امتیازات سایت ها و مجلات به Prince Of Persia

Death Proxy

مدیر انجمن
نسخه جدید Prince Of Persia که برای PC، 360 و PS3 عرضه میشود اولین امتیاز خود را از مجله OXM دریافت کرد.این مجله امتیاز 8 از 10 را به جدیدترین عنوان Ubisoft داده است.لازم به ذکر است که شماره جدید OXM در 5 صحفه هم اکنون عرضه شده است.

oxm_mag_holder.jpg

دو سایت معتبر GS و OXM به بازی امتیاز 8 دادن.البته مدالهایی هم که GS به بازی داده واقا عالیه.ولی توقعات در حد 9 بود نه 8 !

پ.ن: یادش بخیر POP های نسل قبل واقا بدون نقص بودن و چپ و راست امتیاز های بالا میگرفتن (حالا خارج از امتیاز که مشخص میکنه بازی در چه سطحیه .. میبینیم که این POP دیگه اصلا مثل گذشته نیست زیاد فاصله گرفته با توجه به گفته های سایت ها و چیزی که خودم از بازی دیدم)

به نظر من POP جدید در بهترین حالت ممکن قرار داره. بازم به نظر من با این سبک گرافیکی خیلی بیشتر و بهتر میشه حس و حال یک محیط افسانه ای به سبک داستان های هزار و یک شب (که در اصل ایرانیه ولی از مون دزدیدنش) رو رسوند.

در ضمن این POP جدید از لحاظ داستانی هم خیلی غنی تر هست و به نوعی بیشتر پارسیه! همین برای من خیلی مهمه.

راستی می گفتن زرتشت هم تو بازی هست، راسته؟

ه نظر من POP جدید در بهترین حالت ممکن قرار داره. بازم به نظر من با این سبک گرافیکی خیلی بیشتر و بهتر میشه حس و حال یک محیط افسانه ای به سبک داستان های هزار و یک شب (که در اصل ایرانیه ولی از مون دزدیدنش) رو رسوند.

در ضمن این POP جدید از لحاظ داستانی هم خیلی غنی تر هست و به نوعی بیشتر پارسیه! همین برای من خیلی مهمه.

راستی می گفتن زرتشت هم تو بازی هست، راسته؟
نه ، بازي در اصل داستانش منشاء ميگيره از يك افسانه قديمي ايراني درباره اهورا مزدا و اهريمن كه اين افسانه البته دروغ است ولي جالب.

كه ميگه اهورا مزدا و اهريمن دو برادر هستند و... در صورتي كه دين زردشت خدايي كه ما امروز ميپرستيم رو به عنوان اهورا مزدا ميشناسه و اهريمن رو شيطان اگر اشتباه نكنم.

اما اين ها اومدن اون افسانه قديمي رو الگو قرار دادن كه خب با عقل هم جور در مياد چون هم افسانه است و هم براي تبديل به يك بازي خيلي راحت تره ...

این افسانه واقعا جالبه البته من نمیدانم که چقدر در داستان بازی از آن تاثیر گرفته شده ولی افسانه ارزش شنیدن دارد:
ایزد زمان یا همان زروان پس از خلق جهان به همانگی مخلوقش پی برد ولی احتیاجی در او وجود داشت نیاز به یک همراه که در این زیبایی با او همراه باشد.
هزار سال برای آوردن پسری نیایش کرد ( نگویید به درگاه چه کسی نیایش کرد که من هم نمیدانم:cheesygri) تا سرانجام باردار شد ولی در آن لحظه پشیمان شد زیرا فهمید تعادل در جهان بسیار ناپایدار است و از این پشیمانی نتیجه ای حاصل نشد جز پسری دیگر!!!!!!!!!!
پس از نیایش اهورامزدا ( نیکی) و از پشیمانی اهریمن ( بدی ) پدید آمد. ایزد زمان همه چیز را آماده کرد تا اهورامزدا قبل از اهریمن بدنیا بیاید و دنیا را از گزند اهریمن حفظ کند ولی اهریمن با نیرنگی زودتر از نیکی بدنیا آمد.
ایزد زمان تصمیم گرفت که به اهورامزدا کمک کند پس جهان را مکانی برای نبرد خیر و شر قرار داد. و اهورامزدا انسان را آفرید تا کمک کننده وی در نبرد باشد. ولی انسان ابزار بدی شد نه همراه اهورا مزدا.

این افسانه اصلی است ولی فکر نکنم خیلی از متن اصلی افسانه برای داستان بازی کمک گرفته باشند.

کلا دیگه امیدی به گیم اسپات نیست این از pop اون از geow2 که تو لیست بهترین بازیهای سالش قرار نگرفته:laughing:
باهات موافقم واقعا لیست مسخره ای مثلا Resistance 2 هست و گیرز 2 نیست واقعا عجیبه گرز 2 نیست :eek:NHL 09 و Dead Space هم جایگاهشون واقعا مسخره اس
و نکته از همه مهم تر اینه که MGS 4 با اختلاف فاحشی جلو عشق من :love:

باهات موافقم واقعا لیست مسخره ای مثلا Resistance 2 هست و گیرز 2 نیست واقعا عجیبه گرز 2 نیست :eek:NHL 09 و Dead Space هم جایگاهشون واقعا مسخره اس
و نکته از همه مهم تر اینه که MGS 4 با اختلاف فاحشی جلو عشق من :love:

پنجمین بازی گیرز هستش الان رفتم دیدم کی گفته گیرز نیست ;)

با اینکه این بحث اصلا به این تاپیک ربطی ندارد ولی منظور قسمت top game نیست بلکه منظور نظرسنجی بهترین بازی سال است که در این لیست بازیهایی مثل nhl , bioshock, fallout3 هست ولی بهترین بازی سال از نظر من یعنی GEOW2 نیست.
شما به اشتباه قسمت دیگری را دیده اید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or