امتیازات DriveClub

Fenris Wolf

کاربر سایت
71141344804833172786.jpg

Developer : Evolution Studios
Publisher : Sony Computer Entertainment
Platform Playstation 4
Release date : 7 October US - 8 October EU - 10 October UK

نمرات :

PSU 9.5
Gaming Age : 91
PlayStation Nation 9/10
GamerGen 9/10
gamingtrend.com 90 / 100
Gaming-Age: -A
GameTrailers 8.6
Vandal.net: 8.5/10
XGN 8.5/10
The Gamer Access 8.5/10
onpsx 8.5/10
3Djuegos: 8/10
The Sixth Axis - 8/10
thesixthaxis 8/10
InsideGamer 8/10
GamesRadar 8/10
VentureBeat 8/10
Meristation: 8/10
ZTGD : 8 / 10
CVG - 8/10
Videogamer – 8 / 10
Gamer.nl 8/10
Examiner - 8/10
IGN Italy: 8/10
Gamereactor Norway: 8/10
GamesBeat – 80 / 100
Play3-Live: 15/20
Digital Spy 4/5
DigitalSpy – 4 / 5
GamesRadar – 4 / 5
PSXextreme - 7.6/10
PlayStation LifeStyle 7.5/10
nowgamer.com 7.5 /10
Gameinformer 7.75/10
Polygon - 7.5/10
Destructoid: 3/5
The independent - 3/5
LaPS3 75%
God is a Geek : 75

آخرین ویرایش:
مثل روز مشخص بود زیر 80 میشه این شرکت کدوم کارش خیلی خفن بوده این یکی باشه D:

این شرکتی که شما میگی کدوم کارش خفن بوده همون کارش که motorstorm رو ساخت و متاش شد 83 84!
وقتی از استودیو چیزی نمیدونید دربارش اظهار نظر نکنید بهتره!

یعنی قهوه ای ترین سایت این وسط IGN شد با این گندی که سر Alien درآورد.به بازی که متای 80 داره (با وجود گند زدن خود IGN) داده 5.9 بعد به این با متای 72 داده 7.9.

البته نمیگم ارزش Driveclub 7.9 نیست چون خودم احتمال میدم واقعا دیگه در این حتما ارزش داشته باشه ولی سر اون یکی بازی قشنگ پاچید.جالبه که 12 هزار تا نظر خورده بود زیر نقد Alien.مال Driveclub رو برم چک کنم چون فک کنم این دعوا ادامه داشته باشه اونجا.

ولی در کل واقعا میشه متوجه شد که این اولای نسل یکم سخت گیری زیاد شده و بازی های با متای سبز واقعا خوب هستند.دیگه Shadow Of Mordor بشه 85 باید به وخامت اوضاع پی برد.

فکر کنم Fail های بیشتری در انتظارمونه.

بابت اسپم ببخشید ولی مگه shadow of mordor چشه:|

امتیازات که کمی غیر منتظره بودن. ولی اینطور که معلوم بود خود سونی هم خیلی رو این بازی حساب باز نمیکرد. از اونطرف نسخه رایگان برا پلاس از طرفه دیگه تو کنفرانس E3 چیزی ازش نشون نداد. در کل همون بهتر اینا برن سراغ موتور استورم ما هم منتظر Dirt 4 بمونیم!

ميگم حالا خوبه بازي يك سال تاخير خورد وگرنه معلوم نبود اگه تاخير نميخورد شايد به سرنوشت knack دچار ميشد.

به هر حال اميدوارم ديگه lbp3 به چنين سرنوشتي دچار نشه. چون سازنده اصليشم نساختش يكم شك دارم

اتفاقا به نظر من همین تاخیر خوردنش باعث شد الان ملت بزارنش تو لیست نا امید کننده ترین بازی...چون این تاخیر حسابی انتظارات و سطح توقع رو برد بالا و شد آنچه شد...

اگه بخوایم به عنوان یه بازی که قرار بوده مجانی باشه بهش نگاه کنیم خیلی زیاد از حد هم عالیه.... من که صبرم نیست تا تجربش کنم

این بازی هیچ وقت قرار نبود مجانی باشه
از روز اول گفتن بازی پولیه، یک نسخه محدود شده بازی هم برای اعضای پلاس در نظر می گیرن

اتفاقا بازى متاى بدى نگرفته ، متوسطه !
انتظارات دوستان يكم زيادى بالا رفته بود كه خوب طبيعيه ولى بازى از اول هم توى همين محدوده به نظر مى رسيد .
حالا من واقعا قصد هيچ ترولى ندارم ، و فقط يه چيزى خواستم بگم اينكه قرار نيست تا يه عنوانى معرفى ميشه با عنوان هاى ديگه مقايسه بشه .
هم سطح انتظار ميره بالا و يا پايين ، هم اينكه بازيها عملا تفاوت زيادى دارن با هم ديگه حداقل تا قبل از ريليز ...
من فكر ميكنم اگه اين عنوان هم يه سرى المان هاى نو ، به اين سبك اضافه ميكرد خيلى ميتونست موفق باشه ، بازم ميگم قصدم ترول نيست و خواستم نظراتم رو بگم .

آخرین ویرایش:
اوضاع متا داغونه ... /:)

ربطی نداره ولی حالا که بحثش پیش اومد من همینجا شرط میبندم متای the order پایین تر از 75 میشه. من دقیقا حسی که نسبت به DriveClub داشتم با درصد خیلی وخیم تر الان نسبت به the order دارم، تابحال خیلی کم شده چنین حسی نسبت به یه بازی داشته باشم و متاش بیشتر از 75 بشه : دی
سر یکسال آواتار جاستین بیبر اگه حاضری بیا ببندیم :d

یک جوری نوشتی double delay انگار یک سال دیگه هم تاخیر خورده ؟!

http://forum.bazicenter.com/thread74827/page126/#post3484248
مثل اینکه دوستانی که بازیو دارند در اتصال به سرورهای مولتیپلیر مشکل دارند و تیم dc داره روی یک آپدیت کار میکنه تا این مشکل حل بشه و برای این که فشار روی سرور کمتر بشه فعلا dc+ رو نمیدن تا این قضیه درست بشه !
این موضوع تنها به نسخه پلاس مربوط نمیشه بلکه به DC Companion App هم مربوط میشه و اونم هنوز برای دانلود قرار ندادند .

سلام
از قرار معلوم پست پاک کردن و تذکر دادن دیگه جواب نمیده تو این تاپیک .
مواظب رفتارتون باشید که این تذکر عمومی آخرین تذکر بود و بعد از این کاربران خاطی بن میشن .
تاپیک هم تا امشب ساعت 24 قفل میشه که همه ببینن این نوشته رو .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or