امتیازات بازی Uncharted 2: Among Thieves

Frobary

Loyal Member
سلام!

image-3B75_4AAEAC00.jpg

این بازی بزرگ که کمتر از یک ماه دیگر عرضه خواهد شد اولین امتیازش را گرفت. مجله PSM3 فرانسه به این بازی امتیاز فوق العاده عجیب 21 از 20 داده است.

394102_1_hs.jpg

این هم توضیحاتی که در مورد بازی داده شده:
Code:
[LEFT]The latest edition of the french PSM3 magazine has published the review of the highly anticipated PS3 exclusive Uncharted 2: Among Thieves. Below will find a scan of the rating the magazine has attributed to the title.

21/20: Monstruous.

The conclusion of the test reads [english translation]:

"Long, visually stunning, deep and explosive, Uncharted 2 combines all the qualities you can find in a videogame, and more! A new milestone has been reached in the videogame history." 
[/LEFT]
=================
=================
سایر امتیازات:
Playstation: The Official Magazine 10 Of 10
Games Radar 10 Of 10
IGN 9.5 Of 10

آخرین ویرایش:
گرافیک این بازی با اینکه خیلی خفنه ولی یه کم کارتونیه.یعنی یه کم ابرنگیه:-"
البته کارتونی نه فانتزی.
دقیقا منم چند وقته میخواستم اینو بگم . با این که گرافیک بازی عالیه ولی یه چیزش که بده همین رنگبندیه بازی هست . با این که واقعا رنگهای متنوع کار شده ولی رنگها واقعی نیستند کمی فانتزی یا به مثال مثل فیلمهای انمیشنی میمونه .

1145624200.png
.....
نه واقعا کجای این سه تا عکس شبیه (آبرنگ) یا (کارتون) میمونه؟!

دوست عزیز چیزی که دوستمون بالا گفتن درسته البته گفتن کارتونی درست نبود باید میگفت فانتزی .
ولی این دلیل نمیشه به گرافیک بازی ضربه بخوره بالاخره در نوع خودش عالیه ولی این مشکل را هم حل میکردن چه بهتر :biggrin1:

دقیقا منم چند وقته میخواستم اینو بگم . با این که گرافیک بازی عالیه ولی یه چیزش که بده همین رنگبندیه بازی هست . با این که واقعا رنگهای متنوع کار شده ولی رنگها واقعی نیستند کمی فانتزی یا به مثال مثل فیلمهای انمیشنی میمونه .
فرخ به نظر من و خیلی های دیگه یکی از برتری های این بازی دقیقآ همین نوع رنگ بندیش هست ! توی نسلی که داریم از رنگهای سیاه و قهوه ای و خاکستری کور میشیم , همچین رنگ بندی ای یه جور معجزه هست.

فرخ به نظر من و خیلی های دیگه یکی از برتری های این بازی دقیقآ همین نوع رنگ بندیش هست ! توی نسلی که داریم از رنگهای سیاه و قهوه ای و خاکستری کور میشیم , همچین رنگ بندی ای یه جور معجزه هست.

نه آریا متوجه حرف من نشدی من خودم گفتم که تنوع رنگ عالیه . ولی یه حالت فانتزی مانند داره نمیتونم برات همش را مثال بزنم ولی همون یه نمونه به برگهای درختها و چمن های روی زمین نگاه بندازی متوجه میشی البته یه نمونه مثال بود .

ولی بازم در نوع خودش عالیه ولی واقع گرا نیست . رنگبندی واقع گرا یه چیزه دیگست به مثال همین کرایسیس.
من میگم وقتی اینا این همه زحمت کشیدن تا همه چیز را سینمایی درست کنند تا واقع گرا بشه باید رو رنگبندی هم کار میکردند و رنگها را کمی خشنتر درست میکردند چون رنگها بیش از حد شاد هستند .

آخرین ویرایش:
من با اون قسمت نقد حال کردم که نوشته بود long واقعا یکی از ایراداتی که شماره 1 داشت کم بودن بازی بود.
خدا کنه بازی مثل killzone 2 دو هفته ای زودتر عرضه بشه زودتر حالشو ببریم

اون امتیاز اول احتمالا اشتباه تایپی بود.تهشو دربیاریم طرف میخواست امتیاز 12 از 20 بده:cheesygri:-"
ولی خدایی با این 2تا امتیازی که دادن باید منتظر میانگین امتیازهای بالای 9 بود و مخصوصا امتیازهای GS,IGN,EDGE و دنیای بازی موند.:cheesygri:laughing:

فرخ جان مشکل نیست ، سلیقه ست ، مشکل یعنی اونا میخواستن رنگها شاد نباشه ، نتونستن یا سخت افزار اجازه نداده ، رنگها شاد شده !

