امتیازات Call of Duty:Modern Warfare 3

ArianUndead

Strike the shepherd, Sheep will scatter
کاربر سایت
درود
کلیه امتیازات بازی تا الان:

Guardian : 10/10
Telegraph : 100/100
AllAboutTheGames 10/10
gameblog : 10/10
PressFire.No : 10/10
DaGamesBoys : 100/100
Game Chronicles : 100 /100
G4TV : 5/5
1up : -A
XBOXAdict : 96/100
BigPond GameArena : 9.5/10
OXM US : 9.5/10
AsusGamers : 9.5 / 10
GameZone : 9.5/10
HardGame2 9.5/10
D’Toid – 9.5/10
Totally360 : 9.5/10
GameTrailers : 9.3 /10
Venturebeat : 9.3/10
multiplayer.it : 9.2/10
GamingTrend : 92/100
SpazioGames : 9.1 /10
PCGAMERS 9.1/10
VideoGameZone : 9.1/10
BIt.ly : 91/100
MSN Games : 9 /10
Vandal Online : 9/10
Metro Game Central : 9/10
CVC : 9/10
IGN: 9/10
PS Universe : 9/10
MetoGameCentral : 9/10
playnation.de
4.5/5
FeedYourConsole 9/10
GameZone 9.0/10
CVG : 9/10
Everyeye : 9/10
Eurogamer.cz 9/10
Games Radar : 9/10
gameinformer : 9/10
OXM UK : 9/10
Meristation 9/10
PSU : 9/10
PlayStation Magazine UK : 9/10
EDGE : 9/10
videogamer : 9/10
GiantBomb – 4/5
JoyStiq : 4.5/5
CheatCodeCentral : 88/100
PALGN : 8.5 / 10
GameSpot : 8.5/10
Pixelapocalypse 81/100
eurogamer.net : 8/10
Gamereactor Sweden : 8/10
Digital Spy : 8/10
Gamer.no : 7/10

این پست با امتیازات جدید آپدیت خواهد شد.

آخرین ویرایش:
نگا خودتون شروع می کنین از BF3 حرف می زنین توقع دارین چیزی نگیم ، خیلی راحت میگم ؛ نصف کسایی که اینجا پست دادن دارن می کوبن تو سر BF3 اصلا صلاحیت پست دادن در مورد این بازی رو ندارن چون فقط سینگل زدن . حالا ملاکتون سینگل ِ 2 بازی هست میشه نظر شخصیتون .

نگا خودتون شروع می کنین از BF3 حرف می زنین توقع دارین چیزی نگیم ، خیلی راحت میگم ؛ نصف کسایی که اینجا پست دادن دارن می کوبن تو سر BF3 اصلا صلاحیت پست دادن در مورد این بازی رو ندارن چون فقط سینگل زدن . حالا ملاکتون سینگل ِ 2 بازی هست میشه نظر شخصیتون .

BF3 در اکثر سایت ها رنکش شد 8.5
به نظر من که خیلی خوبه اما چون داستانش رو مسخره ساخته بودن (30یا30) به همین خاطر زیاد خوشم نیومد :-(
به همین خاطر امیدوارم Modern Warfare 3 بیشتر از 8.5 بشه :دی

با وجود اینکه تیم سازنده MW3 به کلی نابود شد و همه انتظار داشتن این بازی یا به کلی کنسل بشه یا یک چیز مضخرف تحویلمون بده ولی دیدیم که دوباره یک بازی عالی ساخت..

من با میانگین کاری ندارم اما اسمشو نیار 3 خیلی بیشتر از اون چیزی بود که من انتظار داشتم .

شما انتظارت خیلی خیلی پایین هست..

1 سال تمام داشتین بزرگ ترین هایپ های دنیا رو از طرف EA تجربه میکردین بعد چی نسیبتون شد..؟

من با میانگین کاری ندارم اما اسمشو نیار 3 خیلی بیشتر از اون چیزی بود که من انتظار داشتم .

