امتیازات سایت ها و مجلات به Prince Of Persia

Death Proxy

مدیر انجمن
نسخه جدید Prince Of Persia که برای PC، 360 و PS3 عرضه میشود اولین امتیاز خود را از مجله OXM دریافت کرد.این مجله امتیاز 8 از 10 را به جدیدترین عنوان Ubisoft داده است.لازم به ذکر است که شماره جدید OXM در 5 صحفه هم اکنون عرضه شده است.

oxm_mag_holder.jpg

این جمله رو باید با طلا قاب گرفت بزنن سر در شرکت Ubi
نامردا تو آخر XIII داستان و نیمه کاره گذاشتن و زیر نویس دادن که ادامه داره ،
تا موقعه ای که ساخت شماره 2 رو اعلام نکردن خدا لعنتشون کنه واسه اینکه با فکر جو نای مردم بازی میکنن

من نمیدونستم یعنی شماره سه ادامه داشت :eek: یا دوزاریم کجه :biggrin1:
منم احساس کردم آخرش اینو گفت :((

آخرین ویرایش:
ن نمیدونستم یعنی شماره سه ادامه داشت :eek: یا دوزاریم کجه :biggrin1:
منم احساس کردم آخرش اینو گفت :((
شما كلا يك فكري بكن.:biggrin1:
شماره سه چيه! بابا XIII رو ميگه يك بازي بود به اسم 13 كه حالت فانتزي كارتوني داشت گرافيكش خيلي هم تخيلي بود (يعني فوق العاده بود) بعد هم ساخته شد و طبق رسم هميشگي يوبي تهش يك چيزي ول داد شد كه ادامه داره ولي بازم طبق رسم هميشگي يوبي فعلا چيزي نديديم.:biggrin1:

الان متوجه شدم چقدر تو این موضوع دوزاریم کج بود :laughing:
یه آن خودم از جمله دوستان جا خوردم :biggrin1:
---------------
اما فکر نکنم این شماره چیزی کم داشته باشه . فقط تنها ایرادش اینه که اسم پرنس و یدک میکشه :biggrin1:

شما كلا يك فكري بكن.:biggrin1:
شماره سه چيه! بابا XIII رو ميگه يك بازي بود به اسم 13 كه حالت فانتزي كارتوني داشت گرافيكش خيلي هم تخيلي بود (يعني فوق العاده بود) بعد هم ساخته شد و طبق رسم هميشگي يوبي تهش يك چيزي ول داد شد كه ادامه داره ولي بازم طبق رسم هميشگي يوبي فعلا چيزي نديديم.:biggrin1:

يادمه وقتی بازی رو تموم کردم....... وقتی که ناراحت بودم که چرا بازی تموم شد... ديدم که نوشته ادامه دارد.خيلی خوشحال شدم!

ولی ميگم بعد از اينهمه سال حتی يک خبر هم از اين بازی نيست
حيف شد...

آره ولی اون امتیاز معتبر OXM خیلی تو ذوق میزنه.

ولی این امتیاز پایین تا حدودی جبرانش میکنه ! :

GamePro : 5/5=100

علی جان،

مرسی بابت اطلاع رسانيت!

فکر کنم اين اولين بازی نبود که OXM اينطوری نمره داده... روی چندتا بازی ديگه هم اينکارو کرد!

ولی اين عنوان با اين نمره ها ... انتظار يک بازی خفن رو دارم! اميدوارم تا اون موقع 360 بگيرم که ديگه پول کلی ندم برای هر بازی!

استاد!
بنده از قسمت اول بازی کردم اينو... نميدونم کجايی اين بازی رو واقعيت بود!;)

حتی شخصيت بازی مثل dahaka... خدای مرگ هست که اين هم افسانه هست...:smile:

ايراد های بنی اسرائيلی ميگيريد، فقط ميخوايد يک چيزی بگيد!:biggrin1:

احتیاجی نیست به شما توضیح بدم اما خوب ...

من نگفتم توی نسخه های قبل خالی بندی نداشت گفتم دیگه خالی بندیه این نسخه از حد گذشته
تو نسخه های قبل این بازی حداقل از یه جاهای خاصی میتونستی بپری یعنی شما وقتی رو دیوار میدویدی دوباره نمیتونستی بپری رو اون دیوار دیگه و همینجور به راهت ادامه بدی اما تو این نسخه از اسمون و در دیوار و همه جا میپره

هر چند باز هم میگم بازی عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or