آخرین ویرایش:
منم همین گفتم و این شنیدم برام خیلی جالبه اخه دشمنی تا کجا! بسه دیگه مشکل بعضیا تو این سایت چیه نمیدونم(بخاطر اف تاپیک شرمنده)بازی مشکلات زیادی داره که فقط فنی نیست از نبود ماموریت های جذاب تا بی هدف بودن و حتی مشکل سیستم تیراندازیش بگیر اونایی که خیلی عاشق این محیط های اخرالزمانی هستن میتونن یک حالی بکنن داخل بازی وگرنه چیز خاصی نداره
فقط متای بالای 90، بقیه آشغال هستن!![]()
منتقدش نوشته من داخل بازی کلی فریکر کشتم لونه فریکر اتیش زدم موتورم تا اخر اپگرید کردم داستان دنبال کردم ببینم چی گیرم میاد دیدم هیچی عملا !!گیم اسپات 5 داده . یعنی انقدر داغونه ؟
نزاشت خودش میدونست چه اشغالی ساختهمطمئنم پیش از شروع پروژه آیندشون نخستین کاری که سونی انجام میده" اینو با یه اردنگی میندازه بیروندستکم نکرده پس زمینه توییترش رو Days Gone بزاره انگار نه انگار نویسنده و کارگردانش اینه و بازیش منتشر شده : |
View attachment 105366
والا. اگه تو چیز بیشتری از ما دیدی بگو تا مطلع شویم !!! بازی داغون بود و هست ، ولی دقیقا نقاط قوتی که روش دست گذاشتیم هم دقیقا به همون شکلی که فکر میکردیم هستگیم اسپات که خودش تو دیواره ولی اره بازی خیلی ضعیف این دوستانیم که اینجا دارن از بازی دفاع میکنن بازی ندیدن صبر کن تا بفهمی چقدر داغون گیم پلی نچسب داستان معمولی ماموریت های تکراری لودینگ های فوق ضایع بین کات سین وگیم پلی باگ و بازم باگ نمیدونم بجز اشغال چی میشه بهش گفت حالا اساتید و نخبه های بازی سنتر که خودشون خیلی خغن میدونن بیان ترول کنن lol
میترسم Death stranding هم اینطوری از آب دربیادبازی از 2014 در حال ساخت بوده براچی یه سال دیگه تاخیر میخورد!؟ بازی از پایه مشکل داره با یه سال تاخیرم درست نمیشد درست باشه یا غلط سونی فرشته که نیست به هرحال یه وقت و زمانی میده که بازی بسازن.....خوشم میاد سونی به استودیو گولاخی مثل team soho یا استودیو لندن فرصت نداد اونوقت به بند اجاره داد تا اپیک فیلش عرضه کنه......
بله اون صد درصد خار داشتفقط the order1886 اون وسط خار داشت؟؟؟!.حداقل چهار تا انیمیشن و شوتینگ عالی داشت و هچنین داستان عالی.واقعا ready at dawn استودیویی با استعدادیه و به جای بند سونی باید بره سمت این استودیو وتو نسل بعد با نظارت عالی خودش ضعفهاشونو برطرف کنن ویک ادامه عالی برای the order تدارک ببینن.
.بعضی وقتها سونی خیلی اعصابمو بهم میریزه!!
تو جملم عرض کردم با نظارت سونی میتونن یک بازی عالی تحویل بدن چه بسا با god of war تونستن این کار رو انجام بدن.پتانسیلشو دارن.بله اون صد درصد خار داشتحداقل این 20-30 ساعت گیم پلی رو داره او با لول دیزاین عهد PS2 و 4-5 ساعت گیم پلی مثل تف سر بالا بود ....
باهات موافقم ولی در مورد بحث world war z چه ربطی به انلاین part 2 داره ؟! اگه بخوایم انلاین part 2 رو چیزی شبیه به قبلی بدونیم با انلاین ow فرق دارهعامل شکست days gone بی شک سونی
bend روال گذشته خودش یه عنوان خطی می ساخت اما The Last of Us Part II هست طبیعی که سونی روی یه عنوان شبیه tlou سرمایه گذاری نمی کنه
یه استودیو کوچک 100 نفری که صرفا بازی های خطی ساخته و هیچ تجربه در زمینه ساخت بازی های open world نداره مجبور شد کاری بکنه که یوبی سافت با چندین استودیو و هزاران کارمند سال ها تجربه هنوز نتوسته انجام بده
اگه دو ماه دیگه به استودیو فرصت می داد حداقل باگ ها برطرف می شد اما تبلیغات Part II بزودی شروع میشه
و در نهایت این تصمیم عجیب
World War Z Developer Wanted to Make Multiplayer Mode for Days Gone, Sony Said No
World War Z Developer Wanted to Make Multiplayer Mode for Days Gone, Sony Said No
اگه این تصمیم هم به خاطر انلاین Part II بوده باشه bend بدبخت رسما قربانی شده![]()