امتیازات بازی The Order: 1886

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
87136612793838055436.jpg

پلتفرم: PS4
سازنده: Ready At Dawn
تاریخ عرضه: February 20, 2015
The Order: 1886 اولین امتیارش رو از یک مجله فرانسوی دریافت کرد.

Gameplay:
بسیار ساده ولی با صحنه‌های اکشن موثر، QTE های زیاد و برخی مراحل مخفیانه ضعیف.

Graphics:
بافت ها با بالاترین کیفیت، افکت‌هایی که مغزتون رو منفجر می‌کنه و همچنین انتقالی بین gameplay و cutscene صورت نمی‌گیره.

Sound:
بسیار خوب؛ دیالوگ‌ها و feedback اسلحه‌ها.

Duration:
تقریبا 7 ساعت، بدون عجله بازی کردن، که کمی کوتاه هست. ( cutscene ها هم نصف این مدت زمان رو در بر می‌گیره.)

Global:
یک عنوان دوست داشتنی، که بین یک فیلم و بازی قرار داره. بعضی‌ها می‌تونن اون نیمه موفق یا نیمه ناموفق خطاب کنند، بستگی به علاقه و سلیقه شما داره.

امتیاز کلی:

15/20
Daily Star - 5/5
Gamepur - 9.5/10
GamePlane - 8.9/10
Heavy.com - 8.8/10
OnPSX - 7.5/10
7/10 - FalconKickGaming
Forbes - 6.5/10
Crave Online - 6/10
IGN - 6.5/10
Videogamer - 6/10
Gameblog - 3.5/5
Polygon - 5.5/10
Hardcore Gamer - 2.5/5
Eurogamer Italy - 80/100
Everyeye.it - 80/100
XGN - 70/100
Giant Bomb - 2/5
Push Square - 6/10
Gamereactor Sweden - 6/10
Metro - 4/10

Playstation Universe - 7.5/10
Gamespot - 5/10
Gamesradar - 5/10
Kutako - No
GameInformer - 7.75/10
Insidegamer.nl (dutch) - 8/10
IGN Germany - 7/10
IGN Italy - 7.9/10
Shacknews - 8/10
N4G - 8.5/10
New Game Network - 7/10
Everyeye.it - 8/10
Multiplayer.it - 7.8/10
Gamereactor Norway - 9/10
Gamereactor Denmark - 8/10
Gamereactor Sweden - 6/10

Canadian Online Gamers - 8.6/10
Digital Spy - 6/10
Games Village.it - 8/10
Gametrailers - 8.2/10
Vandal - 7/10
Gamer.nl - 8/10
6.5/10 - Jim Sterling
Gamereactor Germany - 7/10
Playstation Universe - 7.5/10
USgamer - 3/5
GamesBeat - 70/100
TheHDRoom - 3.9/5
WeGotThisCovered - 3/5
Play UK - 81/100
Level7.nu - 80/100
3DJuegos - 60/100
TheSixthAxis - 70/100
God is a Geek - 75/100
GamingTrend - 95/100
Canadian Online Gamers - 86/100
Game Over Online - 85/100

DualShockers - 8.5/10

آخرین ویرایش:
  • Wow
Reactions: Destro
نقد ها و نمرات EDGE ديگه چرا روي سايتش قرار نميگيره ؟؟ بايد صبر كرد تا مجله چاپ بشه تا هم بشه نقدش خوند و هم از نمرش مطلع شد ....
قبلا يني همين تا يك سال پيش اين جوري نبود به محض انتشار بازي نقدش ميومد رو سايت ولي الان بايد سه الي چهار هفته صبر كرد تا نقدش منتشر بشه .....

نقد ها و نمرات EDGE ديگه چرا روي سايتش قرار نميگيره ؟؟ بايد صبر كرد تا مجله چاپ بشه تا هم بشه نقدش خوند و هم از نمرش مطلع شد ....
قبلا يني همين تا يك سال پيش اين جوري نبود به محض انتشار بازي نقدش ميومد رو سايت ولي الان بايد سه ال چهار هفته صبر كرد تا نقدش منتشر بشه .....
بخش آنلاین سایت Edge با سایت GamesRadar ترکیب شده و تبدیل شده به +GamesRadar، برای همین دیگه نقدها رو سایتش قرار نمی گیره :دی

فرض کنیم هم حرفهات هم درست باشه که نیست، یه چیزی که من نمی فهمم چی شده یهو تو تایپیک امتیازات یه بازی انحصاری این همه فعال شدی میخوای بحث منطقی کنی حالا اگه میانگین امتیازات بازی مثلا 85 بود عمرا اگه یه پست تو این تایپیک میدادی .
به نظر من مدیران باید یه تایپیک درست کنن واسه اینکه یه سری فن ها برن فشارهای چندسالشون را اونجا تخلیه کنن .
مشکل شماها اینه فن بوی سونی هستید

