آخرین ویرایش:
انچارتد گلدن آبیس که ۲۰۱۲ اومد، فکر کنم از ۲۰۱۴ ، شایعات میگفتن داشتن روی یه بازی ویتا کار میکردن که همه پروژه های ویتا کنسل شدبازی چند سال در حال ساخت بوده؟؟؟
فقط متای بالای 90، بقیه آشغال هستن!بازی با متای ۷۰ و خورده ای که آشغال نمیشه اگر اینجوریه پس به بازیهای با متا ۵۰ یا پایین تر چی باید گفت
من اکثر نقدهای مهم رو چک کردم! مهم ترین ایرادهای بازی به گیم پلی و داستان بر می گرده! گیم پلی و ماموریت های تکراری، هوش مصنوعی افتضاح، داستانی که جذابیت دنبال کردن رو نداره و کلا فرصت های از دست رفته تو اکثر نقدهایی که من دیدم اشاره شده!از خود بازی تعریف کردن اکثرا ایراد هاشون سر باگ ها و مشکلات فنی بود و اینکه بازی پولیش نشده !
باور نکردنی چون بازی دو ماه زودتر از لانچ گلد شد ! یعنی وقت نداشتن کار کنن روش!
یا منتقدا بدون پچ روز اول بازی کردن ؟؟؟
مدیریت اشتباه یعنی وقت و بودجه گذاشتن روی پروژه ای که به معنای واقعی کلمه اشغالی بیش نیست که کرک داون ها از توش درمیادبازی برای ۲۰۱۷ برنامه ریزی شده بود ، ولی ۲۰۱۹ منتشر شد ! سونی هر کاری میتونست کرد از یک سال و نیم تاخیر ،تغییر مکان استودیو تا جذب کلی نیروی جدید !! به هر حال میشه به آینده استودیو امیدوار بود !
مدیریت اشتباه یعنی وقت و بودجه گذاشتن روی پروژه ای که به معنای واقعی کلمه اشغالی بیش نیست که کرک داون ها از توش درمیاد
مدیریت اشتباه یعنی نداشتن نظارت روی بازی هایی که به اسم انحصاری با کلی مشکل کوچک و بزرگ عرض میشن نمونش هم همین بازی و state of decay 2
سونی اگر روی این بازی نظارت درست میداشت 1 سال دیگه هم تاخیر میزد و بدون مشکل بازی رو عرضه میکرد
بازی از 2014 در حال ساخت بوده براچی یه سال دیگه تاخیر میخورد!؟ بازی از پایه مشکل داره با یه سال تاخیرم درست نمیشد درست باشه یا غلط سونی فرشته که نیست به هرحال یه وقت و زمانی میده که بازی بسازن.....خوشم میاد سونی به استودیو گولاخی مثل team soho یا استودیو لندن فرصت نداد اونوقت به بند اجاره داد تا اپیک فیلش عرضه کنه......مدیریت اشتباه یعنی وقت و بودجه گذاشتن روی پروژه ای که به معنای واقعی کلمه اشغالی بیش نیست که کرک داون ها از توش درمیاد
مدیریت اشتباه یعنی نداشتن نظارت روی بازی هایی که به اسم انحصاری با کلی مشکل کوچک و بزرگ عرض میشن نمونش هم همین بازی و state of decay 2
سونی اگر روی این بازی نظارت درست میداشت 1 سال دیگه هم تاخیر میزد و بدون مشکل بازی رو عرضه میکرد
گیم اسپات که خودش تو دیواره ولی اره بازی خیلی ضعیف این دوستانیم که اینجا دارن از بازی دفاع میکنن بازی ندیدن صبر کن تا بفهمی چقدر داغون گیم پلی نچسب داستان معمولی ماموریت های تکراری لودینگ های فوق ضایع بین کات سین وگیم پلی باگ و بازم باگ نمیدونم بجز اشغال چی میشه بهش گفت حالا اساتید و نخبه های بازی سنتر که خودشون خیلی خغن میدونن بیان ترول کنن lolگیم اسپات 5 داده . یعنی انقدر داغونه ؟