امتیازات سایت ها و مجلات به Prince Of Persia

Death Proxy

مدیر انجمن
نسخه جدید Prince Of Persia که برای PC، 360 و PS3 عرضه میشود اولین امتیاز خود را از مجله OXM دریافت کرد.این مجله امتیاز 8 از 10 را به جدیدترین عنوان Ubisoft داده است.لازم به ذکر است که شماره جدید OXM در 5 صحفه هم اکنون عرضه شده است.

oxm_mag_holder.jpg

يكي بي زحمت اين cel-shade رو برام توضيح بده يعني چيه؟:biggrin1:
tnks
سلام.
تکنیکهای متعددی برای سایه زنی قبل از رندر بافتها وجود داره، Cel(با یک L) تکنیک سایه زنی ایه که باعث میشه سطحهای سه بعدی بافت کشی شده توسط بیتمپ(یعنی سطوحی که بافتشون عکسه نه رنگ ساده بدون عمق چون رنگ ساده سایه زنی نداره اصلا-فکر کنم) ، با استفاده از اون دو بعدی در نظر برسن. البته برای اینکار تکنیکهای زیادی هم هست اما این بازی از Cel Shading استفاده کرده.

فقط خیلی دیگه خالی بندیه بازی زیاد شده یعنی پرینس از در دیوار بالا میره اون دختره هم که مثل روح یه دفعه میاد کمکت دستت رو میگیره از هر جا عشقت باشه بلندت میکنه

کاش ايراني ها جداي اين بازي هاي تخيلي، يک بازي فاخرو جالب بسازن.

درود،

فکر کنم منظور ايشون... اين بازی های هست که ايرانی ها دارم ميسازن... قاعدتاً هر خری ميدونه prince of persia ساخت ايرانی ها نيست...:biggrin1:

ولی در هر حال.. منظور ايشون اينه که... ايرانی ها رو يک پروژه خوب کار کنن يک بازی بزرگ خلق کنن!

فقط خیلی دیگه خالی بندیه بازی زیاد شده یعنی پرینس از در دیوار بالا میره اون دختره هم که مثل روح یه دفعه میاد کمکت دستت رو میگیره از هر جا عشقت باشه بلندت میکنه

استاد!
بنده از قسمت اول بازی کردم اينو... نميدونم کجايی اين بازی رو واقعيت بود!;)

حتی شخصيت بازی مثل dahaka... خدای مرگ هست که اين هم افسانه هست...:smile:

ايراد های بنی اسرائيلی ميگيريد، فقط ميخوايد يک چيزی بگيد!:biggrin1:

میشه به من بگید توی کدوم نسخه بازی حقیقت رو توصیف میکرد ؟؟؟ به نظرم تازه توی این نسخه واقعی تر شده حداقلش اینه که زمان برگردون نداریم یا شیطان نمیشیم :laughing:

میشه به من بگید توی کدوم نسخه بازی حقیقت رو توصیف میکرد ؟؟؟ به نظرم تازه توی این نسخه واقعی تر شده حداقلش اینه که زمان برگردون نداریم یا شیطان نمیشیم :laughing:

این حرفت کاملا درست اما یه چیزی هم به یاد داشته باشید :
میشه بگید اصلا تو میدونی چرا در شماره های قبلی زمان به عقب برمیگشت ولی تو این نمیگرده ؟ سه گانه قبلی داستانش درباره خنجر زمان بود پس الکی از یه بازی زیبا ایراد نگیرید ;)
داهاکا اگه در شماره دوم نبود بنظر من داستان به اون زیبایی نمیشد .
درباره شیطان شدن پرنس گفتی اونی که تو میگی نیمه دوم سیاهی پرنس بود نه شیطان اگه شماره دومش و بازی کرده باشی راحت متوجه میشدی .
واقعیت به الکی بکش برو جلو نمیگن به داستان و اون تشبیهاتی که در بازی هستش گفته میشن .
اگه اشتباه میگم دوستان بگین من اشتباه میکنم :smile:

يوبي بايد از همون اول وقت و هزينه اي كه سر اين بازي رو گذاشت ميذاشت رويه شاهكار ي به نام XIII واقعا جاي شماره بعد اين بازي خالي هست.

این جمله رو باید با طلا قاب گرفت بزنن سر در شرکت Ubi
نامردا تو آخر XIII داستان و نیمه کاره گذاشتن و زیر نویس دادن که ادامه داره ،
تا موقعه ای که ساخت شماره 2 رو اعلام نکردن خدا لعنتشون کنه واسه اینکه با فکر جو نای مردم بازی میکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or