امتیازات Assassin's Creed: Revelations

Behrooz

کاربر سایت
Assassins_Creed_Revelations_Cover.jpg

عنوان Assassin's Creed: Revelations اولین امتیاز خود را از سایت نه چندان معتبر PS3GEN.FR دریافت کرد :

PS3GEN.FR - 17/20

Embargo بازی حدودا 6 ساعت دیگه برداشته میشه.

UPDATE :

لیست امتیازات :

3DJuegos - 9.3/10
Vandal Online - 9.2/10
Multiplayer.it - 9.2/10
NZGamer - 9.1/10
Game Revolution - 9.1/10
TheSixthAxis - 9/10
Gameblog.fr - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
Strategy Informer - 9/10
PlayStation LifeStyle - 9/10
Playstation Official Magazine UK - 9/10

Game Informer - 8.8/10
SpazioGames - 8.8/10
GameTrailers - 8.8/10
MondoXbox - 8.7/10
PALGN - 8.5/10
Computer and Video Games - 8.5/10
IGN - 8.5/10
MMGN.com - 8.5/10
Hooked Gamers - 8.5/10
1UP - 8.3/10
Games Radar (in-house) - 8/10
Guardian - 8/10
Telegraph - 8/10
Digital Spy - 8/10
GameSpot - 8/10
Joystiq - 8/10
games(TM) - 8/10
Official Xbox Magazine UK - 8/10
Metro GameCentral - 8/10

Destructoid - 7.5/10
Cheat Code Central - 7.4/10
AusGamers - 7/10
Wired - 7/10
Machinima - 7/10
IncGamers - 7/10
GamePro - 7/10
Gamekult - 7/10
VideoGamer - 7/10
Eurogamer - 7/10
Edge Magazine - 7/10
Eurogamer Sweden - 7/10

Level7.nu - 6/10

Gamer.no - 5/10

---

Metacritic :

Xbox 360 - 35 Critics - 79
PlayStation 3 - 20 Critics - 80

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Saber
<این بازی هم به نظرم نباید انقدر هر سال یک نسخه بده بعد از یک و 2 بقیه دارند روند نزولی میرن البته این به عنوان شماره 3< نبیست نمراتش خوبه ولی امیدوارم< انقدر تند تند کار نکند و اصالت بازی رو نگه دارند و کلیشه ایش نکنند که به تباهی بره<

از اول معلوم بود این نسخه هم جالب از آب در نمیاد ! نقطه اوج AC از نظر من توی نسخه های اول مخصوصا نسخه دو بود ! من یکی از شدید عاشق ترین فن این بازی بودم ! ولی AC B کلا نا امیدم کرد .... در حال بد نشد ولی عالی هم نشد ...

خیلی نامردی امتیاز دادن.این بخش تاور دیفنس رو یه سر به تاپیک xbox بزنین ببینین چند نفر(از جمله خودم) تعریف کردن.خدایی جذابه نمی دونم چرا گیر دادن...

خیلی نامردی امتیاز دادن.این بخش تاور دیفنس رو یه سر به تاپیک xbox بزنین ببینین چند نفر(از جمله خودم) تعریف کردن.خدایی جذابه نمی دونم چرا گیر دادن...
اخه عزيز تو اين قسمت بازي تبديل شده به يك بازي استراتژيك و بنده به شخصه هرچي ميخوام رابطه اين قسمت رو با اصالت اين سري مطابقت بدم نميتونم !!!
البته كار سازندگان براي متنوع كردن گيم پلي قابل ستايش هست اما نه ديگه همچين چيز هايي چون مطمئنا راه هاي خيلي بهتري براي تنوع هست

به نظرم که بازی خیلی هم خوبه.
نسبت به BH یه شاهکار هست نسبت به AC هم یه بازیه خوب حساب میاد.

من که دوستش دارم، جوش رو دوست دارم.
آهنگاش رو دوست دارم.
شخصیت اتسیو رو دوست دارم.
الطیر هست دوست دارم.
کلا توف به هیکل IGN ...

اول توجه کنید نسخه اسپین آف نسخه شماره دار نیست که انتظار 9.5 و 10 دارید نمرات بین 8 تا 9 براش خوبه درکل این نمرات بالا برای نسخه سوم انتظار داشته باشید
GS نقدش خوب بود کلا دقیق 8 داد البته میتونست 8.5 بده ولی کلا زیاد نمیشه بهش ایراد گرفت چون نکات منفی که گفته بود منا قانع کرد :d

نقد edge قشنگه و تو خیلی از بخشا دقیقا حرفی رو میزنه که من بارها اینجا گفتم ولی تو گوش فنهای بازی نمیره...
Revelations? Not really, unless you count a tease for the game’s true third instalment. Ending with what amounts to a CGI advert only reinforces the suspicion that Ezio’s legacy is an accidental trilogy, the happy by-product of the character’s undeniable charm and the publisher’s willingness to cobble together mega-teams capable of churning out new locations every year. It’s been fun, but it’s also been something of a gymnastic dawdle. Unlike the elegant lead, who’s grey-haired but unbowed by the end of the adventure, Assassin’s Creed has been quietly compromised by age.

وقتی به یه فرنچایز آب ببندی و در عرض 4 سال 4 تا نسخه اصلی و چند تا واسه کنسول دستی و یه خورجین کمیک و فیلم کوتاه و .... ازش در بیاری نتیجه ـش میشه این!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or