امتیازات بازی The Order: 1886

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
87136612793838055436.jpg

پلتفرم: PS4
سازنده: Ready At Dawn
تاریخ عرضه: February 20, 2015
The Order: 1886 اولین امتیارش رو از یک مجله فرانسوی دریافت کرد.

Gameplay:
بسیار ساده ولی با صحنه‌های اکشن موثر، QTE های زیاد و برخی مراحل مخفیانه ضعیف.

Graphics:
بافت ها با بالاترین کیفیت، افکت‌هایی که مغزتون رو منفجر می‌کنه و همچنین انتقالی بین gameplay و cutscene صورت نمی‌گیره.

Sound:
بسیار خوب؛ دیالوگ‌ها و feedback اسلحه‌ها.

Duration:
تقریبا 7 ساعت، بدون عجله بازی کردن، که کمی کوتاه هست. ( cutscene ها هم نصف این مدت زمان رو در بر می‌گیره.)

Global:
یک عنوان دوست داشتنی، که بین یک فیلم و بازی قرار داره. بعضی‌ها می‌تونن اون نیمه موفق یا نیمه ناموفق خطاب کنند، بستگی به علاقه و سلیقه شما داره.

امتیاز کلی:

15/20
Daily Star - 5/5
Gamepur - 9.5/10
GamePlane - 8.9/10
Heavy.com - 8.8/10
OnPSX - 7.5/10
7/10 - FalconKickGaming
Forbes - 6.5/10
Crave Online - 6/10
IGN - 6.5/10
Videogamer - 6/10
Gameblog - 3.5/5
Polygon - 5.5/10
Hardcore Gamer - 2.5/5
Eurogamer Italy - 80/100
Everyeye.it - 80/100
XGN - 70/100
Giant Bomb - 2/5
Push Square - 6/10
Gamereactor Sweden - 6/10
Metro - 4/10

Playstation Universe - 7.5/10
Gamespot - 5/10
Gamesradar - 5/10
Kutako - No
GameInformer - 7.75/10
Insidegamer.nl (dutch) - 8/10
IGN Germany - 7/10
IGN Italy - 7.9/10
Shacknews - 8/10
N4G - 8.5/10
New Game Network - 7/10
Everyeye.it - 8/10
Multiplayer.it - 7.8/10
Gamereactor Norway - 9/10
Gamereactor Denmark - 8/10
Gamereactor Sweden - 6/10

Canadian Online Gamers - 8.6/10
Digital Spy - 6/10
Games Village.it - 8/10
Gametrailers - 8.2/10
Vandal - 7/10
Gamer.nl - 8/10
6.5/10 - Jim Sterling
Gamereactor Germany - 7/10
Playstation Universe - 7.5/10
USgamer - 3/5
GamesBeat - 70/100
TheHDRoom - 3.9/5
WeGotThisCovered - 3/5
Play UK - 81/100
Level7.nu - 80/100
3DJuegos - 60/100
TheSixthAxis - 70/100
God is a Geek - 75/100
GamingTrend - 95/100
Canadian Online Gamers - 86/100
Game Over Online - 85/100

DualShockers - 8.5/10

آخرین ویرایش:
  • Wow
Reactions: Destro
هر استودیویی یا هر کارگردانی توی طول عمرش یه بازی بزرگ رو داره ، اون یه بازی رو میتونیم بگیم شانسی زده
به عنوان کسی که خودش برنامه نویس هست، باید بگم که با "شانس"ـی پنداشتن خوب بودن یه بازی، تمام زحمات یک تیم رو زیر سوال بردید!
دلیل اینکه کارهای بعدی یک تیم به خوبی قبلی نمیشه، بودجه و زمان و نبود خلاقیت و خیلی چیزهای دیگه می تونه باشه ولی هیشکی شانسی بازی خوب نمی زنه!

دیگه این رو همه می‌دونن که این‌ نوع گیم‌پلی مال دو نسل قبل هست. امیدوارم این و Ryse درس عبرتی بشه برای سونی و مایکروسافت که به گیم‌پلی بیشتر بها بدن. .

