امتیازات Assassin's Creed: Revelations

Behrooz

کاربر سایت
Assassins_Creed_Revelations_Cover.jpg

عنوان Assassin's Creed: Revelations اولین امتیاز خود را از سایت نه چندان معتبر PS3GEN.FR دریافت کرد :

PS3GEN.FR - 17/20

Embargo بازی حدودا 6 ساعت دیگه برداشته میشه.

UPDATE :

لیست امتیازات :

3DJuegos - 9.3/10
Vandal Online - 9.2/10
Multiplayer.it - 9.2/10
NZGamer - 9.1/10
Game Revolution - 9.1/10
TheSixthAxis - 9/10
Gameblog.fr - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
Strategy Informer - 9/10
PlayStation LifeStyle - 9/10
Playstation Official Magazine UK - 9/10

Game Informer - 8.8/10
SpazioGames - 8.8/10
GameTrailers - 8.8/10
MondoXbox - 8.7/10
PALGN - 8.5/10
Computer and Video Games - 8.5/10
IGN - 8.5/10
MMGN.com - 8.5/10
Hooked Gamers - 8.5/10
1UP - 8.3/10
Games Radar (in-house) - 8/10
Guardian - 8/10
Telegraph - 8/10
Digital Spy - 8/10
GameSpot - 8/10
Joystiq - 8/10
games(TM) - 8/10
Official Xbox Magazine UK - 8/10
Metro GameCentral - 8/10

Destructoid - 7.5/10
Cheat Code Central - 7.4/10
AusGamers - 7/10
Wired - 7/10
Machinima - 7/10
IncGamers - 7/10
GamePro - 7/10
Gamekult - 7/10
VideoGamer - 7/10
Eurogamer - 7/10
Edge Magazine - 7/10
Eurogamer Sweden - 7/10

Level7.nu - 6/10

Gamer.no - 5/10

---

Metacritic :

Xbox 360 - 35 Critics - 79
PlayStation 3 - 20 Critics - 80

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Saber
نسخه اول عالی بود،دوم شاهکار بود، BH خوب بود ولی این یکی مثل اینکه افتضاحه!
یعنی شما با همین امتیازات فهمیدی بازی افتضاحه آخه نمره هاشم اونقدر بد نیست که بخواید اینو بگید یعنی یه بازی بامیانگین 79 اگه بخواد افتضاح باشه پس بقیه ی بازیا چین
با توجه به تجربه ای که از بازی داشتم باید بگم بازی واقعا فوق العادست و حقش میانگین بالاتر بود اما در کل همین امتیازاتم خوبه و نمیشه لقب نا امید کننده یا افتضاح رو بهش داد

AC1 با اینکه به نظر من بهترین نسخه AC بود ولی کمترین میانگین(81) رو بین همه نسخه های AC داره.این الان میانگینش از نسخه اول هم پایین تره.

اصلا، این همه زور زده شد تا بازی سوم تا 2012 برسه.(من و خیلی های دیگه اینطور فکر نمیکنیم، فکر کنم یه خبری هم درموردش بود که 2012 برای عرضه ی بازی تایید شده بود.)

همونطور که آب بستن به بازی و هر دمبیلی یهو صورت اتزیو رو عوض کردن تا به الطائر نزدیک نباشه یهو میبینی داستان بازی رو هم از محوریت 2012 ور داشتن . پول همه کار می کنه .

اما در کل همین امتیازاتم خوبه و نمیشه لقب نا امید کننده یا افتضاح رو بهش داد

اتفاقا دقیقا میشه لقب ناامید کننده ترین بازی سال رو به این داد!
این بازی تا اینجا روی Rage رو هم سفید کرده با این نمره هاش!
میدونی متای 79 یعنی چی!!!؟برای سری AC یعنی فحش!

منم طرفدار این بازی بودم ولی وقتی سازنده میخواد به هر قیمتی سالی 1 عنوان ازش بده بیرون و اینم وضع ریویوهاش باشه دوست دارم یه جوری شکست بوخوره تا درس عبرتی بشه براشون.....

یعنی من فقط خدا رو شکر میکنم بعده 2 کلا بیخیال این سری شدم چون مشخص بود جز اینکه حرص بخورم و ببینم یکی از سری بازی های محبوبم اینطوری داره به فنا میره چیز دیگه ای برام نداشت.

