امتیازات بازی Uncharted 2: Among Thieves

Frobary

Loyal Member
سلام!

image-3B75_4AAEAC00.jpg

این بازی بزرگ که کمتر از یک ماه دیگر عرضه خواهد شد اولین امتیازش را گرفت. مجله PSM3 فرانسه به این بازی امتیاز فوق العاده عجیب 21 از 20 داده است.

394102_1_hs.jpg

این هم توضیحاتی که در مورد بازی داده شده:
Code:
[LEFT]The latest edition of the french PSM3 magazine has published the review of the highly anticipated PS3 exclusive Uncharted 2: Among Thieves. Below will find a scan of the rating the magazine has attributed to the title.

21/20: Monstruous.

The conclusion of the test reads [english translation]:

"Long, visually stunning, deep and explosive, Uncharted 2 combines all the qualities you can find in a videogame, and more! A new milestone has been reached in the videogame history." 
[/LEFT]
=================
=================
سایر امتیازات:
Playstation: The Official Magazine 10 Of 10
Games Radar 10 Of 10
IGN 9.5 Of 10

آخرین ویرایش:
همه‌ی پلتفرم‌ها یعنی مثلا این بازی برگ جدیدی در تاریخ گرافیک ویدئویی هست؟این بازی نمونه ی جدیدی در گرافیک کنسولی به شمار میره مسلما،اما بحث اینه که آیا میتونه یه نقطه‌ی اوج تو گرافیک ویدئویی باشه؟البته به نظرم برای قضاوت زوده و تازه یه نقد منتشر شده اما نمره‌ی 10 تو هر موضوعی معنی خاصی داره.
---
وقتی به بازی‌ای تو بحث گرافیک نمره‌ی کامل داده میشه یعنی این بازی در اوج کیفیت گرافیکی ممکن در این پلتفرم وجود داره.برای مثال کرایسیس از اکثر منتقدینش نمره ی کامل تو گرافیک رو گرفت و با توجه به 2 سالی که از انتشارش میگذره میشه گفت که واقعا کرایسیس حدکاثر کیفیت ممکنه روی DX9.0c بوده(در صورتی که هر DX یه پلتفرم حساب بشه که درسته).ولی سوال من اینه که Uncharted 2 حداکثر کیفیت گرافیکی ممکن روی PS3 رو داره؟اگه اره که چه بد برای این پلتفرم!!!

نتیجه:فکر کنم منتقد فقط PS3 بازی میکنه!:biggrin1:

همه‌ی پلتفرم‌ها یعنی مثلا این بازی برگ جدیدی در تاریخ گرافیک ویدئویی هست؟این بازی نمونه ی جدیدی در گرافیک کنسولی به شمار میره مسلما،اما بحث اینه که آیا میتونه یه نقطه‌ی اوج تو گرافیک ویدئویی باشه؟البته به نظرم برای قضاوت زوده و تازه یه نقد منتشر شده اما نمره‌ی 10 تو هر موضوعی معنی خاصی داره.
---
وقتی به بازی‌ای تو بحث گرافیک نمره‌ی کامل داده میشه یعنی این بازی در اوج کیفیت گرافیکی ممکن در این پلتفرم وجود داره.برای مثال کرایسیس از اکثر منتقدینش نمره ی کامل تو گرافیک رو گرفت و با توجه به 2 سالی که از انتشارش میگذره میشه گفت که واقعا کرایسیس حدکاثر کیفیت ممکنه روی DX9.0c بوده(در صورتی که هر DX یه پلتفرم حساب بشه که درسته).ولی سوال من اینه که Uncharted 2 حداکثر کیفیت گرافیکی ممکن روی PS3 رو داره؟اگه اره که چه بد برای این پلتفرم!!!

نتیجه:فکر کنم منتقد فقط PS3 بازی میکنه!:biggrin1:

من نمیدونم ، این کجا حرفی از Platform زده ؟!! کجا گفته این بازی برگ جدیدی در تاریخ گرافیک ویدئویی هست ؟!! کجا گفته نقطه‌ی اوج تو گرافیک ویدئویی باشه ؟!!!

شما چه تحلیل قشنگی داری واقعا !!! بازیهای COD 4 - Gears of war 1 - GTA IV و MGS 4 همگی از جاهای مختلف برای گرافیک 10 گرفتن ، خب این یعنی دیگه بهتر از اینا نشده و نمیشه ؟!! پس چه بد برای این همه پلتفرمها !!! :(

به هر حال تنها چیزی که من الان میدونم و میشه راجع بهش نظر داد ( قبل از اینکه بشه بازی کرد ) اینه که حداقل از نظر گرافیک عالیه این بازی ، حالا تاسف شما برای چیه ، خودت میدونی !!

نتیجه : اگه گفتی شما فقط چی بازی میکنی ؟!!

