امتیازات عنوان Doom: The Dark Ages

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    216
  • نظرسنجی بسته شده است .

last of amir

کاربر سایت
Release Date: May 13, 2025

Developer: ID Software
Publisher: Bethesda Softworks
Platforms: PlayStation 5, Xbox Series X and S, PC
Genre: first-person shooter

thumb-1920-1365615.jpeg
https___forum.bazicenter.com_attachments_1000024908-jpg.379278_.jpeg
GameSpot 8
IGN 9
GameSpew 10
Player2 10
Screen Rant 10
IGN Portugal 9
Juexvideo.com 8.5
TheSixthAxis 8
PC Gamer 8
Guardian 8
IGN France 8
IGN Italia 8
Multiplayer.it 8
Push Square 8
VGC 8
DualShockers 8
VG247 8
TheGamer 7
PlayStation LifeStyle 9​

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    18.8 KB · مشاهده: 977
آخرین ویرایش:
من به احترام بازی و بعنوان یک فن قدیمی و سه آتیشه بازی متای ۹۰ تا ۹۲ رو زدم.
البته که اینو باید همه بدونن که این متاکریتیک و اپن کریتیک و دیگر سایت های نقد گیم نیستن که با نمراتشون به این بازی اعتبار بدن، این فرنچایز Doom هست که به این سایت ها و کلا مدیوم گیم اعتبار داده و میده😁. Doom اسمی به بزرگی تمام تاریخ ویدئوگیم داره و این یک حقیقت محض هست.

برای ما که از همین الآن ۱۰/۱۰ هست. :دی
نمایش‌های بازی خیلی خوب بودن و به نظر می‌رسه با اثر بسیار باکیفیتی طرف باشیم، ولی بعید نیست یه سری از تفاوت‌ها با نسخه‌های قبلی باعث بشه دو دستگی توی نقدها دیده بشه. امتیاز پایین که واقعاً بعید می‌دونم داشته باشیم، ولی حدس می‌زنم بعضی از منتقدها بگن «بازی خیلی خوبیه، ولی Doom خوبی نیست!» و از این جور صحبت‌ها. :دی
البته Doom از قدیم همین مدلی بوده و به شکل جالبی هر نسخه جدیدی که ازش منتشر می‌شه، کلی بحث به وجود میاد که آیا بازی به Doomهای کلاسیک وفادار هست یا نه! مثلاً Doom 3 که اومد، در عین حال که بازی خوش‌ساختی بود، بابت این قضیه از طرف عده‌ای فحش خورد که از اون فضای کلاسیک فاصله گرفته و مدل ترسش عوض شده و گیم‌پلی سنگین‌تر شده و... بعدش Doom 2016 اومد که خیلی‌ها خوشحال بودن که به نسخه‌های قدیمی وفادارتره، ولی باز بحث پیش اومد که رنگ‌آمیزی بازی شاد و شنگول هست و باید سنگین‌تر باشه. دوباره بعدش نوبت به Doom Eternal رسید و یه عده بازی رو جزو بهترین شوترهای تاریخ می‌دونستن و یه عده (حتی بعضی از طرفدارهای Doom 2016) باهاش مشکلاتی داشتن.
کلاً این قضیه از ۲۰ سال پیش با Doom همراه بوده و در عین حال که هر نسخه کیفیت بالایی داشته، جار و جنجال‌های خاص خودش رو هم داشته و این نسخه هم احتمالاً همین‌طوری می‌شه. :دی ولی به شخصه استقبال می‎‌کنم از این تغییرات و به نظرم نیاز بود که یه حال و هوای تازه‌ای به بازی تزریق بشه. الآن هم‌زمان با اینکه اتمسفر Doomمانند داره و خیلی از المان‌های کلاسیک این مجموعه رو توش می‌بینیم، چیزهای جدیدی هم داره که باعث می‌شه از تکراری شدنش جلوگیری بشه و حال و هوای قرون وسطایی هم خیلی خوب با فضای Doom ترکیب شده و به نظر می‌رسه با داستان جالبی هم طرف باشیم.
-----------
بد نیست به مناسب نزدیک شدن به زمان عرضه بازی، این اپیزود Death Battle رو هم ببینین که به مبارزه Doom Slayer با Master Chief مربوط می‌شه! :دی

آخرین ویرایش:
به نام او
انتخاب گزینه های زیر 89-87 یعنی کفر و خشم الهی. هر کی میخواد با خشم الهی در جهنم روبرو بشه زیر 87 بزنه. هر چند معتقدین او اصلا فکر متا و متاع دنیوی نیستن.
حدیثی داریم در کدکس شماره 23 چپتر 8 که میگه:
"اسلیر چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و ما هم هر چی تو امر کنی."

