امتیازات عنوان Doom: The Dark Ages

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    216
  • نظرسنجی بسته شده است .

last of amir

کاربر سایت
Release Date: May 13, 2025

Developer: ID Software
Publisher: Bethesda Softworks
Platforms: PlayStation 5, Xbox Series X and S, PC
Genre: first-person shooter

thumb-1920-1365615.jpeg
https___forum.bazicenter.com_attachments_1000024908-jpg.379278_.jpeg
GameSpot 8
IGN 9
GameSpew 10
Player2 10
Screen Rant 10
IGN Portugal 9
Juexvideo.com 8.5
TheSixthAxis 8
PC Gamer 8
Guardian 8
IGN France 8
IGN Italia 8
Multiplayer.it 8
Push Square 8
VGC 8
DualShockers 8
VG247 8
TheGamer 7
PlayStation LifeStyle 9​

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    18.8 KB · مشاهده: 982
آخرین ویرایش:
امتیازات که خیلی خوبه، البته انتظار یه کم بیشتر داشتم :دی ولی کامنت‌های قبلی رو نگاه کردم این ایرادی هست که به نسخه ۲۰۱۶ داشتم:
تنها ایرادش طراحی مراحل نه چندان خوبش بود که تو مراحل آخر از جذابیت های بازی کم میکنه و حس تکراری بودن بهش دست میده
اینم ایرادی که یه سری از سایت‌ها گرفتن:
The game is unquestionably repetitive, especially in terms of level design

دقیقا همون ایرادی هست که ده سال پیش گرفته بودم 😅😁 عجیبه این مورد هنوز حل نشده.

یکی از مشکلات بازی اینجور که پیداس سوییچ کردن اسلحه هاسرعت اومده پایین و اینکه شاتگان تقریبا برا اکثر بازی جوابه برعکس اترنال که باید هر لحظه سوییچ میکردی تقریبا به خصوص رو نایتمر. اوورالی یه سری تغییراتی که از نسخه ۲۰۱۶ به اترنال داده بودن رو کلا نرف کردن یا حذف کردن. به نظر میاد یه سری تغییرات بی جهت دادن. حالا باید بازی کرد و بهتر میشه نظر داد.
مجبور بودن تغییرات Eternal رو برگردونن چون اون بازی اصلا مناسب کنسول نبود
وقتی ۱۰-۱۵ تا دکمه دم دست واسه تغییر سلاح و استفاده از نارنجک و اره و شمشیر و چکش و پیچ گوشتی داری واقعا بازی بی نظیر و لذت بخشیه ولی خب با کنترلر کنسول نمیشه این کارا رو به راحتی انجام داد :دی

نمراتش خیلی از انتظارم پایین تر بود و ظاهراً این بزرگ شدن بازی برعکس به ضررش شد
امیدوارم حداقل فن های سری هم چنان لذت ببرن ازش

نمیدونم چرا میگین متا ناامید کنندست. البته دوستان بازیسنتر زیر نود براشون شکست حساب میشه.

یه چیزی بین ایترنال و 2016 شده که هر دوی قبلی شاهکار بودن.
موضوع اینجاست دووم بازی با قدمتی هست و این سری جدید روند صعودی داشته تریلرها هم عالی بودند انتظار بالای ۹۰ بی دلیل نبود

• Like
Reactions: uriel
موضوع اینجاست دووم بازی با قدمتی هست و این سری جدید روند صعودی داشته تریلرها هم عالی بودند انتظار بالای ۹۰ بی دلیل نبود
درسته حالا میتونسته بالا ۹۰ بشه ولی نشده اما متا ۸۵ ۸۶ یعنی من و شما قرار نیست لذت ببریم؟ یعنی بازی فاجعس؟
طبق نقدها بازی سلیقه ایه. بدش ۸ بوده خوبش ۹. تجربه شما میشه بین ۸ و ۹. کمه مگه؟ چندتا شوتر داستان محور بزرگسالانه با تم دارک و مرموز داریم این دوره زمونه؟ بشین بازی کن کیفتو ببر.
حیف شد که اشتباهاتی داشتن و نذاشتن به ۹۰ و بالاتر برسه ولی همینم کم چیزی نیست واقعا!
گیم پسم داشته باشی که نیازی به پول دادن پاش نداری. دیگه چی از این بهتر!

به نظرم کلا بازی رو خوب نمایش ندادن. نمایش ایترنال تو QuakecCon 2018 فوق العاده بود و خیلی از ابعاد بازیو روشن کرد. این سری انقدر میخواستن همه چیز رو سیکرت نگه دارن که نتونستن به خود بازی و ویژگی های جدیدش اون طور که باید بپردازن.

