امتیازات Assassin's Creed: Revelations

Behrooz

کاربر سایت
Assassins_Creed_Revelations_Cover.jpg

عنوان Assassin's Creed: Revelations اولین امتیاز خود را از سایت نه چندان معتبر PS3GEN.FR دریافت کرد :

PS3GEN.FR - 17/20

Embargo بازی حدودا 6 ساعت دیگه برداشته میشه.

UPDATE :

لیست امتیازات :

3DJuegos - 9.3/10
Vandal Online - 9.2/10
Multiplayer.it - 9.2/10
NZGamer - 9.1/10
Game Revolution - 9.1/10
TheSixthAxis - 9/10
Gameblog.fr - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
Strategy Informer - 9/10
PlayStation LifeStyle - 9/10
Playstation Official Magazine UK - 9/10

Game Informer - 8.8/10
SpazioGames - 8.8/10
GameTrailers - 8.8/10
MondoXbox - 8.7/10
PALGN - 8.5/10
Computer and Video Games - 8.5/10
IGN - 8.5/10
MMGN.com - 8.5/10
Hooked Gamers - 8.5/10
1UP - 8.3/10
Games Radar (in-house) - 8/10
Guardian - 8/10
Telegraph - 8/10
Digital Spy - 8/10
GameSpot - 8/10
Joystiq - 8/10
games(TM) - 8/10
Official Xbox Magazine UK - 8/10
Metro GameCentral - 8/10

Destructoid - 7.5/10
Cheat Code Central - 7.4/10
AusGamers - 7/10
Wired - 7/10
Machinima - 7/10
IncGamers - 7/10
GamePro - 7/10
Gamekult - 7/10
VideoGamer - 7/10
Eurogamer - 7/10
Edge Magazine - 7/10
Eurogamer Sweden - 7/10

Level7.nu - 6/10

Gamer.no - 5/10

---

Metacritic :

Xbox 360 - 35 Critics - 79
PlayStation 3 - 20 Critics - 80

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Saber
آخه مسلمه یه بازی Open World که بیشتر بر روی داستان و Single Player تمرکز داره اگه هر سال منتشر بشه باید افت کنه ، COD که نیست ( هر چند اونم دیگه جواب نمیده ) همون Brotherhood هم خیلی هنر بخرج دادن که تونستن توی سطح بالا نگه دارن .

نمرات سایت هارو که بی خیال واسم یه پاپاسی ارزش نداره. ولی جدا من نگران این نسخه بودم، و هستم چون توی bh واقعا بازی از سمت و سوی اصلیش فاصله گرفته بود البته باید اینو بازی کنم بعد نظر بدم ولی اگه بخواد همون روند bh رو ادامه بده ناچارا منم با سایت ها هم نظر میشم:). باید منتظر نسخه ی pc بمونم.
این بازی رو باید زودتر از اینا سرو تهشو هم میاوردن من خودم از طرفدارای این بازی بودم شدید ولی بعد از bh خیلی نا امید شدم. اون جو مخوف و عالیه شماره ی یک کجا و جو bh کجا!!!! اصلا به AC نمیخورد. فقط خدا خدا میکنم این مثل شماره ی 1و 2 باشه. بعدش دیگه واسم مهم نیست این سایت ها چی میخوان بگن چون من شخصا کلی با بازی حال میکنم.
سری پرنس هم اون نسخه ی forgotten sands خیلی بهم حال داد (البته همه ی نسخه هاش عالی بود ولی fs خیلی روون شده بود) انصافا عالی بود ولی به نظرم اگه به جای اساسین روی پرنس 2008 وقت میذاشتن و داستان اونو ادامه میدادن و گیم پلیش رو بهبود میبخشیدن الان وضعیت ubi خیلی بهتر از اینا بود.

گیم اسپات کم هم تعریف نکرده اما کسایی که می شناسنش فرمول تکرار برای بازی ها تحت این سایت لگد کوب می شه نمونش زیاده

بازی هم از نظر خودم نسبت به قبلی بهتر شده چون هم خطی تر شده هم اکشن تر دیگه کمتر حوصلت سر می ره گرافیکشم که عالیه هر 3 مدال هم گرفته گرافیک اگرم اشتباه نکنم 4x aa داره که کاملا تصویر شفاف در حد full hd می ده

دوست عزیز ایراداتی که سایت گیم اسپات از بازی ها میگیره خیلی به کم کردن نمره ربطی نداره.