شما میتونی نهایت لذتو از اوردر ببری این به خودت ربط داره یا حتی میتونی فرض کنی شاهکاره اینم به خودت ربط داره

حالا اگه میانگین امتیازات بازی مثلا 85 بود عمرا اگه یه پست تو این تایپیک میدادی .
دوست کم تجربه من این قانونه :))
مثلا اگه متا 95 شده بود که شماها الان بازی رو چماغ کرده بودید تو سر بقیه میزدید. مدام جلو بقیه لیست میکردید

همین تاپیک باعث شد 99% اواتارها و امضا های بازی یه تنه پاک بشه

دوستانی که order 1886 رو بازی کردن :میشه بگین بازی خوبی هست یا فقط گالری نمایش قدرت گرافیکیست؟

من بازی کردم و خیلی زود تموم شد
کلا این بازی یه بنچمارک گرافیکیه گیم پلی که کلا تو افسایده . داستان کسل کننده وخواب اور بهش اضافه کن

اگه دنبال گرافیک هستی میتونه ارضات کنه البته نه در حد گرافیکی همچون crysis3

بخش آنلاین سایت Edge با سایت GamesRadar ترکیب شده و تبدیل شده به +GamesRadar، برای همین دیگه نقدها رو سایتش قرار نمی گیره :دی
اره ميدونم ولي سايت خود EDGE همون edge online كماكان اپ ميشه و مطالب جديد درونش گذاشته ميشه ...
در ثاني در +gamesradar هم هيچ خبري از نمرات و نقد هاي EDGE نيست :|

مشکل شماها اینه فن بوی سونی هستید

شما میتونی نهایت لذتو از اوردر ببری این به خودت ربط داره یا حتی میتونی فرض کنی شاهکاره اینم به خودت ربط داره
دوست کم تجربه من این قانونه :))
مثلا اگه متا 95 شده بود که شماها الان بازی رو چماغ کرده بودید تو سر بقیه میزدید. مدام جلو بقیه لیست میکردید
crysis3
اتفاقا برعکس چیری که گفتی اینجور فن بازیها فقط واسه بچه ها یا آدمایی که ادعای تجربه دارند .
الان فرض کنیم یه بازی مثل QB متاش بشه 65، من برعکس شما بچه بازی در نمیارم برم تو تایپیک امیتازاتش پست بدم تا عقده های چند ساله خودمم خالی کنم .خلاصه سعی کنید یکم بزرگ شید حتی اگه سنتون کمه میتونید عاقلانه تر رفتار کنید .
دلیل نداره Order واسه من بهترین بازی باشه، وقتی یه بازی خوب نیست کمتر کسی میره اونو تهیه کنه چه انحصاری باشه چه نباشه . منم مشکلی با بد بودن Order ندارم امسال اینقدر سونی انحصاری داره که خیلی واسم اهمیتی نداره .

جالبه هیچ کدوم حتی یکی از نقد های سایت خارجی نخوندین چرا به بازی نمره پایین دادن ، واقعا چرا؟ این مشکل بعضی ها هستند که فقط زود قضاوت میکنند ، اگر یکم از بازی چیزی میدونستن و روی تعصب قضاوت نیمکرد هیچ وقت اینطور قضاوت نمیکردن
توی بازی فقط دو نوع دشمن وجود داره ، یعنی دو نوع ظاهر یه ادم معمولی یکی گرگینه ها، توی یه بازی مثل Geow ، کراکن ، لوکاست ، اون گیاهی تو زمین در میومد ، حشرات روی زمین بودن ، عنکبوت ها ، غول ها و..
یه جایی از بازی 7 دقیقه صحنه هست که باید دکمه بزنی مثل فیلم سینمایی ، یا یجایش هست فقط باید 4 دقیقه راه بری
اسلحه بازی دستت خود نیست یعنی اینطور هست باید فلان مرحله فقط اون اسلحه دستت هست ، توی اکثر بازی ها همون اسلحه خودت دوست داری میزارند دستت باشه
فقط یک حالت خاص گیمپلی داره ، بعد بعضی ها این بازی رو با مقایسه میکنند ، Geow مقایسه میکنند ، توی چرخده های چنگی سوار چندتا ماشین جنگی میشی ، کلا یک ریتم یک نواختی داشت
یه مثلا ساده میزنم صحنه ای که از بالین میان پایین درسته ، اگر توی CoD که این همه مسخرش میکنید بود ، یه گمپلی داشت که L1 و R1 یا دکمه سمت پایین میومد پایین ،ولی توی بازی فقط صحنه هست ، به نظرتون این نباید پیش منتقدین فرقی باشه ؟ اینکه بازی نیست همش صحنه باشه مردم میخوام با دسته بازی کنند فکر کنند چیز های متفاوت ببینند نه یه روال ساده و خسته کنند
، گیرز اور صحنه های داشت که آمدم تا آخر عمر یادش میونه مثلا اونجایی که کول خیال کرد داره فوتبال امریکایی بازی میکنه ، یا دام خود کشی میکنه ، ولی این بازی نداره
صرف نظر اینکه بازی coop و مولتی پلیر نداشت
این اضافه کنم مثلا خیلی جاهاش مثلا یه جاش 14 دقیقه باید راه می رفتی یا دکمه میزدی
قبلا توی این سایت گفتم هر بازیی توی این سبک بوده هیچ وقت موفق نبوده یعنی کلا نابود شده ، RE6 ، Army of two و..
-----------------
اون های که متای کوانتوم بریک رو پیشبینی میکنند مثل اینکه بگن کریستوفن نولان فیلم بعدش آشغال میشه ، آخه فرقی بین یه تیم قدیمی با تجربه با یه تیم کامل جدید و بی تجربه هست

