امتیازات DriveClub

Fenris Wolf

کاربر سایت
71141344804833172786.jpg

Developer : Evolution Studios
Publisher : Sony Computer Entertainment
Platform Playstation 4
Release date : 7 October US - 8 October EU - 10 October UK

نمرات :

PSU 9.5
Gaming Age : 91
PlayStation Nation 9/10
GamerGen 9/10
gamingtrend.com 90 / 100
Gaming-Age: -A
GameTrailers 8.6
Vandal.net: 8.5/10
XGN 8.5/10
The Gamer Access 8.5/10
onpsx 8.5/10
3Djuegos: 8/10
The Sixth Axis - 8/10
thesixthaxis 8/10
InsideGamer 8/10
GamesRadar 8/10
VentureBeat 8/10
Meristation: 8/10
ZTGD : 8 / 10
CVG - 8/10
Videogamer – 8 / 10
Gamer.nl 8/10
Examiner - 8/10
IGN Italy: 8/10
Gamereactor Norway: 8/10
GamesBeat – 80 / 100
Play3-Live: 15/20
Digital Spy 4/5
DigitalSpy – 4 / 5
GamesRadar – 4 / 5
PSXextreme - 7.6/10
PlayStation LifeStyle 7.5/10
nowgamer.com 7.5 /10
Gameinformer 7.75/10
Polygon - 7.5/10
Destructoid: 3/5
The independent - 3/5
LaPS3 75%
God is a Geek : 75

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه این بنده خدا که نمرات زیر ۸ رو گذاشته پستش لایک نخورده.
بعد اونی که نمره بالای ۸ رو میذاره ۲۰-۳۰ تا لایک میخوره.

خوب اگر لایک شما به خاطر اعلام نمره است، باید بدون توجه به نمره از کاربر به خاطر اطلاع رسانی تشکر کنید.

یعنی چیزی به اسم منطق توی این تاپیکا وجود نداره
چون نمرات تکراری بود !
http://forum.bazicenter.com/thread92956/page4/#post3482963

خدایی خودت از پستی که دادی خندت نگرفت؟ اونایی هم که لایک کردن پستت رو از خودت هم باحال ترن...
بازی ای که عرضه شد از نظر شباهت، 5% هم شبیه این عکس مسخره ای که پست کردی نیست.

اون عکسها (یک عکس نبود، میتونید عکسهای بعدی رو هم از همون لینک ببینید) از یکی از 23 ویدئویی هست که Gamersyde برای نقدش از بازی گذاشته (ویدئوی P1). شما با کیفیت بازی مشکلی دارید؟

We reviewed DRIVECLUB - Gamersyde

برای دیدن اسلایدی عکسها اول روی ویدئوی مورد نظرتون کلیک کنید و بعد روی عکسی کلیک کنید که در بالای ویدئو هست تا اسلایدها رو ببینید.

هم تکراری بود و هم اینکه نمی دونم از قضا هر دو پایینترین نمرات بودن! اصلا منظور خاصی نداشته ها!

یکی از نمرات بیشتر تکراری نبوده تا اونجایی که من می دونم چون نمره ی Metro رو قبل از اون کس دیگه ای نذاشته بود. من از وب سایت گیم رنکینگز گذاشتم نمرات رو و در اون لحظه می تونید ببینین که اخرین نمره ی ثبت شده چی بوده. صبر کنم یه 1-2 تا 7-8 هم بیان کنارش تا مثلا به تیریژ قبای یه سری افراد خاص نخوره؟! بعدشم اول ببین طرف حسابت کیه بعدش بیا وصله ی ترول کردن بهش بچسبون , کسی که لانچ میره PS4 می خره چون کنسول بهتریه و می تونین از تمام کسایی که توی تاپیک های مختلف PSN هستن بپرسین درباره ی salah_erosennin , بیاد کنسولی رو که خودش با ازادی تمام انتخاب کرده یا عنوان انحصاری اون کنسول رو ترول کنه؟! به شخصه همچین ادمی نیستم.

http://forum.bazicenter.com/thread74827/page82/#post3475707
این پستیه که آریا داده تو تاپیک خود بازی، بدترین شاتی هم که افتاده از بازی (اتفاقا تو همین مایه های عکسی که شما گذاشتی هم عکس گرفته!) به مراتب از عکسی که گذاشتی بهتره. ضمن این که اینطور که من فهمیدم وقتی شات میندازی، یکم از کیفیت هم کم می کنه. وگرنه این خدمت شما:

