امتیازات Call of Duty:Modern Warfare 3

ArianUndead

Strike the shepherd, Sheep will scatter
کاربر سایت
درود
کلیه امتیازات بازی تا الان:

Guardian : 10/10
Telegraph : 100/100
AllAboutTheGames 10/10
gameblog : 10/10
PressFire.No : 10/10
DaGamesBoys : 100/100
Game Chronicles : 100 /100
G4TV : 5/5
1up : -A
XBOXAdict : 96/100
BigPond GameArena : 9.5/10
OXM US : 9.5/10
AsusGamers : 9.5 / 10
GameZone : 9.5/10
HardGame2 9.5/10
D’Toid – 9.5/10
Totally360 : 9.5/10
GameTrailers : 9.3 /10
Venturebeat : 9.3/10
multiplayer.it : 9.2/10
GamingTrend : 92/100
SpazioGames : 9.1 /10
PCGAMERS 9.1/10
VideoGameZone : 9.1/10
BIt.ly : 91/100
MSN Games : 9 /10
Vandal Online : 9/10
Metro Game Central : 9/10
CVC : 9/10
IGN: 9/10
PS Universe : 9/10
MetoGameCentral : 9/10
playnation.de
4.5/5
FeedYourConsole 9/10
GameZone 9.0/10
CVG : 9/10
Everyeye : 9/10
Eurogamer.cz 9/10
Games Radar : 9/10
gameinformer : 9/10
OXM UK : 9/10
Meristation 9/10
PSU : 9/10
PlayStation Magazine UK : 9/10
EDGE : 9/10
videogamer : 9/10
GiantBomb – 4/5
JoyStiq : 4.5/5
CheatCodeCentral : 88/100
PALGN : 8.5 / 10
GameSpot : 8.5/10
Pixelapocalypse 81/100
eurogamer.net : 8/10
Gamereactor Sweden : 8/10
Digital Spy : 8/10
Gamer.no : 7/10

این پست با امتیازات جدید آپدیت خواهد شد.

آخرین ویرایش:
در حق اسمشو نیار 3 ظلم شده . حقش بود زیر 9 نگیره . اما بعضی از این فن های بی چون و چرا MW بهش زیر 9 دادن
من تو امتیاز دهی خیلی سخت گیرم . به BC 1 میدم 6 به BC 2 میدم 6 به MW 1 میدم 9.8 به MW 2 میدم 9.5 . به Black Ops میدم 8
به اسمشو نیار 3 میدم 9.5
BC2 میدی 6 ? عجب!
من خودم این Mw3 رو بازی کردم هم مولتی رو به صورت Lan 16 نفره هم sinlge دیگه نهایت 7.5 چون یه نسخه pulish شده از MW2 هست خداییش هیچ تغییری نکرده جز KillStreak گذاشته بودن!

البته خیلی وقته گیمسپلت با نمرات شکمی و Out Of Range ـش خودش رو باطل کرده ، ولی شما به نظرت گیمسپات به بازی چند میده ؟

با این حال میانگین نمراتش از همه ی سایت ها بهتره حداقل نیم نهایتا 1 نمره زیر حد میانگین بازی می ده یه دفعه 10 نمی ده از اون طرف 4

دقیقا!!! گیم اسپات فقط به ماریو نمره 10 میده!!!
به نظر من IGN بهترینه

اون بازی رو من بازی کردم با اینکه هیچ وقت طرفدار ماریو نبودم با اون سیبیل قصابیش اما 10 حقش بود

نه اگه به تکراری بودن گیر میداد مدرن2الان5میگرفت چون به نظر من بیشتر یهdlcبزا مدرن 1بود ازش البته سخت گیرتر شده