امبارگو 4 روز قبل Early Access و 6 روز قبل ریلیز معمولی برداشته میشه به عبارتی تا فیها خالدون به موفقیت ـش باور دارن >:) (این چند وقته اکثر بازیای Xbox امبارگوشن دقیقا روز EA برداشته میشد)

اینکه بازی +90 میشه یا نه صد درصد به داستان بازی بستگی داره البته یک سری نگرانی هایی بابت بخش های اژدها سواری و مِک وجود داره. یادمه تو یکی از پیشنمایش ها سازنده ها گفتن این بخش ها خیلی کمن خلاصه که به امید هرچه کم بودنشون .

برای ما که از همین الآن ۱۰/۱۰ هست. :دی
نمایش‌های بازی خیلی خوب بودن و به نظر می‌رسه با اثر بسیار باکیفیتی طرف باشیم، ولی بعید نیست یه سری از تفاوت‌ها با نسخه‌های قبلی باعث بشه دو دستگی توی نقدها دیده بشه. امتیاز پایین که واقعاً بعید می‌دونم داشته باشیم، ولی حدس می‌زنم بعضی از منتقدها بگن «بازی خیلی خوبیه، ولی Doom خوبی نیست!» و از این جور صحبت‌ها. :دی
البته Doom از قدیم همین مدلی بوده و به شکل جالبی هر نسخه جدیدی که ازش منتشر می‌شه، کلی بحث به وجود میاد که آیا بازی به Doomهای کلاسیک وفادار هست یا نه! مثلاً Doom 3 که اومد، در عین حال که بازی خوش‌ساختی بود، بابت این قضیه از طرف عده‌ای فحش خورد که از اون فضای کلاسیک فاصله گرفته و مدل ترسش عوض شده و گیم‌پلی سنگین‌تر شده و... بعدش Doom 2016 اومد که خیلی‌ها خوشحال بودن که به نسخه‌های قدیمی وفادارتره، ولی باز بحث پیش اومد که رنگ‌آمیزی بازی شاد و شنگول هست و باید سنگین‌تر باشه. دوباره بعدش نوبت به Doom Eternal رسید و یه عده بازی رو جزو بهترین شوترهای تاریخ می‌دونستن و یه عده (حتی بعضی از طرفدارهای Doom 2016) باهاش مشکلاتی داشتن.
کلاً این قضیه از ۲۰ سال پیش با Doom همراه بوده و در عین حال که هر نسخه کیفیت بالایی داشته، جار و جنجال‌های خاص خودش رو هم داشته و این نسخه هم احتمالاً همین‌طوری می‌شه. :دی ولی به شخصه استقبال می‎‌کنم از این تغییرات و به نظرم نیاز بود که یه حال و هوای تازه‌ای به بازی تزریق بشه. الآن هم‌زمان با اینکه اتمسفر Doomمانند داره و خیلی از المان‌های کلاسیک این مجموعه رو توش می‌بینیم، چیزهای جدیدی هم داره که باعث می‌شه از تکراری شدنش جلوگیری بشه و حال و هوای قرون وسطایی هم خیلی خوب با فضای Doom ترکیب شده و به نظر می‌رسه با داستان جالبی هم طرف باشیم.
-----------
بد نیست به مناسب نزدیک شدن به زمان عرضه بازی، این اپیزود Death Battle رو هم ببینین که به مبارزه Doom Slayer با Master Chief مربوط می‌شه! :دی

گفتی مبارزه بین Doom Slayer با Master Chief یاد اون قسمت کراس آور سریال Secret Level افتادم که نوابغ توی مایکروسافت نزاشتن ساخته بشه قلبم به درد اومد
امیدوارم امتیاز بازی بالا باشه تا کمی از غممون کم بشه