Instagram

Instagram

شما گوشه پایین (سمت راست) این تصویر آریا رو ببین (کلاً ردبف درختهای سمت راست تصویر رو) حالا اینها که چند متری دوربین هستن، اونهایی که در انتهای تصویر هستن و کاغذی بنظر میرسن هم همین هستن. یا روی تنه درختها توی این تصویر (که به معنی بد بودن یا نبودن AF هست) یا مثلاً به بافت روی سنگها یا زمین دقت کن، یا مثلاً به کیفیت بوته‌های این تصویر از یک پست دیگه آریا دقت کن، یا این تصویر، یا این تصویر، یا کیفیت بافتهای زمین توی این عکس که امیرحسین گرفته رو ببین یا درختهای سمت چپ همین تصویر رو ببین (که سایه هم ندرن). اینها همه از عکسهای خود کاربرها بود که گذاشتن، عکسهای دیگه‌ای هم بود که میشه بهشون رجوع کرد. کیفیت AA تصاویر هم که از همه بخشهای گیم پلی مشخص هست و نیازی به حرف من نیست.

حالا اون عکسها با SHARE خود PS4 کپچر شدن و از کیفیتشون کاسته شده ولی عکسهایی که من گذاشتم از دستگاه مخصوص کپچر ویدئوی کنسول هست (اونم از نوع خوبش که قابلیت کپچر کردن 1080p/60fps رو هم داره). در هر صورت وقتی شاتی از بازی گرفته میشه از کیفیتش کاسته میشه و در این خصوص حرفی نیست ولی معنیش این نیست که همه جزئیات گرافیکی بازی محو میشن یا عوض میشن. مشکل این هست که هر کسی بازی رو دیده یا پسندیده یا از روی ویدئوهای 720p بی کیفیت بوده یا از روی ویدئوهای با آب و هوای ابری و بارونی (که عملاً حزئیات محیط توشون معلوم نیستن) یا در شب و یا از روی GIF و ... .

در هر صورت من دنبال تغییر نظر کسی نیستم.

یک ماه دیگه Project Cars میاد ، گرافیک اینو باید بذارید دم کوزه.;)
با توجه به تریلر های گیم پلی که تا به امروز از PC اومده به نظر من 100% گرافیک DC بهتره :d
......
جدا از بحث نمرات، امیدوارم دیگه سایت هایی مثل vg247 که فقط وظیفه منتشر کردن خبر هارو دارن، از القابی مثل Forza Killer و ... برای ip های جدید استفاده نکنند، تا بعد از منتشر شدن نمرات این جوری epic fail نشن :d

آخه مثلا eurogamer و joystick هم 6 داده , Gamespot هم کمی سخت گیر تره معمولا 5 داده دیگه

ممنون
اينكه ميگيد Gamespot از Eurogamer سخت گير تر هست رو لطفا يه توضيح بدين دليلتون چي هست .....چيزي كه فكت و حقيقت هست اينه كه ميانگين نمرات Eurogamer در متا پايين تر از Gamespot ....كه نشون ميده Eurogamer سخت گير تر از Gamespot ......
سايتي كه به امثال beyond نمره 9 ميده يا به cod ghost ميده 8 مي گن سخت گير lol .....به شخصه اگر اين 5 رو Eurogamer ميداد به بازي با توجه به سخت گير تر بودنش قابل در ك تر بود..،..
من هم نقد Eurogamer هم نقد IGN و هم نقد Gamespot رو خوندم تو بين اينا محتوا نقد Gamespot دقيقا مثل نمره اي كه داده فكاهي هست .... اما از لحاظ محتوا نقد IGN و Eurogamer به مشكلاتي اشاره كردن كه إنصافا به بازي وارده ....
ازلحاظ نمره هم IGN و gameinformer منطقي تر نمره دادن و همين طور هم كه ميبينيد نمره اي كه دادن به متا بسيار نزديك تر هست ...

تعداد کم ماشین ها به نظر من مشکل حساب نمیشه. کل بازی ۵ تا ماشین هم داشته باشه برای یکی مثل من فرقی نداره (البته من PS4 ندارم).
ولی واسه چی اینقدر متاش از Forza Horizon 2 کمتر شده؟ دیگه حداقل من ۸۰ رو براش پیش بینی میکردم (البته من PS4 ندارم و از روی تریلرها نظر میدم).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or