انصافا شماره 2 یه سری تغییرات داشت یکمم طولانی تر شده بود گرافیکشم بهتر کرده بودن سال قبلشم جنگ جهانی بود سبکش زیاد توی ذوق نمی زد اما الان چی؟ رسما تفاوتی نکرده البته برای من که فقط بازیش می کنم مشکلی نیست خیلی هم منتظره نسخه ی pc هستم(اینقدر که شماره دومش رو دیروز تموم کردم برای بار هزارم) اما از دید منتقد اصلا قابل قبول نیست
---------- نوشته در 11:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:56 PM ارسال شده بود ----------

خوبه دیگه تا امتیازات معتبر تاپیک40صحفه جلو نمیره بدون امتیاز

گرافیک بازی رو توی نکات منفی گذاشته ! گفته همون MW2 هست منتها پولیش شده تر ! :|

کاملا راست می گه تازه بهش حال داد همون پولیش هم نوشته:d

BC2 میدی 6 ? عجب!
من خودم این Mw3 رو بازی کردم هم مولتی رو به صورت Lan 16 نفره هم sinlge دیگه نهایت 7.5 چون یه نسخه pulish شده از MW2 هست خداییش هیچ تغییری نکرده جز KillStreak گذاشته بودن!

البته Polish هستن ایشون نه Pulish :d
باقی صحبتتون رو هم قبول دارم ولی خب بدون در نظر گرفتن عدم تحول در این بازی ، 7.5 کمه براش . همون 8-8.5 واسش خوبه.

• Like
Reactions: Kavigne
اینطوری که خبر میرسه قطعا از B.F3 بهتر خواهد بود..
http://www.metacritic.com/game/xbox-360/***********-3

هنوز باورم نمیشه EA چه بلای سر طرفدارهای B.F3 اورد..

چرا جو میدی ؟ اسمشو نیار 3 رو کنسول اصلا نباید منتشر میشد چون کنسول توانایی اجرای این بازی عظیم رو نداره
اما رو PC با بالاترین تنظیمات که بازی کنی مطمئن باش اگه طرفدار و فن COD هم باشی کمتر از 9 بهش نمیدی

شما حرف منو قبول کن و دیگه به هیچ سایتی بسنده نکن . برو بگیر با بالاترین تنظیمات مطمئن باش امتیاز 9.5 میدی بهش :d
گیم پلیش خیلی عالی شده و شبیه MW شده . بازی هم کاملا سینمایی شده . گرافیک هم که واقعا عالیه . داستان هم به نظر من عالی بود
روند پیش روی بازی و مراحل هم خیلی تنوع داره و خسته کننده نیستش .دیگه چی میخواهی ؟

حرف من کلا اینه که اگه سایت هایی که بیشتر مورد توجه هستن بیان دوباره نمرات افسانه ای به بازی بدن کاملا نشون میدن که یا جوگیر هستن یا دلشون نمیاد به بازی منطقی نمره بدن!

اینطوری که خبر میرسه قطعا از B.F3 بهتر خواهد بود..
http://www.metacritic.com/game/xbox-360/***********-3

هنوز باورم نمیشه EA چه بلای سر طرفدارهای B.F3 اورد..

واقعا درود بر شما :دی میان واسه مقایسه، single player رو ملاک قرار میدن؟ اونم واسه بازی که اساسا مالتی پلیر بوده؟ :دی single player در حد انتظار نبوده ولی نباید بازی رو به خاطر اون کوبوند. چون باز روی single player استوار نیست. شماها به دنبال نتیجه گیری خوب هستید یا پیدا کردن سوراخ؟!! :دی

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: 浪人
@ احد : وقتی شما یه سال قدقد میکنی که بازی ما از لحاظ داستان خواید ترکاند و پر از سکانسهاس سینمایی خواهد بود و سینگلمون خداست و اینا ... بعد یه چیزی در میاری در حد Bad Company 2 ، باید هم مورد نکوهش قرار بگیره کارت ...
پ.ن : این شما منظورم DICE هست :دی

