امتیازات Clair Obscur: Expedition 33

پیش‌بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    80
  • نظرسنجی بسته شده است .

ChampionOfLight

کاربر سایت
kLPwX2hn.jpg

سازنده: Sandfall Interactive
ناشر: Kepler Interactive
ژانر: turn-based RPG
تاریخ انتشار: ۲۴ آپریل ۲۰۲۵
پلتفرم ها: Playstation 5،XBOX
Series X/S،P
C

Metacritic

Screenshot_۲۰۲۵-۰۴-۲۳-۱۵-۴۲-۳۸-۹۹۱-edit_com.brave.browser.jpg

Opencritic

Screenshot_۲۰۲۵-۰۴-۲۳-۱۵-۴۳-۳۰-۷۱۵-edit_com.brave.browser.jpg

9 IGN
9 Gamespot
10 RPG Site
10 RPGamer
10 VG247
9.9 RPG Fan
9.5 Stevivor
9 Game Informer
9 Jeuxvideo.com
9 GamingBolt
9 Push Square
8 Guardian
8 Eurogamer
8.8 Washington Post
9.5 PlayStation Universe
10 4P.de

آخرین ویرایش:
تیم سازنده فقط ۳۰ نفر بوده. ۳۰ ساعت هم بخش داستانی داره، نیو گیم پلاس مود هم داره از همین الان. قیمتش هم ۵۰ دلار. باورنکردنی خوبه.
از همون تریلر شوکیس ناامیدمون نکردن خوشبختانه.

با ۴۰ نقد روی پلی استیشن روی ۹۲ مونده، برای یه استودیو کوچیک اونم اولین پروژه با متای +۹۰ یه چیزی مثل قهرمانی تو چمپیونز لیگ هست.
برد اصلی رو فکر کنم مایکروسافت کرده که با بزخری آوردتش روی گیم پس.
الان به خودشون میبالن و با پولی که گذاشتن تو جیبشون میرن بودجه 4تا بازی مزخرف رو تامین میکنن که یه وقت پلیرها شک نکنن :))

برد اصلی رو فکر کنم مایکروسافت کرده که با بزخری آوردتش روی گیم پس.
الان به خودشون میبالن و با پولی که گذاشتن تو جیبشون میرن بودجه 4تا بازی مزخرف رو تامین میکنن که یه وقت پلیرها شک نکنن :))
من فکر کنم به جز Forza اولین بازی هست که Day1 رو گیم پس اومده و متای بالای ۹۰ گرفته.

• Like
Reactions: m.d.makan
زیر ۸۰ اخه بی انصاف 😒

من فکر میکردم یه سریا میان به این حس و حال و ترن بیس بودن و ترکیب اون فرمول گیم پلی شرقی با یه دنیای غربی گیر میدن و ریویو بامب میشن. به این دلیل پیش بینی مزخرفم رو کردم:دی

ولی نکته جالب اینجاست الان که اینا امدن با 30 نفر یه ترن بیس ساختن، با این کیفیت و این نمره، بعد خود ژاپنیا میان بازی هاشون رو اکشن میکنن آفتابه میگیرن به عصمت و هویتشون:دی

آقا این چه وضعشه؟ :دی نمایش‌های بازی جالب بود، ولی من یه حسی نسبت بهش داشتم که فکر می‌کردم بازی نهایی در اون حد خفن نمی‌شه و در مقابل نمایش‌هاش مقاومت می‌کردم که فریب نخورم و الآن اومدم دیدم متای ۹۲ گرفته! ایشالا سازنده‌هاش حلالم کنن. :دی
چقدر بازی خوب توی این مدت داشتیم و داریم و خواهیم داشت. البته همچنان بعضی از دوستان عقیده دارن که صنعت بازی مُرده و چیزی برای بازی کردن نداریم و اینا سرابه! :دی

من فکر میکردم یه سریا میان به این حس و حال و ترن بیس بودن و ترکیب اون فرمول گیم پلی شرقی با یه دنیای غربی گیر میدن و ریویو بامب میشن. به این دلیل پیش بینی مزخرفم رو کردم:دی

ولی نکته جالب اینجاست الان که اینا امدن با 30 نفر یه ترن بیس ساختن، با این کیفیت و این نمره، بعد خود ژاپنیا میان بازی هاشون رو اکشن میکنن آفتابه میگیرن به عصمت و هویتشون:دی
نه دیگه
persona
metaphor
باعث شدن به این سبک دیگه بدبینی تموم بشه و بازی نوبتی خوب هم بتونه بره بالای ۹۰

کلا 86 تا نقد اومده و روی 92 مونده و فکر نمیکنم دیگه زیر 90 بیاد.
پشمااااام expedition 33 چی بود، اونم دی وان گیم پس !!!!!
چه روزی بود :D

4P.de 100
«Clair Obscur: Expedition 33 استانداردهای جدیدی برای ژانر RPGهای نوبتی تعیین میکند؛ هم در روایت خیره‌کننده‌اش و هم در سیستم مبارزه انقلابی‌اش! یک ستاره درخشان جدید که امیدواریم مسیر را برای بازی‌های آینده روشن کند.»

