امتیازات Dragon Age II

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
dragonage2_logo.jpg

طبق اخبار موجود مجله ی معتبر PC Gamer در شماره ی آتی خود که در 16 فوریه منتشر خواهد شد بازی را نقد کرده و آن را PC Gamer Editor's Choice خوانده ، این به این معنی است که بازی امتیاز 90/100 یا بالاتر را کسب کرده است برای مشخص شدن امیتاز PC Gamer باید تا انتشار مجله صبر کنیم.

• Like
Reactions: Tommy Fisher
اونایی که پستای من رو نمیفهمن و تو ترجمه میکنی مشکل از سطح درک خودشونه حـــکــــمــــا. بفرستشون پیش خودم تا واسشون ترجمه کنم هانــــی.

ولی یوتیوب کن و گیم‌ها و فرگ‌مووی‌های پی‌سی گیمرا رو ببین. ریسینگ و فایتینگ به کنار. فایتینگ قطعا رو کنسول بهتر جواب میده تا کیبورد خب! واضحه! ریسینگ که نخودی محسوب میشه برا من و در سطح مسابقات و ایناها.
سوم شخص رو من شخصا لایق آنلاین بازی کردن نمیدونم حتی! چه بشه مگه!
همیشه اول شخص تو بازی‌های آنلاین معیار بوده؛ و رو پی‌سی ان برابر قوی‌تر از کنسوله.

شاعر میفرماد که شما میتونی انکار کنی؛ ولی درستی قضیه از بین نمیره.

امتیازات بازی که خوبه قطعا، همونطور هم که قبلا گفتم بازی هم بازی خوب و فوق العاده ای هست، اما چیزی که واقعا (واقعا) جای سوال داره، اینه که چرا بایوویر اومده اینهمه تغییر نسبت یه DA:O تو این دنباله انجام داده؟ اونم در شرایطی که طبق اعلام خود بایوویر در اواسط سال پیش، DA:O پرفروش ترین بازی تاریخشون بود و اکثر رسانه ها و گیمر ها هم کلی به به و چه چه برای بازی کرده بودن! اومدن خیلی از ویژگی هایی که توی ME2 جواب داده رو وارد بازی کردن! معلومه اینجا جواب نمیده، چون ME از اول یه بازی کنسولی و اکشن بود، اما DA نه! مثلا سیستم مبارزات بازی ساده یا اکشن تر نشده، بلکه کلا عوض شده به نظر من! در حالی که Origins یه بازی تاکتیکال و مبتنی بر استراتژی های گیمرها بود، DA II به یه بازی اکشن نقش آفرینی ساده تبدیل شده! یا سیستم دیالوگ های بازی و شاید مهم تر از اینا داشتن کاراکتر ثابت به سبک ME !
اصلا چرا باید دنباله ی این بازی اینقدر سریع ساخته بشه؟ من حتی نگران ME3 هم هستم. فکر کنم قبلا هم گفتم که امسال برای ME3 زوده و کاش بیفته برای سال بعد.
هر چند واقعا دیگه این جمله تکراری شده، ولی اگر اسم بازی به جای DA II یه چیز دیگه بود، واکنش ها واقعا خیلی بهتر بود!
پ.ن: در مورد بحث کنسول گیمر و پی سی گیمر، اولا همیشه هم کنسول بازیهای سختی رو داشته که PC گیمر ها نمیتونن بازی کنن ولی خوب از قدیم الایام PC گیمر بودن کلاس بالاتری داشت و کلا هم گیمرهای حرفه ای تری بودن. هر چند تو این نسل این مسئله تا حدی از بین رفته. اما مسئله ی اصلی و خیلی خیلی مهم اینه که اکثر کسایی که اینجا ادعا رو دارن، اصلا PC گیمر نیستن.

دوستان خواهشا نیان ترول کنن و برن !

شرط میبندن کلی از برادران که انیقدر اظهار فضل میکنن من باب RPG ، بازی کلاسیک که هیچی DA:O رو 5 ساعت بیشتر بازی نکردن !
@ Lord Anubis :

حرص نخور : نرود میخ آهنین در سنگ

@Byonetta
چه قدر هاردکورید شما !

اونایی که پستای من رو نمیفهمن و تو ترجمه میکنی مشکل از سطح درک خودشونه حـــکــــمــــا. بفرستشون پیش خودم تا واسشون ترجمه کنم هانــــی.

ولی یوتیوب کن و گیم‌ها و فرگ‌مووی‌های پی‌سی گیمرا رو ببین. ریسینگ و فایتینگ به کنار. فایتینگ قطعا رو کنسول بهتر جواب میده تا کیبورد خب! واضحه! ریسینگ که نخودی محسوب میشه برا من و در سطح مسابقات و ایناها.
سوم شخص رو من شخصا لایق آنلاین بازی کردن نمیدونم حتی! چه بشه مگه!
همیشه اول شخص تو بازی‌های آنلاین معیار بوده؛ و رو پی‌سی ان برابر قوی‌تر از کنسوله.

