آخرین ویرایش:
این کوت از کیه ؟ متا و میانگین نمرات + نظرات منتقدا که چیز دیگه ای میگه ....Don’t write Days Gone off as “just another generic open world game”; it’s so much more than that.
تنها دلیلی که بهش فکر میکنم لست 2 هست انگار خواستن بازی رو عرضه کنن و بعدش با اپدیت و dlc رایگان که گفتن بهترش کنناز خود بازی تعریف کردن اکثرا ایراد هاشون سر باگ ها و مشکلات فنی بود و اینکه بازی پولیش نشده !
باور نکردنی چون بازی دو ماه زودتر از لانچ گلد شد ! یعنی وقت نداشتن کار کنن روش!
یا منتقدا بدون پچ روز اول بازی کردن ؟؟؟
من زوم نکردم رو دو تا نقد ، چه نقدای سبز. و مثبت و چه نقدای زرد اکثرا روی پولیش نبودن بازی و مشکلات فنی فراوان متفق النظر هستن و از محتوای خود بازی تعریف کردن !خیلی تلاش کردم هایپ رو بالا نگه دارم و امید زیادی داشته باشم اخرش خراب شدبه من ثابت شد که هیچ بازی نمیتونه نسبت به نمایش اولیه تغییر بنیادی کنه و بهتر شه دقیقا همونی میشه که تو نمایش اول
بوده. البته من بازی رو میخرم ولی خب انتظار بیشتری داشتم . این استودیو هم به نظرم سونی درش رو تخته کنه یا پروژه های کوچیک مثل بازی های VR بهشون بده بهتره . متای 70 برای انحصاری سونی خجالت اوره.
نه اتفاقا مشکل فنی وحشتناکی نداره مثلا همین IGN و GS بیشتر از داستان و طراحی مراحل ایراد گرفتن. البته نقد IGN رو lucy o'brien نوشته که ارزشش واسه من صفره مطمعن باش اگه 2 تا کارکتر G*ay توش بودن
امتیاز بیشتره میداد![]()
اینا که میزارم جز پایین ترین نمرات بازیناین کوت از کیه ؟ متا و میانگین نمرات + نظرات منتقدا که چیز دیگه ای میگه ....
دو تا نقد تا حد 3 نمره روی نمرات تاثیر نمیزارن (تو بازه نمراتی که این بازی گرفته)، این دو تا نبودن احتمالا متاش 1 نمره بیشتر میشد. البته کسی به این سبک بازی ها علاقه داشته باشه به نظرم ارزش یه دور انجام دادن رو داره، من خودم Dying Light که متاش نزدیک همین بود رو واقعا حال کردممن زوم نکردم رو دو تا نقد ، چه نقدای سبز. و مثبت و چه نقدای زرد اکثرا روی پولیش نبودن بازی و مشکلات فنی فراوان متفق النظر هستن و از محتوای خود بازی تعریف کردن !
همین الآنم دو تا نقد قرمز از دو تا سایت زیر بته ای نبود متای بازی سبز بود!
داستان رو آره کما بیش تعریف کردن ولی مکانیزم های گیم پلی و کلا محیط OW بازی رو خیلی جنریک ازش یاد کردن در کل بحث اینه چیز جدیدی واسه ارائه نداره بازی تو این سبک ....اینا که میزارم جز پایین ترین نمرات بازین
Days Gone has moments where it reveals its brilliance, but they’re buried under a litany of uninteresting and repetitive missions and numerous technical issues.
........
Days Gone is an above average open-world game that is brought down by a weak first act, poor shooting, and a lot of technical issues.
.......
Days Gone has some moments of brilliance, but there're far too may bugs
من از همون اولم گفتم اگه ماموریت ها این باشه پس بازب تو دیواره همینم شدIGN گفته ماموریتاش تکراری هستن گیر به دیالوگها هم داده اینا که با پچ درست نمیشن
بازی برای ۲۰۱۷ برنامه ریزی شده بود ، ولی ۲۰۱۹ منتشر شد ! سونی هر کاری میتونست کرد از یک سال و نیم تاخیر ،تغییر مکان استودیو تا جذب کلی نیروی جدید !! به هر حال میشه به آینده استودیو امیدوار بود !نمراتش انچنان تفاوتی با state of decay 2 نداره
فقط فرقش اینه اونجا هرچی میگفتن اندد لبز خراب کرده و پول های مایکروسافت رو به باد داده همه میگفتن مقصر مایکروسافت و نداشتن مدیریت روی انتشار بازی هاست و مایکروسافت مثل همیشه ترول میشد ولی اینجا همه تقصیر ها گردن بند میفته!!