امتیازات Dragon Age II

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
dragonage2_logo.jpg

طبق اخبار موجود مجله ی معتبر PC Gamer در شماره ی آتی خود که در 16 فوریه منتشر خواهد شد بازی را نقد کرده و آن را PC Gamer Editor's Choice خوانده ، این به این معنی است که بازی امتیاز 90/100 یا بالاتر را کسب کرده است برای مشخص شدن امیتاز PC Gamer باید تا انتشار مجله صبر کنیم.

• Like
Reactions: Tommy Fisher
معتاد ميكنه بابا
فكر كنم يه هفته نشستم و 5 بار رفتم تا آخرش

warior - هم تك دست و هم اصلحه و هم سپر

روگو - هم كماندار و هم دو خنجري

جادوگر

ديگه همه سوراخ و سومبه هاش رو در اوردم:d
يه نكته جالبش اين بود كه اگر هواستون نباشه ممكنه گ ي از آب در بياد كاراكترتون:d

چند تا چيز كه به نظرم بايد درست بشه اينه كه:
يه چيزي مثل GPS يا Waypoint كه توي Dead space هم هست بايد داشته باشه.از بس به نقشه نگاه كرديم چشممون در اومد.مناظر بازي رو هم زياد توجه نميكرديم چون هواسمون به نقشه بود.(كاش اين رو يجوري به سازنده ها برسونيم)

توي انتخاب هدف براي حمله هم يكم اذيت ميشدم و مجبور بودم براي جلو گيري از مردن با space‌ بازي رو pause‌ كنم و بعد اهداف رو مشخص كنم.وخصوصا وقتي با سخت و nightmare بازي كنيد متوجه ميشيد چقدر اين موضوع حساسه.

توي تاكتيك ها هم يخورده باگ ماگ وجود داشت كاراكترها بعضي وقتها كارها رو درست انجام نميدن.

يه مشكلي هم بود كه نميدونم اشكال از سيستم من بود يا بازي...صداي كات سكانسها و يا صحبتهايي كه كاراكترها با هم ميكنن خيلي كم بود اما صدا موقع جنگيدن زياد ميشد.يه سره بايد اسپيكر رو كم و زياد ميكردم

اما كلا خيلي فاز داد.حالا كو تا شماره 3 بياد.:(

آخرین ویرایش:
اين رو نگم ديگه خفه ميشم :d
با اون قسمت خيلي حال كردم كه Varricداستان خودش رو تعريف ميكنه كه براي انتقام برادرش رفته.ميبيني خيلي قويه و HP سريع پر ميشه و كلا خيلي قويه.بعد يه كه تموم ميشه ميبيني داشته بلوف ميزده و اتفاقي كه واقعا افتاده رو دنبال ميكني:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or