شاعر میفرماد که شما میتونی انکار کنی؛ ولی درستی قضیه از بین نمیره.
این که تو سوم شخص رو لایق نمیدونی مشکل از سبک سوم شخص نیست ! مشکل از توئه .
این قضیه دقیقا برای ریسینگ هم صدق میکنه ، می تونی آمار کسایی که دارن با آنلاین GT 5 حال میکنن رو در بیاری.
من حتما در اسرع وقت یوتیوبینگ رو به جا میارم ، به تو هم پیشنهاد میکنم اگه "هیلوپریشی" نداری ، یه چنتا مووی از درجه سختی لجندری بازی ببینی ، یا اگه هیلو دیدن سخته ، DMC 3 تعدادی گیمپلی دیوانه وار داره ، که ملت رکورد کردن و من هر وقت بیکار میشم هنر نماییشون رو میبینم ، خودم هم اکثرشون رو تونستم شبیه سازی کنم ، حتما ببینشون امیر .
ازین چیزا برای بیونتا هم هست البته !
کدوم PC Gamerـی میتونه همچین کومبوهایی پیاده کنه ؟
======================================
بازهم کنسولیزه شدن یه شاهکار PC
آقا من عذر میخوام شاهکارتون خراب شد .
انشا ا... دیابلو برای کنسول نیاد تا شما انقدر حرص نخوری دوست عزیز .
به نظر من بایوویر کاری کا با مس افکت کرد و اتفاقا بد جوری هم جواب داد ، خواست توی DA هم انجام بده ، هنوز بازی نکردم تا ببینم بازی بهتر شده یا بدتر ، اما اینجور که متوجه شدم خیلی بیش از قبلی با سلیقه من جوره .
=========
چه قدر هاردکورید شما !
λ.D.00 @ :
توهمات فنتزی شما در مقایسه PC VS. CONSOLE زبان زد خاص و عامه دوست گرامی ، من با شما هیچ گونه شوخی ای ندارم ، پس لطفا حدود خودت رو بدون .
@ Elika_gamer :
U R a real hardcore girl ...

آخرین ویرایش:
@ Lord Anubis :
من کلا نمیفهمم تو درست چی میگی ! خیلی از بچه ها هم نمیفهمن و بارها در پروفایل و PM پستهای تورو بهم دادن و من بزور به فارسی معیار تبدیلشون کردم ! بگذریم .
اما تو بیا با موس و کیبوردت با من Fighting یا Racing ، یا اکشن سوم شخص (سلاح گرم یا سرد ) ، فوتبال ، ... بازی کن ، بهت بگم حرفه ای یعنی چی ، حالا من هیچ ، با حرفه ای های کنسول گیمر بازی کن از ادعای پوشالیت خجالت میکشی.
تنها ژانری که PC Gamer توش راحت تر کار میکنه ، شوتر اول شخصه که به لطف موس امکان پذیره براش .
این رو هم یادمون نره ، هرگز یادمون نره : سخت ترین بازی های تاریخ ، کنسولی بودن .
حالا میخوای خودزنی کن یا تو قفس شیر بخواب ...

این به شماره قبلیش چند داده بود ؟

lol
باهات فایتینگ - فوتبال - اکشن - ریسینگ بازی کنیم توی همشون ما رو لوله میکنی؟
کیبورد گیمینگ 1 تومنی رو میخوای با کنترلر 50 هزار تومنی یکی کنی؟:|

کدوم PC Gamerـی میتونه همچین کومبوهایی پیاده کنه ؟
همشون:|

توهمات فنتزی شما در مقایسه PC VS. CONSOLE زبان زد خاص و عامه دوست گرامی ،
خوب این طور که معلومه توهمات فانتزی شما هم به زودی زبانزد خاص و عام میشه. چون شما هم روش بعضی از pc فن ها رو پیش گرفتید.منتها برعکس.
سخت ترین بازی ها روی کنسول میان؟ مطمئنی؟البته وقتی از DA2 بیش از قبلی خوشتون بیاد معلومه که بازیباز هاردکوری هستید.
یه چیز بهت بگم باورت میشه؟ PCباز ها Super Meat Boy رو هم با کیبرد بازی میکنند و همه ی مرحله ها رو هم با Grade A تموم میکنن!!!!مطمئنی میتونی از پس PCباز ها بر بیای؟
ببخشید از اینکه بحث رو منحرف کردم ولی بعضی حرف ها رو باید جواب داد.

بچه ها تاپیک نمراته چه ربطی داره این حرفا!
چیزی که الان مشخصه از نمره ها اینه که بازی از لیست بازیهای مورد نظر برای Goty سال با اردنگی پرت شده بیرون!
درسته همین نمراتم برای خیلی از بازیها یه رویاست اما انتظارات خیلی بیشتر بود از این بازی....

Game Informer 03/08/11 Review 7.75 out of 10
GameZone 03/08/11 Review 8 out of 10
IGN 03/08/11 Review 8.5 out of 10
GamePro 03/08/11 Review 4 out of 5
GameSpot 03/08/11 Review 8 out of 10
PC Gamer 04/01/11 Review 94 out of 100

دقیقا انتظار چنین امتیازاتی رو داشتم. حالا میخواین باور کنید یا نه ولی احساس میکردم که کاری که بایوور با ME کرد روی DA جواب نمیده! هرچند اصولا برای سیکوئل خیلی زود بود و نتیجش همین شد!