اون از pop که با شماره 4 زد از بیخ خرابش کرد. اینم از این که نمیخوان بیخیال شن :|
والا به خدا پول پرست ترین شرکت همینه. از یه طرف واسه pc بازا یا بازی نمیده یا اگه میده با تاخیر.
از یه طرف قفل drm میذاره رو بازیاش.
یا مثله اساسین وقتی میبینه پول در میاره براش همه چیز رو بیخیال میشه میچسبه به این :|
فقط مونده یه حالی به سم فیشر بدن

اینا اگه همون روند ساخت بازی رو مثل ساخت AC1 و AC2 ادامه میدادن الان وضع این نبود.یادمه موقعی که تو E3 2009 اولین تریلر سینماتیک AC2 رو دادن بیرون همه رفتیم تو کف.چون این بازی اون موقع اون سنگینی خودش رو حفظ کرده بود.کاشکی با BH و این نسخه انقدر سطح این IP رو پایین نمیاوردن.واقعا حیف.

اون تریلری که توی E3 نشون دادن کاری کرد من کف و خون قاطی کنم!مخصوصا با اون آهنگ Iron!فکر میکردم باید با یه شاهکار طرف شیم اما انگار ...

من با نمرات کاری ندارم ولی تا اینجا که بازی کردم یکی از بهترین بازی های سری اساسینه هم گرافیک داره داستان خوب موزیک عالی حرکات جدید دیگه چی میخواد؟به نظر من اصلا تکراری نیست به مراتب از شماره اول متنوع تره بسیار عالی کار کردن

اتفاقا دقیقا میشه لقب ناامید کننده ترین بازی سال رو به این داد!
این بازی تا اینجا روی Rage رو هم سفید کرده با این نمره هاش!
میدونی متای 79 یعنی چی!!!؟برای سری AC یعنی فحش!

.....
55qs08f22ygygzvnlhm.jpg

منم طرفدار این بازی بودم ولی وقتی سازنده میخواد به هر قیمتی سالی 1 عنوان ازش بده بیرون و اینم وضع ریویوهاش باشه دوست دارم یه جوری شکست بوخوره تا درس عبرتی بشه براشون.....

حالا یکی ندونه فک میکنه همه ی بازی هاتو اریجینال میخری!!!
همین کپی خریدن خودش یه جور شکست واسه سازنده ها محسوب میشه ...

AC1 با اینکه به نظر من بهترین نسخه AC بود ولی کمترین میانگین(81) رو بین همه نسخه های AC داره.این الان میانگینش از نسخه اول هم پایین تره.

حرف شما درست ولی الان دارید میگید چون میانگسنش از نسخه اول پایین تره ، ناامید کننده محسوب میشه؟ایا؟
اون از pop که با شماره 4 زد از بیخ خرابش کرد. اینم از این که نمیخوان بیخیال شن :|
والا به خدا پول پرست ترین شرکت همینه. از یه طرف واسه pc بازا یا بازی نمیده یا اگه میده با تاخیر.
از یه طرف قفل drm میذاره رو بازیاش.
یا مثله اساسین وقتی میبینه پول در میاره براش همه چیز رو بیخیال میشه میچسبه به این :|
فقط مونده یه حالی به سم فیشر بدن
نیلوفر جان:
این که شماره 2008 پرنس نا امید کنندس نظر خودته و ربطی به این تاپیک نداره ...(ولی به نظرم خودم 2008 بهترین نسخش بود):d
بعد راجب حرف بعدیتون که نمیخوان بیخیالش شن!
قربونت برم بیخیال چی بشن؟ اساسینز؟! چرا؟
میتونی برام ایرادات این نسخه رو بگی ؟
میتونی برام داستان غنی و زیبای این نسخه رو بگی؟
میتونی برام از مولتی پلیر این نسخه بگی؟
میتونی سیستم ها و اپشن های این نسخه رو بگی؟
من نمیدونم مشکل دوستان با یه عنوان غالی و به صورت سالانه چیه؟:|
-------------------------------
ولی اون تیکه اخری رو باهات موافقم :d
خودم هم نگرا سم هستم ...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: PrinceofPersiα

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or