امتیازات بازی The Elder Scrolls V: Skyrim

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
سلام!
این بازی بزرگ اولین امتیازش رو گرفت. مجله استرالیایی Atomic به بازی امتیاز 95 از 100 داده است.
Skyrim earned a 97% score for gameplay (“Something for every style of play.”), 92% for graphics (“The game’s environments are amazing.”), 95% for sound (“Sounds so real that you’ll flinch.”), and 95% for the “overall” category. To conclude, Atomic said, “Start stockpiling holiday time – you’ll want to play a lot of this game

نکته ی جالب اینجاست که توی اکثر نقد ها از کیفیت بالای بازی در حالت دوربین سوم شخص هم بسار تعریف شده :دی

EuroGamer :

n weaving together the extraordinary craftsmanship evident in the music, storytelling, adventure and world design of Skyrim, Bethesda has created a very special game indeed - one that's likely to remain in the affections of gamers for many years to come.

باور نکردنیست!!!!!!!! Eurogamer بالاخره بعد از اون همه 8 دادن به اسکایریم 10 داد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! الان من چه جوری میتونم یه هفته صبر کنم تا بازی به دستم برسه

ای بابا این بازی هم شاهکاره نمیشه بازی نکرد باید این mw3 با bf3 رو رنک رو تا ته ببریم بالا بیایم سر وقت این :d

نقد rockpapershotgun(این سایت فقط روی PC متمرکز هست،البته امتیاز نمیده،فقط نظرش رو میده که بازی خوب هست یا نه) :

I’m sorry Morrowind – I love you, but I don’t need you anymore. I think, at last, there is a new Best Elder Scrolls Ever

:praying::praying::praying:

swit.jpg

:x

به بهترین نقش آفرینی این نسل سلام کنید :دی
واقعا...

Skyrim اومد و تاج این عنوان رو از پدرش یعنی Oblivion تحویل گرفت...
23t06dg.gif

پ.ن1: در ضمن به GOTY هم سلام کنید...

پ.ن 2:
I’m sorry Morrowind – I love you, but I don’t need you anymore. I think, at last, there is a new Best Elder Scrolls Ever
23t06dg.gif

گفتم که رقابت بهترین بازی امسال بین این بازی و بتمن هست.
عجب ماموت های خوشگلی داره حال میده اینا رو کشتن

DigitalSpy - 10/10
OXM - 10/10
Wired - 10/10
EscapistMagazine - 10/10
Made2Game - 10/10
PlanetXbox360 - 9.7/10
HookedGamers - 9.5/10
VGR - 9.3/10
MMGN - 9/10
TheSixthaxis - 9/10
GamingUnion - 9/10

تمام امتیازات توی متا ثبت خواهند شد !

این یوروگیمر دیگه حالمو داره به هم میزنه ، هرچی بازی ۲ بعدی و عجیب غریب ۹ میده الانم به این ۱۰ داده مثلا بگه ما خیلی حالیمونه..
البته من خودم برام اهمیت نداره کلا دارم میگم ، با بازی مشکلی ندارم!

و اینکه منتظر نمرات عجیب غریب باید زیاد بود برا این بازی ! حدس من میانگین ۹۲-۹۳ هست ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or