امتیازات Call of Duty:Modern Warfare 3

ArianUndead

Strike the shepherd, Sheep will scatter
کاربر سایت
درود
کلیه امتیازات بازی تا الان:

Guardian : 10/10
Telegraph : 100/100
AllAboutTheGames 10/10
gameblog : 10/10
PressFire.No : 10/10
DaGamesBoys : 100/100
Game Chronicles : 100 /100
G4TV : 5/5
1up : -A
XBOXAdict : 96/100
BigPond GameArena : 9.5/10
OXM US : 9.5/10
AsusGamers : 9.5 / 10
GameZone : 9.5/10
HardGame2 9.5/10
D’Toid – 9.5/10
Totally360 : 9.5/10
GameTrailers : 9.3 /10
Venturebeat : 9.3/10
multiplayer.it : 9.2/10
GamingTrend : 92/100
SpazioGames : 9.1 /10
PCGAMERS 9.1/10
VideoGameZone : 9.1/10
BIt.ly : 91/100
MSN Games : 9 /10
Vandal Online : 9/10
Metro Game Central : 9/10
CVC : 9/10
IGN: 9/10
PS Universe : 9/10
MetoGameCentral : 9/10
playnation.de
4.5/5
FeedYourConsole 9/10
GameZone 9.0/10
CVG : 9/10
Everyeye : 9/10
Eurogamer.cz 9/10
Games Radar : 9/10
gameinformer : 9/10
OXM UK : 9/10
Meristation 9/10
PSU : 9/10
PlayStation Magazine UK : 9/10
EDGE : 9/10
videogamer : 9/10
GiantBomb – 4/5
JoyStiq : 4.5/5
CheatCodeCentral : 88/100
PALGN : 8.5 / 10
GameSpot : 8.5/10
Pixelapocalypse 81/100
eurogamer.net : 8/10
Gamereactor Sweden : 8/10
Digital Spy : 8/10
Gamer.no : 7/10

این پست با امتیازات جدید آپدیت خواهد شد.

آخرین ویرایش:
چون کنسول توانایی اجرای این بازی عظیم رو نداره

حالا مثلا میانگین نسخه عظیم خیلی بالاتره؟gamespot یه نمره به هر رو نسخه کنسولی و pc داده و تو نکات مثبت و منفیش هم هیچ چیز اضافه تری نداره چیزی که مشخصه هایپ بیش از حدشون روی یه بازی خوب باعث شد این نمرات درخشان رو رو هر دو جبه بگیرن.
بازی عظیم!LOL

البته حسین جان این رو در نظر نگرفتی که گیم اسپات با توجه به محدودیتهای کنسول به نسخه ی کنسولی نمره داده و این معنیش این نیست که دو نسخه ی کنسول و PC یه جور هستند.
چون دیگه کاملا واضحه که نسخه ی PC ـه این بازی بخاطر مالتی پلیر عظیم تر و البته گرافیک بهتر از نسخه ی کنسولی بهتره .

من منظورم این بود که اختلاف این دو نسخه در اون حدی نیست که دارن میگن.

آخرین ویرایش:
منظورم شما نیستی. شما درکت از بازیا بالاست. یکم به بعضی پست ها دقت کنی میفهمی بعضیا واقعا گرافیک پرستن.
مگه چه اشکالی داره یک عده از گرافیک خوششون بیاد(البته من خودم با بازی های 2d بیشتر حال میکنم)ولی گرافیک بالا حق مشتری واقعی هست.مسلما اگه من mw3 رو با گرافیک Crysis 2 ببینم دیدم مقداری نسبت بهش عوض میشه.
در کل اکتی این بازی رو هم مثل gh(که الان نابود شده)نابود میکنه

حالا مثلا میانگین نسخه عظیم خیلی بالاتره؟gamespot یه نمره به هر رو نسخه کنسولی و pc داده و تو نکات مثبت و منفیش هم هیچ چیز اضافه تری نداره چیزی که مشخصه هایپ بیش از حدشون روی یه بازی خوب باعث شد این نمرات درخشان رو رو هر دو جبه بگیرن.
بازی عظیم!LOL

البته حسین جان این رو در نظر نگرفتی که گیم اسپات با توجه به محدودیتهای کنسول به نسخه ی کنسولی نمره داده و این معنیش این نیست که دو نسخه ی کنسول و PC یه جور هستند.
چون دیگه کاملا واضحه که نسخه ی PC ـه این بازی بخاطر مالتی پلیر عظیم تر و البته گرافیک بهتر از نسخه ی کنسولی بهتره .
MW3 هم به نظر من از Gamespot همین نمره رو میگیره 8.5 .