آخرین ویرایش:
این چیزی که من فهمیدم بازی مثل Ryse بجز گرافیک تو باقی قسمت ها حرف زیادی برای گفتن نداره که مسلما باعث میشه میانگین امتیازات پایین بیاد

فقط تفاوتی که هست اینه که میشه به بازی بعدی RAD امیدوار بود که علاوه بر گرافیک در سایر بخش ها هم خودی نشون بده و پیشرفت کنه اما در مورد کرایتک نمیشه همچین چیزی گفت اون یه طورایی از مرحله پرته و فکر کرده کرایسیس فقط برای گرافیک محبوب شد و بقیه بخش ها مهم نبوده واسه همین فقط به گرافیک توجه میکنه ، البته گرافیک مطرحش کرد و باعث سر وصدای زیادش شد ولی تو بقیه بخش ها هم خوب بود

PSX-Sense.nl:85/100

YFdrY.jpg

نکات مثبت بازی رو گرافیک فوق العاده بازی،موسیقی و صداگذاری،اسلحه های جذاب،توجه به جزئیات و داستان بازی عنوان کرده.
دو نکته منفی هم ذکر کرده.کوتاهی بازی و کم بودن اسلحه ها.
این نمراتی که من میزارم نوش داروی بعد از مرگ سهراب هستش ولی بازم خوبه:(

آخرین ویرایش:
آقای Cliff Bleszinski به عنوان خالق سری بازی Gears Of War درباره The Order: 1886 میگوید

Cliff Bleszinski که دیگه قبول دارید ؟؟؟ :d
من خیلی می خواهم که این بازی را دوست داشته باشم اما این داستان لعنتی به من دائما تحمیل می شود. من همیشه مثل این می مانم که بگویم “هی رفقا بگذارید من مبارزه را تجربه کنم و QTE (صحنه های کلید زنی) را برای خودتان نگه دارید”. چنین چیزی همیشه الزما بد نیست ولی این بازی بیش از حد بر روی آن تاکید دارد. این بازی واقعا زیباست و انیمیشن ها فوق العاده کار شدند. منتهی در کل به عنوان یک بازی ساز که استدیو مخصوص خود را هم دارد، همیشه به این فکر می کنم که ساخت بازی هزینه بر می باشد. من فقط این هزینه های صورت گرفته لعنتی را مانند یک آزمایش می بینم که می توانست خیلی بهتر در جاهای دیگر خرج شود.

ولی شما می دانید قضیه چیست و سونی مجبور به فروش کنسولهای خود است. من همیشه اینگونه عناوین را یک جور توجیه کننده سیستم خطاب می کنم. این گرافیک را نگاه کنید فقط، واقعا از PS3 بهتر است و آنها هم بر این چیزها تاکید دارند.
من فقط نمی توانم این همه صحنه سینمایی را تحمل کنم.

مکانیزم های تیراندازی این بازی به اندازه کافی خوب هستند. هوش مصنوعی فقط … ما حقیقت دوره ای با Gears Of War داشتیم و دشمنان در آن اگر اوضاع را نامناسب میدید، عقب نشینی صورت می گرفت و همیشه یک جور حس تنش در بازی موجود بود

یک ساعت ابتدایی The Order: 1886 را تجربه کردم و تا خواستم سیستم تیراندازی را کنکاشت کنم، با صحنه های سینمایی فراوان دفن شدم.

البته اگه اساتید بازی سنتر صحبتهای Cliff Bleszinski تایید کنن:d بعید میدونم

آقای Cliff Bleszinski به عنوان خالق سری بازی Gears Of War درباره The Order: 1886 میگوید

Cliff Bleszinski که دیگه قبول دارید ؟؟؟ :d

البته اگه اساتید بازی سنتر صحبتهای Cliff Bleszinski تایید کنن:d بعید میدونم
درود
فک کنم ادامه صحبتشون این رو هم گفته باشن :
صحنه های کلید زنی آنقدر بد نیستند. این بازی زیبایی می باشد.کنترل ها در زمان کاور گیری خوب کار شده اند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or