][/SUP][/TD]
[TD]N/A[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]WRC 4[/TD]
[TD]2004[/TD]
[TD]81.86%[SUP][7][/SUP][/TD]
[TD]N/A[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]WRC: Rally Evolved[/TD]
[TD]2005[/TD]
[TD]79.81%[SUP][8][/SUP][/TD]
[TD]N/A[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MotorStorm[/TD]
[TD]2006[/TD]
[TD]PlayStation 3[/TD]
[TD]82.43%[SUP][9][/SUP][/TD]
[TD]84/100[SUP][10][/SUP][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MotorStorm: Pacific Rift[/TD]
[TD]2008[/TD]
[TD]82.49%[SUP][11][/SUP][/TD]
[TD]82/100[SUP][12][/SUP][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MotorStorm: Apocalypse[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]78.34%[SUP][13][/SUP][/TD]
[TD]77/100[SUP][14][/SUP][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MotorStorm: RC[/TD]
[TD]2012[/TD]
[TD]PlayStation 3
PlayStation Vita[/TD]
[TD]77.95%[SUP][15][/SUP][/TD]
[TD]78/100[SUP][16][/SUP][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Driveclub[/TD]
[TD]2014[/TD]
[TD]PlayStation 4[/TD]
[TD]74.63% [SUP][17][/SUP][/TD]
[TD]74/100 [SUP][18]

[/SUP][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

حقیقت نمیدونم چقدر شما با گیم آشنا هستین ولی من تو این 16- 17 سالی که هر روز دارم با پلتفروم های مختلف بازی میکنم یک تجربه ای بهم دست داده که واقعا بازی های که زیر 60 امتیاز میگیرن غیر قابل بازی کردن هستن و کیفیت بسیار پایینی دارن حالا چه جوری شما اون رو متوسط می دونی من نمی دونم

ولی این روالی که من گفتم بر حسب تجربه هست که اکثر دوستان فکر کنم تجربشون با من یکسان باشه و ربطی به اعداد ریاضی نداره بالاخره تشخیص یک گیمر از نمراتی که دیده و بازی های که انجام داده از یک نفر که فقط اعداد ریاضی رو ملاک قرار میده بیشتر هست

بحث تجربه نیست ، و البته اینم بگم قبل همین 16-17 سال تو هم همچین چیزی نبوده چه برسه به همین الانش،

ولی راه دور نخوام برم برو یه دست ride to hell بزن ، نه rambo video game تا تفاوت غیر قابل بازی کردن با یه بازی متوسط دستت بیاد. قدیمی ترش elf bowling رو بازی کن ، همین ign یا gamspot جفتشون اون زمان بهش 1 داده بودن.

این روال هیچ بر حسب تجربه نیست و ربطی نداره به تجربه بازم میگم ، این چیزیه که من فقط تو تصوارت ذهنی یه سری گنجونده شده که بازی نمرش زیره 7 باشه یا 6 باشه فاجعس ، در صورتی که چنین چیزی بود دیگه نیازی نبود نمره و عدد زیره 60 داشته باشیم.

مهم اینه هستش ...... که بازیش نسبت به خودش عالی باشه .... حالا فرض کن همین game spot خودمون تمام سایت های به بازی tlou نمره ی 10 دادن این امده 8 داده ... کلا اینگار این سایته با سونی لجه ...

Driveclub يك بازي F2P نيست و قيمت يك بازي كامل داره

یه نسخه ی PS PLus داره یه نسخه ی فیزیکی 60 دلار ... که خب پک 60 دلاری طبیعتا جاده و ماشین و امکانات بیشتری داره

مثلا PES... هیچوقت نسخه های اولش که میاد , لباس و نقل و انتقالاتش درست نیست , ولی بعدن که پچ میاد درست میشه (حالا این به کنار که پچ ها بعضن رسمی منتشر نمیشن و توسط گیمرها ساخته میشن) در صورتی که اگه از اول با این اوضاع منتشر میشد نمرات خیلی بالاتری میگرفت...
حکایت درایو کلاب هم همینه...صبر داشته باشید

آره ولی بازیایی که یه نسخه ی رایگان هم دارن معمولن اینطورین , از اول همیشه کامل نیستن ...
PES رو مثال زدم چون همیشه خدا ناقص منتشر میشه!

not sure if serious or ...

من متوجه نشدم منظورت چیه ... ولی اگه منظورت بازی اوله ... کلا فاز موتور استورم یه چیز دیگه بود و مقایسش با درایو کلاب مثل جکه ...

