امتیازات Call of Duty:Modern Warfare 3

ArianUndead

Strike the shepherd, Sheep will scatter
کاربر سایت
درود
کلیه امتیازات بازی تا الان:

Guardian : 10/10
Telegraph : 100/100
AllAboutTheGames 10/10
gameblog : 10/10
PressFire.No : 10/10
DaGamesBoys : 100/100
Game Chronicles : 100 /100
G4TV : 5/5
1up : -A
XBOXAdict : 96/100
BigPond GameArena : 9.5/10
OXM US : 9.5/10
AsusGamers : 9.5 / 10
GameZone : 9.5/10
HardGame2 9.5/10
D’Toid – 9.5/10
Totally360 : 9.5/10
GameTrailers : 9.3 /10
Venturebeat : 9.3/10
multiplayer.it : 9.2/10
GamingTrend : 92/100
SpazioGames : 9.1 /10
PCGAMERS 9.1/10
VideoGameZone : 9.1/10
BIt.ly : 91/100
MSN Games : 9 /10
Vandal Online : 9/10
Metro Game Central : 9/10
CVC : 9/10
IGN: 9/10
PS Universe : 9/10
MetoGameCentral : 9/10
playnation.de
4.5/5
FeedYourConsole 9/10
GameZone 9.0/10
CVG : 9/10
Everyeye : 9/10
Eurogamer.cz 9/10
Games Radar : 9/10
gameinformer : 9/10
OXM UK : 9/10
Meristation 9/10
PSU : 9/10
PlayStation Magazine UK : 9/10
EDGE : 9/10
videogamer : 9/10
GiantBomb – 4/5
JoyStiq : 4.5/5
CheatCodeCentral : 88/100
PALGN : 8.5 / 10
GameSpot : 8.5/10
Pixelapocalypse 81/100
eurogamer.net : 8/10
Gamereactor Sweden : 8/10
Digital Spy : 8/10
Gamer.no : 7/10

این پست با امتیازات جدید آپدیت خواهد شد.

آخرین ویرایش:
واسه امثال من که با مولتی BC2 و BC2V زندگی کردیم بخش داستانی بف3 مثل اشانتیون روی قسمت مولتی پلیر بود.

آدم وقتی تو مپای بف3 قدم میزنه انگار داره یه جنگ واقعی رو تجربه میکنه. انفجار، انعکاس صدای انفجارها، وسایل نقلیه ، داد و هوار سربازان:d،پیشروی و فشار لحظه به لحظه و قدم به قدم در مپهای کوچک و فشرده (اینو اونایی متوجه میشن که مد کونکوئست رو تو مپ مترو بازی کرده باشند)، پریدن از داخل هلیکوپتر در موقعیت Mcom ها و صدها نقاط مثبت دیگه

اما راجع به COD بر خلاف خیل عظیم فنها و Hater های این بازی بنده هیچ مشکلی تو این بازی نمی بینم و تنها ایرادش نبود فیزیک و تخریب پذیری در بازی هست.(گرافیک در اینگونه بازیها برام در رده های خیلی پایینتر نسبت به گیم پلی قرار داره) نسبت به بف هم حالت فان تری داره. یادم نمیره سر مولتی این بازی تو Kill Cam های انتهایی چقدر خندیدم تا بحال :d
سینگلش هم به عنوان یک محرک آدرنالین کاربرد داره :d

ولی بعنوان یک مولتی پلیر گیمر لذتی که تو کار گروهی و دسته محور (Squad Based) سری بف تجربه کردم در حالت تکرو گونه سری COD کمتر تجربه کردم.

ختم کلام :
من هردو بازی رو تهیه کرده و بازی خواهم کرد و از مولتی هردو لذت خواهم برد شما چطور؟
(البته بف3 رو خریدم و در حال لذت بردن میباشم :d)

ایول :d
ببخشید این گیم اسپات کی نمره میده ؟؟
حالا اینم برا ما کلاس میزاره همه که نمره دادن این از همه کمتر میده :)) تا خودشو سختگیر نشون بده
البته تو بعضی موارد اینطوری نیست ;;)

مشکل اینجاست که شما جماعت بی کلاس ( لول :biggrin1: ) ول کن ماجرا نیستین و کش میارین هی ، هی می زنین تو سر ِ بازی رقیب که باعث میشه طرفدارای بازی رقیب بیان دفاع .

