امتیازات بازی The Order: 1886

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
87136612793838055436.jpg

پلتفرم: PS4
سازنده: Ready At Dawn
تاریخ عرضه: February 20, 2015
The Order: 1886 اولین امتیارش رو از یک مجله فرانسوی دریافت کرد.

Gameplay:
بسیار ساده ولی با صحنه‌های اکشن موثر، QTE های زیاد و برخی مراحل مخفیانه ضعیف.

Graphics:
بافت ها با بالاترین کیفیت، افکت‌هایی که مغزتون رو منفجر می‌کنه و همچنین انتقالی بین gameplay و cutscene صورت نمی‌گیره.

Sound:
بسیار خوب؛ دیالوگ‌ها و feedback اسلحه‌ها.

Duration:
تقریبا 7 ساعت، بدون عجله بازی کردن، که کمی کوتاه هست. ( cutscene ها هم نصف این مدت زمان رو در بر می‌گیره.)

Global:
یک عنوان دوست داشتنی، که بین یک فیلم و بازی قرار داره. بعضی‌ها می‌تونن اون نیمه موفق یا نیمه ناموفق خطاب کنند، بستگی به علاقه و سلیقه شما داره.

امتیاز کلی:

15/20
Daily Star - 5/5
Gamepur - 9.5/10
GamePlane - 8.9/10
Heavy.com - 8.8/10
OnPSX - 7.5/10
7/10 - FalconKickGaming
Forbes - 6.5/10
Crave Online - 6/10
IGN - 6.5/10
Videogamer - 6/10
Gameblog - 3.5/5
Polygon - 5.5/10
Hardcore Gamer - 2.5/5
Eurogamer Italy - 80/100
Everyeye.it - 80/100
XGN - 70/100
Giant Bomb - 2/5
Push Square - 6/10
Gamereactor Sweden - 6/10
Metro - 4/10

Playstation Universe - 7.5/10
Gamespot - 5/10
Gamesradar - 5/10
Kutako - No
GameInformer - 7.75/10
Insidegamer.nl (dutch) - 8/10
IGN Germany - 7/10
IGN Italy - 7.9/10
Shacknews - 8/10
N4G - 8.5/10
New Game Network - 7/10
Everyeye.it - 8/10
Multiplayer.it - 7.8/10
Gamereactor Norway - 9/10
Gamereactor Denmark - 8/10
Gamereactor Sweden - 6/10

Canadian Online Gamers - 8.6/10
Digital Spy - 6/10
Games Village.it - 8/10
Gametrailers - 8.2/10
Vandal - 7/10
Gamer.nl - 8/10
6.5/10 - Jim Sterling
Gamereactor Germany - 7/10
Playstation Universe - 7.5/10
USgamer - 3/5
GamesBeat - 70/100
TheHDRoom - 3.9/5
WeGotThisCovered - 3/5
Play UK - 81/100
Level7.nu - 80/100
3DJuegos - 60/100
TheSixthAxis - 70/100
God is a Geek - 75/100
GamingTrend - 95/100
Canadian Online Gamers - 86/100
Game Over Online - 85/100

DualShockers - 8.5/10

آخرین ویرایش:
  • Wow
Reactions: Destro
من با رایز حال کردم برام جالبه که با این بازیم حال کردم حالا نمیدونم شاید سلیقه من با اکثریت متفاوت باشه ولی بازی خوبی بود برای من ، حداقل یه بار ارزش بازی کردن داشت هر چند من رایزو 2-3 بار بازی کردم چون بازی حال خودشو میداد اینم اگر خودم PS4 داشتم یقینا 2-3 بار بازی میکردم ، درباره گرافیکشم خوب همتون کم و بیش دیدین که خیلی عالیه ، نکته نه چندان خوشایندش بعضی از انیمیشنهای بازی بود به نظر من.
گیم پلیش از مشکل تکراری شدن رنج میبره ولی کلا مکانیکش بد نیست ، بازی مجموعا همون المانهای نه چندان زیادی رو که داره خوب پیاده کردن توش کلا خیلی چیزا تو بازی هست که ایده آل نیست ولی مجموعا بدم نبود ، به نظر من که خوب بود.