Creative Bloq 100
Clair Obscur با گرافیک نفسگیرش، باورکردنی نیست که کار یک تیم کوچک باشد! اما این بازی چیزی فراتر از جلوه‌های بصری خیره‌کننده است: یک داستان عمیق و جذاب، بازیگری درجه یک و سیستم نبرد هوشمندانه که هر دقیقه زمانی که برای یادگیری‌اش صرف کنید، با تجربهای رضایت‌بخش پاداش می‌گیرید

Critical Hits 100
Clair Obscur: Expedition 33 نه تنها تمام وعده‌هایش را عملی کرده، بلکه از انتظارات هم فراتر رفته است! این بازی تمام عناصر یک RPG بزرگ را دارد: از داستانی نفس‌گیر که از اولین دقیقه تا پایان شما را اسیر خود می‌کند، تا مکانیک‌هایی که استانداردهای ژانر را ارتقا می‌دهند.

Player 2 100
Clair Obscur یک شاهکار هنری برای تمام حواس است! از گرافیک خیره‌کننده و موسیقی مبهوت‌کننده گرفته تا بازیگری درجه یک، روایت عمیق و گیم‌پلی ناب - همه‌چیز در سطحی استثنایی قرار دارد. صادقانه بگویم: این بازی آنقدر فوق‌العاده است که نمی‌توانم به اندازه کافی روی تجربه کردنش تأکید کنم!

Gamepressure 100

«به زبان ساده: اولین ساخته استودیو Sandfall Interactive یک کلاسِ استادانه در ارائه هنری، روایت داستانی و طراحی گیم‌پلی است. این همان بازی‌ای است که باید شخصاً تجربه کنید تا باورتان شود!»

RPG Site 100
Clair Obscur: Expedition 33 شاید یک بازی "بی‌نقص" نباشد، اما برای من "کامل" بود!
این بازی با فضاسازی منحصربه‌فرد و ملودی‌های مسحورکننده‌اش مرا مبهوت کرد، با شخصیت‌های عمیق و دنیای غنی‌اش مجذوبم ساخت، با گیم‌پلی هوشمندانه‌اش به دامم انداخت و حالا مشتاقانه منتظرم تا ببینم چه زمانی می‌توانم به این دنیا بازگردم.

Games.cz 100
Clair Obscur: Expedition 33 یک شروع نفس‌گیر است که با مهارت تمام، داستانی غنی و چندلایه، گرافیک تازه، موسیقی خارقالعاده و یکی از جذاب‌ترین سیستم‌های نبرد سال‌های اخیر را در هم می‌آمیزد!

این بازی جسورانه به سراغ موضوعات دشوار می‌رود - نه با بیان مستقیم، که با شخصیت‌پردازی بی‌نقص و گیم‌پلی پویایی که تا آخرین لحظه شما را درگیر نگه می‌دارد.

RPGamer 100
Clair Obscur: Expedition 33 سفری است که از ابتدا تا انتها حواس شما را درگیر می‌کند! لحظات ملانکولیک و تاریک بازی با پشتکار شخصیت‌ها متعادل می‌شود و همین امر پیروزی‌هایشان را درخشان‌تر می‌سازد. اینجا سبک و عمق محتوا به شکلی هنرمندانه درهم تنیده شده‌اند و با هر بخش جدیدی که از دنیای بازی کشف می‌کنید، گسترده‌تر می‌شوند.

ElDesmarque 100
Clair Obscur: Expedition 33 اجرایی استادانه از یک مفهوم حماسی است! این بازی مرا به روزهای نوجوانیام بازگرداند - به آن حس شانزده سالگی که برای اولین بار Final Fantasy X را تجربه میکردم و سرشار از حیرت و شگفتی بودم.

CGMagazine 100
«Clair Obscur: Expedition 33 یک پیروزی مطلق در تمامی جنبه‌هاست!
این بازی با فراتر رفتن از منابع الهام خود، یکی از مسحورکننده‌ترین RPGهای دهه اخیر را خلق کرده است - تجربه‌ای که استانداردهای ژانر را بازتعریف می‌کند.»

DBLTAP 100
«Expedition 33 یکی از آن بازی‌های نادری است که نه تنها آن حس ناب را به دام می‌اندازد، بلکه با چیرگی بی‌نظیری آن را به تصویر می‌کشد! این داستانی است که همیشه با من خواهد ماند - پیام‌های عمیقش درباره فقدان، اندوه و پذیرش در حد کمال هستند.

Gamers Heroes 100
«Clair Obscur: Expedition 33 یک شاهکار هنری تمام‌عیار است! این بازی با سیستم نبرد ترکیبی بی‌نقصش و شخصیت‌پردازی استثنایی، روایتی خلق کرده که با برترین داستان‌های تاریخ رسانه بازی‌های ویدیویی رقابت می‌کند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or