• Like
Reactions: vaan 2
کلا حرکت جالبی نبود ، البته یه جورایی اون منتقد میخواسته شوکه شدن خودش رو نشون بده که خوب کاری جز این راه پیدا نکرده .
به نظر من امتیاز سایت هایی مثل IGN و 1UP و CVG و ... همه چیز رو مشخص می کنه و البته فراتر از اینها تجربه خودمون از این بازی .
همگی صبر می کنیم تا 15 اکتبر . :smile:

پ.ن : خوشم میاد یه سری در درآوردن بامبول مهارت خاصی دارند ، شاید فردا منتظر این باشیم که یکی میگه دماغ این شخصیت واقع گرایانه طراحی نشده پس این بازی از بیخ و بن مشکل داره :دی یا به علت رنگ قرمز جیغ شخصیت مونث بازی این بازی جز بازی های شکست خورده این نسله :دی
این بازی اگر فردا از همه جا 10 بگیره خوشبختانه ما حوصلمون سر نمیره چون همیشه یه سری هستند که با دراوردن بامبول های جدید و نواورانه نیمزارن حوصله ما سر بره :دی

آخرین ویرایش:
به نظر من هم این رنگ بندی و حالت فانتزی که باعث جذابیت
و متفاوت بودن گرافیک uncharted می شه . این موضوع که
می گن گرافیک هر چی واقعی تر باشه قشنگتره به نظر من
حرف درستی نیست به دلیل اینکه ما هر روز داریم گرافیک
واقعی رو اطرافمون می بینیم . پس اون چیزی که باعث
جالب تر شدن گرافیک می شه همون تفاوت داشتن هستش
که uncharted به خوبی تونسته این کار رو انجام بده .

آخرش هم میاد تو مرجع کل نمراتشون میده 20 اما برای این که ... باشه داده رو مجله زدن 21 خوب مجله هستش با این کارش به نظر من هم میخواسته بگه بازی خیلی بزرگی هستش.

راجب بقیه چیز ها هم وقتی یه عده برای این که این بازی رو نمیتونن بازی کنن یا نمیخوان ایراد بی خود میگیرن دیگه آدم چیزی نگه بهتره این دیگه از زمان KILLZONE2 , R2 , MGS خیلی از بازی های دیگه معلوم شده این اشخاص چی تو فکر ... میگزره.

پ.ن : خوشم میاد یه سری در درآوردن بامبول مهارت خاصی دارند ، شاید فردا منتظر این باشیم که یکی میگه دماغ این شخصیت واقع گرایانه طراحی نشده پس این بازی از بیخ و بن مشکل داره :دی یا به علت رنگ قرمز جیغ شخصیت مونث بازی این بازی جز بازی های شکست خورده این نسله :دی
این بازی اگر فردا از همه جا 10 بگیره خوشبختانه ما حوصلمون سر نمیره چون همیشه یه سری هستند که با دراوردن بامبول های جدید و نواورانه نیمزارن حوصله ما سر بره :دی
کلا ایراد گرفتن تو خون ما ایرانی هاست. مخصوصا اگه از داشتن اون چیز محروم باشیم.

در مورد فانتزی بودن رنگ هم باید بگم که به نظر من اصلا اینطور نیست. خیلی هم واقعی کار شده. تو uncharted 1 خیلی فانتزی بود ولی اینجا تعادل رعایت شده.
بازی هایی مثل Gears of War یا killzone هستند که از نظر رنگ واقعی نیستند.

فرخ جان مشکل نیست ، سلیقه ست

البته اگه کسی به چشم واقع گرا نگاه کنه مشکل حساب میشه . ولی قضیه ی سلیقه باشه نه .

یا سخت افزار اجازه نداده ، رنگها شاد شده !

یعنی رنگ این همه رو سخت افزار فشار میاره ؟!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
PlayStation: The Official Magazine امتیاز 5/5 داد.

ممنون اصلان.
روی جلد مجله نوشته: Forget game of the year,this is one of the best games of all time
من که دارم دیووونه میشم. اینطور که بچه ها مشتاق بازی هستند فکر کنم با قحطی Uncharted تو ایران روبرو میشیم. باید از 5،6 روز زودتر بریم جلوی DC چادر بزنیم!!
در مورد گرافیک کارتونی و آبرنگی هم باید بگم که دوستان بازی رو با Prince of Persia اشتباه گرفتن:biggrin1:

شماره یک این بازی عالی بود.این شماره هم همینطوره.ولی در خصوص ابرنگی بودن باید بگم منم موافقم.یه تریلر hd از این بازی دیدم از اون مرحله ای که سوار ترن هست.جزییات بازی خیلی عالیه مخصوصا وقتی ترن به دریا میرسه ولی درختان کنار جاده یه رنگ سبز خیلی فانتزی دارن که البته رنگ بندیه بازی رو جذابتر میکنه.
به هرحال من با این تریلرهایی که دیدم اون تعریفی که از گرافیکش میشه هنوز درک نکردم که چرا؟باید چند دستی بازی کنیم تا حالیمون بشه.
شما کلا عادت داری میای همیشه از یه چیزی تعریف میکنی آخرش هم یه تیکه ی مسخره مینویسی میری پی کارت؟
پس قدرت درک همه ی منتقد ها و .... ایراد داره که از گرافیک این بازی تعریف میکنن.

آخرین ویرایش:
شماره یک این بازی عالی بود.این شماره هم همینطوره.ولی در خصوص ابرنگی بودن باید بگم منم موافقم.یه تریلر hd از این بازی دیدم از اون مرحله ای که سوار ترن هست.جزییات بازی خیلی عالیه مخصوصا وقتی ترن به دریا میرسه ولی درختان کنار جاده یه رنگ سبز خیلی فانتزی دارن که البته رنگ بندیه بازی رو جذابتر میکنه.
به هرحال من با این تریلرهایی که دیدم اون تعریفی که از گرافیکش میشه هنوز درک نکردم که چرا؟باید چند دستی بازی کنیم تا حالیمون بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or