امتیازات Dragon Age II

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
dragonage2_logo.jpg

طبق اخبار موجود مجله ی معتبر PC Gamer در شماره ی آتی خود که در 16 فوریه منتشر خواهد شد بازی را نقد کرده و آن را PC Gamer Editor's Choice خوانده ، این به این معنی است که بازی امتیاز 90/100 یا بالاتر را کسب کرده است برای مشخص شدن امیتاز PC Gamer باید تا انتشار مجله صبر کنیم.

• Like
Reactions: Tommy Fisher
تا باشه که Bioware اینقدر به طرفدارهاش برای پول در اوردن بیشتر پشت نکنه. خوشم اومد، حقش بود، فقط حیف که در هر صورت فروشش خوب میشه احتمالا

GS به بازی 8 داده؟:-o
خیلی باحال شد. یکی از بهترین RPG های این نسل اسیر دست ساده سازی سازنده ها و خودخواهی اونها برای سود بیشتر شد.

من که هنوز نتونستم بازی کنم!:(

ولی به همین نمره ها هم راضی ام.کلا همه گیمرها عادت کردن به نمره بالای 9.حالا این نمره ها مگه چشه!؟

تا وقتی Origins بود همه میگفتن چرا ای طوریه او طوریه!

الان هم که دیگه خودتون میدونین...

البته قبول دارم اون حس و حال CRPG رو دیگه نداره،ولی خوب این دلیل نمیشه که بازی ی بدی باشه.:)

• Like
Reactions: S.T Infamous
پ.ن : چرا شما جماعت کنسولی نمیتونید یه بازی سخت و حرفه ای انجام بدید !:d
نه ، فقط شما PC Gamer آخرت حرفه ای هستین ، لول ...
امتیازاش که خیلی خوبن ، 8 الآن من نمیفهمم کجاش بده که دارین شاخ در میارین !
8 ... برادر من 8 ، یعنی 80% .
این بده الآن ؟

• Like
Reactions: Quarantine
GS به بازی 8 داده؟:-o
خیلی باحال شد. یکی از بهترین RPG های این نسل اسیر دست ساده سازی سازنده ها و خودخواهی اونها برای سود بیشتر شد.

متاسفانه بازی در بعضی از جاهایی که محبوب بود دست به تغییرات نامناسبی زده:|

امتیازاش که خیلی خوبن ، 8 الآن من نمیفهمم کجاش بده که دارین شاخ در میارین !
8 ... برادر من 8 ، یعنی 80% .
این بده الآن ؟
اگه یه بازی با بودجه ی پایین یا یه بازی niche بود، نه اتفاقا خیلی امتیاز خوبی بود، اما یه بازی با production value ای که به سقف میرسه و از نظر تکنیکی قطعا خیلی خوب هستش، وقتی که امتیازش از یه سایتی مثل gamespot که نقل و نبات امتیاز میده میشه 8.0، یعنی بازی توی قسمت های دیگه ای بغیر از گرافیک و صداگذاری و ... کمبود یا ایراد اساسی داشته.

جالبه دیگه نمرات 8 و 9 هم بد شد.! اصلا ببینم کسی به bioware تو ساخت RPG مگه شک داره...!؟ با بی توجهی به نقد ها از بازی لذت ببرید...
شماها خودتونو میزنید به اون راه. یه بازی که آمپر انتظارات رو میچسبونه به سقف و قول AAA بودن رو میده باید AAA باشه. 8 AAA نیست. خودتون هم میدونید. سطح انتظارات بالا رفته؛ گیمرا دیگه ذوق‌مرگ نمیشن از یه بازی با اوریج 79 !

حقیقت اینه که پی‌سی گیمرای واقعی کنسول‌گیمرا رو له میکنن تو خیلی جنبه‌های گیمینگ. گیمرهایی که عادت دارن اتوایم بصورت دیفالت رو بازیشون باشه در صورتی که برای پی‌سی گیمرا چیت محسوب میشه.