بنظره من که دیگه دوران 9 به بالا دادن ضربدری سایت ها به سر اومده
منتظر نمرات بین 8 تا 9 خیلی باشید دقیقا همون بلایی که سره اسمشو نبره 3 اومد و هممونو برد تو شک
عمرا این بازی میانگینش بالای 9 بیاد
اگه بیاد به عقله این منتقدا واقعا شک میکنم
منتظره نمره تخیلی GS هم باشید از نوع پایینش :d

single player در حد انتظار نبوده ولی نباید بازی رو به خاطر اون کوبوند. چون باز روی single player استوار نیست. شماها به دنبال نتیجه گیری خوب هستید یا پیدا کردن سوراخ؟!! :biggrin1:

اصلا تحت تاثیر سایت ها و منتقدها قرار نگیرید . ممکنه اونا فن MW باشن . من به عنوان یه بی طرف که قبل از اسمشو نیار 3 طرفدار COD بودم بهت میگم که بازی بالاتر از حد انتظار بود
دیگه چی میخواستی تو قسمت SINGLE PLAYER که اسمشو نیار 3 نداشته باشه ؟

داستان و سناریو اسمشو نیار واقعا جالبه و واقعی هستش و حس یه سرباز آمریکایی میده به گیمر ( همون چیزی که همیشه تو سری MW بوده ) چرا میگید در حد انتظار نیست ؟ داستانش چی کم داره از MW ؟

مشکل اینجاست همتون میاین ضعفه کنسول رو ملاک قرار میدین. این یعنی چی؟ یعنی گرافیک پرستین. پس همون بهتر طرفه همون باقالی باشین.
( خودم مولتیش رو قبول دارم )​

طرف چی ؟ مگه حتما باید یه طرف باشیم ؟ من هم اسمشو نیار 3 بازی میکنم هم MW 3 . الان فعلا اسمشو نیار 3 رو تموم کردم و بهش امتیاز 9.5 میدم
حالا منتظرم MW3 رو بازی کنم ولی احتمالش کمه بتونه در حد اسمشو نیار 3 باشه

فعلا باید منتظر موند نمرات سایت های معتبر بیاد ببینیم چه خبره :دی تا اینجایی که من بخش تک نفره ـش رو رفتم خیلی عالی بود، یعنی اصلا مشکلی نداشت. بخش چند نفره ـش هم بعید میدونم از نسخه های قبلی بدتر باشه :دی

@ Lavinge
البته صد رحمت به Bad Company 2 :دی

• Like
Reactions: x to the z
مشکل اینجاست همتون میاین ضعفه کنسول رو ملاک قرار میدین. این یعنی چی؟ یعنی گرافیک پرستین. پس همون بهتر طرفه همون باقالی باشین.
( خودم مولتیش رو قبول دارم )

گرافیک کدومه بابا ؟ مپ های بزرگتر در مالتی ، ساپورت کردن 64 نفر در مقایسه با کنسول
تمام کسایی که مالتی میزنن حاضر هستن گرافیک کمتر از اینی که هست باشه ولی مالتی ازین هم عظیم تر باشه .

خداییش حس واقعی جنگ رو هیچکدوم از این دو تا به من ندادند.اما باز هم بین همین دو(نسخه pc چون من کلا اصلا حالم از کنسول بهم میخوره)گرافیک بهتر،صداگذاری بهتر مال BF3 بود(راستی چرا دوستان اسم بازی رو جوری میگن انگار ولدمورت هستش)
داستان هم شما یکجوری میگید cod بهتر هر کی بازی نکرده باشه فکر میکنه چی هست!!من پیشنهاد میکنم Bf3 رو یکبار در pc با بالاترین تنظیمات بازی کنید تا بفهمید چی میگم

گرافیک کدومه بابا ؟ مپ های بزرگتر در مالتی ، ساپورت کردن 64 نفر در مقایسه با کنسول
تمام کسایی که مالتی میزنن حاضر هستن گرافیک کمتر از اینی که هست باشه ولی مالتی ازین هم عظیم تر باشه .
منظورم شما نیستی. شما درکت از بازیا بالاست. یکم به بعضی پست ها دقت کنی میفهمی بعضیا واقعا گرافیک پرستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or