امتیازات بازی که خوبه قطعا، همونطور هم که قبلا گفتم بازی هم بازی خوب و فوق العاده ای هست، اما چیزی که واقعا (واقعا) جای سوال داره، اینه که چرا بایوویر اومده اینهمه تغییر نسبت یه DA:O تو این دنباله انجام داده؟ اونم در شرایطی که طبق اعلام خود بایوویر در اواسط سال پیش، DA:O پرفروش ترین بازی تاریخشون بود و اکثر رسانه ها و گیمر ها هم کلی به به و چه چه برای بازی کرده بودن! اومدن خیلی از ویژگی هایی که توی ME2 جواب داده رو وارد بازی کردن! معلومه اینجا جواب نمیده، چون ME از اول یه بازی کنسولی و اکشن بود، اما DA نه! مثلا سیستم مبارزات بازی ساده یا اکشن تر نشده، بلکه کلا عوض شده به نظر من! در حالی که Origins یه بازی تاکتیکال و مبتنی بر استراتژی های گیمرها بود، DA II به یه بازی اکشن نقش آفرینی ساده تبدیل شده! یا سیستم دیالوگ های بازی و شاید مهم تر از اینا داشتن کاراکتر ثابت به سبک ME !
اصلا چرا باید دنباله ی این بازی اینقدر سریع ساخته بشه؟ من حتی نگران ME3 هم هستم. فکر کنم قبلا هم گفتم که امسال برای ME3 زوده و کاش بیفته برای سال بعد.
هر چند واقعا دیگه این جمله تکراری شده، ولی اگر اسم بازی به جای DA II یه چیز دیگه بود، واکنش ها واقعا خیلی بهتر بود!
پ.ن: در مورد بحث کنسول گیمر و پی سی گیمر، اولا همیشه هم کنسول بازیهای سختی رو داشته که PC گیمر ها نمیتونن بازی کنن ولی خوب از قدیم الایام PC گیمر بودن کلاس بالاتری داشت و کلا هم گیمرهای حرفه ای تری بودن. هر چند تو این نسل این مسئله تا حدی از بین رفته. اما مسئله ی اصلی و خیلی خیلی مهم اینه که اکثر کسایی که اینجا ادعا رو دارن، اصلا PC گیمر نیستن.
نه قبول ندارم که گیم پلیش کلا تغییر کرده! (البته من رو 360 بازی کردم).

گیم پلی و سیستم مبارزات همونه، اجرای تاکتیک ها هم همونه، Spell زدن و اینا هم همش همونجوریه، فقط تو Origins مثل بازیهای استراتژیکی یه بار Attack میکردی تا آخر طرف رو با یه ترتیب از پیش تعیین شده میزد (مثل Warcraft مثلا:دی)، اما تو DA II باید تند تند دکمه Attack رو بزنی. جز این مورد من فرق خاصی تو مبارزاتش ندیدم. Inventory و Journal و ایناش هم دقیقا همونه، سیستم Upgrade هاش یه کم تغییر کرده که اتفاقا به نظر من خیلی بهتر شده. کلا من از سیستم مبارزاتش راضیم، چون المان های مثبت Origins رو نگه داشته و نواقصش رو برطرف کرده. یه کوچولو هم حالت Hack'n Slash بهش دادن برای فروش بیشتر (البته فقط حالت hack'n Slash داره، وگرنه بازی کاملا یه RPG تاکتیکیه هنوز). من از گیم پلی راضیم در کل:دی

فقط تا اینجا (که حدود 15 ساعت بازی کردم) از داستان و شخصیت پردازیش راضی نیستم. تو این زمینه Origins خیلی بهتر و حماسی تر بود. سیستم دیالوگ هاش هم از یه لحاظ هایی بهتر شده و از یه لحاظ هایی بدتر. ولی درکل من خودم سیستم دیالوگ Origins رو ترجیح میدم، چون چالش برانگیزتر بود. کلا بازی به هیچ وجه بد نیست و یکی از بهترین RPG های چند سال اخیره، ولی Origins تو زمان خودش شاخ تر بود:دی

نه قبول ندارم که گیم پلیش کلا تغییر کرده! (البته من رو 360 بازی کردم).
من خیلی کم بازی کردم و همه ی اینا رو بر اساس اون مقدار کم میگم، بعدا که بیشتر بازی کردم ،جواب میدم. هرچند شاید این بعدا بره تا تابستون!
Origins هم فقط زمان خودش شاخ نبود، همین الانش هم هست:دی.بعدش کلا یک سال و نیم پیش، همچین "زمان خودش" هم نداره:دی
-----------------------------------------------------------------
1up به بازی B+ داد.
-----------------------------------------------------------------
طبق متا، DA II ضعیفترین بازی ساخته شده توسط بایوویر هست. هر چند اصلا معیار خوبی نیست به نظرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or