والا ما هر چی دیدم از دوستان با کلاس بوده که بعد هر تریلر میومدن سینی جِر میدادن و زنجیر پاره میکردن :دی
حالا یه ماه دیگه بعد مشخص شدن میانگین و میزان فروش بی کلاس 3 و با کلاس 3 همدیگه رو میبینیم ;)

بیا الان یه نمونه از دوستان با کلاس 3 زیر پست من پست داده!

نمره 8.0 هم به این بازی بدن زیاد هست.
نمیدونم چرا دارم جوابتو میدم ... اصلا جواب تمام کسایی که میگن فقط بتل ف ایلد رو میدم.من عاشق بد کمپانی 2 بودم.امتیازش هم از gs 9 بود فک کنم.یادمه یکم طنز قاطیش بود.شخصیت پردازیش خوب بود.یادمه از مردن راننده هلیکپتر ناراحت شده بودم(ولی شماره 3 هیچ حسی به من نداد)یادمه تو بیابون رانندگی میکردیم و باید به چند تا قلعه بزرگ میرسیدیم.وقتی میخواستم وارد یه ساختمون بشم یه تکه از دیوار رو میشکوندم و میرفتم.و یه مرحله برفی پر هیجان داشت.(اگه یادتون باشه ادممون یخ میزد از سرما)موسیقی قشنگی داشت.اما این شماره هیچ کدوم از اینها رو نداره.غیر از اینه؟ولی کال اف حداقل همه اون خوبیاشو داره.(ولی در مورد بخش مولتی هیچ نظری نمیدم)wwf

• Like
Reactions: DeanAmbrose
والا ما هر چی دیدم از دوستان با کلاس بوده که بعد هر تریلر میومدن سینی جِر میدادن و زنجیر پاره میکردن :دی
حالا یه ماه دیگه بعد مشخص شدن میانگین و میزان فروش بی کلاس 3 و با کلاس 3 همدیگه رو میبینیم ;)

بیا الان یه نمونه از دوستان با کلاس 3 زیر پست من پست داده!
فعلا که میانگین نمرات روی PC 8.9 هست ولی خداییش من یکی طرفدار BF3 بودم ولی 2 بازی رو خردیم ! یه سری هستن بدون اینکه حالا بگیم بازی رو هم کرده باشن میان یه نظراتی میدن که آدم شاخ در میاره!

بچه های کپی بازی که بازی رو جوییدین انداختین کنار من و خیلیا دیگه هستن که میان اینجا نمره ببینن!
لطفا این بحث BF3 بهتره یا اینو حداقل زمانی بکنین که 4تا نمره درست حسابی برای اینم بیاد!!!

متای 86 برای PS3 و متای 84 برای 360 چیزیه که BF3 بهش رسیده.ببینیم حالا این چیکار میکنه....

من شخصا طرفدار cod هستم ولی b.f3 رو هم بازی کردم
خداییش هر دو خوبن در حد مسل بودن درسته هر کودوم از بازی ها ایرادایی دارن ولی خوب اینجور مشکلات پیش میاد
به نظر من یکی از مشکلات b.f3 تو دومین مرحله هست آدمای شخصی وایسادن تو خیابون هرچی بهشون تیر میزنی نه فرار میکنن نه تیر بهشون اثرئ میکنه خداییش این برا همچین بازی بد نیست
حالا بحث رو عوض کنیم به نظر منم نمره زیر 9 برا cod خیلی بده حقشه بالای 9 بگیره
والسلام و علیکم و رحمت ا...