1 سال تمام داشتین بزرگ ترین هایپ های دنیا رو از طرف EA تجربه میکردین بعد چی نسیبتون شد..؟

Agree ! واقعا هم همین طوره ! آدم حداقل انتظار داشت یک سوم اون چیزی که هایپ کرده بودن رو داشته باشه که نداشت ! متاسافانه BF3 یه مزخرف به تمام معنا روی کنسول بیش نیست !!!
از اول هم می گفتم که امسال باز برنده میدان MW3 هست ولی کی بود که گوش بده:punish::wallbash:

به هر حال میانگین امتیازا رو بین 87 تا 91 پیش بینی می کنم !! از نظر من بیشترین چیزی که یک FPS نیاز داره گیم پلی قوی و هیجان انگیز هست که این بازی به خوبی دارتش ! در درجه دوم فریم ریت که خدا رو شکر برای FPS فریم 60 بسی عالیست ! گرافیک هم مهمه هست ولی نه به اندازه دو نکته قبلی !
امتیازای IGN , GS هم احتمالا 9 هست !

ما که چیزی تو گرافیک COD ندیدیم شما نمیدونم راجع به کدوم گرافیک حرف میزنید !! دیشب که داشتم یازیش میکردم مرحله 2 که رسیدم خندم گرفت با خودم گفت نگا کن اینم آب داره آنچارتد هم آب داره !!

با وجود اینکه تیم سازنده MW3 به کلی نابود شد و همه انتظار داشتن این بازی یا به کلی کنسل بشه یا یک چیز مضخرف تحویلمون بده ولی دیدیم که دوباره یک بازی عالی ساخت..

چناب عالی تا حالا مولتی بازی رو کردی یا نه حرف میزنی یه کلام جواب منو بده فقط دست زدی به مولتی بازی یا نه اینجا اسمی از BF3 نبودا یکی مثل شما میاد الکی بازی رو میکوبه چی بگم اخه!!!

کی گفته ملاک یه بازی خوب فقط مولتیش هست؟ خیلی ها اصلا مولتی بازی نمیکنن(به گفته خودتون) یعنی چی صلاحیت ندارن؟
بتل رو بازی کردم گرافیک عالی بود ولی خداییش داستان خیلی آبکی بود گیم پلی هم همون گیم پلی bc2 بود!!!
کلی هم باگ تو بازی داشت بازی که توش همچین مشکلاتی داره میخوای چی بگن ؟ بگن عالیه و هیچ مشکلی نداره؟
bf3 اگه اینهمه هایپ نمیکرد شاید امتیازات بهتری میگرفت
mw3 هم مشکلش به نظر من گرافیکش هست که نسبت به نسخه قبلی تغییر چندانی نکرده ولی اینکه میگن گیم پلی تکراری
شده رو اصلا قبول ندارم!
دوست من یعنی روی یه Campin که 5 ساعته باید روی کل بازی آدم نظر بده؟ حالا چون Multi خیلیا نمیتونن بازی کنن دلیل میشه اینجوره درباره یه بازی حرف زد؟
امیدوارم سایت هایی که بازی را نقد میکنن PC را جداگانه نقد کنن ،جون تقریبا تمامی وعده هایی که اکتیویژن برای PC بازها داده عملی نشده FPS که لیمیت داره ،سرورهای اختصاصی هم که با Unranked بودن بدرد نمیخورن ،سرویس ELite هم که این همه تبیلغش را میکرد واسه PC به این زودی ها نمیاد ،P2P ،گرافیکش هم که lol ، محدودیت 18 نفره و...
انگار داری نسخه کنسولی را با امولاتور روی PC بازی میکنی
حرف حق آخه بازی Multi که اینقدر ادعای وسیعی میزنن رو PC اینقدر باید آشغال بدن دست ملت خدا وکیل گفتن بازی سرور دائمی داره رفتم بازی رو خردیم از رو Steam دو هفته پیش اومدن گفتن نه اون سرورها Unrank هستن !!!! آخه یعنی چی این حرکت؟

آخرین ویرایش:

کی گفته ملاک یه بازی خوب فقط مولتیش هست؟ خیلی ها اصلا مولتی بازی نمیکنن(به گفته خودتون) یعنی چی صلاحیت ندارن؟
بتل رو بازی کردم گرافیک عالی بود ولی خداییش داستان خیلی آبکی بود گیم پلی هم همون گیم پلی bc2 بود!!!
کلی هم باگ تو بازی داشت بازی که توش همچین مشکلاتی داره میخوای چی بگن ؟ بگن عالیه و هیچ مشکلی نداره؟
bf3 اگه اینهمه هایپ نمیکرد شاید امتیازات بهتری میگرفت
mw3 هم مشکلش به نظر من گرافیکش هست که نسبت به نسخه قبلی تغییر چندانی نکرده ولی اینکه میگن گیم پلی تکراری
شده رو اصلا قبول ندارم!

