امتیازات بازی Uncharted 2: Among Thieves

Frobary

Loyal Member
سلام!

image-3B75_4AAEAC00.jpg

این بازی بزرگ که کمتر از یک ماه دیگر عرضه خواهد شد اولین امتیازش را گرفت. مجله PSM3 فرانسه به این بازی امتیاز فوق العاده عجیب 21 از 20 داده است.

394102_1_hs.jpg

این هم توضیحاتی که در مورد بازی داده شده:
Code:
[LEFT]The latest edition of the french PSM3 magazine has published the review of the highly anticipated PS3 exclusive Uncharted 2: Among Thieves. Below will find a scan of the rating the magazine has attributed to the title.

21/20: Monstruous.

The conclusion of the test reads [english translation]:

"Long, visually stunning, deep and explosive, Uncharted 2 combines all the qualities you can find in a videogame, and more! A new milestone has been reached in the videogame history." 
[/LEFT]
=================
=================
سایر امتیازات:
Playstation: The Official Magazine 10 Of 10
Games Radar 10 Of 10
IGN 9.5 Of 10

آخرین ویرایش:
نمیدونم دوستان این خبر رو گذاشتن یا نه اما مجله فرانسوی PSM3 به بازی امتیاز عجیب 21 از بیست رو داده!!:eek:

جالبه توی خود نقد هم همش گفته که کلا همه چیز این بازی کولاک مطلق هست!!

پ.ن: IGN میخواست به MGS4 هم 11 بده، اما نداد!! مثل اینکه این یکی تونست بالاخره از حد معمول بزنه بالاتر!:biggrin1:

نمیدونم دوستان این خبر رو گذاشتن یا نه اما مجله فرانسوی PSM3 به بازی امتیاز عجیب 21 از بیست رو داده!!:eek:

جالبه توی خود نقد هم همش گفته که کلا همه چیز این بازی کولاک مطلق هست!!

پ.ن: IGN میخواست به MGS4 هم 11 بده، اما نداد!! مثل اینکه این یکی تونست بالاخره از حد معمول بزنه بالاتر!:biggrin1:

آره تو پست اول گفته شده

بعضی از دوستان به رنگبندی و استیل گرافیکی بازی گیر دادن.به عنوان یه کوچیکتر تو این زمینه(gaming) باید بگم که مگه فقط گرافیک بالای یه بازی اونو قشنگ میکنه یا مثلا گرافیک واقع گرایانه دلیل اینه که گیمر از گرافیک بازی خوشش بیاد؟....اگر اینطور باشه پس prince of persia و borderlands کلا شوتن دیگه!!!......ولی دیدیم که سازنده های POP اول یه دموی CG با گرافیک فوق العاده دادن ولی آخر بازی با گرافیک cell shade اومد دقیقا مثل borderland

یعنی رنگ این همه رو سخت افزار فشار میاره ؟!:biggrin1:

نمیدونم ، آره لابد ، مخصوصا اگه PS3 باشه که خیلی بهش فشار میاد :biggrin1:

البته شماره 2 از لحاظ فانتزی بودن خیلی با 1 ش فرق داره ، 1 ش کاملا Theme کارتونی داشت ولی 2 اینطوری نیست . حتی مدل انفجارهای 1 کارتونی بود ( کارتونی یه سبک هستش و معنیش ضعیف بودن نیست ، مثلآ مثل POP ) ، ولی در شماره 2 کاملا انفجارها حالت طبیعی تر داره و خیلی فرق کرده ، یا مثلا افکت های تیراندازی در هنگام شلیک گلوله .

آخرین ویرایش:
اقا دیگه گندش نکن دیگه ! دیگه اینطوریها هم نیستش ! در گرافیک بالای بازی هیچی شکی نیست و من حرفی ندارم ولی دیگه این همه تعریف و تمجید نداره !
دوست عزیز ببخشید که نظرات شخصیه من با مال شما سازگار نیست!از این به بعد قبل از اعلام نظر شخصی سعی میکنم با شما مشورت کنم!!
تعریف و تمجید من از گرافیک این بازی هیچ تاثیری به حال هیچکس نداره چون اول و آخر من این بازی رو بازی نمی کنم...
به هر حال این نظر شخصی من بود...