منم با نظر نیما موافقم ربطی نداره بستگی به اون سال و زمان عرضه هست و خیلی مسائل دیگه ممکنه حتی یک بازی زیاد گرافیکش هم قابل تحسین نباشه اما ببینینم 9.5 یا 10 دادن کهش اید به خاطر افکت و جزئیات بی حد گرافیک باشه.
من با توجه به دمو های بازی واقعا از دیدن جزئیات بازی شگرف زده شدم.فیزیک و چیزایی که با چشم قابل درک باشن!!هم عالی بود اما با این حال این کارشون 2 تا نتیجه داره به نظر من!یکی اینکه باعث میشه فروش بای خیلی بهتر بشه چون خیلیا میخوان بفهمن واقعا قضیه چیه!مطمئا باشید اگه قرار از جو گرفتگی بود که هیچ گاه سردبیر اون مجه اجازه این کارو نمیداد اما مسئله دوم اینه که بقیه سایتام شدیدا سخت گیری میکنن و ممکنه دیگه به هر جای بازی گیر بدن و خلاصه مو رو از ماست بکشن بیرون!
با این حال چیزی به عرضه بازی نمونده و از الان میتونم بگم باندل این بازی خودش کلی فروش میره:d(خدوم یکیشو میخرم:d)

ولی سوال من اینه که Uncharted 2 حداکثر کیفیت گرافیکی ممکن روی PS3 رو داره؟اگه اره که چه بد برای این پلتفرم!!!

PS و سونی اتفاقا باید افتخار کنن که همچین بازیی با این قدرت گرافیکی روی کنسولشون می یاد شما هم با اون جمله ی بالات متاسفانه نشون دادی که داری از حقیقت فرار می کنی چون اگه دو تا نقد از سایتای مختلف راجع به این بازی و گرافیکش می خوندی اون نظر رو نمی دادی در ضمن همونجور که گفتم گیم وگرافیک جای پیشرفت دارن و حداکثر کیفیت کنسول و... حرفای بیربطین (متاسفانه نمی خواستم اسم بازی جهت مقایسه ببری البته از پست اولت فهمیدم چی میخوای بگی;)) بحث هم ادامه ندیم بهتره چون حیفه این تاپیک بیشتر از این منحرف بشه منتظر بقیه امتیاز ها...........

پست آخر من مربوط به جوابی برای پست قبلیش بود!
این از این!!
اون استاد منتقد هم گفته:A new milestone has been reached in the videogame history

تاسفم به خاطر نمره‌ی نامربوط 21 از 20 هست!!!
و تاسف بیشتر به خاطر این بحث که به بیراهه رفت!

-------

پ.ن:این یه تیکه از پست منه:
این بازی نمونه ی جدیدی در گرافیک کنسولی به شمار میره مسلما،اما بحث اینه که آیا میتونه یه نقطه‌ی اوج تو گرافیک ویدئویی باشه؟
تو این پست کاملا مشخصه من چی گفتم.برداشت من از نقد اون شخص اینه که گفته این بازی گرافیکش نظیر نخواهد داشت هرگز در دنیای بازی.
حالا سوال اینجاس من یه چیز کاملا ملیح و دوستانه رو مطرح کردم اینقدر چیز جسارت‌انگیز و غلط براندازیه؟

آخرین ویرایش:
پست آخر من مربوط به جوابی برای پست قبلیش بود!
این از این!!
اون استاد منتقد هم گفته:A new milestone has been reached in the videogame history

تاسفم به خاطر نمره‌ی نامربوط 21 از 20 هست!!!
و تاسف بیشتر به خاطر این بحث که به بیراهه رفت!

-------

پ.ن:این یه تیکه از پست منه:

تو این پست کاملا مشخصه من چی گفتم.برداشت من از نقد اون شخص اینه که گفته این بازی گرافیکش نظیر نخواهد داشت هرگز در دنیای بازی.
حالا سوال اینجاس من یه چیز کاملا ملیح و دوستانه رو مطرح کردم اینقدر چیز جسارت‌انگیز و غلط براندازیه؟

بازم نمیفهمم ، خب همینایی که شما میگی " این تیکه از پست منه " که طرف نگفته !! نمیشه که مثلا منم بیام بگم برداشتم اینه که طرف الان گفته بقیه بازیها یک دهم این بازی هم نیستند !!
شما داری پرونده سازی میکنی :biggrin1:

ضمنا سوء تفاهم نشه ، من هم خیلی ملیح دارم بیان میکنم ، ببین منو ---} :smile:

چقدر دیگه اینا بزرگش کردن ، اینگار میگی چی هست !!:sick:
حتی GTA IV با اون عزمتش همچین کارا دربارش نشد که این منتقدرو جو گرفته یه نمره ای داده :cheesygri
منتظر IGN و GS باید موند .........

چقدر دیگه اینا بزرگش کردن ، اینگار میگی چی هست !!:sick:
حتی GTA IV با اون عزمتش همچین کارا دربارش نشد که این منتقدرو جو گرفته یه نمره ای داده :cheesygri
منتظر IGN و GS باید موند .........
راستش ما هم همون اول همین حرفو زدیم اما به بعضی دوستان برخورد :-" :laughing: :smile:

ٌٌWOW!!!
21 از 20؟!
عجب؟!
جالب بود...
انصافاً(گرافیک)بازی اگه از 20 حتی 1000 هم میگرفت غیر طبیعی نبود...

اقا دیگه گندش نکن دیگه ! دیگه اینطوریها هم نیستش ! در گرافیک بالای بازی هیچی شکی نیست و من حرفی ندارم ولی دیگه این همه تعریف و تمجید نداره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or