این بستگی به درگ گیمر داره ، که از یه بازی چطور حال کنه
مثل بعضی ایرانی ها فقط از فیلم های اکشن که استاتونه ، آرنولد توش بازی میکنند رو میبینند ، بعدش میگن با فیلم کیف کردیم ،

سلام خدمت دوستان
گفتم بزار یک روز از نمرات این بازی بگذره و بعد این نوشته رو ارسال کنم تا کسی ازار نبینه به هر صورت ساعات ابتدایی طرفدارای بازی داغن و من نمیخواستم نمکی رو زخمشون باشم
چند ماه قبل بنده تو تاپیک بازی انتقاداتی مطرح کردم و با سیلی از تمسخر و گیف از طرف دوستان مواجه شدم در اون موقع خطاب به یکی از طرفداران محترم این بازی که بنده رو مسخره میکرد گفتم انشالله در تاپیک نمرات همدیگر رو ملاقات میکنیم که متاسفانه ایشون گویا اصلا در این شرایط تو سایت ساین این هم نمیکنن و اثری ازشون در این جا نیست
البته بنده با این که کلی پست بوکمارک از ایشون و دیگر دوستان دارم و میتونم اینجا بگذ ارم و بهشون بخندم و تلافی کنم اما دوست ندارم همچین کاری کنم چون معتقدم تا اون جایی که میشه نباید یه کار ناپسند رو با یه کار ناپسند دیگه جبران کرد
هدف از دادن این پست فقط اینه که دوستان چه سونی فن چه مایکرو فن چه pc فن وقتی از بازی مورد علاقه شون انتقادی میشه صعه صدر داشته باشن و به جای تهمت و تحقیر طرف مقابل سعی کنن با منطق جوابش بدن و اگر جوابی ندارن اصلا وارد بحث نشن
این بازی هم کاملا مشخص بود سرنوشتش این جوری میشه اشتباه عده ای از سونی فن ها از نظر من این بود که تخم مرغ هاشون رو چیدن تو سبد بازیی که استدیو سازندش اصلا در این حد نبود که بخواد انقدر روش سرمایه گزاری بشه اولین تچربش روی کنسول های خانگی بود و نمایش های بازی یکی از یکی بدتر بودن و فقط صرف گرافیک نباید انقدر این بازی هایپ میشد
البته عده ای از سونی فن های مشهور سایت که مقذاری هم زیرک تر بودن و شرایط این بازی رو درک کرده بودن از چند هفته قبل سعی در انتی هایپ
یا زیر سوال بردن متا کردن که تا اونجا که از دستشون بر بیاد یک کنترل دمیجی انجام بدن اما دیگه خیلی دیر شده بود چون انقدر این بازی ازسوی عده ای سونی فن بی بصیرت :dهایپ شده بود که حتی پیش بینی متا ی 75 هم از سوی یکی از سونی فن های سرشناس سایت برای انتی هایپ این بازی افاقه نکرد

آخرین ویرایش:
من این بازی رو میخرم و یقین هم دارم اگه بازیش کنم از بازی خوشمم میاد بدون شک چون جو و اتمسفر این بازی واقعا دیوانه کنندست در کنار گرافیک خوفی که داره ولی اصلی ترین دلیل من برای خرید این بازی حمایت از سازندگان این بازی هستش خداییش تیم با استعدادی هستن اگه نسخه بعدی این بازی در کار باشه و این تیم سازنده حفظ بشه و طراح های گیم پلی خوبی به این تیم سازنده اضافه بشه و بخش هوش مصنوعی بازی یه دگرگونی ایجاد بشه و خیلی موارد دیگه ............. و خلاصش میکنم این بازی واقعا پتانیسل وحشتناک نهفته ای داره تنها ناراحتیم از اینه که فکر میکردم البته قبل از نمایش های گیم پلی این بازی واقعا فکر میکردم استایل و روایت گیم پلی بازی چیزی شبیه به گیرز آف وار باشه و ای کاش که این طور میشد که نشد :(

