امتیازات Clair Obscur: Expedition 33

پیش‌بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    80
  • نظرسنجی بسته شده است .

ChampionOfLight

کاربر سایت
kLPwX2hn.jpg

سازنده: Sandfall Interactive
ناشر: Kepler Interactive
ژانر: turn-based RPG
تاریخ انتشار: ۲۴ آپریل ۲۰۲۵
پلتفرم ها: Playstation 5،XBOX
Series X/S،P
C

Metacritic

Screenshot_۲۰۲۵-۰۴-۲۳-۱۵-۴۲-۳۸-۹۹۱-edit_com.brave.browser.jpg

Opencritic

Screenshot_۲۰۲۵-۰۴-۲۳-۱۵-۴۳-۳۰-۷۱۵-edit_com.brave.browser.jpg

9 IGN
9 Gamespot
10 RPG Site
10 RPGamer
10 VG247
9.9 RPG Fan
9.5 Stevivor
9 Game Informer
9 Jeuxvideo.com
9 GamingBolt
9 Push Square
8 Guardian
8 Eurogamer
8.8 Washington Post
9.5 PlayStation Universe
10 4P.de

آخرین ویرایش:
اینجا فقط 3 نفر زدیم بالای 93 یکیش هم @esm nadaram:> این بازی از 10 کیلومتری معلوم بود گوتی متریاله و با عشق ساخته شده عجیب بود واسم خیلیا انتظار نداشتن انقدر خوب عمل کنه. فکر کن آهنگ ساز بازی گفته بود ما فقط 5 سال روی موسیقی کار کردیم چیز کمی نیست

من چون 2 ماهه دارم یه بازی ترن بیسد میرم گذاشتم اول آبلیوین بعد این ولی راست میگی انقدر بنگر پشت بنگر داره میاد نمیدونی کدومو انتخاب کنی مثلا الان south of midnight واسه خودش یه بازی خیلی قشنگه ولی رفته ته لیست واسه من
من و تو چشم بصیرت داریم که از دیگران پنهانه :D

به به به به مبارک باشه، از هر طرف ار پی جی درست حسابی میریزه ماشالله :D

فعلا غرق در عزیز دلم کینگدام کام 2 هستم، بعدش انشالله میرم سراغ Blades of Fire و ابلیوین،

فعلا یک چند تا از این تازه از تنور درومده هارو جارو میکنم تا یکم بکلاگ سبک شه بعد میرم سراغ بازی هایی که قدیمی تر هستند و هنوز نزدم مثل BG3...

بدون اغراق در یکی از بهترین دوران های ویدئوگیم هستیم، از همه طرف شاهکار رو سرمون ریخته کوچک و بزرگ، کسی که عاشق بازی باشه این دوره براش بهشت هست...

حالا من کامنت های شماها رو میخوندم میگفتم معمولی بودن دارن از بازی میباره چجوری اینا خوششون اومده :D
کلا از ارت استایل، موسیقی و خلاقیت های گیمپلی نشون میداد بازی با عشق و علاقه ساخته شده‌.:دی
خدایی یونیکه:دی

گیم پس یوزرا این ماه :دی:

View attachment 376343
آقا بازی south of midnight اضافه کنید تازه روی گیم پس اومده خیلی قشنگه واقعا خودم با انتظار پایین پاش نشستم ولی لذت بردم. بازی Contrast هم مال همین سازنده بود و با Contrast هم خیلی زندگی کردم و دلچسب بود. Contrast هم اگر بازی نکردید الان روی گیم پس هست و میشه تجربش کرد./--

فان فکت راجع به بازی این هست که سازندگان بازی ۳۰ نفر از اعضای سابق یوبی سافت هستن و با تیم به این کوچیکی همچین بازیو ساختن! بعد یوبی سافت با ۲۰ هزار کارمند یه چیزی مثل اساسین شدوز تحویل میده...

آمار بازیکنای هردو بازی هم به نوع خودش جالبه.

انقد تبلیغ بازی رو کردید که مجبور شدم وسط این همه گیم که رو دستم مونده برم بخرمش:دی بخصوص وقتی فهمیدم پلات بازی در مورد چیه و خودمم الان 33 سالمه... دیگه چاره ای نموند:دی
بک لاگم در حال منفجر شدنه:دی
دقیقا حس. خیلی باحالی میده سپهر، منم 33 سالمه و تجربش برام خاص تر میشه

فان فکت راجع به بازی این هست که سازندگان بازی ۳۰ نفر از اعضای سابق یوبی سافت هستن و با تیم به این کوچیکی همچین بازیو ساختن! بعد یوبی سافت با ۲۰ هزار کارمند یه چیزی مثل اساسین شدوز تحویل میده...

آمار بازیکنای هردو بازی هم به نوع خودش جالبه.
یوبی یه زمانی یه Prince میداد بیرون که هیچکدوم از اسسین ها به گرد پاش نمیرسن هنوزم که هنوزه....متاسفانه هیچی ازشون نمونده

برای فرنچایزی که ۳۲ تا نسخه از قبل داشته به نظرم عملکردش خیلی تعجب آور نیست :-?
یکی از دلایل موفقیت Sekiro و Rainbow Six هم همین بوده پس :-?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or