هستن بازی هایی که گیم اسپات بهشون 10 داده ولی ازشون ایراد گرفته.

حرفی از نمره نزدم کلا ایراداش چرته از داستان بازی ایراد گرفته !
برا من که اصلا مهم نیستش من که کالکتور ادیشنشم میگیرم خیالی نیس !

از اول هم من انتظار اومدن این بازی رو بعد از دیدن چند تریلر نمیکشیدم. اول بگذارید این رو بگم من که من نسخه ی دوم بازی رو واقعا دوست داشتم و حتی فکر میکردم که اون سال GOTY بشه و نسخه ی اول هم خوب بود. ولی Brotherhood که اومد فهمیدم Ubisoft تصمیم گرفته که این فرنچایز رو بدوشه!
بازی به شدت تکراری شده و داره میره تو مایه های CoD که سالی یه نسخه ی تکراری از بازی بدن بیرون. به نظر من همون متای 79 از سر این بازی زیاد هم هست.

به شخصه بعد از نسخه 1 نمی تونستم با شماره های بعدی ارتباط برقرار کنم ولی این یکی عالی هست خیلی ازش خوشم امده نمرهای بعضی سایت ها هم واقعا کم لطفی هست هر چند که برای من اصلا نمره مهم نیست چون بازی به نظرم واقعا عالی شده !!!!در مقایسه با شماره های قبلی و هیچ ایرادی نمیشه ازش گرفت

• Like
Reactions: hosein_fisher
خب خب خب . کیا بودن که می گفتن Ubi کار خوبی می کنه با آب بستن با این عنوانش ؟!
به لجن کشیده بازی رو . امیدوارم میانگینش انقدر پایین بشه که یوبی نسخه بعد رو 6 سال بعد بده .

نسخه یک مزخرف و بسیار تکراری . نسخه دو زیبا با داستان و شخصیت های عالی .نسخه سه متوسط
دوستان تا حالا فقط سه تا نسخه اومده و انقدر تکراری نشده البته منم موافقم نباید هر ساله بازی بیاد بیرون تا تکراری نشه اگه اینطوری درست باشه الان call of duty ارزش اینکه اسمشم بیاری نداره
چرت و پرت و نامفهوم نوشتم

به لجن کشیده بازی رو . امیدوارم میانگینش انقدر پایین بشه که یوبی نسخه بعد رو 6 سال بعد بده .
اصلا، این همه زور زده شد تا بازی سوم تا 2012 برسه.(من و خیلی های دیگه اینطور فکر نمیکنیم، فکر کنم یه خبری هم درموردش بود که 2012 برای عرضه ی بازی تایید شده بود.)