با تمامی این اوصاف و انتقاد ها و متای پایین این بازی باز هم اول و آخر آدم باید خودش بازی رو تجربه کنه و میدونم که بازی رو بخرم از خریدش پشیمون نمیشم و همون طور گفتم تنها ناراحتی من از این بازی اینه که میتونست یه بازی رویایی در تمامی جهات باشه چون پتانیسلش رو داشت و داره درست مثل بازی رایز که به نظرم مایکروسافت میتونه حامی نسخه بعدی اون بازی باشه و تیم سازنده گیم پلی اون بازی رو دگرگون کنه صد در صد بازی کلی سر و صدا میکنه بعضی اوقات یه IP جدید بیرون میاد ولی آدم میبینه بازی رو ، با خودش میگه نه این بازی صد تا نسخه دیگه هم ازش ساخته بشه به لعنت خدا هم نمیرزه ولی یه سری IP ها مثل همین Order و همین طور رایز واقعا میتونن در شماره های بعدی از هر لحاظ عالی باشن چون پتانسیلش رو دارن ......... این نظر منه شاید خیلی ها باهاش مخالف باشن ولی واقعا به این حرف های که زدم باور دارم ............

امیدوارم نسخه بعدی در کار باشه ! ببینیم چی میشه ......... :-/

با تمامی این اوصاف و انتقاد ها و متای پایین این بازی باز هم اول و آخر آدم باید خودش بازی رو تجربه کنه و میدونم که بازی رو بخرم از خریدش پشیمون نمیشم و همون طور گفتم تنها ناراحتی من از این بازی اینه که میتونست یه بازی رویایی در تمامی جهات باشه چون پتانیسلش رو داشت و داره درست مثل بازی رایز که به نظرم مایکروسافت میتونه حامی نسخه بعدی اون بازی باشه و تیم سازنده گیم پلی اون بازی رو دگرگون کنه صد در صد بازی کلی سر و صدا میکنه بعضی اوقات یه IP جدید بیرون میاد ولی آدم میبینه بازی رو ، با خودش میگه نه این بازی صد تا نسخه دیگه هم ازش ساخته بشه به لعنت خدا هم نمیرزه ولی یه سری IP ها مثل همین Order و همین طور رایز واقعا میتونن در شماره های بعدی از هر لحاظ عالی باشن چون پتانسیلش رو دارن ......... این نظر منه شاید خیلی ها باهاش مخالف باشن ولی واقعا به این حرف های که زدم باور دارم ............
امیدوارم نسخه بعدی در کار باشه ! ببینیم چی میشه ......... :-/

والا من کار به این استدیویی که Order رو ساخته ندارم اما کرایتک بعد از Crysis 1 که از لحاظ گیم پلی خوب بود 600 تا بازی بعدش ساخت از دم همشون از لحاظ گیم پلی تو آفساید بودن !
پس بهتره مایکروسافت هم زیاد رو اون Ryse سرمایه گذاری نکنه چون نتیجه اینجور استدیوها آخرش فقط گرافیک روز به روز بهتر هست و هیچ !

والا من کار به این استدیویی که Order رو ساخته ندارم اما کرایتک بعد از Crysis 1 که از لحاظ گیم پلی خوب بود 600 تا بازی بعدش ساخت از دم همشون از لحاظ گیم پلی تو آفساید بودن !
پس بهتره مایکروسافت هم زیاد رو اون Ryse سرمایه گذاری نکنه چون نتیجه اینجور استدیوها آخرش فقط گرافیک روز به روز بهتر هست و هیچ !
من چی گفتم ؟؟؟!!! شما خوندین !؟

گفتم اگه گیم پلی این بازی ها رو روش کار کنن و از این حرف ها ( نگفتم برن از دوباره نسخه های بعدی بازم فقط به گرافیک بازی تمرکز داشته باشن کلا روی صحبتم بخش خوش بینانش بود ) و همچنین من میگم این بازی اوردر فضا و داستان و زمان و محیط و اتمسفر و اسلحه های بازی و موضوع زمانی بازی در اون دهه انقلاب صنعتی واقعا پتانیسل این بازی میتونه بیشتر از این حرف ها باشه .........