داداش والا حالا سونی رو کار ندارم خیلی روی گرافیک داره مانور میده ولی الان اکثره بازی های مایکرو گیمپلی محور هستند دو نمونه بارزش sunset horizon2 گیمپلیشون به گرافیکشون ارجعیت داشت البته گرافیک های خیلی خوبی داشتن ولیکن اصلشون گیمپلی بود.تا الان هم بین نمایش های بازی های اینده مایکرو به شخصه بازی خاصی رو ندیدم بخواد روی عنصر گرافیک مانور بده بیشتر همون گیمپلی هست

ب R@D هر چند استدیوی خوبیه ولی اشتباهات احمقانه ای کرد ، شما نمی تونی یه شوتر بسازی که دو تا تیر و نهایت چنتا QTE مسخره جلو بری ، بعد توقع داشته باشی گیم ژورنال ها با خاک یکسانت نکنن . شما نمی تونی رو سینگل بودن یه بازی پافشاری کنی ، بعد بازی رو 6 ساعته تموم کنی ( تجربه ی خودم ) که نصف بیشترش کات سین باشه یا دکمه زنی ، یا کات سین 20 دقیقه ای بزاری که نشه اسکیپش کرد .
بازی پر از اشکاله ، یه جورای میشه گفت موفق شده بدترین انواع QTE رو گلچین کنه تو یه پکیج ..
به نظرم سونی دست نگه داره برای خریدن این استدیو ...

ب R@D هر چند استدیوی خوبیه ولی اشتباهات احمقانه ای کرد ، شما نمی تونی یه شوتر بسازی که دو تا تیر و نهایت چنتا QTE مسخره جلو بری ، بعد توقع داشته باشی گیم ژورنال ها با خاک یکسانت نکنن . شما نمی تونی رو سینگل بودن یه بازی پافشاری کنی ، بعد بازی رو 6 ساعته تموم کنی ( تجربه ی خودم ) که نصف بیشترش کات سین باشه یا دکمه زنی ، یا کات سین 20 دقیقه ای بزاری که نشه اسکیپش کرد .
بازی پر از اشکاله ، یه جورای میشه گفت موفق شده بدترین انواع QTE رو گلچین کنه تو یه پکیج
به نظرم سونی دست نگه داره برای خریدن این استدیو ...

مگه حالا قراره سونی بخره استودیو که هی شما میگین بخره یا نخره سونی بهترین کار اینه که سونی بهترین افرادش تو استودیو های مختلف مثل ND یا استودیو که قراره GOW بسازه جذب کنه کارامدترن تا بخوان دوباره ادامه اینو بسازن ی ضرر مهلک با سونی بزنه

به نظر میاد با توجه به ایراداتی که بیشتر سایت ها گرفتن همون 6.5 که متای بازی شده حق بازیه اما...

اما این امتیاز 1 از 5 که Adam Rosenberg از Digital Trends که سابقه کار تو جاهایی مثل Joystiq و Official Xbox Magazine رو داره و بالاترین امتیازی هم که داده نمره کامل 5 از 5 به Sunset Overdrive بوده، فقط یه جک محضه. یعنی پایین ترین امتیاز ممکن. یعنی امتیازی که تا قبل از این تنها به یه بازی دیگه داده بوده. یعنی بازی دیگه ای در حد Ride to Hell: Retribution هم بیاد و پایین ترین امتیازو بهش بدن، هم رده The Order 1886 قرار می گیره. یعنی امتیازی که به بازی هایی مثل Fighters Uncaged هم ندادن (2 از 5)!

همین.

این تاپیک و نمره هاش برای همچین بازی ای یعنی فاجعه و شکست!
اشتباه می کنی داداش. منظورت همچین بازی یه چیزی توی مایه های TLOUهستش اونم از یک توسعه دهنده ای که این اولین تجربه ی بازی بزرگش اون هم بر روی کنسول نسل هشتمی سونی بوده؟
یکم باید انتظاراتمون رو با شرابط وقف بدیم. البته شما مقصر بالا بودن انتظارات نیستید. سونی با تبلیغات زیاد و اون مانور بزرگ توی E3 عملا ما رو به بالا بردن انتظارات محکوم کرد. اما باید خودمون به یاد داشته باشیم خلق عنوانی شاهکار کار هر کسی نیست.

