امتیازات Assassin's Creed Mirage

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
  • نظرسنجی بسته شده است .
یوبی سافت چند ساله نشون داده بر خلاف گذشته، تو تریلرهاش رفته تو در و دیوار و بازیاش حداقل از نمایش هاش بهتره بوده؛ مثلاً تریلر های 3 گانه قبلی یکی از یکی بدتر بود ولی باز من با 3 تاش کیف کردم. الان هم با اینکه شاید یه دونه از تریلر های میراژ خوب به نظر میومد ولی عجیب حس خوبی دارم بهش و حس می کنم حق Unity که گریبان مشکلات فنی شد رو میگیره و برای 84 بستم روش :D

تعجب می‌کنم اگه بالای ۷۵ بشه.
نه اگه بشه تعجب نکن چون ارزشش رو داره
بازی یک سری ایرادات داره
مثلا هوش مصنوعی خوب نیست ولی مبارزه ها واقعا سخت شده. در نسخه های قبلی میشد با دو سه نفر همزمان مبارزه کرد ولی اینجا سخت شده.
بازی بیشتر روی مخفی کاری تمرکز کرده و راه های مختلفی برا یک شکار در مخفی کاری گذاشته.

تنها ایرادی که من تا حالا در بازی دیدم این که کمی هوشش مصنوعی خوب عمل نکرده و کمی هم مامرویت ها داره تکراری میشه دیگه و باقی موارد خوب هستن
با این که 70درصد بازی رو رفتم ولی نمره 8.5 رو به بازی میدم و بزرگترین نکته مثبت بازی هم همون انتقال حس و حال خوب کلاسیکش هستش که منو شیفته خودش کرده.

نه اگه بشه تعجب نکن چون ارزشش رو داره
بازی یک سری ایرادات داره
مثلا هوش مصنوعی خوب نیست ولی مبارزه ها واقعا سخت شده. در نسخه های قبلی میشد با دو سه نفر همزمان مبارزه کرد ولی اینجا سخت شده.
بازی بیشتر روی مخفی کاری تمرکز کرده و راه های مختلفی برا یک شکار در مخفی کاری گذاشته.

تنها ایرادی که من تا حالا در بازی دیدم این که کمی هوشش مصنوعی خوب عمل نکرده و کمی هم مامرویت ها داره تکراری میشه دیگه و باقی موارد خوب هستن
با این که 70درصد بازی رو رفتم ولی نمره 8.5 رو به بازی میدم و بزرگترین نکته مثبت بازی هم همون انتقال حس و حال خوب کلاسیکش هستش که منو شیفته خودش کرده.

به بابام میگم امبارگو رو شکوندی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or