امتیازات سایتها و مجلات به Killzone 2

یاشار مسئله اینه که بعد از این همه مدت از K2 کمتر از شاهکار توقع نمیره. (مسئله SF4 هم نمیخوام وسط بکشم ولی من که منتظر یه عنوان فوق‌العاده هستم!)
اگر مسئله خطی بودن مراحل در K2 که برای من هنوز مبهمه تا حدی رفع بشه باید با عنوان بسیار خوبی طرف باشیم.

KZ II از لحاظ فنی هیچ مشکلی نداره ... البته نمیدونم تو نسخه های "بررسی" مشکل هوش مصنوعی رو برطرف کردن یا نه اما به نظر شما چه ضعفی داره این بازی؟ البته از روی ترایلر ها نمیشه فهمید ولی اون چیزی که ما دیدیم یه اَبر بازی بوده.
درسته که مجله رسمی PS هست ولی نمیاد با یه امتیاز نادرست اعتبار خودشو زیر سوال ببره ... ضمن این که خیلیا اعتقاد دارن کار این مجلات(OXM و PSM) بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا چیزای دیگه ...

یاشار مسئله اینه که بعد از این همه مدت از K2 کمتر از شاهکار توقع نمیره. (مسئله SF4 هم نمیخوام وسط بکشم ولی من که منتظر یه عنوان فوق‌العاده هستم!)
اگر مسئله خطی بودن مراحل در K2 که برای من هنوز مبهمه تا حدی رفع بشه باید با عنوان بسیار خوبی طرف باشیم.

کاری به KZ2 و SF4 ندارم. مشکلی که من رو مشکوک کرده نمره هاشون به Sonic U و Rise of و EndWar ه.
KZ2 و SF4 رو نرفتم ولی حداقل در مورد پایینی ها که موجودن به نظرم خیلی بی ربط امتیاز دادن.

من که تا حالا ندیده بودم نزدیکه 55 روز زودتر بازی برای Review بدن دیگه خیلی زود میدادن 1 ماه بود که اونم بازیهای RPG به دلیل زمان بالا .
خب اگر بازی اماده شده و برای Review رفته تاریخ انتشار بیارن جلو دیگه:biggrin1:
ولی همونی که فکر میکردم شد یه شاهکار تمام عیار پولت حاضره زودتر بیا:love:

الان ممکنه فکر کنین این مجله به همه بازی های انحصاری نمره خوب می ده ولی این طور نیست
این نمره ها مال چند تا بازی انحصاری هست که این مجله نمره داده:
heavenly sword=3.5
lair=2.5
resistance2=4
warhawk=3.5

فقط 2 ماه مونده تا واژه ابر بازی واقعا تبدیل به یک حقیقت بشه !
مطمئن باشید KILLZONE2 با تمام نکاتی که دیگر همه میدانید به راحتی میتواند حتی از همین الان صفت بهترین بازی 2009 را یدک بکشد ...
البته فکر کنم باز هم GAMESPOT (خل وضع) به این بازی هم نمره بد بده چون توی نمره دادن به ابر بازی ها سابقه داره اونم از اون افتضاحش :d

خوش به حالشون چه حالی دارن می کنن

ولی ما چی باید تا 2 ماه دیگه تو کف باشیم
يعني ترجيه ميدي وسط امتحانات بازي كني يا توي اسفند كه همه چيز تق و لق بازي كني؟

كلا من هرچي تريلر جديد از KZ2 بود ديدم واقعا همشون معركه بودن و بجز داستان بازي كه زياد به نظرم تا الان كه جذاب نيمد! بقيه عناصر توش عالي بود به عنوان يك FPS فقط يك مشكل داشت اونم هوش مصنوعي داغونش كه توي نسخه Preview كه من ديدم يك جا 3 تا از دشمن ها رو زد دونه دونه زد در حالي كه توي يك رديف وايساده بودن و هيچ عكس العملي نشون ندادن!

بجز داستان بازي كه زياد به نظرم تا الان كه جذاب نيمد! فقط يك مشكل داشت اونم هوش مصنوعي داغونش كه توي نسخه Preview كه من ديدم يك جا 3 تا از دشمن ها رو زد دونه دونه زد در حالي كه توي يك رديف وايساده بودن و هيچ عكس العملي نشون ندادن!

البته میثم از بازیهایی که سبکشون FPS هست(از نظر داستان)زیاد هم نمیشه توقع داشت.

ولی در مورد هوش مصنوعی موافقم.

كلا من هرچي تريلر جديد از KZ2 بود ديدم واقعا همشون معركه بودن و بجز داستان بازي كه زياد به نظرم تا الان كه جذاب نيمد! بقيه عناصر توش عالي بود به عنوان يك FPS فقط يك مشكل داشت اونم هوش مصنوعي داغونش كه توي نسخه Preview كه من ديدم يك جا 3 تا از دشمن ها رو زد دونه دونه زد در حالي كه توي يك رديف وايساده بودن و هيچ عكس العملي نشون ندادن!
از تریلرها چطور به داستان بازی پی بردی من در عجبم ! :biggrin1:
هوش مصنوعیش هم نسبت به چیزهای دیگه بازی که فوق العادست در حد خوب قرار داره .

اره خدایی.اگه این هوش مصنوعیش درست بشه یه جنگ تمام عیارو تجربه میکنیم.امیدوارم این مشکل برطرف بشه.
یا حق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or