دوستان بنظرم سلیقه ها فرق میکنه و باید به همشون احترام گذاشت.باید درک کرد که هر کس چه دیدگاهی داره.خیلیا هستن گیم پلی واسشون مهم نیست و گرافیک تنها واسشدن کافیه.من خودم منتظرم اوردر بدستم برسه و بازیش کنم.یادمه اول نسل من بازی فیفا 14 و رایز رو خریدم باهم و اتفاقا چون گرافیک رایز واسم حیرت اور بود باش کیف کردم و دوبار تموم کردم چون تاحالا ندبده بودم و برا ps4 هم کیلزون رو گرفتم که اونجور متای بالایی هم نداشت مثل رایز اما واقعا خوشم اومد.چون گرافیک رایز هنوزم جز 5 بازی با گرافیکه این نسله و کیلزون هم گرافیک عالی داره.الانم اوردر بنظرم ارزششو داره که تجربه کنیم.من میگم متا برا خیلیا مهم نیست و به فکر و دیدگاه خودشون اهمیت میدن و بازی میکنن پس نباید وقتی کسی میگه فلان بازی خوبه در صورتی که متاش بالا هم نباشه بش گیر داد.همین اوردر رو خیلیا میپسندن.
یادمه نسل پیش یه بازی اومد اسمشم the bourne بود فکر کنم که نه تبلیغات بالایی داشت و کسی نمیشناختش و متاشم اونقدر بالا نبود و هیچ هایپی هم نداشت اما خیلیا پسندیدن.
همیشه هایپ زیاد انتظارای رو بیخودی بالا میبره.
امیدوارم رایز و اوردر تجربه خوبی برا ماکرو و سونی باشن که اگر نسخه بعدی از این بازیا در کار بود بدونن چجور عرضش کنن.

نسل قبل هم به همین شکل بود.1 سال و چند ماه گذشته بود و هنوز سونی از نظر انحصاری های عالی راه نیافتاده بود.اون جا هم کم کم بازی های استدیو های اصلی با متا بالا سر رسیدن(البته این نسل از نظر بازی aaa تا الان infamous ss خوب عمل کرده).الان هم کافی 1 ماه دیگه صبر کنیم تا انحصاری بعدی سونی بیاد و امیدوارم اونجا هم شاهد حضور گرم همین افراد در اون تاپیک هم باشیم البته اونجا قضیه خیلی فرق داره!
خود من متا قبول دارم و مطمئنا معیار خوبی برای ارزش گذاری بازی ها هست.همون طور که نسل قبل انحصاری های سونی با همین متا مشخص شدن چقدر عالی هستن و هم از نظر کیفی و هم نظر کمی خودشون خیلی خوب نشون دادند .پس باید قبول کرد این بازی هم در حد و اندازه همین نمرات هست و متاسفانه نتونسته نمرات خوبی کسب کنه
یکی از خوبی های سونی این هست که اون قدر استدیو زیر دست اش داره که تو همه سبک ها بازی می سازه و چه از نظر ip جدید و چه شماره بعدی ip های موفق اش خوب عمل می کنه
در این بین هیچ وقت همه بازی ها در 1 سطح نیستند و از عالی تا بد شامل شون میشه که خوب متاسفانه order موفق عمل نکرد.البته با توجه به سابقه بازی های قبلی R@D کاملا میشه به این استدیو امیدوار بود و برای موفق بودن منتظر بازی بعدی شون بمونیم