دیگه حوصله بحثی نیست و دوستان دیگه نظراتشون رو گفتن کرایتک هم سر کرایسیس خودش زد بازی خودش رو نابود کرد وگرنه کرایسیس 1 که گیم پلی عالی داشت ولی نسخه های بعدی که کنسولیزه شدن و بسیاری داستان های دیگه زدن گیم پلی بازی رو داغون کردن ........

کلا نظرات متفاوته و شما هم نظرت اینه دیگه و قابل احترام ..............

من چی گفتم ؟؟؟!!! شما خوندین !؟

گفتم اگه گیم پلی این بازی ها رو روش کار کنن و از این حرف ها ( نگفتم برن از دوباره نسخه های بعدی بازم فقط به گرافیک بازی تمرکز داشته باشن کلا روی صحبتم بخش خوش بینانش بود ) و همچنین من میگم این بازی اوردر فضا و داستان و زمان و محیط و اتمسفر و اسلحه های بازی و موضوع زمانی بازی در اون دهه انقلاب صنعتی واقعا پتانیسل این بازی میتونه بیشتر از این حرف ها باشه .........

دیگه حوصله بحثی نیست و دوستان دیگه نظراتشون رو گفتن کرایتک هم سر کرایسیس خودش زد بازی خودش رو نابود کرد وگرنه کرایسیس 1 که گیم پلی عالی داشت ولی نسخه های بعدی که کنسولیزه شدن و بسیاری داستان های دیگه زدن گیم پلی بازی رو داغون کردن ........

کلا نظرات متفاوته و شما هم نظرت اینه دیگه و قابل احترام ..............

امین جان بحث رایز بود گفتی تیم سازنده گیم پلی رو متحول کنه منم گفتم تیم سازنده 600 تا بازی ساخت گیم پلی متحول نشد که هیچ , هر روز بدتر هم شد . همین
بحثش اینجا نیست کلا

1886 سالی هست که باشگاه آرسنال تو لندن تاسیس شده! اگه تو بازی چیزی در مورد تاریخچه آرسنال قرار میدادن بخاطر جنبه تاریخی مطمئنا نمراتش بالاتر می شد. البته شاید ایستر اگی چیزی گذاشته باشن که هنوز معلوم نشده باشه.

چرا يه ايستر اگ داره آرسن ونگر با كاپشن رو ديواراي قصر هنري هشتمه :\

1886 سالی هست که باشگاه آرسنال تو لندن تاسیس شده! اگه تو بازی چیزی در مورد تاریخچه آرسنال قرار میدادن بخاطر جنبه تاریخی مطمئنا نمراتش بالاتر می شد. البته شاید ایستر اگی چیزی گذاشته باشن که هنوز معلوم نشده باشه.

اره واقعا همون اسم ارسنال یه 10 امتیاز نمره بازی رو میبرد بالا:d:))