منظور من تو این سبک بود که حواسم نبود نوشتم بازی که خوب اگه خیال دیگه ای پیش خودتون میکنید باهاش خوش باشید

تعجب میکردم اگر این بازی امتیاز 85 میگرفت.نمیدونم دوستان چطوری روی ساخته های این استدیو از نظر امتیاز حساب باز کرده بودند.هرچند بازی قطعا سرگرم کننده خواهد بود ولی خواهشا برای بازی بعدی این استدیو هایپ الکی راه نندازید.
اگر درست یادم باشه سر اخرین Motorstorm استدیو یه اخطار درست حسابی از سونی گرفته بود و خطر تعطیلی از بیخ گوشش گذشته بود

آخرین ویرایش:
بمب گنده هم یه بمب گنده انداخت رو بازی! همیشه خوب نمره میدادن این سری گویا خیلی اعصابشون داغون بوده یه نمره واقعا پرت دادن :دی
GiantBomb 2.0/5.0

یعنی قهوه ای ترین سایت این وسط IGN شد با این گندی که سر Alien درآورد.به بازی که متای 80 داره (با وجود گند زدن خود IGN) داده 5.9 بعد به این با متای 72 داده 7.9.

البته نمیگم ارزش Driveclub 7.9 نیست چون خودم احتمال میدم واقعا دیگه در این حتما ارزش داشته باشه ولی سر اون یکی بازی قشنگ پاچید.جالبه که 12 هزار تا نظر خورده بود زیر نقد Alien.مال Driveclub رو برم چک کنم چون فک کنم این دعوا ادامه داشته باشه اونجا.

ولی در کل واقعا میشه متوجه شد که این اولای نسل یکم سخت گیری زیاد شده و بازی های با متای سبز واقعا خوب هستند.دیگه Shadow Of Mordor بشه 85 باید به وخامت اوضاع پی برد.

فکر کنم Fail های بیشتری در انتظارمونه.

یه چیز میگم دیگه اینجا پست نمیذارم.
بازی نه با امتیاز ۳ خراب میشه و نه با امتیاز ۹۵ خوب میشه.
ما منتظریم ببینیم که اگه نمره بازی بالای ۸۰ بشه ازش خوشمون بیاد و اگر زیر ۸۰ بشه بدمون بیاد! این یعنی با انتخاب علاقه و ذهن خودمون بازی رو انتخاب نکردیم بلکه منتقدان برامون بازی رو انتخاب کردند.
اصلاً سلیقه یه چیز کاملاً نسبیه به هیچ وجه نمیشه گفت چون گیم اسپات به بازی کم نمره داده من هم از بازی خوشم نمیاد یا چون آی جی ان خوب نمره داده من از بازی خوشم خواهد آمد.
مثلاً این بازی Minecraft بهترین امتیازات رو گرفته ولی من شخصاً از این بازی متنفرم و نمره ۲ هم بهش نمیدم
من خودم اگر از بازی ای خوشم بیاد امتیازش ۱۵ باشه یا ۱۰۰ برام فرقی نمیکنه. چون از بازی خوشم اومده من خودم به اون بازی نمره قبولی میدم میخوام گیم اسپات ۰ بده یا آی جی ان ۱۰۰ بده.
اینقدر وقتمون رو بابت امتیاز نلف نکنیم و بابت امتیاز به جون هم نیفتیم.
بازی تو ایران قیمتش به اندازه 3 تا چیپس هست ولی در کشور های دیگه از قیمت بالایی برخوردار هست و بهترین راه برای تصمیم گیری قبل از خرید همین نمرات منتقد ها و خوندن نقدهاشون هست
تو همین ایران هم برای یک عده که با این ارزش پول بخوان یک بازی ارجینال تهیه کنن،همین نقدها راه خوبی برای این هست که پولشون رو جای درست خرج کنن

یعنی قهوه ای ترین سایت این وسط IGN شد با این گندی که سر Alien درآورد.به بازی که متای 80 داره (با وجود گند زدن خود IGN) داده 5.9 بعد به این با متای 72 داده 7.9.

البته نمیگم ارزش Driveclub 7.9 نیست چون خودم احتمال میدم واقعا دیگه در این حتما ارزش داشته باشه ولی سر اون یکی بازی قشنگ پاچید.جالبه که 12 هزار تا نظر خورده بود زیر نقد Alien.مال Driveclub رو برم چک کنم چون فک کنم این دعوا ادامه داشته باشه اونجا.

ولی در کل واقعا میشه متوجه شد که این اولای نسل یکم سخت گیری زیاد شده و بازی های با متای سبز واقعا خوب هستند.دیگه Shadow Of Mordor بشه 85 باید به وخامت اوضاع پی برد.

فکر کنم Fail های بیشتری در انتظارمونه.
هنوز استودیو های اصل کاری ، دست به کار نشدن ، مثل ناتی داگ و راکستار ، اینا چراغ روشن میکنن ، کیفیت بازی هاشون انقدر بالا هست ، که سخت گیری اصلا اثر نداره اگه هم باشه .

هنوز استودیو های اصل کاری ، دست به کار نشدن ، مثل ناتی داگ و راکستار ، اینا چراغ روشن میکنن ، کیفیت بازی هاشون انقدر بالا هست ، که سخت گیری اصلا اثر نداره اگه هم باشه .

تا الان هم استدیوهای خیلی خوبی بازی عرضه کردن.Monolith,Bungie,The Creative Assembly,Platinum Games,Ubisoft Montreal اینا همه استدویهای بزرگی هستند و سابقه امتیازات فوق العاده ای داشتند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or