مشکل اصلی بازی تو بخش داستان، این بود که گفتن : الطائر، اتزیو، دزموند، از یک نسب نیستند. در صورتی که چه جوری بگم از همه لحاظ شبیه به هم بودن. نمونه ی بارزش همون زخم روی لبشون بود که روی هر سه نفرشون وجود داشت. این صحبت آخری و تغییر دادن چهره ی دزموند(که کم شبیه نیکو بلیک نشده) یه شوک ناگهانی به داستان بود که واقعا نمیدونم چی میخوان ازش دربیارن.
اشتباه بعدی عرضه شدن کتاب Secret Crusade قبل از عرضه ی بازی بود. یعنی اگه این کتاب رو قبل از Revelations بازی کرده باشید، ماموریت های الطائر دستتون میاد(البته نه همش ولی براتون خیلی چیزاش اسپویل میشه). کتاب اگه بعد از عرضه ی بازی وارد بازار میشد بسیار مناسب تر بود. حتی تا جایی براتون بگم که این کتاب اصلا پتانسیل تبدیل شدن به یک بازی رو داشت، ولی فرصتی برای ساختش نبود چون داستان اتزیو هر طور که شده بود باید تموم میشد.
اصلا نمیشه، امکان نداره، که اتزیو از داستان حذف میشد یا این نسخه نمیومد و چند سال دیگه ساخته میشد. دقیقا داستان اتزیو میگه که اساسین ها چه جوری وارد اروپا شدند، میراث الطائر چی شد، تکه های بهشتی چی بودن، دزموند از کجا اومده، چه جوری تبدیل به اساسین میشه و.....همه ی اینها در 3 گانه ی اتزیو اتفاق افتاد و انصافا هم یه چیز مورد قبول و مناسبی از آب در اومد. از جوانی و خامی اتزیو شروع میکنید تا تبدیل شدن به یک اساسین و رسیدن به لقب The Mentor و استاد اعظم شدن(حتی رفتارهای اتزیو در طول این سه گانه عوض میشه). ضمن اینکه ساخته شدن کمیک ها و کتاب ها و مینی گیم ها، دنیای AC رو وسیع تر کرد و تاریخچه ی بازی رو کامل تر کرد.(البته کمیک های AC آزاد هستند و ماهیتشون به بازی اصلی ربطی نداره، یه چیز جدایی هستن صرفا برای آشنایی با دنیای AC ) آب بندی توی داستان من نمبینم(نمیدونم شاید به نظر دوستان طرفدار بازی باشم و ...اینگونه است) جز اون نکته ای که درباره ی فامیل نبودن اتزیو،الطائر،دزموند اشاره کردم. ضمن اینکه داستان بازی ایندفعه داره با سه شخصیت در سه دوره ی مختلف جلو میره حتی دزموند تو 2 دوره ی داستانی به پیش میره. یکی زمان حال که روند عادی بازی هست و یکی گذشته ی خودش و خانواده اش و ...که با جمع آوری Data Fragment قابل دسترسی هست، کار بسیار سختی هست ولی تا حدودی هم یوبی سافت به خوبی از عهده ی کار بر اومده و بعضی از سایت های مختلف با اشاره کردن که به این سه شخصیتی بودن گفتن که حواستون رو به هم میریزه و تمرکز کافی روی داستان بهتون نمیده. اگه یهو بخواید Rev رو به عنوان اولین تجربه تون از AC باشه معلومه که گیج میشید. ولی اگه قبلی ها رو هم بازی کردید و ...اتفاقا به خیلی از سوالاتتون جواب میده.

خلاصه بگم که این نسخه هم کار خودش رو انجام داد و سه گانه ی اتزیو تموم شد و رفت. داستان به اونجایی که باید رسیده میشد رسید. دیگه الان همه میدونن که دزموند چه گذشته ای داشته، اساسین های مدرن کیا هستند، و الان در دنیای امروزی هدفشون چیه. دزموند هم تا حدودی دیگه آماده ی نبرد هست.

نسخه بعدی امیدوارم تیم قدرتمندتری به بازی تزریق بشه و یه سری ایرادات کوچیک گیمپلی حل بشه(زیاد شدن بخش مخفی کاری با المان های جدید ).امتیازات هم دوستان نظرات مختلفی داشتن که قابل احترام و تقدیر هست.
در عین حال که خیلی ها راضی بودند خیلی ها هم ناراضی بودند. پایین گرفتن امتیازات باید دلیل موجهی داشته و سازنده ها بیشتر ازش استقبال کنند چون راه ACIII را باید از همین نمرات و ایرادات پیدا کنند. در واقع خوشحال باشن که فرمول های قدیمیشون دیگه قابل قبول نیست.
(البته مطمئن باشید که AC III از هر لحاظ دیگه فرق میکنه مدرن شدن بازی شاید خطرناک به نظر بیاد، اینکه فکر کنیم بازی دیگه اکشن میشه و تفنگ بگیر دستت و راه بیوفت و.....ولی یوبی باید هنرش رو در اینجا نشون بده چون در همون سال رقیب خطرناک مثل HITMAN داره که هر دو بازی از عناصر مخفی کاری استفاده میکنند.)

از بین این نقدها، نقد GameInformer خوب بود، و اون دیدگاه من بهشون نزدیک تره.
A number of new features have been attempted to make Revelations feel new and different from its predecessors. In that quest for broader variety and a unique identity from the earlier games, Revelations makes some missteps that are hard to ignore. However, the game offers more of what has been great about the franchise, and that should be enough to bring most fans to the table, even if it a poor starting point for new players.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or