امتیازات Clair Obscur: Expedition 33

پیش‌بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    80
  • نظرسنجی بسته شده است .

ChampionOfLight

کاربر سایت
kLPwX2hn.jpg

سازنده: Sandfall Interactive
ناشر: Kepler Interactive
ژانر: turn-based RPG
تاریخ انتشار: ۲۴ آپریل ۲۰۲۵
پلتفرم ها: Playstation 5،XBOX
Series X/S،P
C

Metacritic

Screenshot_۲۰۲۵-۰۴-۲۳-۱۵-۴۲-۳۸-۹۹۱-edit_com.brave.browser.jpg

Opencritic

Screenshot_۲۰۲۵-۰۴-۲۳-۱۵-۴۳-۳۰-۷۱۵-edit_com.brave.browser.jpg

9 IGN
9 Gamespot
10 RPG Site
10 RPGamer
10 VG247
9.9 RPG Fan
9.5 Stevivor
9 Game Informer
9 Jeuxvideo.com
9 GamingBolt
9 Push Square
8 Guardian
8 Eurogamer
8.8 Washington Post
9.5 PlayStation Universe
10 4P.de

آخرین ویرایش:
قشنگ مشخصه منتقد ماتحتش سوخته از موفقیت این بازی:دی به رگ غیرت ژاپنیش برخورده که یه تیم کوچیک از فرانسه شیلنگ رو گرفته رو هرچی خزئبل JRPG چند سال گذشته (منهای بازیهای آتلوس البته:دی) بدبخت عقده ای:دی

منهای بازیای اتلوس رو از اعماق وجودت گفتی یا از ترس اینکه ترورت کنن وسط تاپیک؟ :D

منهای بازیای اتلوس رو از اعماق وجودت گفتی یا از ترس اینکه ترورت کنن وسط تاپیک؟ :D
خودم فن پرسونام چرا باید دروغ بگم در موردش؟:دی منظورمم کلی بود که ژاپنیا و بخصوص اسکوئراینکس، چند سالی هست که بشدت در ساخت JRPG ها افت کردن و حالا یه خارجی اومده زده رو دستشون:دی

قشنگ مشخصه منتقد ماتحتش سوخته از موفقیت این بازی:دی به رگ غیرت ژاپنیش برخورده که یه تیم کوچیک از فرانسه شیلنگ رو گرفته رو هرچی خزئبل JRPG چند سال گذشته (منهای بازیهای آتلوس البته:دی) بدبخت عقده ای:دی
ژاپنی برخلاف ادا هاشون کم آدمای کینه ایی نیستن و تا دلت بخواد مسخره بازی در میارن.

سر کار بعد ناهار نیم ساعت چرت زدم بعد بیدار شدم یه چای برای خودم بریزم گفتم بیام BC رو چک کنم.
این رو دیدم فشاری شدم :D

چای رو ریختم و رفتم ببینم این یارو منتقد کی بوده که همچین نظری داشته و یه همچین نمره ای به خاطرش داده.

ایشون Yuichi Shigeta هستن.
و اما نقدهای دیگش که تو 5 سال اخیر برای IGN ژاپن انجام داده:

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba ------------ نمره 8
STALKER 2: Heart of Chornobyl-------------- نمره 8
Stellar Blade -------------------------------------- نمره 8
Final Fantasy VII Rebirth ----------------------- نمره 10
Tactics Ogre Reborn ----------------------------نمره 9

استلار بلید 8 !!!؟ بعد EXP33 میشه 7 ؟
🤌

خلاصه اُزگَل گویان چای رو تموم کردم .
ریبرث با اون تعداد نقص و نوارخالی تو گیم پلی و بخش جهان باز میشه 10 و EXP 33 میشه 7.

ولی عمرا اگه نقدش جانبدارانه و تحت فشار بوده باشه!

اُزگَل ژاپنی

االبته همون اتلوس و سایر سازنده های ژاپنی که هنوز بازی های خوب و شاهکار میسازن ... تو پروداکشن ولیو چس خوری میکنن ... بابا یه کم روی گرافیک ، طراحی مراحل و دنیا سازی کار کنید ...یه کم بیشتر هزینه کننن قطعا تو فروش هم موفق تر عمل میکنن ... ولی به شکل عجیبی در زمینه جدا شدن از سنت بازی هاشون محافظه کارن

االبته همون اتلوس و سایر سازنده های ژاپنی که هنوز بازی های خوب و شاهکار میسازن ... تو پروداکشن ولیو چس خوری میکنن ... بابا یه کم روی گرافیک ، طراحی مراحل و دنیا سازی کار کنید ...یه کم بیشتر هزینه کننن قطعا تو فروش هم موفق تر عمل میکنن ... ولی به شکل عجیبی در زمینه جدا شدن از سنت بازی هاشون محافظه کارن
البته بیشتر به تنبلی :D و طمع برای حاشیه سود بیشتر برمیگرده بنظرم.

شاید طرفدارا فشار بیارن که طراحی مراحل و دنیاسازی مثه قدیم بمونه ولی حداقل گرافیک رو که میتونن بهترش کنن. گرافیک دو نسل پیش واقعا هیچ نوع توجیهی نداره. هیچ نوع توجیهی.

.

• Like
Reactions: dark souls
یه منتقد بیعقلی در حق یه بازی احجاف میکنه ارزش بازیهای هم طرازش رو نباید پایین اورد.
Rebirth نسبت به این چیزی کم نداره و بازی با میانگین بالای ۹۰ وضعش مشخصه.
حالا چرا ژاپنیها نمره کامل بهش ندادن به نظرم جای عقده و کینه شاید برگرده به اینکه فرمولشون رو کپی کردن با ظاهر غربی... شما منتقد غربی رو نبین که JRPG رو نگاهم نمیکنه
بهتر بگم: خودتو بذار جای یه ژاپنی که بازیهای نقش آفرینی درجه ۲ و حتی ۳ ساخت کشور خودتم زدی. یقینا در حد اون منتقد غربی این برات جذابیت نخواهد داشت و جای اینکه محاسن رو ببینی بخاطر اون عنصری که بارها دیدی تو گیم پلی میفتی دنبال ایراد گرفتن.
با تمام اینام این نمرات چیزی ازش کم نمیکنه و نه اونقدر پایین هست در حد نمرات ۳ و ۴ جیم استرلینگ به عناوین موفق اصولا...

چرا باید ژاپنیا از سنت بازیسازی خودشون جدا بشن!؟ یعنی چی؟ کم گند زدن تو عناوین کلاسیک خودشون بیشتر می‌خواید؟
این که دنیای FFVII تو ریمیک تبدیل شد به یه اپن‌ورلد پر از مترشمار و distance marker و از لبه دیوار و لای‌درز رد شدن با اون انیمیشن احمقانه کافی نیست!؟

اینکه دراگن کوئست هنوز دوام آورده یا اتلوس محافظه‌کاره خب ایرادش چیه؟ شاید داره یه چیز باارزش رو حفظ می‌کنه در مقابل این همه ترند پرت و پلا!

چرا فکر می‌کنید ۷ کمه؟ چرا فکر می‌کنید self-serious بودن ایراد نیست؟ چرا فکر می‌کنید همه ترندا خوبه!؟

چی می‌گید اصلا!؟ D:

• Like
Reactions: Z-fan
گرافیک فنی بازیاشون رو ( البته نه همه استودیو ها مثلا کپ کام خیلی خوبه ) از زمان اکس باکس ۳۶۰ ارتقاء بدن ، دور شدن از سنت بازی سازیشون نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or