سلام خدمت دوستان
گفتم بزار یک روز از نمرات این بازی بگذره و بعد این نوشته رو ارسال کنم تا کسی ازار نبینه به هر صورت ساعات ابتدایی طرفدارای بازی داغن و من نمیخواستم نمکی رو زخمشون باشم
چند ماه قبل بنده تو تاپیک بازی انتقاداتی مطرح کردم و با سیلی از تمسخر و گیف از طرف دوستان مواجه شدم در اون موقع خطاب به یکی از طرفداران محترم این بازی که بنده رو مسخره میکرد گفتم انشالله در تاپیک نمرات همدیگر رو ملاقات میکنیم که متاسفانه ایشون گویا اصلا در این شرایط تو سایت ساین این هم نمیکنن و اثری ازشون در این جا نیست
البته بنده با این که کلی پست بوکمارک از ایشون و دیگر دوستان دارم و میتونم اینجا بگذ ارم و بهشون بخندم و تلافی کنم اما دوست ندارم همچین کاری کنم چون معتقدم تا اون جایی که میشه نباید یه کار ناپسند رو با یه کار ناپسند دیگه جبران کرد
هدف از دادن این پست فقط اینه که دوستان چه سونی فن چه مایکرو فن چه pc فن وقتی از بازی مورد علاقه شون انتقادی میشه صعه صدر داشته باشن و به جای تهمت و تحقیر طرف مقابل سعی کنن با منطق جوابش بدن و اگر جوابی ندارن اصلا وارد بحث نشن
این بازی هم کاملا مشخص بود سرنوشتش این جوری میشه اشتباه عده ای از سونی فن ها از نظر من این بود که تخم مرغ هاشون رو چیدن تو سبد بازیی که استدیو سازندش اصلا در این حد نبود که بخواد انقدر روش سرمایه گزاری بشه اولین تچربش روی کنسول های خانگی بود و نمایش های بازی یکی از یکی بدتر بودن و فقط صرف گرافیک نباید انقدر این بازی هایپ میشد
البته عده ای از سونی فن های مشهور سایت که مقذاری هم زیرک تر بودن و شرایط این بازی رو درک کرده بودن از چند هفته قبل سعی در انتی هایپ
یا زیر سوال بردن متا کردن که تا اونجا که از دستشون بر بیاد یک کنترل دمیجی انجام بدن اما دیگه خیلی دیر شده بود چون انقدر این بازی ازسوی عده ای سونی فن بی بصیرت :dهایپ شده بود که حتی پیش بینی متا ی 75 هم از سوی یکی از سونی فن های سرشناس سایت برای انتی هایپ این بازی افاقه نکرد

خداییش بعد از خوندن این پست یه لحظه فکر کردم توی میدون جنگم نه یه انجمن گیم :دی دارندگان PS4/PS3/سونی فن ها سربازای یه جبهه اند و دارندگان X1/X360/مایکرو فن ها هم سربازای یه جبهه دیگه. ظاهرا کاربرای قدیمی و شناخته شده تر هر جبهه(بخش) هم نقش ژنرال رو برای اون ارتش(فن بیس) بازی میکنند.

اینطوری که من از گزارش جنگی (پُست) شما فهمیدم، ظاهرا یه تعدادی از ژنرال های باهوش سپاه سونی درک کرده بودن که وضعیت خرابه و شرکت در این جنگ(متای Order) به صلاحشون نیست ولی خب نتونستن جلوی امید واهی سربازا(همون سونی فنای بی بصیرت) رو بگیرن و ناخواسته وارد جنگ شدن و شکست سختی خوردن(متای پایین 70).

با توجه به پستای تاپیک پس حتما الان هم ارتش سونی در حال عقب نشینی و چیدن استراتژی برای نبردهای بعدیه(BloodBorne, U4 و...) و میخوان انتقامشون رو اونجا بگیرن.

آقا این حرفا چیه :دی نکنه واقعا باورتون شده سونی/مایکرو فنا میان با همدیگه جلسه میزارن تا چطوری جبهه مخالف رو شکست بدن و نیست و نابود کنند؟ باو دنیای هیچکس اینقدر کوچیک نیست که بخواد برای چندتا بازی و یه کنسول از اینجور کارا بکنه ;)

با کلیت حرفت که میگی نباید بازی ها رو زیادی هایپ کرد و منطقی جواب منتقدای اون(توی خود تاپیکا) رو داد کاملا موافقم، ولی خب خداییش دیگه این جبهه بندی ها اونقدری که فکر میکنی جدی نیستن :دی

آخرین ویرایش:
یکی از دوستان گفته بود اینهایی که به متا اعتقاد ندارن تو تاپیک چه کار میکنن ... خوب لذت و سرگرمی بهتر از تماشای تو سر گله زدن چند تا فن اسباب بازی هست ؟؟؟‌ که سر چه چیزایی با هم جر و بحث و دعوا میکنن ؟؟؟