لابد میخوای بگی بخاطر ساده شدن بازی بخاطر جنابان کنسولان نیس که ضربه خورده؟

بازی امتیازات واقعا عالی‌‌ای گرفته ولی‌ انصافا در حد انتظار نیست!!! همه واقعا انتظار ۹ به بالا داشتند!!
امیدوارم در شماره بعدی (اگر وجود داشته باشه) bioware دوباره برگرده به داستان اصلی‌ در مورد Grey Warden‌ها و darkspawn و داستان بیشتر حماسی بشه. اگر هم morrigan و alistair هم برگردن چه بهتر!! واقعا دلم براشون تنگ شده :(

شماها خودتونو میزنید به اون راه. یه بازی که آمپر انتظارات رو میچسبونه به سقف و قول AAA بودن رو میده باید AAA باشه. 8 AAA نیست. خودتون هم میدونید. سطح انتظارات بالا رفته؛ گیمرا دیگه ذوق‌مرگ نمیشن از یه بازی با اوریج 79 !

حقیقت اینه که پی‌سی گیمرای واقعی کنسول‌گیمرا رو له میکنن تو خیلی جنبه‌های گیمینگ. گیمرهایی که عادت دارن اتوایم بصورت دیفالت رو بازیشون باشه در صورتی که برای پی‌سی گیمرا چیت محسوب میشه.

لابد میخوای بگی بخاطر ساده شدن بازی بخاطر جنابان کنسولان نیس که ضربه خورده؟

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که بازی رو خیلی هول هولکی(با عجله) ساختن.

این یه نمونش:

In the PC read me file it list known bugs, one of which unfortunately is that saves from DAO do not import properly

:|
باز شد مثه Witch Hunt

در مورد سطح توقعات...به محضی که تریلر Destiny رو نشون دادن و بعد معلوم شد فقط با یه نژاد میتونیم بازی کنیم،خیلی ها همون موقع آمپر خالی کردن.

یکیش خوده من،ولی به خاطر خود دنیای شگفت انگیز درگن ایج بود که هنوزم به بازی امیدوار بودم/هستم.

در مورد پاراگراف دومتون هم نظری ندارم چون واقعا قانع کننده نیس.

گیمرهایی که عادت دارن اتوایم بصورت دیفالت رو بازیشون باشه...

خوب اگه تو بازی آپشن آف کردن اینو وجود داشته باشه بازم چیت به حساب میاد؟

حداقل اگه مادسازی،یا های تکسچر رو مثال میزدید باز یه چیزی.

بازم میگن اسمشو نمیشه گذاشت ضربه خوردن...البته EA هم بی تقصیر نیس تو این موضوع.Bioware بیاد سه تا بازی شو با هم توی یه سال بده بیرون!

EA مث هر پابلیشر دیگه‌ای فکر پوله قبل از همه چیز. این اپیدمی Sequel ول کردن رو یکی جلوش رو بگیره. یه سازنده سالی چندتا بازی باس با هم بسازه؟ من از الان نگران ME3 شدم :biggrin1:

Agreed

*sad face*

آخرین ویرایش:
EA مث هر پابلیشر دیگه‌ای فکر پوله قبل از همه چیز. این اپیدمی Sequel ول کردن رو یکی جلوش رو بگیره. یه سازنده سالی چندتا بازی باس با هم بسازه؟ من از الان نگران ME3 شدم :دی

@ Lord Anubis :
من کلا نمیفهمم تو درست چی میگی ! خیلی از بچه ها هم نمیفهمن و بارها در پروفایل و PM پستهای تورو بهم دادن و من بزور به فارسی معیار تبدیلشون کردم ! بگذریم .
اما تو بیا با موس و کیبوردت با من Fighting یا Racing ، یا اکشن سوم شخص (سلاح گرم یا سرد ) ، فوتبال ، ... بازی کن ، بهت بگم حرفه ای یعنی چی ، حالا من هیچ ، با حرفه ای های کنسول گیمر بازی کن از ادعای پوشالیت خجالت میکشی.
تنها ژانری که PC Gamer توش راحت تر کار میکنه ، شوتر اول شخصه که به لطف موس امکان پذیره براش .
این رو هم یادمون نره ، هرگز یادمون نره : سخت ترین بازی های تاریخ ، کنسولی بودن .
حالا میخوای خودزنی کن یا تو قفس شیر بخواب ...
JeuxVideo - 6/10
این به شماره قبلیش چند داده بود ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or