امتیازات Assassin's Creed: Revelations

Behrooz

کاربر سایت
Assassins_Creed_Revelations_Cover.jpg

عنوان Assassin's Creed: Revelations اولین امتیاز خود را از سایت نه چندان معتبر PS3GEN.FR دریافت کرد :

PS3GEN.FR - 17/20

Embargo بازی حدودا 6 ساعت دیگه برداشته میشه.

UPDATE :

لیست امتیازات :

3DJuegos - 9.3/10
Vandal Online - 9.2/10
Multiplayer.it - 9.2/10
NZGamer - 9.1/10
Game Revolution - 9.1/10
TheSixthAxis - 9/10
Gameblog.fr - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
Strategy Informer - 9/10
PlayStation LifeStyle - 9/10
Playstation Official Magazine UK - 9/10

Game Informer - 8.8/10
SpazioGames - 8.8/10
GameTrailers - 8.8/10
MondoXbox - 8.7/10
PALGN - 8.5/10
Computer and Video Games - 8.5/10
IGN - 8.5/10
MMGN.com - 8.5/10
Hooked Gamers - 8.5/10
1UP - 8.3/10
Games Radar (in-house) - 8/10
Guardian - 8/10
Telegraph - 8/10
Digital Spy - 8/10
GameSpot - 8/10
Joystiq - 8/10
games(TM) - 8/10
Official Xbox Magazine UK - 8/10
Metro GameCentral - 8/10

Destructoid - 7.5/10
Cheat Code Central - 7.4/10
AusGamers - 7/10
Wired - 7/10
Machinima - 7/10
IncGamers - 7/10
GamePro - 7/10
Gamekult - 7/10
VideoGamer - 7/10
Eurogamer - 7/10
Edge Magazine - 7/10
Eurogamer Sweden - 7/10

Level7.nu - 6/10

Gamer.no - 5/10

---

Metacritic :

Xbox 360 - 35 Critics - 79
PlayStation 3 - 20 Critics - 80

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Saber
همين نمرات زيادشم هست ... از AC2 به بعد ديگه هيچ تغييري نكرد و فقط با عوض كردن چهار تا لوكيشن و اضافه كردن دو تا سلاح ، يه نسخه دادن بيرون ...

بیشتر از این انتظار داشتم !!:| فکر می کردم از BH بهتر بشه ولی انگار نشد !! سری AC سری شاخیه !! واقعا شماره 1ـش بازی عالی بود !! ولی شماره 2ـش به نظرم شاهکار بود !! باهاش زندگی کردم !! ولی BH به دلم نشست !! اون حس وحال نسخه های قبلو به آدم نمی داد !! ولی بازی نسبتا خوبی بود !! حالا با توجه به نمرات انگار پسرفت زیادی داشته !! ولی در هر صورت من بازی رو میگیرم و بازی می کنم !! ولی بد زد تو حالم !!:|
حیف شد !!:|

همين نمرات زيادشم هست ... از AC2 به بعد ديگه هيچ تغييري نكرد و فقط با عوض كردن چهار تا لوكيشن و اضافه كردن دو تا سلاح ، يه نسخه دادن بيرون ...
پس دیگه باید چیکار کنن تا شما راضی بشی؟
مولتی پلیر
داستان عالی (من عاشقشم)
سلاح و وسایل جانبی (مثل چتر)
شهر پر جزییات تر
من دیگه نمیدونم شما چی میخواید؟

من که مطمئنا از این بازی لذت کامل رو خواهم برد! همینطور که AC I برای من بهترین AC بود که میانگینش از بقیه کمتر شده بود :d (اینم امیدواریم بیاد بالاتر :d )
همین که مراحلی رو با الطائر میریم خودش برای ما طرفداران این سری عالیه :d بچه هایی هم که بازی کردن تعریف کردن(فن های بازی رو میگم :d ) پس مطمئنم بازی به منم حال میده :d

پس دیگه باید چیکار کنن تا شما راضی بشی؟
مولتی پلیر
داستان عالی (من عاشقشم)
سلاح و وسایل جانبی (مثل چتر)
شهر پر جزییات تر
من دیگه نمیدونم شما چی میخواید؟

اصولا نووب ها زود راضی می شن :) گیم پلی یکنواحت ، فایتینگ های خیلی اسون ، نبود المان های جدید برای گیم پلی و از همه مهم تر داستانی که قوت قبل رو نداره و ....

™KINECT

شما بورو یه فرهنگ و ادبیات فارسی پیدا کن تا معنی کلمه ناامید برات جا بیفته!:|

وقتی GT5 با نمره 84 میشه ناامید کننده ترین بازی سال این رو باید چی صدا زد!تعصب رو بزار کنار بازی خراب کرده رفیق.

