It appears the first online review of Killzone 2 published by Swedish site, GP (Gothemburg Post) that we told you about this morning has been taken down.Co-op is noticeably missing
یعنی جدی Coop نداره ؟!! من فکر میکردم حتما داره ! همین یه مورد کلی ازش میندازه ....
co-op آفلاین نداره!
معمولا از بازیهای بزرگ میخوان ایرادای الکی بگیرن دیگه![]()
من کلی نفرات رو میشناسم که Co-opافلاین بازی میکننمنم ازش دفاع نکردم اما سر یه مسئله کوچیک نمیان 1 امتیاز ازش کم کنن!
در ضمن این سایتی هم که به کیلزون امتیاز داده(همینی که امین گذاشته) اصلا تو ریتینگ به حساب نمیاد!
وقتی به gta داده 3 از 5 دیگه معلومه چیکارس
gamerankings
من کلی نفرات رو میشناسم که Co-opافلاین بازی میکنن
تو کلوپ سمت ما هم -همه چون میبینن ساعتی 2تومنه 2نفره -باهم co-op
میرن-همین الانشم کلی از بچه ها ضد حال خوردن ولی بازم با کم شدن امتیاز اینچنینی
از کیفیت بازی کم نمیشه .
ولی 1نمره کم کردن برایco-opواقعا زور داره .
مسئله داستان نیست، علتش اینه که نخواستن جزئیات گرافیکی رو فدای co-op کنن.تنها دلیلی هم که میشه براش آورد خاصیت داستانی بازی هست که شاید توی co-op از بین میره (اینو از خودم میگم ! چون خیلی عجیبه یه بازی FPS توی سال 2009 این co-op رو حذف کنه , مخصوصآ بازی ای که این همه مدت در دست ساخت بوده)
مسئله داستان نیست، علتش اینه که نخواستن جزئیات گرافیکی رو فدای co-op کنن.
شخصآ علاقه ای به co-op ندارم و از این کار استقبال میکنم ولی خب در کل بنظرم کار جالبی نیست.
منظورتون اينه كه گرافيك بالا بجاي Co Op???مسئله داستان نیست، علتش اینه که نخواستن جزئیات گرافیکی رو فدای co-op کنن.
شخصآ علاقه ای به co-op ندارم و از این کار استقبال میکنم ولی خب در کل بنظرم کار جالبی نیست.