من به احترام بازی و بعنوان یک فن قدیمی و سه آتیشه بازی متای ۹۰ تا ۹۲ رو زدم.
البته که اینو باید همه بدونن که این متاکریتیک و اپن کریتیک و دیگر سایت های نقد گیم نیستن که با نمراتشون به این بازی اعتبار بدن، این فرنچایز Doom هست که به این سایت ها و کلا مدیوم گیم اعتبار داده و میده😁. Doom اسمی به بزرگی تمام تاریخ ویدئوگیم داره و این یک حقیقت محض هست.
به نظر منم کف اش 90 ـه
این چیزایی که از تریلر ها دیدیم پتانسیل بالا 92 هم داره :D

خیلی از بچه ها با همین بازی عاشق دنیای گیم شدن :x
DOOM یعنی اصالت و امضای صنعت بازی سازی ٬ امیدوارم بترکونه
دقیقاً من یادمه دبستان کلاس کامپیوتر که داشتیم من انقد doom بازی می کردم، دیگه هر کی هرجا گیر می کرد میومد از من می پرسید اینجا رو چجوری رد کنم :D

فقط و فقط با دوم ۳ حال کردم و از باقی نسخه ها متنفرم.
برای همین زدم زیر ۷۰ :D
جزو اقلیت 10 درصد هستی.:D دووم 3 انقدر بد بود که سری برای بیش از یک دهه بُرد تو کُما. با 2016 هم برگشتن به ریشه ها و استقبال شد. اگه دووم 3 خوب بود که راهشو ادامه میدادن.

دووم در کل بنظر من بعد از Half-Life از سلطنت ژانر FPS به پایین کشیده شد و حتی نسخه های جدید و مُدرن هم نتونستن از زیر سایه درش بیارن و همینطور یه شوتر درجه دو و جانبی مونده.

من چرا فقط با دوم ۲۰۱۶ حال کردم و اصلا ایترنال رو تموم نکردم و خوشم نیومد

منم هستم :D من ۲۰۱۶ رو خیلی دوس داشتم. دو بار تمومش کردم ولی ایترنال رو نصفه ول کردم. نمیدونم جریان چی بود. البته من دیگه مثل قبل اعصاب و حوصله‌ی این مدل شوتر رو ندارم مگر اینکه جمع و جور باشه. ولی حس میکنم ایترنال زیادی واسه من شلوغ پلوغ و سریع بود. فکرم نمیکنم نسخه‌ی جدید تغییراتی زیادی بکنه که امثال من خوششون بیاد چون ایترنال خیلی محبوب بود. شایدم یکم سرعتش کمتر بشه. ولی خب تم گوتیکش رو خیلی دوس دارم.

جزو اقلیت 10 درصد هستی.:D دووم 3 انقدر بد بود که سری برای بیش از یک دهه بُرد تو کُما. با 2016 هم برگشتن به ریشه ها و استقبال شد. اگه دووم 3 خوب بود که راهشو ادامه میدادن.

دووم در کل بنظر من بعد از Half-Life از سلطنت ژانر FPS به پایین کشیده شد و حتی نسخه های جدید و مُدرن هم نتونستن از زیر سایه درش بیارن و همینطور یه شوتر درجه دو و جانبی مونده.
اگه موقعیت زمانی رو انتشار HL2 و بعد اپیزودهاش در نظر بگیریم حرفت درسته.
ولی الان که 20 ساله HL منتشر نشده چطور Doom درجه دوست؟

کدوم شوتر درجه دویی بدون مولتی پلیر/Coop/میکروترنزکشن و... داریم که در حد Doomهای مدرن کیفیت داشته باشه و فروش رفته باشه؟

داداش من از اسم کاربریم و سابقم معلومه طرفدار کدوم بازی هستم :D ولی حرفتو قبول ندارم.

آره برای اون زمان که هم halflife زنده بود و هم doom، طبیعتا doom جایگاه بهترین رو به halflife باخته بود(درجه دو هم نبود البته فقط در حد رقیب نبود). ولی الان که سالهاست خبری از رقیبش نیس Doom واقعا بی رقیب و خارق العادس.
البته این مساله هم تا حدی برمیگرده به بازار FPS (مخصوصا Single) که کلا اون رونق دوران قدیم رو نداره و رقبای خفن تعدادشون به مراتب هم کمتر شده.

+

من حس میکنم این بار بتونه به متای 90 برسه - نرسه هم تو بدترین حالت دیگه 89 رو می بینه

.​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or