آخرین ویرایش:
پس اینجوری این mirage باید زیر ۵ بگیره.چون واقعا هیچ جذابیتی تا الان تو تریلرهاش ندیدم.بعد از شکست این نسخه هم یوبی بر میگرده به همون لوپ ساختن شر و ورشکلا برا عناوین یوبیسافت به هر متایی در اثر دیدن تریلرها رسیدی برا بازی اصلی متا رو باید چندتایی آورد پایین
بنظرم این نسخه یه جورایی یه love letter به ما فن های قدیمیه .
چون واقعاً با خوندن نقدا میشه فهمید با استانداردای الان واقعا مطابقت نداره و مخاطب عام مثل مخاطب قدیمی جذبش نمیشه ولی واسه ماها که با الطایر و اتزیو کلی خاطره داریم متفاوته . بازی همون 8 که IGN بهش داده هست ، بزنید و لذت ببرید از اخری اَسسین با ساختار قدیمی .
منم از یونیتی که هیچی ازش یادم نیست، میخوام کوچ کنم به این نسخه. به خاطر پرنس دیلاکس ادیشن گرفتم که یک دور با تم خودش یک دور با تم پرنس آو پرشیا تمومش کنم. انتظارم 81 بود ولی خب مشکلی نیست 3 نمره کمتر هم.آخرین اساسینی که من بازی کردم، قسمت سوم بود، یعنی از اون موقع تا الان یک وقفه 10 ساله برای من به وجود اومده.
احتمالا برای همینه که بازی برای من لذت بخش هستش.
متاسفانه این بیشتر hate letter بود قبول دارم که هیچوقت نمیشه به گذشته برگشت و اصلا منطقی نیست که مکانیزمای گذشته رو تکرار کرد ولی چیزی که طرفدارا میخواستن بهبود مکانیزمای گذشته و عمق بخشیدن به اون هاست (پارکور یا مخفی کاری) که فکر کنم حداقل مخفی کاری این بار یه سری بهبود داشته (که بعضی ایده ها به نظرم قبل در سیندیکیت هم وجود داشت) . اما در بقیه قسمت ها اینکه ضعیف عمل کرده واقعا بهونه یوبیسافت نباید این باشه که"خب شما برگشت به ریشه ها میخواستید تحویل بگیرید دیدید من درست میگفتم".بنظرم این نسخه یه جورایی یه love letter به ما فن های قدیمیه .
چون واقعاً با خوندن نقدا میشه فهمید با استانداردای الان واقعا مطابقت نداره و مخاطب عام مثل مخاطب قدیمی جذبش نمیشه ولی واسه ماها که با الطایر و اتزیو کلی خاطره داریم متفاوته . بازی همون 8 که IGN بهش داده هست ، بزنید و لذت ببرید از اخری اَسسین با ساختار قدیمی .
"الهامگیری از گذشته این سری به خصوص چند نسخه اول که در میان هواداران بسیار محبوب هستند در نگاه اول تصمیمی بسیار جذاب به نظر میرسد اما در نهایت یک حرکت رو به عقب برای این سری به شمار میرود. داستانی با ساختار و روایت تکراری، گیمپلی نه چندان سرگرم کننده، سیستم پارکور سنگین و باگهای مختلف از جمله ایرادهای بزرگ Mirage به شمار میروند. استفاده از برخی ویژگیهای قدیمی نکتهای نیست که به تنهایی بتواند سری Assassin’s Creed را از مشکلات و تکرار نجات دهد."
من موندم فقط IGN چرا همچین نمره ای داده.من هر چی میبینم با این که همه نسخه های AC رو بازی میکنم اولین و از سه گانه اخیر هم بدم میاد ولی بنظر خیلی boring میاد."الهامگیری از گذشته این سری به خصوص چند نسخه اول که در میان هواداران بسیار محبوب هستند در نگاه اول تصمیمی بسیار جذاب به نظر میرسد اما در نهایت یک حرکت رو به عقب برای این سری به شمار میرود. داستانی با ساختار و روایت تکراری، گیمپلی نه چندان سرگرم کننده، سیستم پارکور سنگین و باگهای مختلف از جمله ایرادهای بزرگ Mirage به شمار میروند. استفاده از برخی ویژگیهای قدیمی نکتهای نیست که به تنهایی بتواند سری Assassin’s Creed را از مشکلات و تکرار نجات دهد."
بعد ۸ (خیلی خوب ) ؟ چطو میشه؟