امتیازات بازی Uncharted 2: Among Thieves

Frobary

Loyal Member
سلام!

image-3B75_4AAEAC00.jpg

این بازی بزرگ که کمتر از یک ماه دیگر عرضه خواهد شد اولین امتیازش را گرفت. مجله PSM3 فرانسه به این بازی امتیاز فوق العاده عجیب 21 از 20 داده است.

394102_1_hs.jpg

این هم توضیحاتی که در مورد بازی داده شده:
Code:
[LEFT]The latest edition of the french PSM3 magazine has published the review of the highly anticipated PS3 exclusive Uncharted 2: Among Thieves. Below will find a scan of the rating the magazine has attributed to the title.

21/20: Monstruous.

The conclusion of the test reads [english translation]:

"Long, visually stunning, deep and explosive, Uncharted 2 combines all the qualities you can find in a videogame, and more! A new milestone has been reached in the videogame history." 
[/LEFT]
=================
=================
سایر امتیازات:
Playstation: The Official Magazine 10 Of 10
Games Radar 10 Of 10
IGN 9.5 Of 10

آخرین ویرایش:
خوب اون گنج ها برای چی بود؟ شما تونستی همون بار اول همه رو پیدا کنی؟ چون اگه از روی Guide نری مسلما چند تا از گنج ها باقی میمونه و باید بازی رو تمام کنی تا بعضی آیتم ها مثل لباس و .... که در بازی وجود داشت باز بشه. فکر کنم تو منو زیاد چرخ نزدی که اینا رو ندیدی
هاردش رو هم تموم کردم و دقیقا بهت بگم 56 تا از گنج ها رو یافتم ولی خبری از Unlockable نبود؟ یعنی لباس و Item ازاد میشد و توی این 2 سال ندیدم؟ زحمتت نشه، یه چندتاشون رو با عکس معرفی کن.

هاردش رو هم تموم کردم و دقیقا بهت بگم 56 تا از گنج ها رو یافتم ولی خبری از Unlockable نبود؟ یعنی لباس و Item ازاد میشد و توی این 2 سال ندیدم؟ زحمتت نشه، یه چندتاشون رو با عکس معرفی کن.

چند مدل لباس و اسلحه و کارکتر و .... داشت که آزاد میشد با توجه به مقدار مدال هایی که میگرفتی ....

البته توی Qore گفتن 12 تا 15 ساعت . :biggrin1:
بستگی به نوی بازی کردن داره دیگه ...
آره نیما ، اشتباه گفتم :دی 12 تا 15 ساعت که خوب همونطور که گفتی به درجه سختی و نوع بازی ربط داره .
چند مدل لباس و اسلحه و کارکتر و .... داشت که آزاد میشد با توجه به مقدار مدال هایی که میگرفتی ....
آره اتفاقا Unlockable زیاد داشت ، تفنگ های بی نهایت میشد . میشد روی سیاه و سفید بازی کرد لباس های مختلف . میشد با سالیوان بازی کرد و خیلی چیز های دیگه .
یکی هم بود Nathan چاق میشد که ته خنده بود :دی

U: DF تقریا اچیومنتی بود.. فک کنم 650 تا یا همین حدود امتیاز دارم. فردا امتحان میکنم. تو بونز و اینهاش رو میگشتم ولی هیچ وقت چیزی نداشت که؟!
که خوب همونطور که گفتی به درجه سختی و نوع بازی ربط داره .
منظورش حتما روی نرمال بوده. در غیر این صورت حتما NG گیم پلی بینهایت داره ( رو Master Ninja :دی ).

درست میگید من اشتباه کردم .نمیدونم چرا فکر کردم به شماره اول 9.5 داده .
اما منظورم از نا امید کننده این بود که میتونست 9.7 یا 9.8 بده اخه ign بر عکس سایت های دیگه اکثرا امتیازاش قابل پیش بینی هستش و خیلی کم پیش میاد به یک بازی بزرگ امتیاز بالا نده .
نمونه اش هم بازی متال گیر 3 بود که این سایت 9.5 داد و گیم اسپات 8.7 .
شاید نتونم منظورمو درست برسونم اما یه جورای 9.5 کم بود برای این بازی

چــــــــــــــــــی؟ این کی رو مسخره کرده؟ما رو یا خودش رو؟؟؟؟؟؟؟
به گبم پلی 8 و صداگزاری 7 داده؟اون آخری هم نفهمیدم چیه!
کلا این سایته حالش خوش نیست!واقعا قصد تخریب بازی رو داشته!اصلا توش شکی نیست با بازی مشکل داشته! :evil: :evil: :evil:

کلا این سایته حالش خوش نیست!واقعا قصد تخریب بازی رو داشته!اصلا توش شکی نیست با بازی مشکل داشته! :evil: :evil: :evil:

کلا یه سری از سایت ها برای بازی های شاهکار و عالی بد جور جبهه میگیرند و شمشیر رو از رو می بندند.:mad:

خب چه طور وقتی شما نفهمیدی چیه این طور مسخره اش میکنی؟در صمن اگه سایته حالش خوش نیست شما لازم نیست خودت رو ناراحت کنی!به خودت بگو امتیازش ارزشی نداره!;)
کلا یه سری از سایت ها برای بازی های شاهکار و عالی بد جور جبهه میگیرند و شمشیر رو از رو می بندند.:mad:
چه جالب! احتمالا قصد توطئه بر علیه دنیای بازی رو ندارن این شرکت ها؟چند تا مثال هم بزنین لطفا ممنون میشم!:smile:

خوب اون 2 تای دیگه رو که فهمیدم باشه اصلا اون 7 آخری حقشه!اون 2 تا چی؟
خوبه به قبلی 9 داده به این با این همه پیشرفت اومده 8 داده!
یعنی گیم پلیش از اون کمتر بوده؟بخش ۀنلاین هم احتمالا کشک بوده!
والا تو تریلر هایی که ما دیدیم صداگزاری هم توپ بود کلا همه چی تموم بود این با چه رویی اینو داده نمیدونم!

شما هم وقتی در مورد یک بازی احتمالا نه اخبارش رو دنبال میکنی و نه میدونی چیه و چه فرقی با قبلیش داره خواهشا نظر نده! ( تو قسمت کنسول ها هم معلومه کدوم طرفید! )

ویرایش:

اون نمره ی آخر هم فکر کنم مدت زمان بازی و ماندگاری بازی رو 7 داده.

با توجه به تروفی ها و 91 گنج میشه حدس زد بازی خیلی طولانی تر شده(مطمئن نیستم ولی 90 درصد احتمال میدم خیلی بیشتر شده) و داشتن بخش آنلاین هم که بازی رو موندگار تر کرده!
واقعا اگر اینه که بهتره بره بمیره این سایت و منتقدش و بس :d

آخرین ویرایش:
جالبه تو این لینک اومده گفته که U2 بازی ای شد که فیلم Indiana jones نتونست بشه!!
اونوقت اومده اینطوری نمره داده مسخره!!
اون نمره ی آخر هم فکر کنم مدت زمان بازی و ماندگاری بازی رو 7 داده.

شما هم وقتی در مورد یک بازی احتمالا نه اخبارش رو دنبال میکنی و نه میدونی چیه و چه فرقی با قبلیش داره خواهشا نظر نده! ( تو قسمت کنسول ها هم معلومه کدوم طرفید! )
واقعا اگر اینه که بهتره بره بمیره این سایت و منتقدش و بس :d
الان شما معلوم نیست کدوم طرفید؟در ضمن مگه من گفتم این بازی بده؟میگم باید اینو رعایت کنین که هر کسی که نظر شما رو نداشت رو مسخره نکنین...
در ضمن بحث هم بی فایده هست با اون جمله ی آخرتون کاملا دیدگاه تون مشخص شد!
پ.ن:آخ راستی نمیدونم آنچارتد چیه؟اصلا RPG هست یا RTS?یکی بیاد منو از گمراهی دریاره!

پ.ن:آخ راستی نمیدونم آنچارتد چیه؟اصلا RPG هست یا RTS?یکی بیاد منو از گمراهی دریاره!
شما که نمیدونی چیه خوب اصلا حق نداری بیای پست های بچه ها رو نقل قول کنی باز اونا سبک بازی رو میدونن .
در ضمن کاملا حرف های بالا درسته ، کسی هم به این امتیاز ها توجهی نمی کنه چیزی که مشخصه اینه که این بازی یکی از کاندیداهای 5 بازی برتر ساله ، بی شک .
چه 1 بگیره چه 10 مهم نیست . من بازی رو بازی کردم دارم این حرف رو میزنم .
تو هم برو یکم راجع بازی و سازندگانش و سبکش تحقیق کن بعد بیا اینجا در بیفشان .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or