امتیازات سایتها و مجلات به Killzone 2

بجز داستان بازي كه زياد به نظرم تا الان كه جذاب نيمد
:cheesygri والا تا جایی که ما میدونیم هنوز چیزی از داستان فاش نشده جز اینکه اینبار برای پایان جنگ به سیاره هلگان حمله میکنن که اونجا با مشکلات جدیدی روبرو میشن(الان دقیق یادم نمیاد وگرنه مشکلشونم گفته بودنا:laughing:)

KZ1 که اصلا داستان درست حسابی نداشت , همون داستان پیش پا افتادش هم به شکل بدی روایت میشد. امیدوارم این بازی اینطور نباشه
گرافیک پر زرق و برق زود کهنه میشه ولی داستان هیچوقت از یاد آدم نمیره , همونطور که کسی بازی Half Life رو با گرافیکش به یاد نمیاره بلکه داستانشه که این بازی رو بزرگ کرده

سلام.
اجازه بدید اول بازی منتشر بشه!! بعد بیاید از "هوش مصنوعی" ایراد بگیرید .
تریلرهایی که تا الان به نمایش در اومدن, بیشتر برای نشون دادن گرافیک و گیم پلی بوده ! حالا من نمیدونم چجوری بعضی از عزیزان تونستن با این وجود پی به جذاب نبودن داستان ببرند
!
"جوری صحبت میکنید انگار Campaign بازی رو تا آخر رفتین"
6h52kn.png

_________

KZ1 که اصلا داستان درست حسابی نداشت , همون داستان پیش پا افتادش هم به شکل بدی روایت میشد. امیدوارم این بازی اینطور نباشه
گرافیک پر زرق و برق زود کهنه میشه ولی داستان هیچوقت از یاد آدم نمیره , همونطور که کسی بازی Half Life رو با گرافیکش به یاد نمیاره بلکه داستانشه که این بازی رو بزرگ کرده
اتفاقات قبل و بعد از Killzone 1 :

http://www.gamersland.ir/article-127.html
http://www.gamersland.ir/articlenav-127-page-2.html
ممنون بابت زحمتی که کشیدید ولی این چیزی که شما نوشتید اسمش مقدمه هست , نه داستان بازی
من اون مطالب رو ننوشتم!

آخرین ویرایش:
البته میثم از بازیهایی که سبکشون FPS هست(از نظر داستان)زیاد هم نمیشه توقع داشت.

ولی در مورد هوش مصنوعی موافقم.
اره ، البته اميدوارم KZ2 يك چيز جالب تو داستان هم داشته باشه آدم رو سنگ كوب كنه. مثلا مثل MGS :biggrin1:

از تریلرها چطور به داستان بازی پی بردی من در عجبم ! :biggrin1:
هوش مصنوعیش هم نسبت به چیزهای دیگه بازی که فوق العادست در حد خوب قرار داره .
چرا ميزني خب!؟ داستانش رو تو بعضي پيش نمايش ها خوندم. هوش مصنوعيش در حد متوسطه.

:cheesygri والا تا جایی که ما میدونیم هنوز چیزی از داستان فاش نشده جز اینکه اینبار برای پایان جنگ به سیاره هلگان حمله میکنن که اونجا با مشکلات جدیدی روبرو میشن(الان دقیق یادم نمیاد وگرنه مشکلشونم گفته بودنا:laughing:)
خب اگر ميخوندي نوشتم رو گفتم داستانش كه تا الان ...

الان رو ذكر كردم كه به حال يعني همين حالا كه چيزي نميدونيم مربوط ميشه.:biggrin1:

هوش مصنوعي هم قبول كنيد توي نمايش هاي بازي بد بود الان تريلر رو باز نگاه كردم توي يك قسمتش دوتا دشمن به طرف كركتر دويدن مثلا غافل گير كنند ولي هيچ تيري نميزدن.

ولي يك چيز جالبي من تو بازي ديدم خيلي خوشم اومد اگر دقت كنيد سيستم سلامتي بازي مثل COD ولي يك تفاوت داره ديگه مثل COD يك فلش تخيلي نمياد كه من هميشه دوران بچگيم ميگفتم اين فلش وسط جنگ چه طوري پيداش شده. جاي اين فلش از هر طرف تير بخوريد خون ميپاچه تو صفحه.

