امتیازات Clair Obscur: Expedition 33

پیش‌بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    80
  • نظرسنجی بسته شده است .

ChampionOfLight

کاربر سایت
kLPwX2hn.jpg

سازنده: Sandfall Interactive
ناشر: Kepler Interactive
ژانر: turn-based RPG
تاریخ انتشار: ۲۴ آپریل ۲۰۲۵
پلتفرم ها: Playstation 5،XBOX
Series X/S،P
C

Metacritic

Screenshot_۲۰۲۵-۰۴-۲۳-۱۵-۴۲-۳۸-۹۹۱-edit_com.brave.browser.jpg

Opencritic

Screenshot_۲۰۲۵-۰۴-۲۳-۱۵-۴۳-۳۰-۷۱۵-edit_com.brave.browser.jpg

9 IGN
9 Gamespot
10 RPG Site
10 RPGamer
10 VG247
9.9 RPG Fan
9.5 Stevivor
9 Game Informer
9 Jeuxvideo.com
9 GamingBolt
9 Push Square
8 Guardian
8 Eurogamer
8.8 Washington Post
9.5 PlayStation Universe
10 4P.de

آخرین ویرایش:
یه یادی کنیم از دوستانی که میگفتن این نسل بازی نداره! :-j
رسما هر هفته یه عنوان خفنی داریم! من نمیدونم چجوری اینارو بازی کنم! اخر هفته ای Oblivion و این با هم اومده که جفتش سبک مورد علاقمه. حالا بماند همینجوری nتا بازی ناتموم و بازی نکرده هم دارم.

رسما هر هفته یه عنوان خفنی داریم! من نمیدونم چجوری اینارو بازی کنم! اخر هفته ای Oblivion و این با هم اومده که جفتش سبک مورد علاقمه. حالا بماند همینجوری nتا بازی ناتموم و بازی نکرده هم دارم.
جمله معروف دوستمون که برای سال پیش گفته بود «این سال کویر نیست، جیب ما هست که کویره» باید به «این نسل کویر نیست، جیب ما هست که کویره» تغییر کنه.

من با سعی و تلاش فراوان هم هی بک لاگم داره بیشتر و بیشتر میشه واقعا نمیدونم چیکار کنم دیگه 🥲

جمله معروف دوستمون که برای سال پیش گفته بود «این سال کویر نیست، جیب ما هست که کویره» باید به «این نسل کویر نیست، جیب ما هست که کویره» تغییر کنه.
با گیم پس میتونیم با همین جیب کویر و ارزش پولی مادون ضعیف میتونیم بهترین استفاده رو ببریم خدایی این چند روز عالی بوده تازه تموم هم نشده دیروز اسکایریم اومد و بزودی دووم هم که احتمالا متای بالای ۸۷ حداقل می گیره هم میاد

اینجا فقط 3 نفر زدیم بالای 93 یکیش هم @esm nadaram:> این بازی از 10 کیلومتری معلوم بود گوتی متریاله و با عشق ساخته شده عجیب بود واسم خیلیا انتظار نداشتن انقدر خوب عمل کنه. فکر کن آهنگ ساز بازی گفته بود ما فقط 5 سال روی موسیقی کار کردیم چیز کمی نیست

من چون 2 ماهه دارم یه بازی ترن بیسد میرم گذاشتم اول آبلیوین بعد این ولی راست میگی انقدر بنگر پشت بنگر داره میاد نمیدونی کدومو انتخاب کنی مثلا الان south of midnight واسه خودش یه بازی خیلی قشنگه ولی رفته ته لیست واسه من

آخرین ویرایش:
خیلیا خوشحالن از نمرات اما 90% ـتون باهاش کنار نمیاین و بازی نمیکنین :D

بازی نوبتیه;))turn-based

اینجا فروم تخصصی گیمه.
شاید ۱۰ درصد نمیدونستن بازی نوبتیه.
که البته اونم شک دارم و مطمئنم درصد کمترم بوده...

اینجا فروم تخصصی گیمه.
شاید ۱۰ درصد نمیدونستن بازی نوبتیه.
که البته اونم شک دارم و مطمئنم درصد کمترم بوده...
دست کممون گرفتند+ بعد P5 خیلی ها عاشق بازی های نوبتی شدند.

من با سعی و تلاش فراوان هم هی بک لاگم داره بیشتر و بیشتر میشه واقعا نمیدونم چیکار کنم دیگه 🥲
من از نسل 7 و حتی 6 بکلاگ دارم :D
هی یوتوب ویدئو میبینم میگم عه این چی بود که جا انداختم و عجب چیز خفنیه؟
هی اضافه میشن.
میام اونها رو بازی کنم جدیدها اضافه میشن.

واقعا از یه جایی به بعد نمیشه.
باید قبول کرد خیلی از بازیهای خفن رو نمیرسیم که بازی کنیم و باید گریه کنان سرمون رو برگردونیم ، انگاری وجود ندارن 😭 😭

نوبتی غربی دیگه چه کوفتیه؟ انگار رو تیشرت کروات بزنی
خود ژاپنیا وا دادن، شیفت کردن رو ریل تایم ...
از ریل تایم بهتر ترول تایمه

من از نسل 7 و حتی 6 بکلاگ دارم :D
هی یوتوب ویدئو میبینم میگم عه این چی بود که جا انداختم و عجب چیز خفنیه؟
هی اضافه میشن.
میام اونها رو بازی کنم جدیدها اضافه میشن.

واقعا از یه جایی به بعد نمیشه.
باید قبول کرد خیلی از بازیهای خفن رو نمیرسیم که بازی کنیم و باید گریه کننان سرمون رو برگردونیم ، انگاری وجود ندارن 😭 😭
بجاش برای خشک سالی و زمان های کویری درمانده نمیشیم :D

نوبتی غربی دیگه چه کوفتیه؟ انگار رو تیشرت کروات بزنی
خود ژاپنیا وا دادن، شیفت کردن رو ریل تایم ...
بخدا این استعدادت تو جذب کامنت و ریپلای فحش بذاری تو مارکتینگ و اینستاگرم بهتره .

Hate bait at its best :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or