بازی عظیم!LOL

من با میانگین کاری ندارم اما اسمشو نیار 3 خیلی بیشتر از اون چیزی بود که من انتظار داشتم . دلیل اینکه یه سری گیمر مخالف داره اینه که رو کنسول بازی کردن فکر کردن همینه چون پایین بودن گرافیک باعث میشه گیمر از قسمت های دیگه مثل گیم پلی و داستان و ... هم کمتر لذت ببره

یه سایت مضحک اومده نمره داده 10 صفحه دارن نقد میکنن اساتید ... :|
برای پست دادن عجله نکنید , وقتی نمره های 9 و 10 مثل نقل و نبات سرازیر شد باید بیاین پست قبلیاتونو پاک کنیناااااا ...
شک نکنید این بازی چه تو زمینه ی امتیازات چه تو فروش حد اقل با Black OPS برابری خواهد کرد البته فکر کنم شکستن رکورد پیش فروش و بزودی فروش از 100 تا امتیاز 100 تو متا با ارزش تر باشه ! فکر کنم اگه بازی ضعیفتر از نسخه های قبلی باشه مردم پول بابتش نمیدن , همونجوری که از این هفته به بعد دیگه پولی بابات Battlefail 3 نخواهند داد .
البته مسلما دوباره شاهد شنیدن بحثای مضحکی از جمله اینکه COD مال نوباست و ... خواهیم بود ! =))

• Like
Reactions: ...Sahand...
دلیل اینکه یه سری گیمر مخالف داره اینه که رو کنسول بازی کردن فکر کردن همینه چون پایین بودن گرافیک باعث میشه
بنده کاره ای نیستم ، اما دوستانه درخواست میکنم اسم بتل اف 3 رو اصلا نیارید تو تاپیک ؛ اما مگه کس گفت این بازی گرافیکش ضعیفه روی کنسول ؟
این توهم شماست که ما از این بازی بدمون میاد بخاطر گرافیکشه ، خیلی هم گرافیک خوبی داره رو کنسول این بازی ...

خدا وکيلی اصلاً روتون ميشه بخواين بتل 3 رو با کال مقايسه کنيد ؟ بتل 3 ترکوند !!! گيم پلی ، گرافيک ، صدا گذاری ، انجين
من خبری از امتياز دهيا ندارم ديروز بازی رو تموم کردم ، امروزم اومدم کال رو بازی کنم ديدم ای داد بيداد
صد رحمت به بلک آپس !!!!

مگه چه اشکالی داره یک عده از گرافیک خوششون بیاد(البته من خودم با بازی های 2d بیشتر حال میکنم)ولی گرافیک بالا حق مشتری واقعی هست.مسلما اگه من mw3 رو با گرافیک Crysis 2 ببینم دیدم مقداری نسبت بهش عوض میشه.
در کل اکتی این بازی رو هم مثل gh(که الان نابود شده)نابود میکنه
اصلا بد نیست .خودمم یه بازی با گرافیکه بالا رو دوس دارم. ولی به نظره خودت ارزش داره آدم فقط عشقه گرافیک باشه؟ اگه خوبه که من معذرت میخوام شما فقط درست میگی

بازی عظیم!LOL

ign که نیم نمره به گرافیک بیشتر داده هر چند هر کسی هر دو نسخه رو از نزدیک بازی کرده قبول داره pc خیلی بهتره خیلی سایت ها هم امتیاز بالاتری به بازی دادن بر خلاف قبل که همیشه نسخه ی pc بازی ها میانگینش کمتر می شد اینبار 0.4 بیشتر شده

هم این بازی هم کرایسیس روی pc خیلی زیباتر هستن

من منظورم این بود که اختلاف این دو نسخه در اون حدی نیست که دارن میگن.

ign که نیم نمره به گرافیک بیشتر داده هر چند هر کسی هر دو نسخه رو از نزدیک بازی کرده قبول داره pc خیلی بهتره خیلی سایت ها هم امتیاز بالاتری به بازی دادن بر خلاف قبل که همیشه نسخه ی pc بازی ها میانگینش کمتر می شد اینبار 0.4 بیشتر شده

هم این بازی هم کرایسیس روی pc خیلی زیباتر هستن

خیلی جالبه نظرات من هر دو رو تموم کردم بتل به گرد کال اف هم نمیرسه فن هیچی هم نیستم ولی واقعا بتل به جز گرافیک چه حرفی داشت برا گفتن؟
گیم پلی هم که قربونش برم باگدونی بود
داستان هم که ابکی
کال اف مطمئن باشید میانگین نمراتش بین 8.8 تا 9.2 خواهد بود شک نکنین

میانگین بازی رو بین 87 تا 91 حدس میزنم (در متا)
نمره ی Gamespot و Ign هم هردو 9 پیش بینی میکنم.
در ضمن دوستانه درخواست میکنم انقدر طرف این اسمشو نبر 3 رو نگیرید دیگه چون بعد از عرضه اسمش از battle.f.i.e.l.d به battleFAILED تغییر کرد :lol:

دوست من مهم اینه که منظوره Polish رسید:دی
ای بابا دوستان نظراتی میدن بسیار زیبا !!
BF3 نا امید شده است برادر؟ آخه خدا شما رو حفظ کنه برادر من قربونت برم بیا یه نگاه به پروفایل Xfire من بنداز روزی 8 ساعت دارم بازی میکنم من که هر چی از یه بازی Multi میخواستم EA بهم داد حالا هی بیاید حرف بزنید از روی باده .....
واقعا برای دوستانی که دست به مولتی بازی نزدن و فقط نظر از رو هوا میدن متاسفم من که دیگه بحثی نمکنم چون بی فایدست میدن متاسفم

اگه دقت کنید امسال مثل سالای قبل یه دفعه نمیان برای هر FPS ـی که به اصطلاح اسمُ رسم داره امتیازای بالای 9 رد کنن . توقعتون رو پایین تر بیارید بهتره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or