3DJuegos - 9.3/10
Vandal Online - 9.2/10
Multiplayer.it - 9.2/10
NZGamer - 9.1/10
Game Revolution - 9.1/10
TheSixthAxis - 9/10
Gameblog.fr - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
Strategy Informer - 9/10
PlayStation LifeStyle - 9/10
Playstation Official Magazine UK - 9/10

Game Informer - 8.8/10
SpazioGames - 8.8/10
GameTrailers - 8.8/10
MondoXbox - 8.7/10
PALGN - 8.5/10
Computer and Video Games - 8.5/10
IGN - 8.5/10
MMGN.com - 8.5/10
Hooked Gamers - 8.5/10
1UP - 8.3/10
Games Radar (in-house) - 8/10
Guardian - 8/10
Telegraph - 8/10
Digital Spy - 8/10
GameSpot - 8/10
Joystiq - 8/10
games(TM) - 8/10
Official Xbox Magazine UK - 8/10
Metro GameCentral - 8/10

Destructoid - 7.5/10
Cheat Code Central - 7.4/10
AusGamers - 7/10
Wired - 7/10
Machinima - 7/10
IncGamers - 7/10
GamePro - 7/10
Gamekult - 7/10
VideoGamer - 7/10
Eurogamer - 7/10
Edge Magazine - 7/10
Eurogamer Sweden - 7/10

Level7.nu - 6/10

Gamer.no - 5/10

---

Metacritic :

Xbox 360 - 35 Critics - 79
PlayStation 3 - 20 Critics - 80

اصولا نووب ها زود راضی می شن :) گیم پلی یکنواحت ، فایتینگ های خیلی اسون ، نبود المان های جدید برای گیم پلی و از همه مهم تر داستانی که قوت قبل رو نداره و ....

™KINECT
این پست خداست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!داداش امضای خودت رو یه نگاه بنداز.ببین تو امضات چی نوشتی.بعد خیلی جالبه که یه بازی که هر سال میاد,پرافیکش اصلا پیشرفت نمی کنه(به معنای واقعی اصلا),همون گیم پلی قدیمی فقط با چند تا لوکیشن جدید,اونوقت اینجا حذب پیدا می کنه و می شه بهترین بازیه سال!اونم به خاطر چند تا صحنه ی سینمایی که باعث شده برای بعضی ها بهترین داستان سال بشه.اونوقت اینکه کلا داستان برگشته به شرق و یه داستان نسبتا قوی پشتشه,گیم پلی برای یک نسخه توش خیلی تغییر کرده,می شه یه بازی نوب پسند.بعد جالبه همه تا قبل از اینکه نمرات بیاد تو تاپیک x360 ژرت و زرت می گفتن بازی پیشرفت کرده و شده یه AC واقعی و...حالا که نمرات اومده داریم جملاتی مثل:از اول معلوم بود مزخرف می شه...رو می بینیم.
شما بورو یه فرهنگ و ادبیات فارسی پیدا کن تا معنی کلمه ناامید برات جا بیفته!:|

وقتی GT5 با نمره 84 میشه ناامید کننده ترین بازی سال این رو باید چی صدا زد!تعصب رو بزار کنار بازی خراب کرده رفیق.
دیگه برای من یکی نظر نه نظر منتقدا مهمه,نه نظر بچه های Bc...قصد توهین ندارم اما تنها جایی که تو کل این سایت بچه ها نظر منطقی می دن و واقعا چیزی که خودشون باور دارند رو می گن تاپیک فوتبال هست..همین و بس!

• Like
Reactions: Siavash_MH
من که مطمئنا از این بازی لذت کامل رو خواهم برد! همینطور که AC I برای من بهترین AC بود که میانگینش از بقیه کمتر شده بود :d (اینم امیدواریم بیاد بالاتر :d )
همین که مراحلی رو با الطائر میریم خودش برای ما طرفداران این سری عالیه :d بچه هایی هم که بازی کردن تعریف کردن(فن های بازی رو میگم :d ) پس مطمئنم بازی به منم حال میده :d
5 تا مرحله با الطیر میری که اصلا حال نمیده بیشتر برای نشون دادن سرنوشت الطیره

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

من فکر می کردم با این نمایشات قابل قبولی که تو e3 داشت امتیازاته خوبی بگیره ولی انگار بازی مشکلات زیادی داشته مخصوصا داستان اصلی که GS صریحا ازش ایراد گرفته
و گیم پلیشم خیلی سایتا چیزه زیاد جدید توش ندیدند و هوش مصنوعی ضعیف که همیشه همراه این فرنچایز بوده و مشکلات کوچیک دیگه ام دست به دست هم دادند این نمرات ناامید کننده رقم بخوره :|

5 تا مرحله با الطیر میری که اصلا حال نمیده بیشتر برای نشون دادن سرنوشت الطیره

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
توی AC II چند ثانیه با الطائر رفتیم اونم نه جنگی داشت نه چیزی ! اصلا به دست گرفتن کنترل الطائر برای من لذت بخشه :d
راستی بازی های ریجن 2 نسخه PS3 شامل AC I هم میشه :d اون رو هم دوباره میزنیم روحمون شاد میشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or