سلام خدمت دوستان
گفتم بزار یک روز از نمرات این بازی بگذره و بعد این نوشته رو ارسال کنم تا کسی ازار نبینه به هر صورت ساعات ابتدایی طرفدارای بازی داغن و من نمیخواستم نمکی رو زخمشون باشم
چند ماه قبل بنده تو تاپیک بازی انتقاداتی مطرح کردم و با سیلی از تمسخر و گیف از طرف دوستان مواجه شدم در اون موقع خطاب به یکی از طرفداران محترم این بازی که بنده رو مسخره میکرد گفتم انشالله در تاپیک نمرات همدیگر رو ملاقات میکنیم که متاسفانه ایشون گویا اصلا در این شرایط تو سایت ساین این هم نمیکنن و اثری ازشون در این جا نیست
البته بنده با این که کلی پست بوکمارک از ایشون و دیگر دوستان دارم و میتونم اینجا بگذ ارم و بهشون بخندم و تلافی کنم اما دوست ندارم همچین کاری کنم چون معتقدم تا اون جایی که میشه نباید یه کار ناپسند رو با یه کار ناپسند دیگه جبران کرد
هدف از دادن این پست فقط اینه که دوستان چه سونی فن چه مایکرو فن چه pc فن وقتی از بازی مورد علاقه شون انتقادی میشه صعه صدر داشته باشن و به جای تهمت و تحقیر طرف مقابل سعی کنن با منطق جوابش بدن و اگر جوابی ندارن اصلا وارد بحث نشن
این بازی هم کاملا مشخص بود سرنوشتش این جوری میشه اشتباه عده ای از سونی فن ها از نظر من این بود که تخم مرغ هاشون رو چیدن تو سبد بازیی که استدیو سازندش اصلا در این حد نبود که بخواد انقدر روش سرمایه گزاری بشه اولین تچربش روی کنسول های خانگی بود و نمایش های بازی یکی از یکی بدتر بودن و فقط صرف گرافیک نباید انقدر این بازی هایپ میشد
البته عده ای از سونی فن های مشهور سایت که مقذاری هم زیرک تر بودن و شرایط این بازی رو درک کرده بودن از چند هفته قبل سعی در انتی هایپ
یا زیر سوال بردن متا کردن که تا اونجا که از دستشون بر بیاد یک کنترل دمیجی انجام بدن اما دیگه خیلی دیر شده بود چون انقدر این بازی ازسوی عده ای سونی فن بی بصیرت :dهایپ شده بود که حتی پیش بینی متا ی 75 هم از سوی یکی از سونی فن های سرشناس سایت برای انتی هایپ این بازی افاقه نکرد

جالبه
خیلی جالبه برام
یه عده یی بودند قبل تر ازاین ها زمانی که متای tlouشد95 ازمتا یه چماق بزرگی ساختند واون روبرسرملت کوبیدند
حتی امضاشون شده دقیقا متای95 هم توامضاشون دیده میشه!!!!

حالا که متای یک عنوان بزرگ انحصاری ازهمون پلتفرم شده مثلا60 وخورده یی میگن متا مهم نیست و....
کاری به این ندارم که to اتمسفر خوب وگرافیک فوق خفن و...داره
موقعی که صحبت ازانحصاریaaaمیشه قطعا انتظار هاازاین عنوان بالا میره ومتای60 چیزی جز فاجعه نیست
فاجعه یی که یک عده نمیتونند ونمیخوان قبول کنند

حالا بحث متا به کنار، اون دسته از دوستانی که می‌گن این اولین تجربه کنسولی RaD هست فازشون چیه دقیقا؟ :d برای PSP که بازی ساختن، تجربه دارن. اگر هم به خاطر تجربه نداشتنشون مشکلی پیش بیاد بیشتر به مسائل فنی و تکنیکی ربط داره تا گیم‌پلی. مثلاً با سخت افزار آشنا نیستن یا هر چیز دیگه‌ای که با توجه به نقدهایی که منتشر شده از این لحاظ مشکلی نداشته. بیشتر انتقاد سر گیم‌پلی هست که زیاد ربطی به آشنا نبودن با کنسول نداره.

جدا از این‌ها استودیویی که تجربه نداره چنین بازی‌ای با گرافیک فنی بالا می‌سازه؟ :d این که اومدن بازیکن رو محدود کردن که کی راه بره یا مخفی‌کاری کنه ربطی به تجربه نداره زیاد، دیگه این رو همه می‌دونن که این‌ نوع گیم‌پلی مال دو نسل قبل هست. امیدوارم این و Ryse درس عبرتی بشه برای سونی و مایکروسافت که به گیم‌پلی بیشتر بها بدن. RaD نشون داده که تیم حرفه‌ای هست و می‌تونه بازی AAA تولید کنه، به شرطی که همون‌قدر که برای گرافیک وقت می‌ذارن به گیم‌پلی هم بها بدن. امیدوارم رابطه‌شون با سونی خراب نشه و یه فرصت دیگه بگیرن تا خودشون رو نشون بدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or