امتیازات Dragon Age II

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
dragonage2_logo.jpg

طبق اخبار موجود مجله ی معتبر PC Gamer در شماره ی آتی خود که در 16 فوریه منتشر خواهد شد بازی را نقد کرده و آن را PC Gamer Editor's Choice خوانده ، این به این معنی است که بازی امتیاز 90/100 یا بالاتر را کسب کرده است برای مشخص شدن امیتاز PC Gamer باید تا انتشار مجله صبر کنیم.

• Like
Reactions: Tommy Fisher
عالی !
خوشحالمون کردی رفیق !
البته معلوم بود کمتر از 9 نمیگیره .
کسی میدونه شماره 1ش از این سایت چند گرفته؟من که صبر ندارم برای بازی!!!!دارم از بی RPG ییی:دی میمیرم(RPG خوب نه این شرو ور های جدید:دی البته قصد توهین به دیگر اوارپیچ:دی(جمع RPG) ندارما!

من که صبر ندارم برای بازی!!!!دارم از بی RPG ییی:دی میمیرم(RPG خوب نه این شرو ور های جدید:دی البته قصد توهین به دیگر اوارپیچ:دی(جمع RPG) ندارما!

منم دلم لک زده واسه یه کار باحال ( یه چیزی تو مایه*های NeverWinter ) که دیگه ابسیدیان + بایوویر کار جدید نمیده .

دوستان احتمالا نسخه ی کنسولش نمره ی کمتری میگیره . نه ؟!

به نظر من نه . چون این سیستمی که بازی داره ( با توجه به تریلرها ) بیشتر به بازی*های کنسولی میخوره تا PC و از نظر کنترل بهینه شده واسه استفاده کنسولی هستش .
بعید نیست که کنسول نمره بهتر بگیره یا حداقل همون اندازه PC بگیره .

• Like
Reactions: Squidward
مجله PC Gamer بریتانیا به بازی امتیاز 94 از 100 داد.

- در نقدش اشاره میکنه که بهترین کامبت برای یک بازی RPG تاکنون رو داره. سیستمی فوق العاده پیچیده و با عمق بسیار، داستان بازی بهترین نیست اما روایت داستانی شاید، بیش از 50 ساعت زمان برای اتمام بازی نیاز هست و...

• Like
Reactions: S.T Infamous
اوف!!!!!!!!!پس معلومه میخواد GOTY بشه:دی(خدا کنه بهترین RPG سال بشه!!من که به DEUS E*X امیدی ندارم:دی عین کرایسیسه البته منظورم بعضی جنبه هاشه حالا نیان این یتیکه رو نقل کنین قفل شه تاپیک:دی

دوستان کسی ترینر این بازی رو نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( جوات ترین سوال قرن )

من که با شماره ی 1 اش بیش از حد حال کردم ... خدا کنه 2 اش هم منتشر شه :d

در پستهای قبلی گفته شد مجله مشهور PC Gamer به بازی امتیاز 94/100 داد، اسکن هایی از مجله منتشر شده که در اینجا میتونید ببینید، فکر کنم در تعریف از بازی همین یک جمله برای همه طرفداران کافی باشه:
"RPG of the decade."

اوف!!!!!!!!!پس معلومه میخواد GOTY بشه:دی(خدا کنه بهترین RPG سال بشه!!من که به DEUS E*X امیدی ندارم:دی عین کرایسیسه البته منظورم بعضی جنبه هاشه حالا نیان این یتیکه رو نقل کنین قفل شه تاپیک:دی

عمرا تا وقتی که ME3 هست ! البته جفتشونو Bioware میسازه و عالین .
واقعا ممنون . 94 !! عالی ! 50 ساعت گیمپلی ( عیدمون هم پر شد ! )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or