امیدوارم سایت هایی که بازی را نقد میکنن PC را جداگانه نقد کنن ،جون تقریبا تمامی وعده هایی که اکتیویژن برای PC بازها داده عملی نشده FPS که لیمیت داره ،سرورهای اختصاصی هم که با Unranked بودن بدرد نمیخورن ،سرویس ELite هم که این همه تبیلغش را میکرد واسه PC به این زودی ها نمیاد ،P2P ،گرافیکش هم که lol ، محدودیت 18 نفره و...
انگار داری نسخه کنسولی را با امولاتور روی PC بازی میکنی

Agree ! واقعا هم همین طوره ! آدم حداقل انتظار داشت یک سوم اون چیزی که هایپ کرده بودن رو داشته باشه که نداشت ! متاسافانه BF3 یه مزخرف به تمام معنا روی کنسول بیش نیست !!! از اول هم می گفتم که امسال باز برنده میدان MW3 هست ولی کی بود که گوش بده:punish::wallbash:به هر حال میانگین امتیازا رو بین 87 تا 91 پیش بینی می کنم !! از نظر من بیشترین چیزی که یک FPS نیاز داره گیم پلی قوی و هیجان انگیز هست که این بازی به خوبی دارتش ! در درجه دوم فریم ریت که خدا رو شکر برای FPS فریم 60 بسی عالیست ! گرافیک هم مهمه هست ولی نه به اندازه دو نکته قبلی ! امتیازای IGN , GS هم احتمالا 9 هست !
اره موافقم fpsگیم پلی از همه مهمتر و کال اف هم گیم پلی فوق العاده رون وسریع خوبی داره ولی برا من که دیگه یه کم تکراری شده گرافیک هم خدایی اصلا به نسبت2سال اصلا پیشرفت زیادی نداشته...من مولتی باز نیستم سینگلش برا من مدرن3خیلی بیشتر ازbt3حال داد و جذابتر بود...ولی برا مولتی زدن میگنbt3بهتره

دوستان یه بار برگردید اون مصاحبه های خنده دار دایس رو مرور کنید تا بفهمید که چرا بازیشون یک سوم اونی که هایپ میکردن نبود! حالا هم بازی شده مولتی و اصلا این بازی از اول مولتی بوده و.....
خواهشا دیگه کافیه....

اره موافقم fpsگیم پلی از همه مهمتر و کال اف هم گیم پلی فوق العاده رون وسریع خوبی داره ولی برا من که دیگه یه کم تکراری شده گرافیک هم خدایی اصلا به نسبت2سال اصلا پیشرفت زیادی نداشته...من مولتی باز نیستم سینگلش برا من مدرن3خیلی بیشتر ازbt3حال داد و جذابتر بود...ولی برا مولتی زدن میگنbt3بهتره
البته مولتی هم سلیقه ای هست شاید یکی گروه خونیش به تاکتیک جنگی و اینا نخوره و وقتی مولتی اسمشو نبر 3 بازی کنه کاملا حالش بهم بخوره در صورتی که خیلی مولتی زیبایی دارهb-)

تنها چیزش میتونه مولتی تکراریش باشه به نظرم تک نفره هم خوبه نه به اندازه های ب ت ل 3 .

بازی باگی نداشت چرا میگین باگ داشت ؟ مولتیش هم عالی هست الان رنکینگ 20 رفتم خیلی متفاوته ولی کال اف ی چیزی داره اونم بکش بکش و برو جلوی اونه که زیاد نرمال نیس تند تند از در دیوار میریزن سر ادم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or