Agree ! واقعا هم همین طوره ! آدم حداقل انتظار داشت یک سوم اون چیزی که هایپ کرده بودن رو داشته باشه که نداشت ! متاسافانه BF3 یه مزخرف به تمام معنا روی کنسول بیش نیست !!!
از اول هم می گفتم که امسال باز برنده میدان MW3 هست ولی کی بود که گوش بده:punish::wallbash:

به هر حال میانگین امتیازا رو بین 87 تا 91 پیش بینی می کنم !! از نظر من بیشترین چیزی که یک FPS نیاز داره گیم پلی قوی و هیجان انگیز هست که این بازی به خوبی دارتش ! در درجه دوم فریم ریت که خدا رو شکر برای FPS فریم 60 بسی عالیست ! گرافیک هم مهمه هست ولی نه به اندازه دو نکته قبلی !
امتیازای IGN , GS هم احتمالا 9 هست !
شتر در خواب بیند پنبه دانه.:))گرافیک اشغال چند سال پیش تحیول مردم میدن میگن پرایس برگشته تا مردم بازی رو بخرن:))شما هم پول داشته باشید هایپ کنید. میگن EA پول داده تا بازیش امتیاز بگیره چرا حرف مفت میزنید.از سایتهای در پیت امتیاز گرفته میگن عالیه
yahoo_21.gif

N00B Edition + DLC

آخرین ویرایش:
شتر در خواب بیند پنبه دانه.:))اشغال چند سال پیش تحیول مردم میدن میگن پرایس برگشته تا مردم بازی رو بخرن:))شما هم پول داشته باشید هایپ کنید. میگن EA پول داده تا بازیش امتیاز بگیره چرا حرف مفت میزنید.از سایتهای در پیت امتیاز گرفته میگن عالیه :))
N00B Edition + DLC

اولا مواظب حرف زدنت باش چون برات گرون تموم می شه ! دوما کسی از شما گیمر هارد کور دعوت نکرده بیای بازی کنی پس لزومی نداره اظهار وجود کنی ! سوما پول داشت خرج هم که سر آخر هم شکست خورد ! چهارما جای اینکه بخندی برو دعا کن امتیازاش بالا نشه والا باید بشینی گریه کنی !

کدوم شکست؟ . هر موقعه ea امد اعلام کرد هیچ بازیی توان شکست COD رو نداره من لال میشم .

یعنی تو دیگه اخرشی :)) :lol: :lol:

آخرین ویرایش:
اولا مواظب حرف زدنت باش چون برات گرون تموم می شه ! دوما کسی از شما گیمر هارد کور دعوت نکرده بیای بازی کنی پس لزومی نداره اظهار وجود کنی ! سوما پول داشت خرج هم که سر آخر هم شکست خورد ! چهارما جای اینکه بخندی برو دعا کن امتیازاش بالا شه والا باید بشینی گریه کنی !
کدوم شکست؟ . بد من حرف بدی نزدم گفتم گرافیک بازی اشغاله که چند ساله تحویل میدن .هر موقعه ea امد اعلام کرد هیچ بازیی توان شکست COD رو نداره من لال میشم . Where the… who it is .
N00B Bundle

نمیدونم چطور بعضی ها میگن فقط نوب codبازی میکنه!!!!!یعنی این همه ادم که هرروز تو لایو بازی میکنن نوب؟؟پرفروش ترین بازی دنیاست یعنی همه اینای که میخرن هیچی حالیشون نیست فقط شما میدونی؟؟؟یا بازمثل همیشه مسله نژاد پرستی که میگین فقط ایرونی ها ادمن و از همه عاقل ترن بقیه دنیا احمقن؟؟4بازی اخر codتو 20بازی برتر لایو هنوز بعد چند سال انقد طرفدار داره...اگه مسله شبیه ساز بود که هیچکدوم از این 2بازی شبیه ساز کامل و واقعی از جنگ نیستن و نمیخوان باشن و اگه هرچه به طرف شبیه ساز واقعی برن طرفداراشون کم میشه چون این برا عموم گیمر حرفه ای جذاب نیست.پس نمیشه گفت چون شایدbt3بیشتر از تاکتیک جنگی داره وcodنداره پس فقط حرفه ای هاbt3بازی میکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or