در رابطه با رنگهای بازی میتونم بگم که به بهترین شکل ممکن کار شده و از این لحاظ یکی از بهترینهای این نسله . توضیحات اضافه هم لازم نیست (چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است) شاید علت اینکه یه سری کلا علاقشون به رنگ!!! از بین رفته، تجربه بازیهای این نسل هست که اکثرا در اونها رنگهای تیره و خاکستری به هر علتی(مثل القای جو محیط ! خواست سازندگان ، انجین بازی) به کار رفته و وقتی بازی با رنگهای متنوع و واقعی میبینند به نوعی تعجب میکنند.

البته ایرادای خنده داری گرفتید از بعضیا دیگه این حرکات بچه گانه واقعا بعیده!

اصولا این بازی احتمال زیاد میانگین امتیازاتش فک نکم از 95 درصد پایینتر بیاد .

در مورد رنگ بندی بازی هم باید بگم از نقات قوتش محسوب میشه با این همه بازی که دارای رنگ بندی مرده و تاریک و بعضا تکرنگ هستند . کلا naughty dog همیشه به عنوان یکی از بهترین استودیوهای جهان شناخته میشده.

( کارتونی یه سبک هستش و معنیش ضعیف بودن نیست ، مثلآ مثل POP ) ، ولی در شماره 2 کاملا انفجارها حالت طبیعی تر داره و خیلی فرق کرده ، یا مثلا افکت های تیراندازی در هنگام شلیک گلوله .

اشتباه نکن من اصلا منظورم این نیست که بگم رنگ بازی مشکل داره چون هر کس سلیقه ای داره و دارم نظره خودم را میدم . ولی باید قبول کرد که رنگبندی بازی واقع گرا نیست . یکم به نظرم رنگها بیش از حد پر رنگ و روغنی هست :biggrin1:

علت این حرفم اینه که Uncharted 2: Among Thieves کلا یه بازی واقع گراست چه از لحلظ محیطی و یا گیم پلی و دشمنان .
به همین خاطر میگم شاید بهتر بود از رنگهای مناسب تر استفاده کنند . البته ممکنه خیلی ها همین رنگ با سلیقشون جور در بیاد و اتفاقا یه حسن هم بدونن.

آخرین ویرایش:
نمیدونم ، آره لابد ، مخصوصا اگه PS3 باشه که خیلی بهش فشار میاد :biggrin1:

البته شماره 2 از لحاظ فانتزی بودن خیلی با 1 ش فرق داره ، 1 ش کاملا Theme کارتونی داشت ولی 2 اینطوری نیست . حتی مدل انفجارهای 1 کارتونی بود ( کارتونی یه سبک هستش و معنیش ضعیف بودن نیست ، مثلآ مثل POP ) ، ولی در شماره 2 کاملا انفجارها حالت طبیعی تر داره و خیلی فرق کرده ، یا مثلا افکت های تیراندازی در هنگام شلیک گلوله .
البته 1 اش فقط مراحلی که تو جنگل بود کارتونی و مصنوعی بود به وگرنه مراحلی که روی جت اسکی یا تو مراحلی که زیر زمین بود واقعی کار شده بود.
علاوه بر انفجار خون هم کمی مصنوعی بود.

ولی باید قبول کرد که رنگبندی بازی واقع گرا نیست . یکم به نظرم رنگها بیش از حد پر رنگ و روغنی هست
خب شما رنگو تو lcd یا tv کم کن!;)
تو رو خدا ایرادای بنی اسرائیلی نگیرید.
الان 5 تا صفحه باز شده 3 تا امتیاز دیدیم..همشم بخاطر بحثهای بیمورد مثل رنگ بندیو جوگیر شدن نویسنده و اینجور چیزاس.
از قدیم گفتن حقیقت برای بعضیا تلخه.

اتفاقا تم باحالی داره .من از تم شماره او زیاد خوشم نیومد اما شمارهه دوم کاملا طبق سلیقه کار شده:d
یادمه شماره اول خون بسیار ضایع بود اما شماره دوم....
اگه همین قدر به نسبت هر شماره بخواد پیشرفت کنه شماره سوم به عمر من نمیرسه!

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or