اب این بازی قطعه ... به طور شک عیب و ایراد زیاد داره ... از خیلی وقت پیشم مشخص بود که بازی از دست منتقدین جون سالم به در نمیبره ... ولی امیدوارم روزی برسه که یه عده بفهمن ... لذتی که من یا یکی دیگه از بازی میبره به متا وابسته نیست ... یا برعکسش اگه از یه بازی بدم میاد ... نه این متاش بالاست من باید حتما خوشم بیاد ... وگرنه از درجه هاردکوری ساقط میشم

که مثل اینکه واقعا روی بعضی ها تاثیر داره تو لذت بردنشون از بازی ...

یاد ایامی که میپردیم تو کلوپ هر چی میرسید دستمون بازی میکردیم و لذت میبردیم ... نه میدونستیم متا چیه ... نه کدوم منتقد چی گفته ... واقعا اون موقع ها بیشتر لذت میبردید یا الان ؟؟؟

البته منکر این نمیشم که خودم یه زمانی تو قید و بند این نمرات بودم ... ولی به مرور به خصوص این چند ماه اخیر نظرم به کل تغییر کرده... الان بیشتر به نظرات و توضیحات همین کاربرای خودمون تو تاپیک بازی ها توجه میکنم و از روی نظر اونها نتیجه گیری میکنم ...

آخرین ویرایش:
کی از دوستان گفته بود اینهایی که به متا اعتقاد ندارن تو تاپیک چه کار میکنن ... خوب لذت و سرگرمی بهتر از تماشای تو سر گله زدن چند تا فن اسباب بازی هست ؟؟؟‌ که سر چه چیزایی با هم جر و بحث و دعوا میکنن ؟؟؟
اب این بازی قطعه ... به طور شک عیب و ایراد زیاد داره ... از خیلی وقت پیشم مشخص بود که بازی از دست منتقدین جون سالم به در نمیبره ... ولی امیدوارم روزی برسه که یه عده بفهمن ... لذتی که من یا یکی دیگه از بازی میبره به متا وابسته نیست ... یا برعکسش اگه از یه بازی بدم میاد ... نه این متاش بالاست من باید حتما خوشم بیاد ... وگرنه از درجه هاردکوری ساقط میشم
دقیقا", یادش بخیر یکی از همین فنای اسباب بازی به خیال اینکه ps4 کابل rgb داره ولی x1 نداره کلی تو سرمغز خودش میزد; اونجا خندیدیم, اینجا هم میخندیم:d
متا هم پشــمه, فقط مشکلش اینه که گاهی وقتا پشمه بعضی دیگه موقع ها پشم که نیست هیچی همه جا حضور فعال داره.

دقیقا", یادش بخیر یکی از همین فنای اسباب بازی به خیال اینکه ps4 کابل rgb داره ولی x1 نداره کلی تو سرمغز خودش میزد; اونجا خندیدیم, اینجا هم میخندیم:d
متا هم پشــمه, فقط مشکلش اینه که گاهی وقتا پشمه بعضی دیگه موقع ها پشم که نیست هیچی همه جا حضور فعال داره.

متا صد در صد تاثیر خودش رو داره به خصوص روی فروش بازی و سطح کیفی بازی ها هم مشخص میکنه و مشخصه اودر مشکلات اساسی داره ... همون طور که رایس داشت ...

من دارم در مورد لذت بردن از بازی حرف میزنم ... مبنای نقد بیشتر منتقد ها، ارزش خرید بر اساس قیمت و پتانسیل بازی هست ... من خودم هنوز بازی بد به قیمت 200 هزار تومن نخریدم ... شاید اگه خریده بودم خودمم الان شاکی بودم ...

به هر حال متا به هیچ وجه پشم نیست ... اینکه یه شیلتری هم هست برای جلوگیری از خروجی های اشغال ،خیلی هم عالیه .. ولی اینکه خدای تعیین کننده صنعت هم به حساب بیاد احمقانه است

یعنی این حرف من سوای ترول و مسخره بازی حرف اشتباهیه ... ؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or