مشکل میدونین چیه؟ مشکل دقیقا همین سایت ها و مطبوعات هرز هستن، منتقد stevivore هم همین شکلی تقریبا نمره داده، گفته بازی به هیچ وجه بازی بد و ضعیفی نیست ولی چون من با دو نسخه قبلی بیشتر حال کردم و اونا به سلیقه من دووم تر بودن به این بازی این نمره (۶۰) رو میدم. همینجوری با همین ۵ و ۶ ها گند میخوره به زحمات یه تیم که با عشق بازیشونو ساختن و عملا نخواستن درجا بزنن و خودشون رو دوبار تکرار کنن. دووم یکی از مظلوم ترین فرنچایزهای تاریخه گیمه توی نمره متا، حداقال ۳ نسخه این بازی با توجه به زمان عرضشون میتونستن متای ۹۰ به بالا بگیرن ولی هرباز همین شکلی نمره های هچل هفت یه سری منتقد آبدوخیاری باعث شد بازی اون چیزی که شایسته ش بوده نگیره. نمونه دیگه ش هم سایت هایی مثل گیم اسپات که حقیقتا معمای چند مجهولی واسه من که چجوزی دووم با هر فرمولی برای اینا نمره بالاتر از ۸۰ نمیتونه بگیره.
در کل برای این بازی کلا متارو بریزید دور، الان متاش ۸۵ شده، شما متای واقعیش رو ۹۰ در نظر بگیرید چون حقیقتا هم کیفیت بازی همین رو میگه، نسخه قبل دقیقا همین بود، توی یه بازی زمانی متای بازی ۹۱ اینا بود، بعد با همین سایت ها و هرزنامه نویس ها متا اومد روی ۸۸.

اونطور که از نقدش فهمیدم با بازی خیلی حال کرده و میگه بشدت فانه. میگه توی تنظیمات میتونین سرعت بازی رو بزارین بالاترین حد و حسابی کیف کنین. تقریبا تو همه بخش ها بازی پیشرفت کرده و بهتر از قبل. مثل داستان، گرافیک، تغییرات گیم پلی که عالی دراومدن، ولی موسیقی یکمی safe تر از قبله و روی سرعت های پایین بازی، موسیقی خیلی reactive نیست نسبت به اون لحظه بازی و مبارزات. احتمالا با پچ بتونن این رو حل کنن. پرفورمنس روی پی سی هم خیلی خوب و solid هست. همچنین اژدهواسواری جالبه ولی خسته کننده اس. بیشترین چیزی که ازش تعریف کرد لوپ گیم پلی بازی هست که همون هسته دوتا نسخه قبلیه با تغییرات جدید که جواب دادن. حتی از بزرگ شدن بازی هم تعریف کرده‌. اونقدری بزرگ نیست که اپن ورلد باشه. بلکه در خدمت گیم پلی و استراتژی شما هست. مثلا بخواین بین گروه های مختلف دشمن سوئیچ کنین و اول با یه گروه مبارزه کنین بعد یکی دیگه. یا بخواین hp خودتون رو آپگرید کنید برید یه سمت دیگه. با فکر و استراتژی خودتون میتونین توی نقشه بزرگتر بازی بگردین. البته میگه چینش دشمن ها یکمی مشکلات داره. چیزی که من فهمیدم از نقدش اگه با نسخه های قبل حال کردین، با اینم حال میکنین.

انتظار بالاى ٩٠ شما نامعقول بوده وگرنه بازى خوبه :D
یعنی بازی متای 86 بازی بدیه؟ کمال گرا ایا؟
بعد بیشترین حدس نمره همین 87 تا 89 بوده هممون نامعقول بودیم؟
کلا اینکه بخوایم واقع گرا باشیم نامعقوله؟ و الا من دوست داشتم در این صحرای کم FPS که سبک مورد علاقه م هست 95 به بالا می شد تا بقیه هم تحریک می شدن بیخیال سولز لایک بشن دیگه

• Like
Reactions: uriel
باز شروع شد... متا رو بریزید دور و از این صوبتا.:D FPS داریم خوبشم داریم هر نسخه ش زیر 90 نیومده. (اسم نمیبریم حالا:-") وقتی یه شوتر متوسط الحال است و در بهترین حالت یه بازی خوبه و نه یه شاهکار. خب باهاش deal کنید. یه بازی خوب هیچ ایرادی نداره که نتونسته یه شاهکار باشه.:D

باز شروع شد... متا رو بریزید دور و از این صوبتا.:D FPS داریم خوبشم داریم هر نسخه ش زیر 90 نیومده. (اسم نمیبریم حالا:-") وقتی یه شوتر متوسط الحال است و در بهترین حالت یه بازی خوبه و نه یه شاهکار. خب باهاش deal کنید. یه بازی خوب هیچ ایرادی نداره که نتونسته یه شاهکار باشه.:D

من به شدت به این Rage Bait شما علاقمند شدم

خارج از سری Half-Life که هنوز نسخه سه اش معرفی نشده و از نسخه آخرش دو دهه میگذره
و سری Metroid Prime که نسخه چهارمش معلوم نیست متاش چند شه
و سری Bioshock که یک دهه از آخرین نسخه اش می گذره

کدوم FPS رو شما دارید میگید که هیچ نسخه اش زیر متای 90 نیومده :-?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or