یاشار مسئله اینه که بعد از این همه مدت از K2 کمتر از شاهکار توقع نمیره. (مسئله SF4 هم نمیخوام وسط بکشم ولی من که منتظر یه عنوان فوقالعاده هستم!)
اگر مسئله خطی بودن مراحل در K2 که برای من هنوز مبهمه تا حدی رفع بشه باید با عنوان بسیار خوبی طرف باشیم.
من فکر کنم این مغازها دیگه دزدیرو به اخرش برسونن و این بازی رو 200 بیشتر بدن
يعني ترجيه ميدي وسط امتحانات بازي كني يا توي اسفند كه همه چيز تق و لق بازي كني؟خوش به حالشون چه حالی دارن می کنن
ولی ما چی باید تا 2 ماه دیگه تو کف باشیم
يعني ترجيه ميدي وسط امتحانات بازي كني يا توي اسفند كه همه چيز تق و لق بازي كني؟
بجز داستان بازي كه زياد به نظرم تا الان كه جذاب نيمد! فقط يك مشكل داشت اونم هوش مصنوعي داغونش كه توي نسخه Preview كه من ديدم يك جا 3 تا از دشمن ها رو زد دونه دونه زد در حالي كه توي يك رديف وايساده بودن و هيچ عكس العملي نشون ندادن!
از تریلرها چطور به داستان بازی پی بردی من در عجبم ! :biggrin1:يعني ترجيه ميدي وسط امتحانات بازي كني يا توي اسفند كه همه چيز تق و لق بازي كني؟
كلا من هرچي تريلر جديد از KZ2 بود ديدم واقعا همشون معركه بودن و بجز داستان بازي كه زياد به نظرم تا الان كه جذاب نيمد! بقيه عناصر توش عالي بود به عنوان يك FPS فقط يك مشكل داشت اونم هوش مصنوعي داغونش كه توي نسخه Preview كه من ديدم يك جا 3 تا از دشمن ها رو زد دونه دونه زد در حالي كه توي يك رديف وايساده بودن و هيچ عكس العملي نشون ندادن!
اره خدایی.اگه این هوش مصنوعیش درست بشه یه جنگ تمام عیارو تجربه میکنیم.امیدوارم این مشکل برطرف بشه.يعني ترجيه ميدي وسط امتحانات بازي كني يا توي اسفند كه همه چيز تق و لق بازي كني؟
كلا من هرچي تريلر جديد از KZ2 بود ديدم واقعا همشون معركه بودن و بجز داستان بازي كه زياد به نظرم تا الان كه جذاب نيمد! بقيه عناصر توش عالي بود به عنوان يك FPS فقط يك مشكل داشت اونم هوش مصنوعي داغونش كه توي نسخه Preview كه من ديدم يك جا 3 تا از دشمن ها رو زد دونه دونه زد در حالي كه توي يك رديف وايساده بودن و هيچ عكس العملي نشون ندادن!
از تریلرها چطور به داستان بازی پی بردی من در عجبم ! :biggrin1: .