آخه شماها که هنوز Killzone 2 رو بازی نکردید که درباره هوش مصنوعیش و داستانش نظر میدید!
توی چند تریلری که دیدم هوش مصنوعیش خوب بود و مشکلی نداشت . بی خود ایراد نگیرید.

در ضمن اینجا مثلا تاپیک امتیازات این بازیه ها ! بحث را تمام کنید!:biggrin1:

هوش مصنوعي هم قبول كنيد توي نمايش هاي بازي بد بود الان تريلر رو باز نگاه كردم توي يك قسمتش دوتا دشمن به طرف كركتر دويدن مثلا غافل گير كنند ولي هيچ تيري نميزدن.
میثم جان هیچ بازیسازی هوش مصنوعی رو ییهو نشون ملت نمیده!
mgs وقتی تو tgs نشونش دادن همه از هوش مصنوعیش مینالیدن!
حتی همین کیانوش خودمون که با تیم بازیرایانه رفته بود ژاپن از هوش مصنوعی بدش اومده بود!
اما الان به هوش مصنوعیه MGS نگاه کن!
کافیه یه Alert زده شه! تو هر سوراخی باشی گیرت میارن! کافیه یه جا وایسی بخوای با geko ها بجنگی میپره رو سرت فرود میاد:laughing:
منظورم اینه که ببین چی بود و چی شد!
کیلزون هم با این خرجا مطمین باش هیچ کمی و کاستی ای نخواهد داشت
همونطور که کسی بازی Half Life رو با گرافیکش به یاد نمیاره بلکه داستانشه که این بازی رو بزرگ کرده
بیخیال
یعنی واقعا half life بخاطر داستانش بزرگ شد؟
خیر گیم پلی منحصر به فرد سری half life هست که اونو به اینجا رسونده!
در ضمن half life همین الانشم یکی از پر انعطافترین موتورهای گرافیکی رو داره که بازیهای زیادی ازش ساخته شد

آخرین ویرایش:
میثم جان هیچ بازیسازی هوش مصنوعی رو ییهو نشون ملت نمیده!
mgs وقتی تو tgs نشونش دادن همه از هوش مصنوعیش مینالیدن!
حتی همین کیانوش خودمون که با تیم بازیرایانه رفته بود ژاپن از هوش مصنوعی بدش اومده بود!
اما الان به هوش مصنوعیه MGS نگاه کن!
کافیه یه Alert زده شه! تو هر سوراخی باشی گیرت میارن! کافیه یه جا وایسی بخوای با geko ها بجنگی میپره رو سرت فرود میاد:laughing:
منظورم اینه که ببین چی بود و چی شد!
کیلزون هم با این خرجا مطمین باش هیچ کمی و کاستی ای نخواهد داشت
خب محمد جان منم كه عرض كردم اميدوارم هوش مصنوعي بهتر بشه.

و هوش مصنوعي در ‌‍(نمايش ها) مشكل داشت.

درباره MGS هم درست اصولا هوش مصنوعي مثل فريم ريت ميمونه انگار در آخر كار درست ميشه! حتي در بازي هايي مثل AC كه بنا روي هوش بود.

درباره KZ2 من ديگه حرفي نميزنم تا عرضه بشه و قسمتمون بشه بازي كنم بعد تحليلش ميكنم :biggrin1:

First online review of Killzone 2 awards game 4 out of 5

Swedish site GP has published what appears to be the first online review of Killzone 2, and has awarded the game 4 out of 5.
The reviewer sums things up thus:
[Translated from Swedish] The controls are good and the environments feel natural, raw and uncouth and that’s where Killzone 2 succeeds compared to many other shooters; it feels more personal, it’s easier to identify with your character and to feel connected with your teammates. Co-op is noticeably missing, which is odd, and Killzone 2 isn’t doing much new with the genre but it is great enough to succeed without launching for the Christmas Sales Period.

منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or